Verf voor wanden en plafonds: hoe om te kiezen wat er gebeurt

Verf voor wanden en plafonds: hoe om te kiezen wat er gebeurt

12 October 2017Het kopen van verf voor muren en plafonds zal niet leiden tot je problemen, want het is gewoon een enorme keuzeHet kopen van verf voor muren en plafonds zal niet leiden tot u een probleem, omdat het bereik van slechts ogromnyyV momenteel schildert voor plafonds en wanden zeer enorme hoeveelheid en dat er niet verdrinken, moet worden bepaald aan de keuze van de kleur, fabrikant, etc. Maar dit is niet genoeg! Het is ook noodzakelijk om te weten hoe de muren en plafonds te schilderen.


Wat zijn de interieurverven voor wanden en plafonds

Interieur verf voor wanden en plafonds die worden gebruikt voor de uiteindelijke decoratieve afwerking bekledingsmateriaal. Het fungeert niet alleen als decoratie, maar ook om zichzelf te muren te beschermen een groot aantal externe factoren, variërend van ultraviolet licht, het beëindigen van ongedierte.

Interieur verven die nu op grote schaal worden gebruikt als de ontwerpers en bouwers van teams, bij voorkeur op basis van water.

Interieur verf voor wanden en plafonds vrij goed en goedkope manier om een ​​mooi ontwerp van de ruimte te makenInterieur verf voor wanden en plafonds vrij goed en goedkope manier om een ​​mooi ontwerp van de ruimte te maken

Die op hun beurt zijn onderverdeeld in:


 • acryl;
 • siliconen;
 • mineralen;
 • silicaat.

Zij verschillen vooral in het polymeer dat wordt gebruikt als het substraat. Echter, er al en degenen die de voordelen van beide subtypen behoren. Dienovereenkomstig, hun structuur en - systemen, onder toevoeging van additieven.

De meest populaire, echter, zijn op dit moment de acrylverf voor wanden en plafonds. Ze zijn relatief goedkoop, duurzaam, en worden gepresenteerd in een enorm bereik, maar nog steeds niet de beste.

Profilyuks verf voor wanden en plafonds: de voordelen

Profilyuks - vrij bekende onderneming die zich bezighoudt met de productie van verven en vernissen. Dat deed ze zo populair acryl- en dispersieverven. Op hun rekening - ongeveer 170 verschillende kleuren assortiment van producten voor wanden en plafonds. Er zijn ook universeel, die geschikt zijn voor het schilderen van huizen langs voor gebruik binnenshuis zijn. Gunstig, hebben de consistentie van de geproduceerde kleuren geoptimaliseerd tot in de perfectie. Dat wil zeggen dat het niet hoeft te verdunnen.

Profilyuks - een van de meest bekende bedrijven die hoge-kwaliteit verf voor wanden en plafonds te producerenProfilyuks - een van de meest bekende bedrijven die hoge-kwaliteit verf voor wanden en plafonds te producerenOverigens is de acrylverf - waterbestendig, maar als het latex toevoegt, wordt taal. Maar is het niet langer door zichzelf te geven, dat is de reden waarom het gebruik van dergelijke afwerking moet het ventilatiesysteem te upgraden.

Anders zal de binnenkant van een huis of appartement voortdurend verhoogd niveau van vochtigheid.

Voordelen van kleuren van Profilyuks:

 • afwasbaar;
 • duurzaam;
 • relatief goedkoop;
 • Het kan worden aangebracht met een spuitpistool.

Dit is een van die voorbeelden waarbij een Amerikaans bedrijf produceert zeer hoogwaardige materialen en tegen prijzen die kunnen concurreren met soortgelijke producten uit Rusland.

Wat is een afwasbare verf voor wanden en plafonds

Zoals hierboven reeds is beschreven, heeft een wasbare verf op basis van acrylharsen en bestaat uit latex tegenhangers. Het enige belangrijke nadeel - het is onaangenaam chemische geur. Voor de gezondheid van het, maar het is niet schadelijk, maar hebben lang gekleurd ruimte te ventileren. Hoewel Veak bedrijf onlangs een afwasbare verf die vrij is van een dergelijk nadeel. Echter, het kost vrij duur, en officieel op de Russische consumentenmarkt is nog niet verzonden.

Het schoonmaken van de verf die wordt gebruikt heel vaak, omdat ze meerdere malen kan worden gewassen en op hetzelfde moment dat ze niet hun oorspronkelijke uiterlijk te verliezenHet schoonmaken van de verf die wordt gebruikt heel vaak, omdat ze meerdere malen kan worden gewassen en op hetzelfde moment dat ze niet hun oorspronkelijke uiterlijk te verliezen

Techniek van de toepassing is uiterst eenvoudig, aangezien deze mag gebruiken en bekende rollen en spuitpistolen. Het belangrijkste ding - zo snel mogelijk om het te gebruiken na het openen van de banken, als het droogt zeer snel.

Maar als het schilderij is gemaakt van het gewricht, bijvoorbeeld, gipsplaat, er wordt aanbevolen om op basis van silicaat te gebruiken. De belangrijkste voordeel - viscositeit. En ja, het is ook wasbaar. Met het ook mogelijk om de scheuren met een diepte en een breedte van 2 mm af te dichten. En door de manier, produceert zelfs binnenlandse onderneming Lakra. cost siliconen verf is vrij hoog, maar het zal veel meer dan een dozijn jaren dienen, zonder dat zijn oorspronkelijke kleur.

Van andere fabrikanten kunnen worden genoemd:


 • Dulux;
 • Luxens;
 • Erikollor;
 • Veak.

