Välja långbord i vardagsrummet: vad man ska leta efter

Välja långbord i vardagsrummet: vad man ska leta efter

12 October 2017Stå i vardagsrummet är en funktionell möbel, som har utmärkta estetiska egenskaperSkåp i vardagsrummet är en funktionell möbel, som har utmärkta estetiska egenskaper Efter översynen är oftast i vardagsrummet finns en fråga om möbler. Och eftersom TV - en integrerad del av det här rummet, måste du kunna installera det. Det används ofta som ett stativ lång skåp i vardagsrummet, eftersom det rymmer inte bara TV, men även annan elektronik, medan dekorera rummet med sin design.


Skåp i vardagsrummet: typer och modeller

Placera TV i vardagsrummet, inte alla har viljan och förmågan att montera den på väggen. I ett sådant fall, en trottoarkant verkligen hjälper till. Det ger tillgång till kontakterna på den bakre väggen fungerar som vårdare av skivor, annan utrustning, hörlurar, etc. Lång skåpet är kompakt och samtidigt rymmer en massa olika saker.

Val av pollare överraskad av sin mångfald och ofta ganska lågt pris. Skillnader finns i materialet, design och funktionella egenskaper. Så varje interiör kan du välja rätt modell.

Det finns ett brett utbud av pollare, som skiljer sig i form, färg och prisDet finns ett brett utbud av pollare, som skiljer sig i form, färg och pris

Det finns flera typer av thumbs:


 1. Med inbyggd hållare. Tack vare honom och ändra vinkeln på TV: n kan roteras. Denna funktion gör att du kan njuta av utsikten från var som helst i rummet. På grund av närvaron av en TV-fäste kan placeras var som helst, utan att behöva borra i väggen. Specialkanal anordnad för att dölja trådarna och annan utrustning;
 2. Skåp med byrå. Det mest bekväma alternativet för vardagsrummet. Den har en massiv utseende och dimensioner, men kommer att passa en massa saker, och även kläder med henne. Skåp har infällbara förvaringslådor och hyllor, som kan sättas kolumn;
 3. Hängande skåp. Mer och mer populärt för tillfället, blir rummet med installationen av en sten rymligare. Fastställande görs på väggen, under det återstående ledigt utrymme. Material för sådana piedestaler kan vara något, men prioriterar fortfarande lätthet och tyngdlöshet. Trots sin storlek, väggskåp är funktionella och kan användas för förvaring av olika saker;
 4. Hörnskåp. För en sådan liten vardagsrum skåp kan vara räddningen. Den placeras i ett hörn, och det sparar en betydande mängd utrymme. Det är så funktionell som den andra, till samma hörn skåp skryta en konsol för ökning av betraktningsvinkel. Den har en byrå, lådor för småsaker och fack;

Det är viktigt att veta vilka typer av modulära möbler för vardagsrummet tillåts lägga till inrikes suspenderade piedestaler med olika funktioner.

Möbler och vardagsrum: skåp som en del av inredningen

Robust och funktionella möbler som behövs för varje hus. I interiören finns perfektion med tillkomsten av sanna utvalda produkter. Men förutom att viktiga fördelar och utseende, så nu kan vi tala om skåp för vardagsrummet som en del av inredningen.

Pollarna tillverkas med användning av olika material: 1. Trä (eller DSP);
 2. plast;
 3. Glass.

Garnera skåp genom att använda olika dekorativa element, lampor, bilder eller vaserGarnera skåp genom att använda olika dekorativa element, lampor, bilder eller vaser

Piedestaler av glas är nu mer och mer relevant, kommer de att passa in i alla interiörer och rumsdesign. För små vardagsrum är ett utmärkt val: sådana skåp verkar viktlös. Vanligtvis ser detta skåp som ett soffbord, och längst ner hyllor till huset utrustning. Speciell film kan göra glas valfri färg.

Stort vardagsrum kommer att se bättre med en tung konstruktion tabeller med den ursprungliga trim, och passar små platta och kompakt, i vilken ett par lådor.

Att bli en del av möblerna skåpets inre komposition, bör dess färger matcha eller kombineras med färgen på huvud möbler (såsom en vit piedestal kommer inte att vara i harmoni med den mörkbruna tabell). Mauvais ton kommer att placeras bredvid en annan färg möbler. Om TV: n hänger på väggen, blir en tom piedestal en oberoende del av inredningen. För minimalistisk stil kan placeras på en piedestal bilder eller små plantor, kommer de att ge personlighet till rummet. En smal skåpet är lämplig som ett stativ under lampan.

