Verschillende schema's van kruissteek Keuken: 6 ideeën

Verschillende schema’s van kruissteek Keuken: 6 ideeën

12 October 2017Er zijn veel regelingen voor borduurwerk, die bij uitstek geschikt zijn voor de keuken als decoratieEr zijn veel regelingen voor borduurwerk, die bij uitstek geschikt zijn voor de keuken als dekoraVyshivanie kruis is een veel voorkomende vorm van handwerken. Het is heel duidelijk en helder hoogtepunten elke ruimte. Maar niet alle soorten borduurwerk passen bij uw interieur. Bijvoorbeeld, prachtig voor de keuken te ongepast zijn geborduurd zwarte draak op een enorme rots. Veel interessanter zou zien er nog leven. U kunt een kant-en-klare werk zeker te kopen, maar als je hard werkt en handmatig doen het - het gebeurt allemaal veel mooier. Met tijd en ervaring, zal het resultaat beter en beter.


Een eenvoudige kruissteek voor de keuken

Er zijn verschillende regelingen voor borduurwerk kruis. Na verloop van tijd, als de ervaring zal zijn, zal het mogelijk zijn door te komen met een verscheidenheid aan miniaturen. Keuken thema omvat een breed scala aan onderwerpen.

U kunt kiezen hoe u circuits voor zowel beginners als meer uitdagende licht - voor ervaren handigeU kunt kiezen hoe u circuits voor zowel beginners als meer uitdagende licht - voor ervaren handige

Alvorens over te gaan met de borduursels moet grondig voor te bereiden.

Benodigde gereedschappen

 1. Doek (gesuperponeerd en helpt verlichten borduren, na voltooiing, dan trekt het garen uit het garen volgens de hoofdafbeelding);
 2. Set draad (toegelaten verschillende kleuren, maar vóór gebruik, is het wenselijk te breiden zodat ze niet schuur en het werk niet bederven);
 3. Hoop (ervaren handig te beheren zonder hen, maar het wordt aanbevolen voor beginners);
 4. naaldset (ze moeten worden afgerond einde, niet per ongeluk doorboren de kettingdraden);
 5. Een schaar;
 6. Rijden toekomstig werk (in bepaalde reeksen patroon zelf is afgedrukt op doek, terwijl in andere patroon op een afzonderlijk blad wordt afgedrukt).

Immers materiaal is vervaardigd, is het mogelijk om het borduren te starten.

Cross Stitch: keuken items (circuit)

Zeer vaak voorkomende soorten regelingen voor keukens zijn fruitstillevens, kleine flesjes, koffie. De ASIC van deze populaire en gzhel (gzhel - vertegenwoordigt Russische folk schilderen, vaak gebruikt voor keramiek).


Nog niet zo lang geleden kreeg meer populariteit cartoon motieven:

 • "Povaryata" ontworpen in cartoon-stijl;
 • Thee set van de film "Beauty and the Beast";
 • Bijna alle soorten van Disney-figuren;
 • Van promotionele video's (M&M, etc.);
 • Kittens en puppies;
 • Vlinders en ga zo maar door.

Scheme of kruissteek voor de keuken is eenvoudig en kan worden gekocht in de winkelScheme of kruissteek voor de keuken is eenvoudig en kan worden gekocht in de winkel

Species heel veel, bij wijze van spreken voor iedereen. Daarnaast is het mogelijk en om hun eigen ideeën uit te voeren.Voor dit erg handig om de set voor borduurwerk "Riolis" te overwegen. Het heeft alle noodzakelijke materialen en instructies aan hen.

Niet zou een slechte optie een paneel waarin een geborduurd patroon een belangrijke rol zal spelen. Dankzij deze combinatie, zelfs eenvoudige materialen uitgegroeid tot een integraal onderdeel van het landschap, die perfect past in de keuken interieur.

kruis regeling steek voor de keuken: koffie

Koffie is een van de gemakkelijkste soorten regelingen. Maar zelfs voor borduren te beginnen, moet u weten over de kleine dingen die veel van het werk zijn te vereenvoudigen.

Canvas zelf is niet een zeer duurzaam materiaal, dus het kan afbrokkelen. Om dit te voorkomen, raden we aan dat al haar kanten genaaid of geplakt met plakband of lijm. lang dit proces geen reactie en als gevolg van zijn randen intact blijven.

Coffee kruissteek regeling perfect versier je keukenCoffee kruissteek regeling perfect versier je keuken

De volgende aanbevelingen zullen zijn markeringen. Aangezien alle regeling voor borduren zijn verdeeld in vierkanten (een plein is een toekomstige cross) gemakkelijk in de war raken.

Om dit te voorkomen, moet u breken de contouren van een meer grote pleinen (10 klein). Vervolgens markering eenvoudig met kleurpotloden gemaakt. Verder is er een schets draad zone nauwkeuriger overzicht. Voor maximaal gemak, kan de draad worden verdeeld dat afzonderlijk was. Voor bevestiging met elke handige middelen (boek, een wekker, een kop, etc.).

Onmiddellijk voordat de stof wordt gewassen en gestreken. Het is ook de moeite waard aandacht te besteden aan de werkplek, moet er goede verlichting, omdat dit moeizame proces geeft een goed oog stam.

Na dit alles, kunt u het borduurwerk koffie starten.


Master Class: Hoe genaaid kruisen

In principe zijn er twee manieren EEPROM.

Professionele naaister steeds borduren vandaag de dag slechts in twee stijlenProfessionele naaister steeds borduren vandaag de dag slechts in twee stijlen

namelijk:

 • klassiek (Eerste stap een genaaide deel van het kruis en het tweede gesuperponeerd bovenop);
 • Deens Werkwijze (gebruikt bij grote arrays, dat wil zeggen een aantal gestikte Phillips helften vervolgens genaaid bovenop de tweede rij).

Naast deze twee varianten, de enige. Zo wordt cirkelvormen voor borduurtechniek toegepaste 3 \ 4. Aldus getekend ronde getallen.


Ondanks de verschillen in de regels convergeren in één: de bovenste band kruisen vereist om dezelfde richting hebben.

Waar kan ik de programma's en materiaal

Gewoonlijk worden deze materialen gekocht in eenvoudige stoffenopslag. Ook zijn er vaak ook kant-en-klare kits. Dit is een groot voordeel in vergelijking met de online bestellingen op het internet. Sinds handmatig kiezen van alles, kunt u een betere en meer geschikt zijn voor het gewenste materiaal te vinden, in plaats van kopen van een "kat in de zak" het Internet - winkels. In slechts een winkel is er geen noodzaak om te registreren, zoals in alle netwerkdiensten. En het meeste is dit proces kost veel tijd en zenuwen.

Keuken borduurwerk kruis regelingen (video)

Cross Stitch - een vrij veel voorkomende vorm van toegepaste kunst van vandaag, waardoor een huis aan meesterwerken te creëren voor het exclusieve decor. Regelingen kunnen worden gekocht, gevonden op het internet of maak uw eigen door het tekenen op te vallen.

Succesvolle creaties!

kruis regeling steek voor de keuken (foto)

6fZhcBo6XDY 20091120122014 24 000.022 63e40a02dd19cd9e3f2e8630b0pv - materialy-dlya-tvorchestva-Shema-dlya-vyshivki 383 10945713096-0x600 10945728502-0x600 18698255 50955913

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 63

map