Varianten van wanden van gipsplaat in het interieur: 35 foto

Varianten van wanden van gipsplaat in het interieur: 35 foto

12 October 2017Met de gipsplaten kan gemakkelijk het bestemmingsplan van elke ruimte uit te voerenMet gipsplaten, kunt u eenvoudig uitvoeren van alle bestemmingsplannen lokalen doel van een reparatie is de transformatie en vernieuwing van gebouwen. Goede helper in dit geval is gipsplaat. Met zijn hulp, kunt u de reeds bestaande muren af ​​te stemmen, om multi-level plafonds te maken, en de muren te bouwen. Smooth buiglijn, een verscheidenheid aan vormen, ongewone gevallen kun je maken met de GCR. Re-planning van de gebouwen is altijd beschouwd als het werk van volume en problematisch. In de moderne tijd zijn er tal van materialen om de wanden van gipsplaat te creëren. In het interieur, ze ziet er geweldig uit en bovendien krijgen een perfect vlakke ondergrond. Wanden van gipsplaat versieren bijna kunstwerken.


Decoratieve wanden van gipsplaat

Gipsplaten - een universeel materiaal, wordt het op grote schaal gebruikt in de decoratie van residentiële en niet-residentiële gebouwen. Muren van de FCL kunnen meer dan alleen het delen van ruimte structuren, doen ze vaak voor decoratieve ruimte bestemmingsplan.

Decoratieve wanden van gipsplaat kan elke vorm hebben en volledig gemonteerd, samen met aanvullende materialen.

Decoratieve wanden hebben uitstekende prestaties en esthetische kwaliteitenDecoratieve wanden hebben uitstekende prestaties en esthetische kwaliteiten

De structuur zelf kan ook extra functies:

 • De partitie kan een niche te maken;
 • planken toevoegen voor boeken;
 • Scheidingswand met ingebouwde kasten daarin;
 • Het plaatsen van extra verlichting in het lichaam muren.

Mooie decoratieve partities hoeven geen een deur, vervangt vaak de boog van een verscheidenheid aan vormen. Gebogen vellen GCR is heel flexibel en kan vele unieke vormen van partities aan te maken, maar ze zijn erg dun en het is beter om een ​​dubbele laag van gipsplaten te monteren. Daarnaast kunnen de binnenwanden van de verschillende communicatie te verbergen. Het moet gebeuren wanneer één zijde van het frame volledig bedekt met lakens GCR. Gipsplaten - een vuurvast materiaal, het veilig is voor de menselijke gezondheid, is er een vocht-resistente vorm van de GCR, die is vooral goed voor natte ruimtes.


Ontwerp gipsplaat partities

Ontwerp gipsplaat partities zeer divers. Het hangt af van het doel en het ontwerp eigen verlangens. Partities kunnen intermitterend of continu zijn. Het ontwerp van de vaste schotten is vrij eenvoudig, maar kan worden doorbroken of gesloten opengewerkte vrij complexe elementen.

baffle ontwerp van de gipsplaten heeft variëteiten:

 • Golvende wanden impliceren buigen materiaal vóór montage;
 • Glad vervorming van de gebruikte materialen vereisen.

Geweldige oplossing is om spotlights in gipsplaat te installerenGeweldige oplossing is om spotlights in gipsplaat te installerenVerschillende partities met opengewerkte uitzicht perfect passen in het totale interieur. Decoratieve golvende muren zeer ongebruikelijk, zal dit ontwerp niet onopgemerkt.

In aanvulling op de esthetische kwaliteiten van de valsheid van de muren van de FCL hebben veel meer voordelen:

 • Snelheid van de erectie van de muren;
 • Laag gewicht;
 • De mogelijkheid om communicatie te verbergen;
 • Perfect vlak oppervlak;
 • De mogelijkheid van zelfassemblage.

Het is echter goed te beseffen dat de gipsplaten - een nogal kwetsbaar materiaal en om zware lasten te weerstaan, is het noodzakelijk om de bouw van extra profielen of double-layer vellen GCR versterken.

