Välj tapeten i rummet: en enkel guide

Välj tapeten i rummet: en enkel guide

12 October 2017Den valda tapeten ska vara i harmoni med de övergripande inrednings lokalerDen valda tapeten ska vara i harmoni med den övergripande inredningen bostäder pomescheniyaVybiraya tapet i rummet, måste du ta hänsyn till den del av rummet, belysning typ, funktionella egenskaper i rummet. Vid val av tapeter i rummet, även måste ta hänsyn till stil och färg av möblerna är mycket lättare att välja tapeter för möbler än att ändra möbler i rummet. Olika typer av tapeter på tillverkarens marknaden, gör det möjligt att tillfredsställa de mest vågade idéer och smak av kunderna, dessutom hitta rätt tapeten kan vara billigt och vackert kompletterar inredningen och stilen i rummet och rummet i allmänhet.


Vad tapet för ett rum bättre än att stanna

Varje rum i rummet har sina egna egenskaper, att veta och ta hänsyn till att du kan göra en perfekt reparation med hjälp av tapeter. Först av allt måste du ta hänsyn till den del av rummet, för ett litet rum är bättre att välja tapet med ett fint mönster och ornament i ljusa färger. Men i de stora rummen är bättre att hänga tapet med stora utskrifter, kan du experimentera med färger genom att kombinera och kombinera dem. I övriga rum och avkoppling måste du limma tapeter lugna färger.

Hall, hall och vardagsrum, måste du välja dessa tapeter:

 • Ljusa färger och nyanser;
 • Stora ornament och ritningar;
 • Kombinerat tapeter.

Mycket bra kommer att se i korridoren tapet med en stor prydnadMycket bra kommer att se i korridoren tapet med en stor prydnad

Var noga med att välja det bästa materialet tapeten när limning i olika rum på destinationen.


I rum där frekvent flotation och rörelse, där möjligheten för kontaminering, såsom i hallen eller köket, är det bättre att limma den universella non-woven tapet som är väl hanteras.

Och i sovrummet, är att vardagsrummet och barnkammaren bara bättre att använda naturliga papperstapet eller textil.

Bakgrund i en studio: vad man ska leta efter

Enrummaren är ganska svårt att dekorera och ge den presentabel, mycket svårt att hitta en tapet för det. Att smala korridoren den mest lämpliga non-woven vinyltapeter eller en ljus färg, de är väl hanteras från förorening, och ljus färg tapet förstorar och lyser upp rummet. I köket, en-rums-lägenhet, bättre pokleit vinyltapeter, företrädesvis med en tvättbar yta. Färg tapeter bör också vara återhållsamma.

Hall är bättre att klistra över naturliga pappers- eller textil nyanser, viktigast välja: • Ljus ton tapeter;
 • Litet mönster eller ornament;
 • Wide trasa tapeter.

För att visa fördelen med den valda tapeter, måste du ta hänsyn till deras färg och konsistens, särskilt boende och sin stilFör att visa fördelen med den valda tapeter, måste du ta hänsyn till deras färg och konsistens, särskilt boende och sin stil

Rekommenderas starkt i rummet en tvårumslägenhet att kombinera tapet med ett brett mönster eller ornament, limning glasfiber.

Ett sovrum bör också tapetserade med naturligt ljus bakgrundsbild av blommor är bättre att välja mjukt rosa, vit, persika, beige.

Du kan använda tapet med en liten blommönster med ornament. Om rummet har en nisch, är det bättre att hålla sig, och om de avger, är det naturligt färgämnen, såsom tapeter trä, betong, sten. Innerdörrar bör vara lätt, det kommer att lägga visuella utrymme.

Vad tapeter till ett stort rum bättre, välja det bästa alternativet

Rummen stora ytor, kan du säkert experimentera med färg och typ av tapeter, välja ljusa färger, stora utskrifter som kombinerar tyger med varandra. Om en stor storlek rum som du vill behålla visuellt i samma område, bara tillräckligt med utrymme klistra över enfärgat tapeter. Möbler, inslag av inredning och dekoration, krukväxter, fylla utrymmet.

Men det händer också att rummet är för stor, ett stort torg rum kan göra zonindelning område:

 • Välj ett rekreationsområde;
 • Arbetsområde;
 • Finns i nisch rum.

Bästa interiör lösning kommer att vara en kombination av tapeter i olika färger och mönsterBästa interiör lösning kommer att vara en kombination av tapeter i olika färger och mönster

Detta hjälper kombinationen av flera färger i spektrumet för de kombinerade och bakgrundsbilder av olika material. Med hjälp av detta alternativ tapetsering, stora rum, kan du göra en mycket elegant. Denna idé är lämplig för design kontor, både hemma och på jobbet.


