Välj skåp, frysdiskar för vardagsrummet

Välj skåp, frysdiskar för vardagsrummet

12 October 2017Vackra montrar kunna göra det inre av vardagsrummet en sofistikerad och elegantVackra montrar kunna göra det inre av vardagsrummet och elegant elegantnymVitriny idag - är ett populärt inslag i inredningen i vardagsrummet någon stil, kan visa ägare hobbies lägenheter, betonar sin unika smak, känsla för stil, graden av rikedom. Montrar under kraft för att få en speciell touch till alla rum design, vare sig det romantiska eller provensalska konstaterar stränga, klassiska funktioner. Hur man väljer visnings fall, beroende på inredningsstil och vardagsrummet storleken och kostnaden för möbelelement är olika beroende på vilket land tillverkaren - läs artikeln.


Skjutluckor för vardagsrummet: en klassisk design

Klassiska fönster kan suspenderas och golv, smal och bred, hög och låg. Den mest populära färgen är klassisk, montrar - wenge. Denna nyans kan betona elegans och adeln av klassisk interiör.

Vardagsrum i klassisk stil är bäst att välja en dyr och högkvalitativa montrar, som rymmer en lyx tjänst eller exklusiva figurerVardagsrum i klassisk stil är bäst att välja en dyr och högkvalitativa montrar, som rymmer en lyx tjänst eller exklusiva figurer

Skjutbara fönster i vardagsrummet - det är det perfekta sättet att visa upp en samling av sällsynta glas, porslin figurer och glas figurer, unik service, pris koppar och utmärkelser. I fönstren i vardags rum rymmer samlar bok upplagor, modellfartyg och bilar, lyx alkohol, med betoning på hög status för ägaren av lägenheten.

Showcase skänk i vardagsrummet: valet av skåpet beroende på egenskaperna av lokalerna

I den rymliga hallen passar perfekt en bred, höga skåp, montrar. Ofta ägare av stor lägenhet vald samling, däribland flera enda dörr skåp, montrar, byrå, TV bord, stolar eller fåtöljer.


Denna lösning kan befria hyresvärden från smärtsamma val, om nödvändigt, ytterligare komponenter till en befintlig, för att ge vardagsrummet ett färdigt och perfekt utseende.

Interiören i de små rummen passar perfekt elegant presentation kantig formInteriören i de små rummen passar perfekt elegant presentation kantig form

För mindre vardagsrum är idealiska för smala, vinklade fönster. Sådana modeller har vanligtvis en halvcirkelformad form, kan vara både en nedre skåp eller utan. Till såg medlem och hanteras felaktigt, är det bättre att välja en modell med de interna glashyllor. Skåpet kan vara både hög och jordad. Vardagsrum i Khrushchevki lämplig låg glas fallet med snidade ben. Möblerna verkade inte alltför bred och onaturliga sträckt, du kan sätta på den en hög vas med klassiska form.

Om du vill visuellt utöka utrymmet inuti skåp, bör du välja design med en spegel för resten av inredningen, en bakre vägg.

Glas montrar för vardagsrummet är lämplig för alla interiör

Montrar som är lämpliga för varje interiör. Beroende på hur många dörrar, närvaron av de lägre lådor och dekorativa element, färger och fasadmaterial, kan du plocka upp ett skyltfönster för vardagsrummet i klassisk stil och moderna rum.Plocka upp ett glas monter bör vara så att det är elegant och harmoniskt komplettera det inre av rumPlocka upp ett glas monter bör vara så att det är elegant och harmoniskt komplettera det inre av rum

Montrar för klassisk interiör

Att välja en monter som dekor klassisk vardagsrum, bör betraktas som en nyckelområde stil. Så ska barock välja en hög, bred garderob varma bruna nyanser med förgyllda, ristade dekorativa element och ben. Det är bättre om fönstren i detta skåp kommer att vara panorama. Detta kommer att lägga till ett element av lyx möbler och nåd inneboende i palatset stil.

För riket präglas av trä montrar med några tydliga former av snidade dekorativa element. Ofta utformningen av dessa fönster inkluderar lägre skåp för förvaring av personliga tillhörigheter med rundad front fasader. De huvudsakliga färgerna av rördelar i empirestil - pastell: vit, elfenben. Interna hylla fönster av glas.

