The BlogGipsplaten - een uniek materiaal waarmee de hal kan worden onherkenbaar veranderdGipsplaten - een uniek materiaal waarmee de hal kan worden veranderd om neuznavaemostiTak, bijvoorbeeld als de knie te komen met het plafond oppervlak en het gebruik eiste tegenwoordig gipsplaat met hun handen kunnen leiden tot het terrein niet alleen de stijl en orde, maar ook de ergonomie, functionaliteit. Dus, met een dergelijk gebouw materiaal zoals gips, kunt u een origineel exclusief ontwerp, dat de hal zal transformeren onherkenbaar te maken.


Afwerking gipsplaten zaal: de voordelen van GCR

Repair vellen GCR in een kleine gang loopt lang genoeg en eenvoudig. Omdat de reparatie werk niet aankunnen zelfs professionele.

gipskartonplaten worden ook gebruikt voor:

 • Klaring verticale vlakken;
 • Inrichting planken, bogen en nissen;
 • Devices andere decoratieve elementen.

Met behulp van bladen van gipsplaten veel baat opzichte van de traditionele gips. Bovendien gips heeft voordelen boven andere afbeeldingen.

Bijvoorbeeld:


 • Hoogwaardige technologie.
 • Laag gewicht.
 • Pozharustoychivost op een hoog niveau.
 • Thermische isolatie.
 • Geluidsisolatie.
 • Esthetiek.
 • Een betaalbare prijs.

Met gipsplaat in de hal kan niches, planken, bogen te regelen, en zelfs het maken van meubelsMet gipsplaat in de hal kan niches, planken, bogen te regelen, en zelfs het maken van meubels

Gips materiaal wordt beschouwd als milieuvriendelijk en veilig voor gebruik in woningen. Hij heeft neutrale zuurgraad, niet-geleidend is en geen geur afgeven. Master Builders werken graag met GCR omdat gipsplaten vellen gewoon gemonteerd. Bouwmateriaal is gemakkelijk te snijden, verwerkt met behulp van een decoupeerzaag of een mes.

Gebruik GFC kan gemakkelijk een holle constructie waarin een verschillende communicatiesystemen en netwerk engineering kan in de vorm van buizen, kabels en leidingen.Afwerking gipsplaten zal veel tijd niet te nemen en vereist geen extra werkoppervlak vereisen. Alles is snel en zelfs interessant gedaan. Op hetzelfde moment, vrijwel geen bouwafval.

Gipsplaten bieden een kans om een ​​creatieve schotten tussen de kamers, gestapelde plafond structuren onverwachte configuraties.

En ook:

 • Functionele planken;
 • niche;
 • Exclusief interieur;
 • Stijlvol meubilair.

Toepassingsgebied van de GCR is ongelooflijk breed, en koos voor dit materiaal voor de afwerking van uw corridor zal niemand sparen.

Hal van gipsplaat met hun handen: bevat werken met bouwmaterialen

Natuurlijk, tijdens de reparatie werk en de toepassing van de gipsplaten aan de gang van klein formaat, en eventueel andere kamer af te maken, is het belangrijk om een ​​aantal regels te onthouden. Bijvoorbeeld, gipsplaten zijn kwetsbaar en moeten daarom worden vermeden shock. Op basis van deze, als u van plan op het monteren van een pleister op basis van een aantal zware voorwerpen, is het noodzakelijk om de versterking te overwegen.

Verder verbeteren van de oppervlakte die nodig is als je van plan bent naar de accommodatie:

 • Massive spiegels;
 • Weighty schappen;
 • Heavy foto's, etc.

GCR ook niet bestand tegen vocht, in direct contact met de vloeistof op het bouwmateriaal kan barsten, verlies van vlakheid en krullen.

Werken met bladen van gipsplaten eenvoudig en gemakkelijkWerken met bladen van gipsplaten eenvoudig en gemakkelijk


GCR eenvoudig ontwerp vel. Drielaags gipsplaat, de buitenlaag 2 is karton, en een laag in het materiaal, gips met modificerende toevoegsels.

Duidelijk bij het maken van de bovenste lagen karton geïmpregneerd spec. preparaten, die de prestaties te verbeteren. De markt maakte gipsplaat van verschillende grootte. De meest populaire grootte is 2500 x 1200 en 12,5 mm dik. Gipsplaten kan ook een ander soort rand. Aldus is de GCR met de rand van de PC gebruikt wanneer het nodig is om de lege ruimte te vullen, opzetten partities. Platen met een afgeronde rand (ZK) worden aangebracht op de oppervlakken Overpleister-. Knauf platen met de randen na de montage CC wellicht extra versteviging en Shpatlevanie in plaats van docking.

