Verf het plafond: de beste soorten en merken voor een perfecte reparatie

Verf het plafond: de beste soorten en merken voor een perfecte reparatie

12 October 2017plafondschildering - dit is de meest eenvoudige en praktische manier om een ​​bepaalde oppervlakteafwerkingplafondschildering - dit is de meest eenvoudige en praktische manier van het voltooien van deze poverhnostiSovremenny bouwmarkt biedt een groot aantal materialen voor het afwerken van het plafond en hoe ze te installeren. Ze zijn steeds populairder geworden plafonds, maar schilderde ook alles in vraag. Dit is te wijten aan het feit dat de kleur is zeer kosteneffectieve manier van de reparatie, en een grote selectie van kleuren en texturen maken het mogelijk om een ​​kleur die in harmonie is met het interieur te kiezen en aanvullen. Plafond verf moet van hoge kwaliteit zijn dat de reparatie was een lange levensduur, en het oppervlak zag er mooi en stijlvol.


Hoe kan ik het plafond soorten kleuren te schilderen in textuur

Verf of verf het plafond in de kamer kan worden verschillende soorten verf, die verschillen in uiterlijk en textuur. Voordat u verf kopen om beter kennis te maken met uitgegroeid tot de bestaande soorten verf aan vertrouwen in de kwaliteit van de aankoop, maar ook om te weten wat materiaal om mee te werken.

Types van verven onder de factuur:

 • Glossy.
 • Halfglanzende.
 • Matt.

Latex verf voor het plafond is duurzaam, sterk, gemakkelijk om de oneffenheden van het geverfde oppervlak te eliminerenLatex verf voor het plafond is duurzaam, sterk, gemakkelijk om de oneffenheden van het geverfde oppervlak te elimineren

Vraagt ​​u zich af hoe je verf te kiezen, is het belangrijk rekening te houden met de toestand van het oppervlak waarop het zal worden toegepast: het is glad of reliëf.


Soorten verf samenstelling

 • Latex. Ik schilder geen geur, het is niet giftig, gemakkelijk toe te passen op elk soort oppervlak: van het betonnen plafond naar de hardboard. Een kaascoating is geschikt glad oppervlak. De geverfde oppervlakken kan eenvoudig worden gereinigd.
 • Acryl. Er is geen geur verf. Het heeft voordelen als duurzaamheid, vochtbestendigheid, weerstand tegen zonlicht. Verf perfect verbergt scheuren.
 • Latex. Deze duurzame verf die een relatief hoge kosten heeft. Het is waterbestendig. Ademende oppervlakte structuur maakt niet rot, en biedt een hoge kwaliteit mooie uiterlijk van het oppervlak, zelfs wanneer toegepast in een enkele laag.
 • Silicaat. De basis van deze verf - silicaat glas. Het kan de scheur, bestand daadwerkelijk sluit stoom en vocht, voorkomt het optreden van schimmels en zwammen. Echter, wanneer het wordt toegepast noodzaak om een ​​aantal veiligheidsregels te volgen, aangezien zij in haar samenstelling is alkalisch. Het is ook niet compatibel met andere soorten verf.

Selecteer het juiste type verf is niet veel, maar ze zijn goed vertegenwoordigd in de bouwmarkt.

Het is belangrijk om te weten dat het silicaat verf niet wordt gecombineerd met andere soorten verf. Latexverf na drogen is moeilijk te verwijderen van het oppervlak, zodat wanneer deze wordt van de vervuiling van de vloeren, meubels en wanden te onthouden.

Universal Paint Universal Paint "Snowball" - het is milieuvriendelijk en hoogwaardig materiaal voor het afwerken van het plafond

Bij het kiezen van verf is het belangrijk om te lezen van de beschrijving op het etiket: samenstelling, gebruiksaanwijzing.Hoe om te beslissen wat een goede verf voor het plafond

De keuze van de verf hangt af van verschillende factoren: de kwaliteit, de prijs, de fabrikant, de samenstelling en de aanwezigheid van een rijk kleurenpalet.

Rating van de meest populaire kleuren:

 • Dufa. Schilderen Loofah supervays bekend om zijn sneeuwwitte, glad en elastisch textuur, duurzaamheid, sterkte en redelijke prijs beleid.
 • Caparol. Silicone Verven structuur biedt duurzaamheid, goede capaciteit te spuiten, vochtbestendigheid, het vermogen om de scheur te sluiten.
 • Dulux. Matt structuur verf, die een perfecte licht absorberend vermogen, die zijn vermogen om zelfs de kleinste defecten te verbergen invloed heeft. Slechts twee lagen verf zijn in staat om een ​​ideale ondergrond voor allerlei toepassingen plafond.
 • Halo. Decoratieve verf halogeen, verbergen onregelmatigheden ideaal gelegen op het oppervlak droogt snel.
 • Tikkurila. De verf heeft een aantal kenmerken: duurzaam, milieuvriendelijk, bestand tegen zonlicht. Het maakt het mogelijk om veilig te experimenteren met het mengen van verschillende kleuren, bijvoorbeeld, kan de verf een parelmoer schaduw onvergetelijke geven.
 • Sneeuw. Goedkope verf, een combinatie van kwaliteit en een betaalbare prijs. Het is geschikt voor elk type bedekken.

