Välja hängare hall vägg trä

Välja hängare hall vägg trä

12 October 2017Hanger - en användarvänlig design som inte bara fungerar som förvaringsutrymme, men också en extra inredningHanger - en användarvänlig design som inte bara fungerar som förvaringsutrymme, men också lite extra intereraChasto värdar inte kan skryta med ett stort utrymme för sina lägenheter, särskilt i hallar och korridorer. För skåp ibland inte har tillräckligt med utrymme. I detta fall kan borgen väggmonteras hängare för hallen, särskilt trä, eftersom trä - det är en mycket miljövänlig och vackert material, som är perfekt för praktiskt taget alla inredning.


Ett nytt designelement: en galge i korridoren väggen trä

Wall hanger måste uppfylla vissa krav för att kunna använda det var bekvämt och behagligt. Eye tilltalande design, tillförlitliga fästen, krokar styrka - allt detta är en nödvändig komponent i bra galgar.

Wall trä hängare i en liten hall kommer att motsvara ersättning skåpWall trä hängare i en liten hall kommer att motsvara ersättning skåp

Eftersom alla vägg galgar är öppna typ av konstruktion, är det nödvändigt att se till att monteringsdetaljer dolt från ögonen och inte bryter utseendet på galgen.

Det finns flera utföranden av vägghängare. Om en klassisk kommer konstruktionen vara en remsa med krokar fast därtill.

Stavar kan vara:


 1. Vertikal - visuellt öka höjden på rummet, så det är ett bra alternativ för hallen. Höljet är typiskt tillverkade av trä eller spånskiva. Längden varierar från 30 cm till 2 meter, kan formen vara olika;
 2. Horisontella modeller är mycket kompakt och lämpar sig för ett litet utrymme. Visuellt öka bredden på väggen, perfekt för installation i ett hörn. Deras utgångspunkt är en rektangulär styrelse, men det finns mer komplexa former;
 3. Design - tillverkad av träplankor. Hooks är oftast en sammansättning till kroppen, den önskade böj för att rymma saker. Det finns också en kompakt versioner för hallar i modern eller minimalistisk stil.

De mest populära typer av trä som används för tillverkning av galgar, björk, ask, bok, tall. För att förlänga livslängden av produkten tillverkare täcka dem med en speciell sammansättning, appliceras på färg och lack eller konstgjord sostarivayut.

Galgar i hallen väggen trä: ett svårt val

Skapa komfort och förmedla perfektion invändig korridoren - en av förutsättningarna för en bra vägghängare. Men inte bara som avgör valet, det viktigaste - funktionalitet.

Hanger - bekvämt och ibland helt enkelt nödvändigt beslut, som våta och fuktiga kläder rena i skåpen rekommenderas inteHanger - bekvämt och ibland helt enkelt nödvändigt beslut, som våta och fuktiga kläder rena i skåpen rekommenderas inteFör att inte bli besviken i inköp, är det värt att överväga några expertråd:

 1. Trämodell krävs för att vara stark;
 2. Galgar med ovanlig design bör helst passa in i det inre av lokalerna;
 3. Innan du köper hängare bör ta reda önskat antal krokar för varje familjemedlem bör svara för minst två;
 4. Modellen bör ta hänsyn till tillväxten av alla familjemedlemmar för att vara lätt att använda för alla.

Trävägg hängare som lämpar sig för dem som föredrar att ofta ändra "image" i sitt hem, eftersom de är praktiska, lätt att använda och inte behöver särskild vård. Deras pris är också mycket attraktiv.

Tillverkarna kommer att träffa kunder, ge dem ett stort antal modeller i olika färger, former och material, men i så många olika att välja produkt är inte alltid lätt för alla.

När du inte behöver köpa: en galge i hallen med händerna i trä

Det råkar vara så att alla butiker ses, och den enda och en önskad hängare hittats. I detta fall kommer utsignalen vara den oberoende produktion av den önskade hallelement. Trä är bra eftersom det är mycket billigare att köpa och lätt att hantera.