Att välja köksskåp och garderober för vardagsrummet

Byrå - en typ av möbler, skåp relaterade, men har en mer imponerande storlek. Han leder till rummet design unika charm och bidrar till att upprätthålla ordning, så många är så förtjust i det. Enkel design är att rätt sak söks omedelbart, även om det finns en stor hylla storlekar.

Köksskåp har flera konfigurationer:

 1. Klassisk variant med lådor;
 2. Med närvaron av ytterligare hyllor och glasning;
 3. Dresser-byrå. Det kan fungera som ett stativ för TV;
 4. På bryggan glasbord.

Tumba är inte bara en tv-ställ, men också möbler för förvaring av olika hushållsartiklarTumba är inte bara en tv-ställ, men också möbler för förvaring av olika hushållsartiklar

När du väljer en byrå, måste du vara uppmärksam på det faktum att den bakre väggen är tätt mot kroppen och var fast. Loppet av dörrar och lådor bör vara släta. För små rum är att ta vinkel variation i bröstet, och en ö stil kommer att se bra ut i ett stort rum, som kan placeras var som helst.


Köksskåp - det bästa alternativet för en studio, där bor samtidigt fungerar som ett sovrum. Toppen av byrå kan fungera som ett sminkbord, en spegel är visuellt öka rummet.

När du väljer en sten för hallen bör vara uppmärksamma på dess dimensioner: ska de passar storleken på TV: n. Stand bör vara stabil och hållbar.

Hörn byrå och garderober för vardagsrummet: typer och funktioner

Corner möbler är populär inte bara ägarna till små lägenheter, men också bland dem som uppskattar skönhet och elegans. Snygg och original, blir de själva utsmyckning av rummet. Hörnskåp kan vara antingen golvet eller hängande. Men för vardagsrummet golvet kan hittas mycket oftare.

Det finns tre typer:

 1. Närvaron av benen;
 2. Brist på ben;
 3. Med hjul.

Hörnskåp är väl lämpade för små vardagsrum, eftersom de inte upptar mycket utrymmeHörnskåp är väl lämpade för små vardagsrum, eftersom de inte upptar mycket utrymme


Föregångare av bröstet och vinkel stenen är stor och rymlig mormors bålen, vilket är varför det är så mångsidig.

Funktionerna de utför, är tabeller delas in i:

 1. diskning;
 2. akvarium;
 3. För TV: n.

Hörn byrå eller ett skåp för att spara utrymme och dekorera rummet av sin ovanliga utseende, lägga charm till något utrymme.

Hängande skåp i vardagsrummet under TV

Möblerna är inte helt upphängd på golvet, det fäst i taket, väggen eller annat stöd genom särskilda arrangemang. För att undvika problem med att använda liknande möbler endast fäst stöd vägg eller tak, ska deras styrka inte vara i tvivel.

Hängande garderob ser ovanlig och utmanande, så om det finns en önskan att diversifiera interiör, är det nödvändigt att ta något från hängande möbler.

Hängande skåp passar perfekt i det inre, utformad i stil med hi-tech eller modernHängande skåp passar perfekt i det inre, utformad i stil med hi-tech eller modern

Förutom en imponerande storlek, hängande skåp för TV ska:

 1. För att vara stabila;
 2. Vara bekvämt att titta på TV;
 3. Det måste ha en hög kapacitet;
 4. Hon borde vara i närvaro av ytterligare funktioner;
 5. Måste visa en vacker design, helt lämpliga för interiören.

Kvalitet ska vara på en höjd: ingen förlust av utdrag av guiderna bör beslag inte avsevärt sticker utanför kanten av produkten, skall ytan vara slät och splitterfritt. Materialet bör användas miljövänliga, utan skadliga ångor.

För att göra en hängande skåp visuellt ännu enklare, bör den placeras under mattan eller neonljus. Så det skapar en illusion av flytande möbler från golvet. En sådan konstruktion höjdpunkt kommer att glädja gästerna.

Valet av tabeller i vardagsrummet lång (video)

Den bästa lösningen för att installera TV i vardagsrummet - det är en lång byrå. Många headset redan har en plats för TV, men många, spara, välja mindre skrymmande möbler och bara vinna. Dessa tabeller är enkla och lätta att använda, de är bra i pris och vacker. Den mest prisvärda modellen är tillverkad av spånskivor, medan glas och trä har höga priser.

Exempel på piedestaler i vardagsrummet (foto)

HuelstaScorpia1 4a968a02efd74e322efe197448bb9ee0 8e9767fc1dd0bb0f46df6483bf09a206 13-14 861tv 981b0dc89dc4bbb5e7c1964883159b7e 12293-5411aa3b5a08e 118154244w640h640furnituretvcfurniture 697483455 1555835950

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 13

map