Välja spänning akustiktak för hem och kontor

Välja spänning akustiktak för hem och kontor

12 October 2017Akustiktak ge en hög nivå av ljudisolering, förhindra penetration av buller in i rummetAkustiktak ger en hög grad av ljudisolering, förhindra penetration av buller i pomeschenieKak trevligt att stanna hemma när du inte stör bakgrundsljud, går ingen i huvudet, och du kan bara lyssna till ljudet av hans hem. Det verkar som om denna idealistiska bild och för att uppnå detta kommer inte att fungera. Men modern teknik gav folk ett akustiskt undertak, vilket kommer att ge en avkopplande vistelse i sitt eget hem eller lägenhet.


Ljudisolering spänntak: modern teknik

En nyhet i världen av undertak Acoustic undertak började. Det material av vilket taket är tillverkad, har en perforerad blankett.

Tyger ljudisolerade tak skiljer på två sätt:

 1. Öppningarna med olika diameter;
 2. Annat avstånd mellan taket och huvudduken;
 3. Tjockleken på tyget spänn perforerade taket;
 4. Hålavstånd.

För att skapa en akustiktak används en speciell perforerad vävFör att skapa en akustiktak används en speciell perforerad väv

Samtidigt, desto större bländare, desto bättre ljudisolering. Plocka upp ett tak för lägenheter kan vara i enlighet med färgerna på alla lokaler.


Absorption av ljudvågor beror på ett perforerat PVC-väv. Vågorna undertrycks mellan taket och standardduken spänning.

Fördelarna med en drag akustisk tyg är:

 • Fuktbeständighet;
 • ljudisolering;
 • Ytjämnhet;
 • Enkel användning och rengöring;
 • En särskild styrka hos banan är motståndskraftig mot mekanisk skada.

Akustiska perforeringsegenskaper som tidigare använts i biografer och teatrar. Endast dessa institutioner producerade särskild panel, men nu i modern biograf väggar och tak är gjorda med hjälp av perforerade PVC-väv.

Stretch tak med ljudisolering för de olika rummen i lägenheten

Efter de 60-talet av tjockleken av väggarna och ljudisolering i lägenheter som det var bortglömda. De började bygga blockera hus med en väggtjocklek av högst 25-30 centimeter. Att leva i ett hus i en papplåda, kan du höra alla ljud från grannarna genom väggar och tak. Om ett antal stående lägenhet ljud fortfarande på något sätt kan tolereras, då slammer och förflyttning av möbler eller nedfallande föremål i lägenheten toppen av en mycket unnerving.Akustiktak i sovrummet och barn - detta är den mest önskade förbättringen i lägenheten.

Efter en lång dag på jobbet jag vill sova och inte vakna upp från ovidkommande brus. Om trött vuxen kan somna snabbt, väckte det barnet somnar smärtsamt. Dessutom behöver barnet en mor där, och det betyder inte sova tillräckligt, inte bara barnet, men också hans föräldrar. Så om du tycker om installation av ljudisolerade taket, ska vi börja med barnens rum och sovrum. Materialet från vilket tyget görs ofarlig och kan inte skada ens ett litet barn.

Akustiktak är särskilt viktiga för upprustning av barnens rum och sovrumAkustiktak är särskilt viktiga för upprustning av barnens rum och sovrum

vardagsrum - Det är som en plats för resten av kvällen samtidigt och samla andra gäster. Tak med ljudisolering kommer att sätta en hemmabio med god ljudkvalitet och det inte stör grannarna höga ljud. Under mottagning av en sådan tak kommer att spara dina nerver grannar.

Kitchen. I äldre hus med små badrum standard tvättmaskin sätta i köket. Om man tittar på alla samma typ av lägenhet, är tvättmaskin och spis ligger alla på samma plats. När du tvättar något, även super modern, stiralka vibrerar och det är mycket irriterande. Installera akustiskt undertak i köket, kan du undvika problem med buller från tvätten, och gå runt i rummet vid tiden för matlagning.

Office. Om någon i lägenheten har plats för kontor, innehåller material för ljudisolering kan vara klar inte bara taket utan också alla väggar.