Paint bedrijf Tikkurila hebben een hoge duurzaamheid en esthetiekPaint bedrijf Tikkurila hebben een hoge duurzaamheid en esthetiek

Elke kleur heeft zijn eigen kenmerken, moet worden overwogen bij het kiezen van een fabrikant.

Bij aankoop is het belangrijk om aandacht te besteden aan de beoordelingen van de verffabrikant. Om op te letten fakes, en lees de informatie over de verf en de toepassing functies.

Modern euro, de Duitse en Amerikaanse merken vertegenwoordigen een scala van de schilderkunst materialen, "Finncolor", "Tex", "Dali", "Pro", "Miner", "Bekkers", "Parade", "Marshal", "Lakra 'interior met marmeren chips, "Matlateks", "Olympus", zwart Luxens, Matt, Alpina, Deluxe. De lijst gaat maar door, en selecteren we de beste verf.

Dulux verf voor het plafond: een verblindend wit oppervlak

Dulux verf merk past bij degenen met strengheid verwijst naar de keuze van de materialen voor otelochnyh terrein. Alle soorten kleuren van de producten zijn van hoge kwaliteit. Dye is beroemd om zijn sneeuwwitte en glad effect. Geweven matte verf verbergt zorgvuldig alle gebreken op het oppervlak van het plafond, een heldere blik in elk interieur.

Dulux verf de voordelen:


 • Eenvoudig aan te brengen technologie;
 • veiligheid;
 • Droogt snel;
 • Geen geur;
 • Het verschaft een dichte coating;
 • duurzaam;
 • Waterbestendig;
 • structuur;
 • afwasbaar;
 • Natural.

Dulux merk verf droogt snel en heeft een lange levensduur, zorgt voor een duurzame matte afwerkingDulux merk verf droogt snel en heeft een lange levensduur, zorgt voor een duurzame matte afwerking

Mark Dyulaks wit won de liefde van de consument om zijn hoge kwaliteit en ruime keuze.

Er verf met de toevoeging van zilverionen, die een natuurlijke antiseptische zijn. Toevoegen natuurlijke was kan de verf vocht te weerstaan.

Het palet van heerlijkheden om zijn rijkdom kleur. En de meest super witte verf ingetogen consument verblindend wit.

Wat verf te kiezen voor het plafond: de basisregels

Voor het schilderen van het plafond van de matte verf moet worden gekozen, met de nadruk op de producent en zijn reputatie in de markt, om componenten die deel uitmaken van de inkt, op voorwaarde dat het kleurenpalet.


Regels verf keuzes:

 • Houd rekening met de plaats waar de verf zal worden toegepast.
 • Houd rekening met de verwachte visuele effect, waardoor de verf op het plafond oppervlak te maken.
 • Om de eigenschappen van de inkt, de prestaties op het gebied van bedieningsgemak en de duurzaamheid aan te pakken.

Deze drie regels zal helpen bij het kiezen van de juiste verf en haar merken.

Professionals niet het gebruik van olie voor de plafondschildering aanraden. Olieverf verliest snel zijn uiterlijk.

Acrylverf wordt gebruikt in natte ruimten, ondoordringbaar voor stoom, gemakkelijk te reinigen, geurlozeAcrylverf wordt gebruikt in natte ruimten, ondoordringbaar voor stoom, gemakkelijk te reinigen, geurloze

Het kiezen van het type verf, is het belangrijk om rekening te houden met de individuele vormgeving, maar elk van de soorten op het oppervlak zorgt voor een uniek effect.

Verf het plafond voor natte gebieden: soorten eigenaardigheden

Bij afwerking van natte ruimtes, kunt u ervoor kiezen de manier van schilderen. Vandaag, in de bouw markt vertegenwoordigde een groot aantal acrylverf, die een uitstekend werk met het vocht doen niet verslechtert onder invloed van het, niet hun eigenschappen en kwaliteiten niet verliezen.

Moderne bestendige acrylverf bevatten speciale ingrediënten die het oppervlak tegen schimmelvorming en meeldauw. Dergelijke verven zijn bestand tegen veelvuldig wassen niet verliest zijn kleur.

Exterieur verf met dergelijke eigenschappen kunnen worden toegepast in de badkamer, omgevingen met een hoge vochtigheidsgraad.

Features verf voor vochtige ruimtes:

 • Weerstand tegen temperatuurdaling en vocht;
 • Weerstand tegen vuil;
 • De hoge mate van coating oppervlakken.

Voor het schilderen van het plafond in een vochtige ruimte, deskundigen adviseren om het oppervlak van een speciale acrylprimer diepe penetratie, die het versterkt te behandelen.

Hoe maak je verf voor het plafond (video) te kiezen

fabrikanten van vandaag bieden een breed scala van kleuren, die bedoeld zijn voor het schilderen plafonds in ruimtes met verschillende niveaus van vochtigheid. Verf met water composities hebben hun eigen kenmerken en functies die moet letten bij het kiezen van kleuren. De markt biedt de meest populaire merken die zich hebben bewezen als de beste onder de kleurrijke producten: Finncolor, Tikkurila, Dulux, Caparol, Dufa, Snowball, "Deluxe". Bij het kiezen van verf is het belangrijk rekening te houden met de plaats waar de finish zal worden gemaakt, de kwaliteit van de verf, evenals kleurenpalet en mogelijk tekeningen, in staat te stellen de juiste tint te kiezen om het interieur harmonieus.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map