Välj taklampor för lågt i tak

Välj taklampor för lågt i tak

12 October 2017Valet av lampor beror på utformningen och syftet med rummetValet av lampor beror på utformningen och syftet med rummet Vilken typ av belysning installeras i lägsta rummet? De olika lampor och ljuskronor kan användas som belysningsanordningar. Var och en av dem har ett antal förmåner och fördelar. När du väljer en lampa för lågt i tak hänvisar till sina egna preferenser och rummet design. Du måste också ta hänsyn till längden och bredden på det rum där du vill installera belysning.


Halogenlampor för moderna låga tak

För belysning ett sovrum eller ett lågt tak utrymmen som används halogenlampor. Dessa ljuskällan är mycket praktisk, eftersom de har små dimensioner. Dessutom är ljusverkningsgraden hos dessa lampor 1,5-2 gånger högre än glödlampor.

Om du vill installera halogenlampa i en fuktig miljö, använd endast lågspänningsprodukter. De är mer hållbara och motståndskraftig mot slitage.

I halogenlampor finns så många fördelar jämfört med andra belysningsarmaturerI halogenlampor finns så många fördelar jämfört med andra belysningsarmaturer

Fördelarna med halogenlampor:

 1. Låg spänning när den är påslagen.
 2. Säkerhet. Halogenlampor inte flimrar på jobbet, så det är absolut säker för ögonen. Dessutom har dessa produkter innehåller inte kvicksilver, så att de kan även användas för att lysa upp plantskolan.
 3. Små dimensioner. På grund av sin ringa storlek, kan halogenlampor installeras även i sträckt duk. Men i det här fallet måste du installera en särskild termokoltso, eftersom dessa poster blir mycket varma under drift.
 4. Halogenlampor tillhandahålla enhetligt ljus.

Belysning i rummet med ett lågt tak lampor

I de flesta fall ljus låga tak med hjälp av LED-lampor. Dessa produkter är mer hållbara än halogenlampor. Dessutom har LED-lampor inte producera värme, så de kan installeras även i spänning PVC-väv.


LED-strålkastare är det mest ekonomiska ljuskälla. Dessa lampor förbrukar ungefär 2-3 gånger mindre energi än halogenlampor eller vanlig glödlampa.

LED-lampor är hållbara, pålitliga och kompakt. De är bättre halogenbelysning och därmed dyrareLED-lampor är hållbara, pålitliga och kompakt. De är bättre halogenbelysning och därmed dyrare

Fördelar med LED-lampor:

 • Frånvaron av ömtåliga element i lampan. Det är anledningen till att LED-lampor inte deformeras under inverkan av vibrationer eller mekaniska skador.
 • Hållbarhet. LED-belysning rekommenderas att bytas ut var 10-12 år.
 • Tillförlitlighet. Spot lampor med LED-lampor inte brinner, inte avger skadliga ångor och inte genererar flimmer under drift. Dessutom kan dessa anordningar drivas vid en temperatur av från -60 till 50 grader.
 • Kompakthet. LED-lampor behöver inte en massiv inteckningar, så de är ofta placerade i låga områden.
 • Omedelbar start. Till skillnad från lysrör, LED-lampor inte flimrar innan du byter.

Att välja en platt taklampor för lågt i tak

Om rummet har en liten storlek och lågt i tak, sedan som en källa till belysning är bäst platta lampor eller armaturer bitmapp. Sådana enheter är perfekt kombineras med design och det tar inte upp mycket plats. I platta lampor eller rasterarmaturer kan installeras halogen, fluorescerande eller LED-lampor.De platta ljuskronor kan använda alla tre typer av lampor: halogen, lysrör, LEDDe platta ljuskronor kan använda alla tre typer av lampor: halogen, lysrör, LED

När du väljer en platt ljuskrona överväga ett antal nyanser:

 1. Det är önskvärt att använda en ljuskrona i vilken lampan kommer att vara placerad inuti taket. Sådana produkter är mer tillförlitliga, och kommer inte att förorena taket.
 2. Den platta ljuskrona är bäst att installera energisparande eller LED-lampor.
 3. När du väljer en ljuskrona lapp på hennes formulär. När du använder en platt lågt tak ljuskrona för bättre att ge företräde åt produkter med en rund eller oval konfiguration.

Om du vill välja ett alternativ för budgeten, är det bäst att köpa ett undertak. De är inte bara billig, men har också en skilje plattform som underlättar snabb kylning av produkten.

Tak Ljus LED Strip

Ofta lett band som används för belysning lågt i tak. De tar upp väldigt lite utrymme och har ett tilltalande utseende. Dessutom LED remsa flexibelt, så det kan även installeras på en böjd tak.

LED remsa är monterad på bandet och böjas i valfri vinkel, som verkligen är ett plus för denna typ av belysningLED remsa är monterad på bandet och böjas i valfri vinkel, som verkligen är ett plus för denna typ av belysning

Även fördelarna med LED-band innefattar:

 • Ekonomi. LED remsa använder mindre energi än halogen eller lågenergilampor.
 • Enkel installation. För fixering LED strip behöver inte bygga en speciell ram. Denna ljuskälla är monterad runt omkretsen av taket med hjälp av tejp.
 • Mängd olika färger.
 • Låg kostnad.
 • Lång livslängd.

Det är lämpligt att använda speciella styrenheter med hjälp av LED-remsan. Med deras hjälp kan du justera ljusstyrkan och färgbandet. Kom ihåg att för att använda handkontrollen och LED-tejp med en hög densitet är strängt förbjudet.

Taklampor LED tape (video)

För att belysa det låga taket, kan du använda olika ljuskällor. Om du letar efter en billig ljuskällor för litet utrymme, är det bäst att dra fördel av LED-remsan. När du använder det du inte behöver göra hål i taket och installera inteckning. Om din budget är obegränsat, då det bästa valet - flat lampor och LED-strålkastare. Halogenlampor kan bara användas om du installerar ett speciellt termokoltso.


Taklampor för lågt i tak (foto)

1- 08-vellum-- 21-35- 42-1024x768- 101- 157- 2071- 235- 394original- 971-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6

map