Vardagsrum sovrum 18 rutor: design och fotoidéer

Vardagsrum sovrum 18 rutor: design och fotoidéer

12 October 2017Kombinerat vardagsrum med ett sovrum skapar en unik design i din lägenhetKombinerat vardagsrum med ett sovrum skapar en unik design i sovrummet kvartireGostinaya-18 rutor, design bilder som förmedlar atmosfären i rummet, kan placeras i lägenheten för varje person. Denna nya trend, gör konstruktionen unik. Skapa en unik stil och kombinera två rum - en mycket verklig utmaning. Detta är den idealiska layout för små lägenheter. Designers utsöndrar flera standard interiörer, som kommer att beskrivas nedan. Den mest populära av dem är klassiska och zonindelning.


Interiör av ett sovrum, vardagsrum på 18 kvadratmeter. m: blygsam storlek för två utrymmen

Studio människor alltid överväga alternativ för en sammanslagning av sovrum och vardagsrum. Detta gör det möjligt att slå två flugor i en smäll, och därmed göra hemmet unik. Omplanering - en enkel process, att det viktigaste närma sig den på ett ansvarsfullt sätt. Det bästa sättet att hitta vad du vill att det ska dela en lägenhet i området. I ett sådant enkelt och snabbt passa alla nödvändiga attribut för möbler.

I ett litet rum, kan du göra en perfekt intill vardagsrum och sovrumI ett litet rum, kan du göra en perfekt intill vardagsrum och sovrum

De främsta fördelarna med zonindelning:

 • Möjlighet att dela upp rummet;
 • Isolerade förekomsten av ett sovrum och vardagsrum;
 • Intressant design lösning;
 • Okonventionella förhållningssätt.

Full säng, en soffa och andra möbler attribut passar perfekt i ett litet rum. Det viktigaste är att ordna allt på rätt sätt och inte överdriva. Ett litet antal kvadratmeter är nu inte ett problem. Kompetent nog att betrakta arrangemanget av möbler och börja skapa en unik interiör. Rummet är indelad i zoner, väl kombineras attributen för stora möbler.


Design sovrum 18 kvadratmeter. m: stil med minimalism

Om det inte finns någon humör att dela en lägenhet i området, kan du ta till hjälp av minimalism. Interiören i denna stil kommer att se standard, utan extra konstruktionslösningar. Detta kommer att spara utrymme och lägga till fantasifulla element.

Minimalism kräver inte användning av zoner och stora möbler. Allt som behövs - att utrusta lokalerna minimi attribut, som kommer att vara tillräckligt för en bekväm tillvaro. I det här fallet, alla måste lösa på egen hand.

För ett kombinerat vardagsrum och sovrum är bättre att använda stil med minimalismFör ett kombinerat vardagsrum och sovrum är bättre att använda stil med minimalismVardagsrum sovrum kan vara:

 • soffa;
 • tabell;
 • Några stolar;
 • TV;
 • Liten byrå.

För enkelhetens skull, och andra element kan läggas till. Vad blir utformningen av rummet, besluta ägarna själva. Du kan skapa en unik interiör, eller inte går utöver normerna.

Disposition sovrum, vardagsrum på 18 kvadratmeter. m: allt kan förverkligas

Vacker layout - drömmen för varje hemmafru. Skapa unika arkitektur är inte så svårt. Om rum med högt i tak och stora fönster - för att skapa en ljus interiör. Ett bättre alternativ är att lägga stalinka eller byggnad. Det finns verkligen "är, där festande." Kombination av sov- och vardagsrum, i vilket fall det skulle vara lämpligt. Det kommer att understryka de markera lägenheter och göra din vistelse i det verkligen roligt.

United sovrum och vardagsrum kommer att hjälpa dig att göra ett original sanering i lägenhetenUnited sovrum och vardagsrum kommer att hjälpa dig att göra ett original sanering i lägenheten

Standarduppsättning av möbler för den ursprungliga lägenheten:

 • bädd;
 • soffa;
 • TV;
 • byrå;
 • tabell;
 • stolar;
 • Fåtöljer.

Möblera ett stort rum är inte svårt. I detta fall, standard som gäller för separationszonen. För att lösa problemet kan du använda skärmen eller avdelare. Förekomsten av zonerna kommer att skapa en unik lägenhet, som är bekvämt beläget bara ett fåtal personer. Moderna metoder för att skapa de inre lägenheterna, omfattar inte bara separation av rum och ett sovrum. I vardagsrummet kan också tas om hand arbetsområde.

Sovrum layoutalternativ 18 kvadratmeter. m: ett enkelt sätt att rymma alla

Som ägare till en liten lägenhet - en riktig gudagåva. Att utrusta ett begränsat antal kvadratmeter är mycket enklare än att städa upp stora storlek rum. Du kan välja en icke-standardiserat sätt att kombinera. Den tillåter dig att avleda uppmärksamheten hos den diagonala väggen där bilden är lämpligt. Denna teknik är väl allokerar utrymme och kombinerar den med huvudlinjen i rummet.


I mitten av lägenheten kan placeras en soffa eller säng. På höger sida kommer att vara lämplig kontoret och till vänster - en sittgrupp och mottagning. Den idealiska lösningen, eftersom det tillåter dig att kombinera i samma rum flera zoner.