Maak een decoratieve scheidingswanden van gipsplaat met hun handen: foto

Kamer kan worden gewijzigd met behulp van decoratieve partities. Origineel en ongebruikelijke oplossingen in het interieur zal helpen om verschillende ontwerpen van de GCR te maken. Doel van deze muren is zeer divers, en mooi interieur opties zijn. Decoratieve wanden van gipsplaat kan worden gemaakt met je eigen handen in de aanwezigheid van de nodige instrumenten: schroevendraaier, meetlint, niveau en een mes.

Montage gipsplaat uitgevoerd op een frame metaalprofielenMontage gipsplaat uitgevoerd op een frame metaalprofielen

Voordat u begint te werken, moet u beslissen wat voor soort partitie wordt geïnstalleerd en de methoden ter uitvoering van de elementen te ontdekken:

 • Vorming van nissen en planken vereisen versterking in het karkas door metaalprofielen;
 • Vormen van openingen begint met het monteren van de stijve structuur en voorbereiding voor het buigen van profielen en gipsplaten;
 • En de boog buigingen van de boog profiel gevormd door uitbarsting of primair en voorbereid voor het buigen gipsplaat.

Gipsplaat, ondanks zijn kracht is vrij gemakkelijk in bochten te danken aan een pleister basis. Om de noodzakelijke buiging gipsplaat te maken op het oppervlak prikrol wijd en leggen een natte lap overnacht. Geweekte plaat is bevestigd of een gewenst buigvorm. Deze methode kost veel tijd.


Er zijn een droge werkwijze en blad buigen incisie aan de ene kant tot de gewenste steilheid van het buigen.

U kunt de gewelfde gipsplaten te gebruiken, buigt gemakkelijk zonder enige voorbereiding voor de productie van de kleine pieren. Zelf-assemblage van decoratieve partities - een creatief werk, maar zonder de speciale vaardigheden zal nog heel moeilijk zijn om partitie te installeren. Voor aanvang van de noodzakelijke werkzaamheden om hun ontwerp ideeën op papier te gaan, het tekenen van een gedetailleerde tekening.

Kledingkast partitie gipsplaat

Garderobe gipsplaten partitie een uitstekend kamer divisie. Daarnaast kan het kabinet de noodzakelijke voorwerpen, dingen, of extra verlichting te plaatsen. De bouw van een eenvoudige kast, moet u correcte berekening van de hoeveelheid materialen benodigde gereedschappen en pre-componeren de tekening.

Garderobe-wanden van gipsplaat zal goed passen in het interieur, gedaan in de stijl van het minimalisme of hi-techGarderobe-wanden van gipsplaat zal goed passen in het interieur, gedaan in de stijl van het minimalisme of hi-tech

Soorten partities:


 • Met niches;
 • Aangezien ramen en planken;
 • Gesloten type met deuren;
 • Garderobe-partitie.

Elke keerplaat is samengesteld uit metaalprofielen. Het frame is aan de vloer en het plafond van de geleiders verbonden. Scheidingswand met nissen meestal uitgevoerd voor verdere laden van het huishoudelijke apparaat of aquaria. Kast met kleine vensters worden gebruikt voor de indeling in de ruimte en de plaatsing van de ramen voor verschillende accessoires.

De verdeling van het gesloten type met scharnierende deuren wordt gebruikt als ware kast voor opslag. Hetzelfde doel en wanden in de vorm van een kledingkast.

Eventueel is het mogelijk om een ​​gecombineerde constructie te maken, bijvoorbeeld combineren-bovenkast niche en garderobe. Overige parten afwerken wordt uitgevoerd volgens het ontwerp bedacht. Misschien een eenvoudig schilderen of plakken behang. Natuurlijk, voor de uiteindelijke afwerking is noodzakelijk stopverf alle naden en volledig al de partitie oppervlak.

Opties gipsplaten in het interieur (video)

Mooie binnenmuren zal elk huis van verfijning en originaliteit. Functionele kasten gipsplaat zal een goed gebruik van de ruimte bezet door de partitie toe te staan.

Ontwerp wanden van gipsplaat (interieur foto)

02detskaya-2j-var-8 2-Dizain-detskoy-1 4 73bbfe678501ccf4d081c20d3a55984d 203peregorodka-Iz-gipsokarton 1920x1080resizeinterior9255791346832848 5809e82bc2900 8676d46792a60a3bb6958da2da1c9c14 71826-peregorodka-iz-gipsokartona-c-polkami 1807673

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 46 =

map