Var att sätta en garderob i sovrummet: 5 alternativ

Var att sätta en garderob i sovrummet: 5 alternativ

12 October 2017Moderna skåp tack vare den goda estetiska egenskaper kan dramatiskt förändra sovrummet till det bättreModerna skåp tack vare den goda estetiska egenskaper kan dramatiskt förändra sovrummet i bästa storonuUstanovit garderob i sovrummet - inte en enkel uppgift som kräver noggranna förberedelser. Det är nödvändigt att förse sig med en plats att lagra saker, utan att överbelasta utrymmet. Detta kan göras på grundval av den tillgängliga på marknaden erbjuder studie. Hur är utrymmet inuti och ovanpå? Modulära alternativ för Stanley eller Ikea har frodats, är dock inte en anledning att välja den första fångade ögat i variant katalogen.


Garderober för sovrum: typer och egenskaper

Till zonindelning är framgångsrik, är det nödvändigt att ta hänsyn till de parametrar med produkten och som krävs för senare användning av det tillgängliga utrymmet. När det gäller till sovrummet standardstorlek, är det klokare att välja en garderob. Dess mångsidighet ligger i dess förmåga att passa in i alla interiörer. Att få gott om lagringsutrymme, ägare av bostaden platsbesparande.

Man bör komma ihåg att nyckeln till framgång är det rätta valet av konsistens och färg. Designers rekommenderar att du väljer en garderob för förvaring av kläder, baserat på graden av omgivande ljus, de dominerande färgerna, storleken på rummet och fönster, en dominant stil.

Särskilt populära är skåp inbyggda i väggen, eftersom de betydligt spara utrymmeSärskilt populära är skåp inbyggda i väggen, eftersom de betydligt spara utrymme

Beroende på dessa kriterier garderober indelas i följande typer:


 1. Allmänt inbäddad i en nisch modell;
 2. Delvis inbyggda garderober ger som en av sidoväggarna hos de befintliga väggarna i rummet;
 3. Hull alternativ - en av de mest sällan använda typerna skåp. Lämplig för rum med icke-standarddimensioner.

I en separat kategori tilldelas skåp avsedda för rummen i stil med "eko". En av de vanligaste alternativet är garderoben. Installeras i de rymliga rummen. Beroende på design av sådana skåp är indelade i två typer: linjär och kantig. Den första typen är monterad längs väggen.

Om du väljer ett hörn garderob, är det här möjligt att installera i ett begränsat utrymme. Dessutom ökar användningen av plats för 2 bäddar.

Byggda i modern stil sovrum: Tips för att välja

Bredden, djupet och höjden - tre viktigaste parametern, rätt poster som inte kommer att göra ett misstag. Du måste börja med sätt att öppna skåpet. I ett litet rum är det lämpligt att använda ett praktiskt alternativ med skjutdörrar. Å ena sidan, spegelpaneler visuellt utöka utrymmet, och å andra sidan - minska belastningen på den. Man bör komma ihåg att dörrsystemet tar ca 10 cm skåp utrymme.

Den höga och ett stort rum väljs skåp med skjutplattan i form av hög cylinder. I detta fall får kunden önskat lagringsutrymme och visuella fokus.

Beige skåp med spotlights i sovrummet passar perfekt in i alla inredningarBeige skåp med spotlights i sovrummet passar perfekt in i alla inredningarDessutom tilldelas antal andra rekommendationer relaterade till valet:

 1. Sovrum med en låg grad av belysning lämplig Skåp med integrerad belysning;
 2. Möblerna i ett litet rum eller en bebis som valts med olika små men trevliga tricks. Detta innefattar användning av möblerna lyftstången (glidande eller ände);
 3. Rekommenderas skåpdjup: 60 cm;
 4. Om utrymmet inte tillåter att installera högskåp, är det bättre att välja alternativ med lådor med olika storlek;
 5. Högskåp har ingen ökat djup. Annars processen att utvinna artiklar från de övre hyllorna kommer att bli svårt,
 6. Klä webbplatsen bör innehålla de mest problemfria skrymmande föremål i en garderob.

Ökad uppmärksamhet bör ägnas åt utsidan av modellen. I svagt upplysta små utrymmen i klassisk stil kommer att se bra glansig alternativ. I detta fall kommer ägaren har att spendera tid upprätthålla det ursprungliga utseendet av skåpet.

Transparent skärp göra vården lättare bokhylla. Fler svårigheter i områden där trånga passager. Här är det lämpligt att använda skåp, vars färg och konsistens är något annorlunda än de som råder i rummet färger.

Välj väggskåp i sovrummet

Monterade modeller kännetecknas av liten storlek. Används i köket och i badrummet. Under de senaste åren har det blivit vanligt att placera den i sovrummet. Olika varianter av denna nuvarande teman möbler katalog. De främsta fördelarna med den ledade minskning av tidsmodellrelease för att utföra rengöring.

Väggskåp är lämpligt att använda om du vill ha den mest kompakta platsen möblerVäggskåp är lämpligt att använda om du vill ha den mest kompakta platsen möbler

Runt dem lätt gå mopp eller dammsugare.

Beroende på den funktionella belastningen är väggskåp delas in i olika typer:

 1. Corner - kräver minst utrymme i rummet. Beroende på tillverkare, utsöndrar en L-formad 3-kol och trapets alternativ. I en separat kategori inkluderar Radius utföringsform kännetecknas av konvexa eller konkava väggar;
 2. Book - installerad i gaveln. Det passar väl in i det inre av de vackra ljusa färger. Fasader boken modeller görs transparent. Det rekommenderas att välja ett skåp med glashyllor;
 3. Med skjutdörrar - kan placeras i ett litet rum. Beroende på tillverkare, är de gjorda av spånskiva, MDF, plast, och spegelytor;
 4. För lagring av kläder - höjden av en sådan modell bör inte vara för stor. Saker hålls viks på hyllorna Om du vill ha en mer fungerande version, är det bättre att ge företräde åt hörn med infällbara hyllor

Hur man väljer en modulär skåp för sovrum

I den moderna interiören där varje centimeter av utrymmet blir sin vikt i guld, är det nödvändigt att använda en kompakt, men funktionella varianter. En sådan skåp är modulärt. Det första som fångar ögat - enkel montering med sina egna händer. Tillverkaren ger produkten detaljerade instruktioner som möjliggör denial of service av anställda vid monteringsstadiet.