En lägenhet med ett minimum kvadratmeter kan inte bara vackert dekorera, men också att göra den unikEn lägenhet med ett minimum kvadratmeter kan inte bara vackert dekorera, men också att göra den unik

Situationen kan beat:

 • Skapa en design som är både en säng och ett bord;
 • Placera skärmen eller separatorn;
 • Kombinera sovrum och vardagsrum med kök.

Resultatet är en mycket intressant interiör. Inget behov att vara en designer, eller att förstå världen av konstruktion och reparationer. Nog att ha intelligens och förmåga att slå alla rum, även de minsta.


Klä sig i sovrummet 18 kvm. m - är en realitet

Klä sig i ett litet rum kan lätt anpassas, om det är korrekt överväga detta alternativ rasplanirovki. Sovrummet är den mest framgångsrika och självklara plats för kläder. För att skapa ett omklädningsrum är inte svårt. För att göra detta, kan du ordna hyllor och skåp, sedan stänga sina gardiner. I vissa fall, alla lämnas utan vidare hemlighållande. Det beror på önskemål från personen.

Projektet skulle vara lämpligt, om lägenheten har ett skafferi. Det är en idealisk plats för en mini garderob. Men bara om skafferiet inte lagrar nödvändiga saker. Slå detta rum precis tillräckligt för att dekorera det lite och att ordna alla nödvändiga attribut för kläder. Dörren är lätt maskeras av tapeter, skärmar och andra konstruktioner.

Gör ett angränsande vardagsrum med sovrum 18 kvadratmeter lägenhet är inte bara verkliga, utan helt enkeltGör ett angränsande vardagsrum med sovrum 18 kvadratmeter lägenhet är inte bara verkliga, utan helt enkelt

De huvudsakliga fördelarna med att ha ett förband:

 • Minimera utrymmet;
 • Möjlighet att köpa ytterligare kläder plats möbler utan att behöva;
 • effektivitet;
 • Tillgänglighet.

Om det finns ett pentry, klädkammare kan vinklas. Ett sådant arrangemang är inte lämpligt för varje lägenhet. Det viktigaste är att överväga alla nyanser.

Vardagsrum sovrum i samma rum

Det bästa alternativet är att kombinera vardagsrummet med sovrummet. Det är möjligt att använda multifunktionella och platsbesparande möbler. Ett rum i ett par lådor för att ställa in ett nytt sätt att det viktigaste besluta om möbler och dess plats.

Hittills finns det intressanta möbler attribut som utför flera funktioner. Så å ena sidan deras är en soffa, den andra - ett bord. Detta är idealisk kombination och samtidig separationszonen och resten av den arbetande skåpet. Möjligheten att organisera flera mångsidiga utrymmet är en attraktiv idé.

En utmärkt lösning för liten lägenhet vardagsrum blir ett sovrumEn utmärkt lösning för liten lägenhet vardagsrum blir ett sovrum

Moderna lägenheter har länge upphört att vara standard. Nya tekniska lösningar och möbler kan du göra rummet multipurpose, utan att skära ner utrymme. Det bör dock stå klart att varje dag kommer att behöva genomföra ett antal obligatoriska förfaranden. Den låg och samla soffa, hänga skärmen och organisera utrymmet.

De främsta fördelarna med att kombinera:

 • Multipurpose rum;
 • Närvaron av signifikanta områden;
 • Organisation utrymme efter personliga preferenser.

Svårigheter i detta fall är minimal. Den största fördelen med anpassningen av utrymmet är en möjlighet att skapa en unik atmosfär i lägenheten och kombinera det flera viktiga områden. Det är inte svårt om du tänker på varje detalj i inredningen i förväg.          

Metoder för zonindelning utrymme i vardagsrummet sovrum

Foto kombinerat rum demonstrerar fördelarna med organisationen av rymden. Detta är ett riktigt bra sätt att göra lägenheten är inte bara bekvämt, utan också bekvämt att bo. Sovrum, kan vardagsrummet vara en trevlig miljö för alla, och dess storlek spelade ingen roll.

Korrekt område zonindelning i ett litet angränsande rum, kommer vardagsrummet göra ditt hem mer bekvämKorrekt område zonindelning i ett litet angränsande rum, kommer vardagsrummet göra ditt hem mer bekväm

Centralt för denna fråga är behörig zonindelning området. Den vanligaste metoden är att använda gips partitioner. Samtidigt är det inte rekommenderat att installera dörren, kommer det att göra ett utrymme rörigt. Vid behov kan gips bytas med frostat glas. Detta kommer att ansluta utrymmet mellan dem kompetent.

De främsta fördelarna med att kombinera

 • Multipurpose rum;
 • Moderna designlösningar;
 • Multifunktionella möbler;
 • Platsbesparande.

Vardagsrum med ett sovrum i ett rum (video)

Det är inte svårt att skapa ett hem atmosfär av hemtrevnad och komfort. För att göra detta måste du i förväg tänka på layouten i rummet. Du kan lösa det här problemet, både självständigt och med hjälp av en designer.

Den intilliggande vardagsrummet med ett sovrum (foto)

01 46110 12 1920x1080resizeinterior9200371346495234 201105Portugal01 3105 226877b97602840cbabfdbbc8b00d360 4486 8995547d07a254e68e7935edc56072e8 Cambria-Tower-Suite-lowres-1024x680

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 36

map