Een kleine gang van GCR kan een interessante interieur accent. Om een ​​creatieve en praktische ontwerp te maken, is het noodzakelijk om naar een professionele afwerking. Als er geen zelfvertrouwen, beter zich te wenden tot de meesters.

Boog gemaakt van gipsplaat met hun handen

Boog gemaakt van gipsplaat - het is in de mode. Voordat u de boog van de GFC te bouwen, moeten de nodige materialen en gereedschappen voor te bereiden.

Om werk nodig:


 • Gipsplaten 12 mm;
 • Profiel van een metaal Mo 28/27;
 • schroeven;
 • Pluggen voor gipsplaten;
 • Een mes of een decoupeerzaag;
 • Schaar op metaal;
 • Schroevendraaier of een schroevendraaier.

In de moderne gangen bogen te zien heel vaak, maar om een ​​ontwerp met hun eigen handen kan iemand creërenIn de moderne gangen bogen te zien heel vaak, maar om een ​​ontwerp met hun eigen handen kan iemand creëren

Montage begint met het snijden van de blanco voor toekomstige gebogen kader. Wordt bepaald door de vorm en grootte wordt gehouden markering vellen. Ijzerzaag of decoupeerzaag gesneden onderdelen. Verder moet het bandeinde gipsplaat arch bereiden. Om het de gewenste vorm te geven, moet het vel licht te bevochtigen voorzijde en buig zachtjes. Vervolgens, met pennen, beveiligen profielen voor deuropeningen, om ze zo te regelen dat het vlak van de boog samenvalt met het wandvlak.

Profiel voor de rand van de boog moet worden gebogen om het 3-5 cm incisies te maken.

Het blijft om alle overtollige trimmen van de zijkanten, en bevestig de schroeven op de lege gipsplaat. We kunnen aannemen dat de boog is gemaakt, kunnen we alleen maar zashpatlevat de gewrichten, en toe te passen top coat.

Gipsplaten in het interieur van de hal: plafond foto

Het denken over de afwerking van het plafond oppervlak, zoals een slaapkamer of de hal, houden we rekening met het doel van de kamer. Focussen op deze en bouwmateriaal gekozen. En hoe zit het met de gang? Dit is waarschijnlijk een van de weinige kamers in een woonwijk, waar u kunt nemen om een ​​bouwmateriaal af te maken. Een geweldige oplossing voor gipsplaten te gebruiken. Dit is een uitstekende bouwmateriaal voor het afwerken van het plafond in de hal. Een voorbeeld hiervan - de populariteit van interessante ontwerpprojecten.

Met behulp van gipsplaten afwerking, kunt u een origineel plafond te creërenMet behulp van gipsplaten afwerking, kunt u een origineel plafond te creëren

Het plafond van de GCR kunnen zijn:

 • broer of zus;
 • multi-level;
 • Slechts gladde of gevormd ontwerp.

Sibling plafond ziet er gewoon perfect verbergen onregelmatigheden en andere gebreken. Dit maximum is veel gemakkelijker te installeren dan de multilevel. Het is mogelijk om te regelen en lijm op de top van het behang of geschilderd, sierpleister. Gelegen op een oppervlak van de schijnwerpers, kunt u een prachtige plafond te krijgen. Montage van het plafond in de hal, krijg je een vlakke ondergrond. Multi-level design zal helpen om de meest gedurfde ideeën te realiseren.

De bouw van de gipsplaten in het interieur van de zaal (video)

Om de gang blij af te maken, om alles zorgvuldig en aandachtig te doen. Immers, deze kamer begroet bezoekers thuis, ze moet perfect zijn. De corridor moet een indicator van goede smaak verhuurder zijn. Hal moet praktisch, mooi, functioneel zijn.

hal ontwerp van gipsplaat met hun handen (foto van het interieur)

02c2ddd9c1be6b33234fb4f6e65c9c27 06 7 12 13 14-polki-radiusnye-iz-gipsokartona 583d19e36601e 19-22 2013-01-24yzkiykoridornygnogramotnopodobratosvechenie 88555d3e9cd5ec918f970cd4527b75d9

Leave a Comment

Your email address will not be published.

79 − 69 =