Het comfortabel is silikaatverf gebruik bij het schilderen van de minerale ondergronden of schuim.

American verf voor wanden en plafonds Pittsburgh verven: voordelen

Onder de Amerikaanse fabrikanten van verven voor wanden en plafonds Pittsburgh verven, Olympic, kleuren moeten toewijzen. Ze kunnen worden gekocht bij bijna elke bouwmarkt. Italiaanse verven grotendeels inferieur aan hen, voor het grootste deel met betrekking tot de diversiteit en het bereik.

Wat zijn de voordelen van verven uit Pittsburgh verven? Ten eerste kan slechts een klein potje in 2-3 liter worden geschilderd bijna elke muur in het huis. Het resultaat van de unieke additieven die de basisverf bezuinigen vrij vloeistof, maar hoogvisceuze capaciteiten. Het is deze kwaliteit van het bedrijf en werd beroemd in het midden jaren '80.


Tot dan de huidige produceert verven op waterbasis, waarbij de voorkeur aan op siliconenbasis. Houd in gedachten dat het noodzakelijk is om te schilderen door het spuitpistool. het is niet geschikt voor alle conventionele rollen.

Pittsburgh verven - Amerikaans bedrijf de productie van verven die zelfs na 5-10 jaar gebruik ziet er geweldig uitPittsburgh verven - Amerikaans bedrijf de productie van verven die zelfs na 5-10 jaar gebruik ziet er geweldig uit

Ideal - kleuring door de compressor bij zeer hoge druk (meer dan 4 atmosfeer).

Een witte verf uit Pittsburgh verven op basis van silicaat harsen, waarvan de meest resistent zijn.

Het lijkt alsof het is altijd oogverblindend, zelfs de 5-10 jaar van de werking, en decor op basis daarvan kan worden uitgevoerd op de volgende materialen:

 • boom;
 • beton;
 • gipsplaten;
 • kunststof (als onderdeel van de klassieke zonder oplosmiddelen);
 • schuim;
 • basaltweefsel;
 • metaal.

Het schilderen van muren en plafonds met hun handen

Na behandeld welke soorten verf gebruikt in principe moet men ook vermelden over hoe het schilderij correct uit te voeren met zijn handen. Ten eerste moeten we beginnen met het feit dat het altijd noodzakelijk om een ​​goede marge te kopen. Dat wil zeggen, de noodzaak van een emmer van 10 liter in de gemiddelde woning. Als je koopt van verschillende partijen, kunnen ze onderscheiden schaduw verschillende tinten. Als de gewenste hoeveelheid inkt is simpelweg niet te koop, vergeet dan niet over de mogelijkheid om het te mengen.

Voor het beste resultaat verf op de muren op eenvormige wijze worden toegepastVoor het beste resultaat verf op de muren op eenvormige wijze worden toegepast

Tegelijkertijd is eenvoudig en goed verven technologie - met behulp van het pistool. Dergelijke apparatuur is niet duur, maar het kan zijn en te huur.

voordeel:

 • Laag verbruik van verf;
 • perfect vlak oppervlak;
 • verven snelheid.

Als het spuitpistool gebruik niet mogelijk is, kunt u gebruik maken van de traditionele rollen, maar er verbruik zal bijna 2-3 keer meer. Terwijl bedrijven als expert en gaf produceren in het algemeen emulsies die ideaal zijn voor conventionele handspuitpistolen zijn. Toch kan deze methode niet schilderen een groot gebied.

Paint expert voor wanden en plafonds: hoe toe te passen

Cosmetische verfklasse "expert" - is de perfecte keuze voor het schilderen van oppervlakken zonder deze eerst te bereiden. Om te beginnen verf het plafond in 2-3 lagen, en vervolgens naar de wanden. In principe is deze regel van toepassing is op een schilderij, met dien verstande dat wanneer het plafond is gemaakt van kunststof (decoratieve panelen).

Schilderij van de "expert" is anders dan de gebruikelijke:

 • opneming in de primer;
 • viskeuzer consistentie (het is noodzakelijk om de bovenste lagen van papierstof dringen);
 • snelle stolling (slechts 1-2 uur).

Echter juist toegepast - dezelfde spuitpistool, hoge druk (boven 3 atmosfeer). Een dergelijke verf wordt vervaardigd door Bolars, Lateko, Tikkurila, en vele anderen.

Voor de onvoorbereide oppervlak, kunt u een verf expert gebruikenVoor de onvoorbereide oppervlak, kunt u een verf expert gebruiken

Verf muren en het plafond wit: Wanneer te gebruiken

Bij het kiezen van witte verf moeten zich ervan bewust dat het veel verschillende tinten.

Absoluut sneeuwwitte in ieder geval niet geschikt voor gebruik binnenshuis - het is niet een comfortabele omgeving te creëren. Onder de renovatie van appartementen, of voor het kleuren van bad, is het raadzaam om de keuze te stoppen op de optimale schaduw, die kan worden gerelateerd aan de room.

Mag niet worden gemengd met oplosmiddelen it - lelijk halo met een helder centrum.

Witte verf is ideaal in de volgende gevallen:

 • maakte schilderij niet een grote kamer;
 • plafond heeft een whitewash;
 • Het verfraaien van de muren en het plafond met de RSD.

DULUX plafond witte verf (video)

En, natuurlijk, voor de overname van deze of gene verf moet u eerst lezen de reviews, degenen die al gebruikt. Ook al is het een zuster (acryl, bijvoorbeeld), de kwaliteit varieert sterk tussen de fabrikanten.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 82

map