Verbreding van de band als gevolg van herontwikkeling: 4 opties

Verbreding van de band als gevolg van herontwikkeling: 4 opties

12 October 2017Als u besluit om wijzigingen aan te brengen naar zijn appartement, is het eerste wat de moeite waard na te denken over de nuances van de regelmatigheid van de procedureAls u besluit om wijzigingen aan te brengen naar zijn appartement, is het eerste wat de moeite waard na te denken over de nuances van de rechtmatigheid van de protsedurySegodnya veel de neiging om de grenzen van het appartement vervagen. Veel producten vereniging kamers, waardoor de uitbreiding van het gebouw plaatsvindt. Het is belangrijk om deze toestemming te krijgen, anders alle acties zijn illegaal. Corridor - ruimte die verschillende gebieden kan hebben. Volgens de grootte, kunt u verlengen of uit te breiden ten koste van een andere kamer. Uitbreiding van de corridor - verantwoordelijke baan die vooraf worden gepland.


Re-planning: hoe de gang te verhogen als gevolg van badkamer

Veel eigenaren van de appartementen kan niet bogen op een groot gebied van de hal. Soms kan het een echt probleem. Als het appartement is de thuisbasis van een heleboel mensen, een kleine hal geeft een groot ongemak.

Het appartement is onderdeel van een multi-verdiepingen tellend huis, dus het is re-planning moeten in overeenstemming zijn met de betrokken autoriteiten zijnHet appartement is onderdeel van een multi-verdiepingen tellend huis, dus het is re-planning moeten in overeenstemming zijn met de betrokken autoriteiten zijn

Los het probleem kan een kleine gang ten koste van de herontwikkeling gebieden. Als het toilet gebied toelaat, kunt u de gang te wijten aan hem uit te breiden.

Met het oog op herontwikkeling te bereiken, moeten contact opnemen met de bevoegde autoriteiten. Houd er rekening mee dat wijzigingen aangebracht kunnen worden verzoend, zowel voor als na de uitvoering ervan. Toch moeten we er zeker van zijn dat alle acties rechtmatig waren.

Voordelen van de herontwikkeling:


 • Een verhoging van de ruimte.
 • De mogelijkheid om meer en meer meubels te zetten.
 • Zorg voor een opslag van meer dingen.
 • Maak warmte en comfort voor het hele gezin.

Re-planning - een ernstige zaak. Vooral als het gaat om badkamers. Het is belangrijk om niet om de communicatie te raken. Voor de reparatie moet zorgvuldig de regels van de herontwikkeling van appartementen.

Is het mogelijk om een ​​badkamer te verhogen ten koste van de gang

Kleine badkamer geeft ongemak en overlast voor hun eigenaars. Dat is de reden waarom veel geïnteresseerd in de mogelijkheid om naar de badkamer te verhogen ten koste van de gang zijn. Het gebied van de hal op hetzelfde moment moet worden toegestaan ​​om dit te doen, anders zal het ongemak leveren.

Redesign flat zonder uitvoering toestemming is illegaal actieRedesign flat zonder uitvoering toestemming is illegaal actieDe toename van de ruimte voor altijd worden goedgekeurd door de andere kamers met de diensten die zich bezighouden met deze kwestie.

Geef toestemming om de huisvesting inspectie herontwikkelen. Dit betekent echter niet altijd in slagen om ze te krijgen. Alles hangt af van de juiste manier voorbereid documenten en plannen. Niet vast te zitten, de gedetailleerde informatie die u nodig hebt om van tevoren weten over dit onderwerp.

Herontwikkeling opties:

 • Volgens de schets;
 • Volgens het project.

Na de succesvolle uitvoering van herontwikkeling, is het noodzakelijk om wijzigingen in de documenten te doen. Het kan enige tijd duren. Het moet inspecteur die de kwaliteit van het uitgevoerde werk zal controleren aanspreken.

