Välja och reparation av taket i badrummet

Välja och reparation av taket i badrummet

12 October 2017För slutbehandling av taket med hjälp av vattentäta materialFör efterbehandling taket används tvätt materialySanuzel - ett rum med hög luftfuktighet. Det är därför för efterbehandling taket behöver använda vattenbeständiga material. Dessutom, när du väljer material uppmärksamma dess praktiska. Föredrar material lätt underhålls. Även när man väljer ett tak i badrummet måste ta hänsyn till design, där ihållande rummet.


Taket i badrummet: vilka alternativ finns avslut

Vanligtvis taket i badrummet just shpaklyuyut och färg. Sådan efterbehandling alternativ är ganska praktiskt och billigt. Men ger det här alternativet för inköp av specialfinish vattenbeständiga material. Dessutom är taket kitt mycket tidskrävande, om den har olika varianter.

Stretch tak ser mycket attraktiv och lätt att rengöraStretch tak ser mycket attraktiv och lätt att rengöra

Om du letar efter en hållbar och relativt billig beläggning, notera PVC-paneler. Denna finish ser mycket attraktiv och lätt att rengöra. Ställ PVC takpaneler kan vara med sina egna händer.

Mer för ytfinish i ett badrum kan användas sådana utföringsformer:

 1. Rack tak.
 2. Gipsskivor.
 3. Plattor.
 4. Undertak tillverkat av PVC-paneler.

Vad är taket i badrummet är bättre att välja en begränsad budget

Utan tvekan den mest praktiska taket på toaletten - plast. Han är tålig, billig och lätt att installera. Dessutom har plasttaket inte kräver särskild omsorg. Det räcker med en gång i veckan för att torka av ytan med en fuktig trasa.


Plast taket är billig och enkel att installeraPlast taket är billig och enkel att installera

Installation av plasttaket i följande ordning:

 1. Först måste du installera ramverket. För att göra detta, skär metallprofilen och bifoga det till sätena.
 2. Därefter obtyanite rum med en plastprofil. Efter det, skuren i lameller av PVC.
 3. Placera skenan på plats.
 4. Efter avslutad installation, torka plast blad med en fuktig trasa.

Fäst den sista skenan är mycket svårt. Säkra detta element kan med en metallspatel. Glöm inte att installera den senaste bandet för att justera dess storlek.

Reparation av taket i badrummet med sina händer

Ofta toalett droppande natten. I det här fallet måste du göra en reparation beläggning. Om taket rack, måste du göra en nedmontering element som uppstår och ersätta den.I fallet med förekomsten av stretch taket bör omedelbart genomföra sin reparationI fallet med förekomsten av stretch taket bör omedelbart genomföra sin reparation

Om du har ett undertak, och du är översvämmade grannar, måste du reparera omedelbart. I annat fall kan konstruktionen inte tål och kollaps.

Reparation av en sträcka tak görs i följande sekvens:

 • Först måste du stänga av el.
 • Skruva lampan och för in slangen i hålet.
 • avlägsna sedan vattnet med hjälp av en slang. Under förutsättning att taket i den här handboken är att köpa den tidigare formen. Om tyget rynkade bör den bytas ut.

Om du har en skadad vävnad undertak, avlägsna vattnet bör vara på samma sätt. After work bort små defekter med hjälp av en nylontråd. Om duken bildas stora öppningar kan de täta använda glasfiber.

Om du har en normal målade taket, måste du först ta bort fläckar och andra mikro defekter. Efter denna procedur måste du låta ytan torka. Sedan täcka taket rostskyddsmedel. För att göra detta, använd en pensel fletsevoy. Glöm inte att bära en respirator, skyddsglasögon och handskar, som rostskyddsmedel är giftiga. Om skadade väggar i badrummet, sedan korrigera fel på samma sätt.

Vad bättre att göra taket i badrummet med inga begränsningar på budgeten

Om du inte är på budgetbegränsningar, skulle du bättre välja en speglad tak. Denna finish ser i badet lyxiga och extraordinära. Som en ram för spegeln taket behöver använda metallprofiler ökad styrka. Montera denna design med sina egna händer är mycket svårt, så det är bäst att vända sig till erfarna yrkesmän.

Speglad taket i badrummet såg ganska extraordinärtSpeglad taket i badrummet såg ganska extraordinärt


Nackdelarna med spegel tak är:

 1. De höga kostnaderna för byggandet. I stället för en spegel kan du använda moderna plastpaneler, men en sådan konstruktion skulle se lite sämre.
 2. Speglade tak nyck i vården. Denna yta ger en daglig polering.
 3. Låg driftsprestanda. Speglade tak skadas lätt, så de är kortlivade.

Om du är på jakt efter en ovanlig design bad, så ta en titt på racktaket. Rack är gjorda av plast, stål och aluminium. Det är önskvärt att ge företräde till aluminium som det material som inte rostar med tiden och är hållbara.

Färglösning av taket kan vara mycket varierande. Till exempel, kan beläggningen vara förkromad eller guld-platta färg i enhetlig färg. Montera rack taket är mycket enkel. Dessutom är dessa tak är krävande i vården. De funktioner, kan undertak användas för tillverkning av en krökt yta.

Hur man gör en kassett taket i badrummet

Gör en kassett taket i badrummet är mycket enkel. Observera att denna lösning bör användas för rum med lågt i tak. Det är önskvärt att ge företräde åt aluminiumkassett tak, i vilken ett slutet system.

Kassett tak bör användas för rum med lågt takKassett tak bör användas för rum med lågt tak


Installation av coffered taket i följande ordning:

 • Först markera taket.
 • Fäst på väggen hörnprofilen. Glöm inte att borra hål i väggen, sätta pluggar och skruva åt skruvarna. Avståndet mellan närliggande pluggar bör inte vara mer än 45 centimeter.
 • Dra sladden eller garn på motstående väggar.
 • Fäst till taket galgar. För att göra detta, använd specialankare.
 • Installera huvud guide. För att göra detta måste du basera dem på hörnprofilen och fäst galgar.
 • Beläget på huvudlinjer dekorativa paneler.

Rationellt Jag använder svart taket i badrummet

Svart taket i badrummet ser mycket attraktiv och spännande. Glänsande mörk yta smälter väl med alla lättnad lösningar. Svart tak fint blandas med de svarta plattor.

Glänsande svart taket i badrummet kombineras med kakel i valfri färgGlänsande svart taket i badrummet kombineras med kakel i valfri färg

Det bästa alternativet är en svart stretch taket. Denna lösning passar perfekt in i de inre badrum, görs i en minimalistisk stil. Black stretch tak är opretentiös i vården och hållbara.

Black stretch tak irrationell användning om:

 1. Area badrum mer än 20 kvadratmeter.
 2. Väggarna är dekorerade med vitt kakel.
 3. Badrum taket är för lågt.

Efterbehandling taket i badrummet (video)

När du väljer ett tak i badrummet styrs av sina egna preferenser och utformning badrum. Också ta hänsyn till egenskaperna av lokalerna. Om du har ett lågt tak, då det bästa alternativet för dig - rappning eller PVC-paneler. Badrum stor storlek lämpligt speglad tak. Om badrummet är gjort i en ovanlig färgsättning eller design, ge företräde åt undertak.

Taket i toaletten (bild)

01eed347b0e92322042ca36acc0a9e98 29 04 6f3a2b5f5868b3e888961e47dc2de295 8 8fccd9a48ca18548bb9cbca96e4bfada 22184e9f89ad57b3cfbbf213d394db19 323 1318356E 201411102233494

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 58 =

map