Välj tapeten i korridoren av lägenheten: foto 2017

Välj tapeten i korridoren av lägenheten: foto 2017

12 October 2017Rätt val av tapeter i korridoren gör det en exklusiv och unik designRätt val av tapeter i korridoren gör det en exklusiv design och efterbehandling material sådana nepovtorimymProizvoditeli använder mer nya material och strukturer. När du väljer en tapet i hallen, måste du tänka på att de inte bör vara mycket ljus, eftersom i det här rummet en person faller direkt från gatan. Damm och smuts är mest kvittar det i rummet, så du måste vara uppmärksam på lättare smutsad färg, men det behöver inte välja alltför dystra nyanser, eftersom rummet inte är tillräckligt dagsljus.


Bakgrund i hallen: designen i en modern stil

Mycket intressant alternativ för att skapa en design i korridoren är tvättbara. Modet utförande 2017 finns olika typer av imitation.

Till exempel, en vackert ser ut bakgrundsbild:

  • sten;
  • tegel;
  • trä;
  • läder;
  • Dekorativa gips.

Nya och intressanta just nu är glasfiber, som ser mycket elegant och passar perfekt för dekoration av hallenNya och intressanta just nu är glasfiber, som ser mycket elegant och passar perfekt för dekoration av hallen

Alla dessa alternativ liknar strukturen på det material som väljs. Modern teknik och material gör det möjligt att uppnå en liknande effekt. En annan mycket intressant nyhet är glasväggen som ser perfekt på väggarna. Deras egenhet ligger i det faktum att färgen på tapeten kommer efter klistra in dem på väggarna. Färgning av tapeter kan utföras upprepade gånger, eftersom de tolereras väl genom inverkan av olika lösningsmedel. Så färgen kan vara mycket lätt att ändra, och även gnugga dem med en borste, vilket avsevärt underlättar arbetet med målningen.


Utformningen av entrén: en foto 2017 moderna idéer, tapeter och deras typer

Många undrar vad väggarna pokleit tapeter i korridoren för att ge elegans och individualitet lägenhet.

Ganska intressant att titta tapeter tillverkade av naturliga material, men tills de är gjorda endast på beställning. Ofta detta inlägg används i kombination med tapeter, eftersom ett tillräckligt högt värde naturliga efterbehandling material.

I foajén är idealiska flytande tapeter, som är av utmärkt kvalitet och kan målas i valfri färgI foajén är idealiska flytande tapeter, som är av utmärkt kvalitet och kan målas i valfri färg

En perfekt lösning är att belägga väggarna flytande tapeter. Sådana en dekorativ beläggningsmaterial känne sömlös och god kontakt med väggen. Framför allt är ganska enkel att rengöra flytande tapeter och kan bäras i färgbeläggning i valfri färg.Kör en vacker korridoren kommer att hjälpa design och metallisk tapet, vilka är sammansatta av tät vävnad eller papperssubstrat, som sedan beläggs med aluminiumfolie. Från fragment folie börjar bildas vackert mönster. Utmärkt kvalitet av dessa tapeter är att de helt reflektera ljuset och rummet blir mycket lättare.

Vacker design hall: Bakgrund

Hall bör vara mycket noga med att välja den mest lämpliga bakgrunder. Till hallen verkar mer ljusa och rymliga, är det nödvändigt att klistra över muren tapet pastellfärger. För en liten hall är perfekt superb modern design strategi. Den nedre delen av väggarna behöver klistra över mörka tapeter, och den övre delen av tändaren. Det är därför nödvändigt att använda tapet med samma struktur och mönster. Mellan dem låg ett särskilt behov ytterligare trottoarkant.

Om hallen är liten nog, och även med lågt i tak, för att åtgärda den här typen av problem, kan du klistra över muren tapet med en stor vertikal rand. Om taket framför en mycket hög, är det nödvändigt att använda en tapet med en tydlig horisontellt mönster. Detta kommer att bidra till att visuellt förstora storleken på rummet.

Smala korridoren kan något förlängas genom användning av tapet med ett fint mönster, eller unika projektion effekt.

Att smala korridorer kommer att vara en bra lösning för att klistra över muren tapeten ljus som visuellt gör rummet mer änAtt smala korridorer kommer att vara en bra lösning för att klistra över muren tapeten ljus som visuellt gör rummet mer än

Tapet med ett stort mönster visuellt gör bara en mycket mindre rum. När du väljer en tapet, är det viktigt att de blandas med resten av inredningen korridoren. De bör smälta in perfekt med möbler, tak och golv.

Utsökt design hall: foto 2017 moderna idéer, tapeter

Det finns en mängd olika idéer för att göra hallen vackrare, elegant och rymlig. Perfekt för att skapa en invändig korridoren Tapeter tvättbara. Denna typ av efterbehandling material är lätt att rengöra, så att du snabbt tvätta bort föroreningar fångade på ytan utan att skada utseendet.

Dessutom kan du använda snygga tapeter kombineras beskriver problemområden hall Tapeter tvättbara, och andra typer av tapeter som du behöver för att ordna en avlägsen zon för kontaminering.


Modern vackra tapeter design i en smal korridor

För att göra en hall i modern stil, är det möjligt att använda olika typer av tapeter

Särskilt såsom:

  1. vinyl;
  2. Glasfiber;
  3. Bakgrund för målning;
  4. Naturmaterial.

Hall bör inte användas textil vägg, eftersom det är dyrt och inte särskilt praktiskt omslag, eftersom det varar för länge. Eftersom färgen är bäst att använda mer varm och mjuk blommor nyanser eller måttligt färgstarka tapeter. I detta fall är det önskvärt att använda tapet med en lätt bas, med inslag av en mörk eller kontrasterande prydnad är ganska ljus bild.

Väggmålning i hallen ser ganska intressant och gör fantastiskt rummet designVäggmålning i hallen ser ganska intressant och gör fantastiskt rummet design


Massor av mörka färger kommer att bidra till att maskera föroreningar och ljus bakgrund hjälper hallen ser mer ljust och rymligt.

Ganska bra alternativ kan vara Mural. Vackra panoramic images i ljusa eller mättade kalla toner som gjorts på storformatsutskrifter kommer bidra till att utöka utrymmet visuellt.

Unik tapeter i en liten hall: Design

Hall - det är det första rummet, så du måste ge det ett speciellt utseende. Idag finns det ett enormt utbud av moderna material med vilka det är möjligt att skapa en speciell invändig korridoren. Modern hög kvalitet tapeter för hallen kommer att pågå en lång tid, och kommer att tilltala absolut alla.

Intressant ser ljusare utsökta blommotiv. Intressant nog ser vanligt pastellfärger med en extra ram som gör det möjligt för utrymme att vara mer elegant och unik.

Kombinerade alternativ hall tapet

För att skapa en ganska lugn och mysig atmosfär i hallen, är det nödvändigt att välja solida färger. Ett intressant alternativ är en kombination av ljusa och mättade färger mörkare. Nästan alla monokroma nyanser är perfekt i kombination med snö-vit finish.

Bakgrunds för hall (video)

Bland de olika alternativen kombineras tapeten för hallen, är inställningen att ge vinyl tapeter, är mycket motståndskraftig mot olika typer av skador. Även sprickor kommer inte att bildas på väggarna, klistras det med vinyl tapeter. Bland annat är de uni resistenta mot solljus. Med hjälp av denna typ av dekoration kan du skapa bra inredning.

Bakgrund i hallen i lägenheten 2017 (foto)

1 3 09 10f442e84357f109244afb836d19c97b55777a 11 18-16 12-63 21-47 230 42

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 86 =

map