Badrummet kommer att vara något undantag, första, vattenavvisande material, och för det andra, förutom absorptionen av den övre buller dämpar buller och eget vatten.

Tak med ljudisolering för kontor

Även i Sovjetunionen en del av lokalerna på bottenvåningarna av bostadshus lämnats av affärer, apotek, frisörer. Live på en sådan plats var nästan omöjligt, eftersom de ständiga gräl i köer och ropen från säljarna kunde höras i lägenheten mycket. För närvarande är den första våningen i en modern byggnader ursprungligen tillverkas och säljs till icke-bostäder till kontor. Bottenvåningarna i gamla hus också ges för kommersiella fastigheter.


Stretch tak med höga ljudisolerande egenskaper används ofta i regenereringskontorStretch tak med höga ljudisolerande egenskaper används ofta i regenereringskontor

För lugna hyresgäster av andra våningen handlare kan ställa in akustiktak hela kontorslokaler. Detta sparar inte bara nerverna sina grannar, men också de anställda själva, som vanligt i vårt land en sak som klagomål om buller i kontoren hittills ingen har avbrutit.

Barer, små kaféer och klubbar gör tak ljudisolerade med stora hål, eftersom de bättre absorbera ljud.

Välj färg på taket kan vara en total inre utrymme, liksom för ett exklusivt tak med fotoutskrifter.

I alla lokaler där under en lång tid, är det värt konstant buller eller hum, montering spänning akustisk tyg nödvändighet snarare än design kurs.


Akustisk stretch tak CLIPSO: kundrecensioner

CLIPSO schweiziska företaget känt för sina material för sömlösa Stretch tak. Därför har de blivit ledare i produktionen och akustisk tyg för spänntak. Genom att beställa detta material för ditt hem, kan du vara säker på en fullständig ljudisolering i rummet i en lägenhet eller hus.

Akustiktak, som tillverkas av CLIPSO är ledare för detta marknadssegmentAkustiktak, som tillverkas av CLIPSO är ledare för detta marknadssegment

från tillverkaren "CLIPSO" Den enda nackdelen med den akustiska tyget är dess pris, men efter att ha lyssnat på vittnesmål från människor som sätter dessa tak i sina egna hem, du vet att bättre lön för kvaliteten.

Ansökan och fördelar:

 1. Schweiziska tyger används i de flesta kontorsbyggnader, barer, restauranger, nattklubbar och teatrar. Större affärscentra använder stretch akustiktak i hallarna för konferenser, demonstrationer av kläder och konsertsalar. Denna ljudabsorberande tyg finns en stor funktion - det tål temperaturer från -25 till +60 grader Celsius. Denna målning kan göras även på taket i en delvis öppen dörr.
 2. I tak fast CLIPSO god akustisk förmåga tyget och det inte eko.
 3. Med den här funktionen kan du njuta av klassisk musik, utan att förlora en enda ton eller ett ord i opera sång. Denna positiva aspekten av målningarna började att till fullo utnyttja modern konsertsalar och teatrar.
 4. Även artisterna själva är lättare att arbeta när de inte hör ekon av extra, som brukade vara. De gamla, förrevolutionära teatrar byggdes som svar på denna särskilda lokaler och deras hittills bra akustik.

Hallar och teatrar byggs i 80-90 år av förra seklet, inte har sådana akustik och nu korrigera defekter byggare och arkitekter på grund av ökade spänningar akustisk tyg "CLIPSO".

Installation av akustiskt tyg tak CLIPSO Acoustics (video)

Modern turbulent liv i storstäder kräver förmåga att slappna av och sova i ditt eget hem. Eftersom väggen leds endast 40% av ljuden och taket är 60%, bör du tänka på möjligheten att takmontering med hög kvalitet ljudisolering. För företag - det kommer att skyddas mot angrepp av grannar. 

Tensioner akustiktak (foto)

03 3ms 06-11-9373501-min 7-1 12 7 31-1 332 1343e911983e06b3ec209ea524f 179272448

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 57

map