Hoe de ruimte te verhogen als gevolg van de corridor

Heel vaak het appartement eigenaren van plan om het gebied van leven op kosten van de gang te verhogen. Dit besluit zal zowel positieve als negatieve kanten hebben. Het is belangrijk te onthouden dat elke uitbreiding van de ruimte leidt tot veranderingen in het ontwerp.

Ondanks de glitches met papierwerk, herontwikkeling van appartementen vandaag de dag is erg populairOndanks de glitches met papierwerk, herontwikkeling van appartementen vandaag de dag is erg populair

Voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, ervoor te zorgen dat de muur is geen drager. Zo ja, dan toestemming sloop niet worden verkregen.

Indien de wand tot de afbraak, kan deze volledig of gedeeltelijk worden verwijderd. Wanneer de wand gedeeltelijk daaruit wordt verwijderd maakt een boog. Dat ziet er stijlvol. Deze oplossing zal niet volledig te combineren ruimte, die zal helpen om onderscheid te maken tussen functionele gebieden.

Voordelen van de herontwikkeling:


 • Een groot deel van de kamer;
 • Penetratie meer licht;
 • De stijging van de mogelijkheden voor het ontwerpen;
 • Gezelligheid en comfort voor het hele gezin.

Het nadeel van uitlijning kan worden genoemd dat vuil en stof van de gang in de kamer veel sneller penetreren. Dit zal extra saneringen nodig. Het is belangrijk om de ruimte goed te regelen en kies de juiste stijl voor hem.

repareren regel: of aan de gang ten koste van de ruimte te vergroten

Sommige appartement eigenaren, om te beginnen te herstellen, kan ineens besluiten om gang te combineren met aangrenzende badkamer. Het belangrijkste ding - geen overhaaste beslissingen nemen. Als dit idee kreeg in mijn hoofd, moet het goed om na te denken over zijn. De hal kan worden gecombineerd met naburige kamers, waarbij de beschikbare ruimte zoveel mogelijk uit te breiden.

Re-planning zal u helpen, zelfs in de kleinste niet-winnende huis, maak een stijlvol en comfortabel appartementRe-planning zal u helpen, zelfs in de kleinste niet-winnende huis, maak een stijlvol en comfortabel appartement

Voor het uitvoeren van reparaties nodig zijn om het project te maken, een schets te tekenen, waaruit duidelijk blijkt hoe de herontwikkeling zal plaatsvinden, en hoe het eruit zal zien na het terrein.

Hier is het belangrijk punt is om herontwikkeling coördineren met huisvesting. Het is beter om toestemming te repareren beginnen te krijgen. Acties zonder toestemming zullen illegaal en onwettig worden beschouwd.


Gefaseerde herontwikkeling:

 • Kies de kamer die zal worden gecombineerd.
 • een schets of een gedetailleerd plan te trekken.
 • Lijden verenigbaar met woningtoezicht.

Zo ja, kunt u de sloop van de muur te beginnen. Dit kan worden gedaan door uzelf, maar u kunt een professional master te huren. Na voltooiing van de noodzakelijke werkzaamheden om een ​​stijl voor de bijgewerkte ontwerp van de kamer te kiezen. Om dit te doen, kunt u hulp van professionals te zoeken.

Juiste expansie van de gang (video)

Vandaag de dag, de grootte van een kleine kamer maakt de eigenaren van appartementen en huizen te nemen aan herontwikkeling gebieden. Het is ontworpen voor u om het gebied, weinig of visueel uit te breiden. Ten koste van de gang kan het WK uit te breiden. Soms gebeurt het omgekeerde, en dus de gang kamers uit te breiden. Hiermee kunt u het een praktisch en handig voor het hele gezin te maken. Het is belangrijk om al hun handelingen met de speciale diensten te coördineren. Anders actie onwettig zijn en leiden tot sancties.

Voorbeelden expansie corridor (foto van het interieur)

1 110 3bvfhcytfygyttrfgtr 7 3176 57fbebe5575d8 1139365 29896419 1367574234dscn8918 Dizajn-dvuhkomnatnoy-kvartity-02

 

 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map