Vägg hängare för rockar, väskor och andra förnödenheter kan göras med sina egna händer av trä eller annat materialVägg hängare för rockar, väskor och andra förnödenheter kan göras med sina egna händer av trä eller annat material

För att göra de mest enkla hängare, måste du beväpna sig:

 • Bågfil eller sticksåg;
 • blåslampa;
 • sandpapper,
 • skruvmejsel;
 • syl;
 • En bit av den önskade storleken av kortet;
 • Krokar.

Styrelsen ska behandlas väl, är det också lämpligt stretch foder. Björk är inte värt att ta, eftersom det finns en möjlighet att dela upp det vid tidpunkten för att dra åt skruvarna, på grund av dess skörhet. Hårt trä (ek, ask, etc.) bör inte heller betraktas som ett alternativ. Nästa du behöver för att skära en bit av önskad storlek i styrelsen och pussel hantera kanterna så att de blir runda. Du kan göra en vågig, rombisk eller trapetsform för framtiden galgar.

Elegans baserat ge avfasning tas från varje kant av den övre delen av den framtida hängare vinkel.

Då kanten av skinn och grind. Slät yta av skivorna brändes med en blåslampa, om det inte gör det kan du använda gasspis.


Fastställande mot väggen sker på två sätt:

 1. Gångjärn. Bakmonterad Design "öron" - special rundade metall eller plåt. De borrade hål och hängare fäst med skruvar till pluggarna. Längden av pluggar och skruvar beror på tillförlitligheten hos fixturen;
 2. Hålen i styrelsen, borrade igenom. Med denna hängare är fäst på väggen. Ju större längd och bredd av baserna, desto större är antalet hål som krävs. Detta är det mest tillförlitliga sättet av fästelement.

Vidare på ytan av artiklarna i en rad krokarna är fördelade på ett avstånd av 15 cm från varandra. Plank rymmer 2 rader. sicksackarrangemang av krokar som är lämpliga för ett sådant alternativ.

Utomhus trä hängare i korridoren

Golv hängare är ett bra alternativ till en väggmonterad prover. Deras främsta fördel är att de är mycket mobil och lätt att flytta.

Den största fördelen med hängare är dess rörlighetDen största fördelen med hängare är dess rörlighet


Bland modellerna utomhus galgar är hopfällbara typ. Under de varmare årstiderna de lätt kan tas isär och använda lediga utrymme för andra ändamål. Dessa produkter är utformade för att säkerställa att denna uppgift kunde hantera någon har ett bekvämt paket och tar inte mycket tid i processen för insamling och analys.

I golv galgar finns det flera fördelar som skiljer dem från andra modeller:

 1. När de används finns det ingen anledning att förstöra väggen;
 2. De är mycket rörliga;
 3. Vissa utföranden kan användas omedelbart efter köpet;
 4. Rimlig kostnad;
 5. Kläder har förmågan att snabbt torr och ventilerad.

Hängare kan placeras var som helst i lägenheten, organisera utrymmet i rummet. Behovet av att leta efter försvunna och utspridda saker omedelbart försvinna med förvärvet av en liknande design.

Men det finns en golvmodell och ett antal tillkortakommanden:

 1. Är det nödvändigt att hänga kläderna jämnt för att undvika att vända på strukturen;
 2. Alla kläder är på sinnet;
 3. För det behövs hanger utrymme, inte samma vägg inte upptar en plats.

Hopfällbara modeller kräver övervakning av tillståndet hos anslutningar gäng och deras återkommande åtstramning, annars blir de lös.

Gör ett val: hängare hall vägg trä (video)

Alla hallar är olika i design och film, men en fixtur i varje var och förblir en galge. Hängare för hallar kan vara otroligt vacker, mångsidig och utföra flera funktioner samtidigt. Den mest fördelaktiga när det gäller utseendet på alla alternativ är av trä, det är förståeligt, eftersom generositet av naturen och skönheten i naturmaterial har alltid varit i priset.

Detaljer: hängare hall vägg trä (foto exempel)

1 7g4qb 25-väggmonterad-coat-och-scarf-rack-pall-project-homebnc 428original 5280 1438428839 d2719f55242861e5bbd2ef9e03eeeb9f eshalki fil i98yt65

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 55 =

map