Fördelarna med stora rum på det område som du kan hänga tapeter olika arter, djärvt experimenterande i färd med att klistra väggarna.

De mest framgångsrika typer av tapeter för limning stora rum, experter anser non-woven, tyg och textil tapeter. Färgerna kan skilja sig från stora mönster och mönster till finstilta.

Rum med fototapeter i det inre

Wall konstruktion Desktop är den nuvarande trenden i världen för reparation och inredning. Tapeter är perfekt för alla rum i storlek och avsedd användning och om det är korrekt att plocka upp mönster kan vara fördelaktigt att fördela rummet och dess fördelar.

De vanligaste idéerna Photowall beaktas:

 • städer;
 • Vegetabiliska utskrifter och natur;
 • djur;
 • Baby bakgrundsbilder;
 • 3D bakgrundsbilder.

Vägg med rosor på väggarna i lokalen kommer att skapa en mysig, romantisk atmosfärVägg med rosor på väggarna i lokalen kommer att skapa en mysig, romantisk atmosfär


När det gäller huset och studion, bakgrundsbilder fantastiskt utseende på väggarna. Modern digital tryckning på tapeten så exakt och överför ritningen bilden använder det möjligt att expandera rummet visuellt dölja fel som väggytan.

Foto tapeter kan klistra över inte bara på ytan av väggar och tak, kan du använda dem för att utforma klistra gamla möbler, ingången dörren till rummet.

Vackra tapeter i rummet

Vackra tapeter alltid kommer att komplettera inredningen, och kan fungera som en fristående del av inredningen. Men vad som anses vackra tapeter? Först och främst är det ordentligt utvalda bakgrunder till ett särskilt rum. Dessutom är det nödvändigt att ta hänsyn till ålder ägaren av rummet. Mode och ungdoms tapeter i rummen av tonåringar och unga människor, är det en fototapet. I barnens rum ser trevligt tapet med seriefigurer, ljusa färger Bakgrund. För en ung man, passar väggmålning föreställande bilar med marina frågor.

För flickor passar blommiga tryck på papper tapeter, tapeter med städer, länder, som är viktiga för korrekt kombinera:

 • Färgen på möbler och färger av tapeter;
 • Inredning stil och textur tapeten;
 • Motstå ett spektrum av färger i inredningen elementen.

Tapet med blommönster är perfekt för dem som vill utforma interiören i stil med ProvenceTapet med blommönster är perfekt för dem som vill utforma interiören i stil med Provence

Det är inte nödvändigt att betona den ljusa färgen på tapeten rika inredning, är det bättre att använda ljusa dekorationer för rum med ljus pastell bakgrund.

Stickning tapeter och göra reparationer

Tapetsering behöver ordentligt upprätthålla tekniken fungerar med tyg tapet med rätt lim verktyg. För att göra detta, först och främst måste vi veta flödet av tapeter på rummet, vilket kommer att hjälpa till att hitta en särskild tabell beräkningar. Nästa steg är rätt lim. Att tapeter på väggarna håller väl. Clay måste väljas beroende på vilken typ av tapeter.

Och slutligen, vad är hemligheten bakom en lyckad reparation när tapetsering, är korrekt tapetsering:

 • Förbereda väggar för limning;
 • Använda pennan för tapetsering;
 • Korrekta mätningar av tapetremsor;
 • Noggrann applicering av lim på tyget tapeter och väggen.

Innan klädseln arbetsväggytan bör noga förbereddInnan klädseln arbetsväggytan bör noga förberedd

Om det finns en ersättning av gamla tapeter på den nya, absolut måste putsade väggar på platser fel och primas innan du klistrar nya tapeter.

Genomtänkt att reparera och förbereda de nödvändiga material, kan du göra en kvalitet reparera sina egna händer, utan tjänster av dyra proffs.

Hur att dekorera väggarna i rummet förutom tapeten

Dekorera väggarna i reparationsprocessen, är det viktigaste steget, eftersom det är mot väggen, mannen oftast kontaktat både visuellt och taktilt.

För väggarna med användning av olika material:

 • plast;
 • sidospår;
 • gips;
 • Dekorativa gips;
 • målning;
 • kakel;
 • Väggpaneler.

Men det mest fördelaktiga och prisvärda budget för varje material för väggarna är tapeter. De kan måla, lim, dekorera som helst, den lägsta utgifterna stil och design förändras lokaler.

Hur man väljer och tillämpa tapeter (video)

Reparationer är alltid dyr affär innan dekorera väggen, måste du väga för- och nackdelar. Tapeter har alltid ockuperat första plats på marknaden för reparation ytfinish och förblir på samma plats, tack vare ny teknik och produktionsformer material.

Bakgrund i det inre (foto)

4ea8820484799 3 22 24 52 74 91 94 154 0987

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 90 =

map