Modulära skåp har god funktion, så efterfrågan på marknadenModulära skåp har god funktion, så efterfrågan på marknaden

En annan fördel - möjligheten att kombinera två eller flera enheter av möbler. Huvudsaken är att färg och konsistens av möblerna väl smälter. Om det i samma rum, måste du installera en plasma-TV, DVD-spelare, musikanläggning och så vidare, den modulära väggen i denna hjälp.

Som ytterligare argument för att köpa den utför följande:

 1. Ett brett utbud av material - du kan köpa eller beställa snygga trä alternativ för förvaring av kläder och utrustning;
 2. För rum i en modern stil är det rekommenderat att välja förinställningar, omfattar ett stort antal spegelytor;
 3. När det gäller färger och texturer, allt bestäms av den rådande stilen i rummet. Trä nyanser dig en lyxig klassisk inredning. bättre att välja sängkläder alternativ för barnrum och Art Nouveau - avstängd blå.

Byggt i barnens sovrum: vad föräldrar behöver komma ihåg

Miljömässigt säkert, utan skarpa vinklar, bekväma - en förteckning över de viktigaste egenskaperna av möbler i barnkammaren. Han satte inte i närheten av fönster eller barnsängar. I fallet med en nyfiken barn försöker inte komma in i den. Om tanken ännu inte har kommit att tänka på, kan de olika versionerna av barnmöbler finns i katalogerna. Till exempel, ett mönster med Ikea erbjuder möjligheten att ritningen.


Garderob i barnens sovrum kan dekoreras med tredimensionella etiketter som visar favoritseriefigurer av ditt barnGarderob i barnens sovrum kan dekoreras med tredimensionella etiketter som visar favoritseriefigurer av ditt barn

WLAN använder miljömässigt neutrala färger, så att barnets hälsa inte hotas. Säkerheten och trädet, inte upplever långvarig exponering för kemikalier.

Dessutom är designers att dra uppmärksamhet till följande:

 1. Montering möbler spendera noggrant. Mindre fel leder till vissa delar av hösten;
 2. Det är bättre att köpa en garderob för tillväxt. Till exempel, kommer en stor flerfacks utförande länge;
 3. För förvaring sällan används saker bättre att använda mellanvåningen.

Väggen i sovrummet med en garderob: Tips för nybörjare

Möbler av trä kompletterar funktionell interiör av moderna vardagsrummet. Höjden på väggen med höljet bör inte vara alltför hög, annars visuellt rum förlora flera centimeter. Om tyngdpunkten ligger på lyx skogen, är sammansättningen kompletteras med skinnmöbler.

Vägg komplett med skåp är mycket praktiskt, som utför flera funktionerVägg komplett med skåp är mycket praktiskt, som utför flera funktioner

Kompositions kommer rätten att vara alternativ som tar hänsyn till följande rekommendationer:

 1. Möbler, modulära väljs ut baserat på de dominerande färgerna i rummet;
 2. Innan husväggen kommer att vara hemma, är det lämpligt att titta in. Mått på hyllor och infällbara avsnitt måste innehålla nödvändiga saker en potentiell köpare.

Korrekt zonindelning sovrummet garderoben

Korrekt beredning av skisserna hjälper dig att välja det bästa alternativet för barnkammaren, sovrummet eller vardagsrummet. Att vilja välja en rymlig garderob måste du först analysera behoven. Hur mycket ledigt utrymme där? Nödvändig om väggen-slide eller modul alternativ? Såvitt funktionalitet bör vara en garderob för kläder eller boka en vägg? Svaren på dessa frågor kommer att bidra till att göra högkvalitativa projekt. Kvalitativt organiserad planering - grunden för en bekväm vistelse.

Om det finns två skåp rekommenderas att placera en på vänster på sängen, och den andra - rätten till rummet såg organisktOm det finns två skåp rekommenderas att placera en på vänster på sängen, och den andra - rätten till rummet såg organiskt

Lite hjälp för att förenkla uppgiften att designrekommendationer:

 1. Closet fall valts för rymliga rum med högt i tak. Den installeras i hörnet mittemot entrén. Att välja ett rymligt sovrum garderob;
 2. Bestäm vad du behöver välja struktur, graden av belysning, och kommer att hjälpa färgen på tapeten;
 3. För vardagsrummet, som rymmer ett stort antal böcker, souvenirer och andra prydnadsföremål krävs vägghyllor.

Garderob i sovrummet (video)

Rätt val av garderob för en plantskola, vardagsrum och sovrum skapar en komplett sammansatt lösning. Storlek, struktur, djup, bredd - endast ett fåtal parametrar som bestämmer graden av komfort invånarna i ett särskilt rum. Undvik vanliga misstag kommer att hjälpa en välorganiserad beredningsprocessen. Om skåpet projektet görs på rätt sätt, då är sannolikheten för felaktigheter reduceras till "0".

Olika skåp i det inre av ett sovrum (foto)

4 6-1 6 8-11 19-1-1880x1057 34 372-prihozhaya-nkm-2 0477e5778603ca04973967c6bbba7668 7381 8398d99793b8caeea91da5f686ae31f1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

map