The BlogSnel transformeren het interieur van de kamer zal de gipsplaten, die gemakkelijk kan worden geverfd in de gewenste kleur te helpenSnel transformeren het interieur van de kamer zal de gipsplaten, die gemakkelijk kan worden geverfd in de gewenste tsvetOtdelka gipsplaten oppervlakken helpen - een populaire en betaalbare manier om de muren en het plafond veredelen. Na de installatie van gipsplaten aan de eigenaars van huizen en appartementen is er een vraag over de decoratieve afwerking van het oppervlak. Schilderij gipsplaten - een populaire werkwijze voor oppervlaktecoating. Om het schilderij goed uit te voeren, moet je zorgvuldig voor te bereiden de oppervlakte. Alle stadia van het werk achtereenvolgens uit te voeren. Professionals kunnen een paar effectieve methoden die zullen helpen om een ​​ideale ondergrond te maken te noemen. Geschilderd GCR ziet er stijlvol en mooi.


De voorbereiding van de gipsplaten aan het schilderen

Gipsplaten vlak en glad. Dat is de reden waarom veel mensen denken dat de verf op het is zeer eenvoudig aan te brengen. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat voor het schilderen het oppervlak moet grondig worden voorbereid.

Stopverf op het oppervlak van de gipsplaat worden aangebracht in verschillende lagen, niet te vergeten tussen hen liep versterkingsraster.

Voordat u begint met het schilderen van gipsplaten worden vriendelijk verzocht om het schoon te maken tegen vuil en stopverf oppervlakVoordat u begint met het schilderen van gipsplaten worden vriendelijk verzocht om het schoon te maken tegen vuil en stopverf oppervlak

Het behandelen van de oppervlakte, moet je aandacht besteden aan alle gewrichten. Als het gips niet overal zal worden toegepast, zal de naden schijnen door de verf. Na afdichten van voegen aan de wand, passen de primer.

Voorbereidende fase:


 • Priming gewrichten;
 • Aanbrengen versterkingslaag;
 • Aanbrengen van een tweede laag vulmateriaal;
 • primer;
 • Slijpen.

Geschuurde oppervlak moet na het volledig droog is. Voer een zorgvuldige schuren is noodzakelijk in een cirkelvormige beweging. Na het polijsten kunt u een extra primer.

Hoe de gipsplaten te schilderen: manieren van de schilderkunst

Voor het schilderen gipsplaten moeten zorgvuldig de opeenvolging van de acties en instrumenten voor het schilderen. Het belangrijkste instrument is een verfroller met een medium borstel. Lange en korte stapel compliceren het werk.

Verf het oppervlak van verschillende soorten verf. Waarneming coating moeten van tevoren worden gedefinieerd.

Bij het kiezen van verf voor gipsplaat in de winkel, raden experts met veel aandacht voor de kwaliteit en de kenmerkenBij het kiezen van verf voor gipsplaat in de winkel, raden experts met veel aandacht voor de kwaliteit en de kenmerkenAfhankelijk van het type verfoppervlak kunnen worden bekleed met een primer onmiddellijk na of wacht tot het droog is. Als u nodig hebt om een ​​paar lagen verf aan te brengen, is het belangrijk om uit te voeren gelaagdheid in een strikte volgorde. Het aanbrengen van verf is afhankelijk van het plafond of de wand bedekt.

schilderij methoden:

 • Latex verf. Het wordt toegevoerd aan het natte einde in verschillende lagen. Bij de eerste plafond bekleding moet worden aangebracht dwars over het plafond van de tweede, derde - opnieuw dwarsrichting.
 • Schilderen met emaille. Het wordt toegepast in een zigzag. Vervolgens dunne smeer over het oppervlak. Vervolgens het aanbrengen van een tweede laag van stroken. Banden worden toegepast overlappen.

Schilderen om te beginnen met hoeken. Plaats in de buurt van de stopcontacten en schakelaars geschilderd met behulp van borstels. Alvorens te eindigen, goed te mengen de verf als het sterk dichte - verdunnen oplosmiddel.

Het schilderij gipsplaten: materiaalkeuze

Typisch gipsoppervlak werden gekleurd met verf op waterbasis. Elk type verf heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Voor de behandeling van oppervlakken in de badkamer en in de keuken, is waterafstotend lak gebruikt.

De gemiddelde diepte van de scheur te blokkeren, maken vaak siliconverf - vormt een beschermende waterbestendige film.

De meest populaire vandaag is de silicone verf, want het is goed beschermt het oppervlak tegen vochtDe meest populaire vandaag is de silicone verf, want het is goed beschermt het oppervlak tegen vocht

De keuze van de verf is afhankelijk van veel factoren. De meest voorkomende kleuren voor gipsplaten zijn op basis van water en water dispersie. De grootste selectie van kleuren zorgen voor een watergedragen verven.

Soorten verven:


 • silicaat;
 • Silicon;
 • latex;
 • Oplosbaar in water.

Water verf kan niet worden blootgesteld aan vocht. Watergedragen verven hebben een breed kleurenpalet. Bij het kiezen van verf is het belangrijk om rekening houden met de aard van de te bekleden oppervlak. Gipsplaten geverfd acryl coating zag er mooi oorspronkelijk, en blijft dus praktisch.

Kan ik schilder de gipsplaten zonder vulstoffen

Ondanks het feit dat het oppervlak van de gipsplaten - een gladde, deskundigen adviseren voor een pre-coat met verschillende lagen van stopverf en primers. Bekledingsplaat zonder behandeling zal niet van hoge kwaliteit zijn. Echter, er zijn gevallen waarin andere opties gewoon niet te doen.

Verf de gipsplaten kunnen onafhankelijk van elkaar, belangrijker nog zijn - het oppervlak grondig schoon te maken en de verf correct toepassenVerf de gipsplaten kunnen onafhankelijk van elkaar, belangrijker nog zijn - het oppervlak grondig schoon te maken en de verf correct toepassen

Zelfs als de gipsplaten zijn bedekt met stopverf, moeten ze worden voorbereid voor het schilderen.

Voorwaarde training is gevuld gipsplaat. Het beschermt het materiaal tegen afbraak, de vorming van zwammen en schimmels. De primer vermindert ook de absorptie van gipsplaat.


Gefaseerde kleuring:

 • Reinig het oppervlak van vuil en stof.
 • Behandelen wand of plafond primer
 • De naden stopverf.

Het oppervlak is perfect, het zeker proshpaklevat nodig. Aangegeven verbinding platen worden verzegeld met behulp van een versterkend netwerk. Nadat de kit oppervlak moet worden geschuurd vlakke verflaag liggen. Al deze procedures zullen de oppervlakte te versterken, zal het redden van de ondergang. Het oppervlak van de gipsplaten voor het schilderen moet worden behandeld met een primer finish.

Methoden schilderen gipsplaten (video)

Vandaag voorkomende vorm van oppervlaktebehandeling is om gipsplaten te installeren. Het is een robuust materiaal dat gemakkelijk is geïnstalleerd en zorgt voor een lange tijd met dien verstande dat de juiste behandeling. Gipsplaten oppervlak glad en vlak. Velen zijn misleidend over de vraag of het mogelijk is om gipsplaten schoonheid te dekken zonder voorbereiding. Het is voorbij, kunt u gewoon de gipsplaten te schilderen op de top, maar om een ​​helm te mooi en betrouwbaar te leggen, het oppervlak moet zorgvuldig worden voorbereid. Dan kunt u beginnen met een silicone, silicaat, of op basis van water verf.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 1