Varianter av invändig korridoren: gips finish och 7 av dess fördelar

Varianter av invändig korridoren: gips finish och 7 av dess fördelar

12 October 2017Gips - ett unikt material som hallen kan ändras oigenkännlighetGips - ett unikt material som hallen kan ändras till neuznavaemostiTak, till exempel om att komma till rätta med takytan och användning krävde numera gipsskivor med sina händer kan ta till lokalerna inte bara stil och ordning, men även ergonomi, praktiska. Så med ett sådant byggmaterial som gips, kan du göra en originell exklusiv design, som kommer att förvandla hallen oigenkännlighet.


Finishing Gips hall: fördelarna med GCR

Reparations ark GCR i en liten korridor kör tillräckligt länge och enkel. Eftersom reparationsarbetet inte kan klara ens professionell.

gipsskivor används också för:

 • Släppnings vertikala ytor;
 • Enhets hyllor, valv och nischer;
 • Enheter andra dekorativa element.

Använda ark gips kraftigt fördelar jämfört med den traditionella gips. Dessutom har gips fördelar jämfört med andra bilder.

Till exempel:


 • Högteknologi.
 • Låg vikt.
 • Pozharustoychivost på en hög nivå.
 • Värmeisolering.
 • Ljudisolering.
 • Estetik.
 • Överkomligt pris.

Med gipsskivor i korridoren kan ordna nischer, hyllor, valv, och även för att göra möblerMed gipsskivor i korridoren kan ordna nischer, hyllor, valv, och även för att göra möbler

Gipsmaterial anses miljövänlig och säker för användning i hemmen. Han har neutral syra, icke-ledande och avger inte någon lukt. Byggmästare vilja arbeta med GCR eftersom gips ark helt enkelt monteras. Byggmaterial är lätt att skära, bearbetas med en sticksåg eller en kniv.

Med användning av GFC kan enkelt göra en ihålig struktur, i vilken man kan göra en mängd olika kommunikationssystem och nätverk teknik i form av rör, kablar och rör.Finishing Gips kommer inte att ta en hel del tid och inte kräver ytterligare arbetsyta. Allt sker snabbt och även intressant. Samtidigt, praktiskt taget ingen byggavfall.

Gipsskivor ger en möjlighet att skapa en kreativ skiljeväggar mellan utrymmen staplade takkonstruktioner oväntade konfigurationer.

Och även:

 • Funktionella hyllplan;
 • nisch;
 • Exklusiv interiör;
 • Snygga möbler.

Användningsområde GCR är otroligt bred, och valde detta material för efterbehandling din korridor kommer skona någon.

Hall av gipsskivor med sina händer: har arbetet med byggmaterial

Naturligtvis under reparationsarbetet och tillämpningen av gips för att avsluta korridor liten storlek och eventuellt andra rummet, är det viktigt att komma ihåg vissa regler. Till exempel, gips ark är ömtåliga och därför bör undvikas chock. Baserat på detta, om du planerar att montering på en gips bas av några tunga föremål, är det nödvändigt att överväga en förstärkning.

Ytterligare förbättra ytan är nödvändigt om du planerar att boende:

 • Massiva speglar;
 • Vägande hyllplan;
 • Tunga bilder, etc.

GCR inte heller resistenta mot fukt, i direkt kontakt med vätskan på byggmaterialet, kan det spricka, att förlora planhet och curl.

Arbeta med skivor av gips snabbt och enkeltArbeta med skivor av gips snabbt och enkelt


GCR enkel design blad. Tre skikt gipsskivor, är det yttre skiktet 2 kartong, och ett skikt i materialet, gips med modifierande tillsatser.