För att leva i Louis stil kostym, tvådörrars, direkta skåp utan uttryckligt, långa ben med två smala lägre lådor för förvaring. Interna hyllor och partitioner fönster i empirestil, tillverkade helt i trä. Ofta för skåpen i slutet av klassicism välja valnöt eller material som efterliknar det. Den roll som montern i vardagsrummet kan spela Empire och rektangulära hyllor.

Montrar som en del av inredningen i modern livsstil

Skjutbara fönster har länge upphört att vara enbart de delar av klassisk interiör och engelska: dessa möbler alltmer väljs som inredningen av modern livsstil.

Hittills mycket populär är den klassiska väggen med en glasmonterHittills mycket populär är den klassiska väggen med en glasmonter

Till exempel, är en två-dörrars rektangulär, jordnära svart skåp med franska show-fönster, glasfasader och laterala grå interna hyllor, perfekt för den moderna minimalistisk inredning, och ljust rött fönster med botten, och låga lådor målade vit inre fasad lämplig för loft interiör. Monterad eller golv, är ett stort fönster i färgen Belaya Roza det perfekta komplementet till vardagsrum, kök, skandinavisk stil och alla glas monter hyllorna perfekt komplement till den inre rum hi-tech.


Montrar - en klassisk, populär i dag, lantlig stil. Eleganta fönster med glashyllor och rundade fronter i beige toner är perfekta för den franska Provence, kommer en rektangulär, svåra fall lägga till en diskret English land.

Garderob showcase för rätter till vardagsrummet: producentländer

De mest hållbara och pålitliga anses montrar, ursprungsland där - Italien: italienska tillverkare väljer för sina möbler mahogny, ek, valnöt, körsbär, som är mycket motståndskraftig mot deformation, mekanisk skada. Dessutom italienarna certifiera alltid sina produkter. Därför kan förvärva italienska möbler vara helt säker på dess kvalitet och miljövänlighet. Men dessa montrar är ganska dyra.

Innan du köper montrar måste du kontrollera kvaliteten, användbarhet och, naturligtvis, tillverkarenInnan du köper montrar måste du kontrollera kvaliteten, användbarhet och, naturligtvis, tillverkaren

Mer prisvärd färgade skåp producerar möbelföretag Vitryssland. Basmaterial för fasader vitryska möbler - solid ek, björk, tall. Erbjuder ett brett utbud av montrar till rimliga priser kan och Ryssland: ryska företag Katalog hittar du alltid hög kvalitet och låg kostnad, overhead och golv skåp i olika storlekar och konfigurationer. Dessutom kan inhemska företag alltid beställa möbler på ett enskilt projekt med en garanti från tillverkaren. Dessa fönster passar precis under den typ av lokaler, till fullo uppfyller alla kundens önskemål om inredning och funktionalitet hos produkten.

Billiga montrar

Kvalitet, tillgängliga montrar gör Kina. Moderna kinesiska möbler objekt är utrustade med high-end inredning, hållbara härdat glasfasader gjorda av trä, hög kvalitet lackerad spånskivor och MDF.


På grund av naturliga, miljövänliga material av utmärkt kvalitet, särskilt populär möbler som gör Malaysia. Malaysiska fasader skyltfönster gjorda av vävda rotting och en rad Guinea, vilket gör möblerna mycket hållbar och tillförlitlig. Dessa material gör det möjligt att utföra en fall-mart i varje nyans för att simulera färgen på dyra trä, få en ljus, vackra möbler objekt.

Skjutluckor till vardagsrummet (video)

Moderna möbler tillverkare erbjuder ett stort urval, montrar tillverkade av olika material och i olika färger, ett brett utbud av priser. På grund av det stora utbudet kan montrar vara lätt att plocka upp praktiskt taget alla inredning, lägga till en elegant, raffinerade anteckningar. Vad showcase väljer beror enbart på din smak och preferenser. I varje fall får du en spektakulär och praktisk del av inredningen i gästrummet, som kommer att pågå i mer än ett år!

Detalj: skyltfönster för vardagsrummet (foto exempel)

-02-e1432898497550 1 7f2dc990b78ee11577146dc18d840480 84 131 2646image 28211 2918 5111087 5133484

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =

map