Tydligt, när man skapar de övre skikten av kartong impregnerad spec. kompositioner som förbättrar prestanda. Marknaden gjorde gips av olika storlekar. Den mest populära storleken är 2500 x 1200 och 12,5 mm tjock. Gipsskivor kan också ha en annan typ av kant. Således är GCR med kanten på datorn som används när det är nödvändigt för att fylla tomrummet, uppföra partitioner. Ark med en rundad kant (ZK) appliceras på de ytor som skall täckas med gips. Knauf ark med kanterna efter CC montering genomgå ytterligare förstärkning och Shpatlevanie i stället för dockning.

En liten korridor av GCR kan vara en intressant interiör accent. För att skapa en kreativ och praktisk design, är det nödvändigt att gå till en professionell finish. Om det inte finns någon självförtroende, bättre att vända sig till mästare.

Arch gjord av gipsskivor med sina händer

Arch gjord av gipsskivor - det är på modet. Innan du bygger bågen av GFC bör förbereda de nödvändiga material och verktyg.

Att arbeta som behövs:


 • Gips ark 12 mm;
 • Profilen av en metall Mo 28/27;
 • skruvar;
 • Dymlingar för gipsskivor;
 • En kniv eller en sticksåg;
 • Sax på metall;
 • Skruvmejsel eller skruvmejsel.

I kan ses moderna korridorer valv mycket ofta, men att skapa en design med sina egna händer kan någonI kan ses moderna korridorer valv mycket ofta, men att skapa en design med sina egna händer kan någon

Montering börjar med att klippa tomt för framtida välvda ramverket. Bestäms av dess form och storlek, hålls märkning ark. Bågfil eller jigsaw skurna delar. Vidare är det nödvändigt att förbereda remsan slut gipsskivor båge. För att ge den önskade formen, bör arket vara lätt fukta den främre sidan och böj försiktigt. Då, med dymlingar, säkra profiler för dörröppningar, för att arrangera dem så att planet av bågen sammanfaller med väggplanet.

Profil för kanten av bågen bör böjas för att göra det 3-5 cm snitt.

Det återstår att trimma hela överskottet från sidorna, och fixera skruvarna på den tomma gips. Vi kan anta att bågen görs, kan vi bara zashpatlevat lederna, och tillämpa täckfärg.

Gips i det inre av salen: ceiling photo

Funderar efterbehandling takytan, såsom ett sovrum eller hallen, vi tar hänsyn till syftet med rummet. Med fokus på detta och byggmaterial väljs. Och hur är det med korridoren? Detta är förmodligen en av de få rum i ett bostadsområde, där du kan ta för att avsluta alla byggmaterial. En bra lösning att använda gips. Detta är ett utmärkt byggmaterial för efterbehandling taket i korridoren. Ett exempel på detta - populariteten av intressanta designprojekt.

Med hjälp av gips efterbehandling, kan du skapa en egen takMed hjälp av gips efterbehandling, kan du skapa en egen tak

Taket för GCR kan vara:

 • syskon;
 • flera nivåer;
 • Just slät eller mönstrad design.

Syskon taket ser ut precis perfekt dölja oegentligheter och andra defekter. Detta tak är mycket lättare att installera än flera nivåer. Det är möjligt att arrangera och limma på toppen av tapet eller målade, dekorativa gips. Beläget på en yta av spotlights, kan du få en vacker tak. Montering av taket i hallen, får du en plan yta. Multi-level design kommer att bidra till att förverkliga de mest vågade idéer.

Byggandet av gips i det inre av hallen (video)

För att avsluta hallen ville, att göra allt noggrant och uppmärksamt. När allt kommer omkring, hälsar detta rum besökare hemma måste hon vara perfekt. Korridoren bör vara en indikator på god smak hyresvärd. Hall ska vara praktisk, vacker, funktionell.

hall utformning av gipsskivor med sina händer (foto av inre)

02c2ddd9c1be6b33234fb4f6e65c9c27 06 7 12 13 14-Polki-radiusnye-iz-gipsokartona 583d19e36601e 19-22 2013-01-24yzkiykoridornygnogramotnopodobratosvechenie 88555d3e9cd5ec918f970cd4527b75d9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =

map