Välj och installera perforerade tak

Välj och installera perforerade tak

12 October 2017Perforerade tak ser bra ut i alla rumPerforerade tak ser bra ut i alla pomescheniiPotolki perforerade - föga originella och intressanta designlösningar. I de flesta fall använder perforerade paneler tillverkade av PVC, eftersom de har en låg specifik vikt och är billiga. Alternativt kan man tillämpa klustermaterial eller perforerade gipsskivor. Innan takbeklädnaden är nödvändigt att rengöra ytan av basen och bygga en fast ram av profilerna.


Hur är montering av den perforerade brickan i taket

Perforerade brickor används när det är nödvändigt att lägga kabeln rutten. Perforerade sektioner för att hjälpa till att ta överskottsvärme. Sådana brickor är tillverkade av plast eller galvaniserat stål. Ibland används i produkter av rostfritt stål.

Om du behöver lägga en kabel väg, så ska du använda perforerade brickorOm du behöver lägga en kabel väg, så ska du använda perforerade brickor

Montering av facket till taket kan utföras med hjälp av:

 1. Hålremsa. Denna metod är det lättaste. Genom att använda hålremsa facket är fast med skruvar. Kom ihåg att papperstejp tårar lätt under inverkan av en stor belastning, så det är olämpligt att använda om facket har en stor andel.
 2. Parentes. Denna monteringsmetod är den mest tillförlitliga. Dessutom, när man använder tråg konsolerna kan fixeras i valfritt läge.
 3. Dubbar. Denna metod är lämpligt att använda, om du kommer att tillbringa en stor mängd ledningar. Vid användning av stift måste installera aluminiumprofil.

Vid användning av fästet behöver nödvändigtvis använda ankare. De ger struktur styvhet.

Installation perforerat tak kassett

Kassett perforerade paneler används i stor utsträckning eftersom de är lätta att installera och lång tjäna. Dessutom innan du installerar denna design behöver du inte att rikta in referensytan.


Kom ihåg att upphängningskassett designen är extremt besvärligt. Vid användning av detta material, takhöjd minskas med 20-25 centimeter. Det är därför olämpligt att använda klusterpaneler för omklädningsrum med lågt i tak.

Om du installerar taket kassetten, glöm inte att takhöjden reduceras med cirka 25 centimeterOm du installerar taket kassetten, glöm inte att takhöjden reduceras med cirka 25 centimeter

Montering kassett perforerade tak sker i flera steg:

 • Inledningsvis måste du sätta på en basyta markeringar och installera trim profil.
 • Därefter fäster suspensioner. Om våren suspensioner bör fästögla minskas. Kom ihåg att för att säkra galgar ska användas metallankare. På platser där det kommer att installeras belysning, är det nödvändigt att genomföra ytterligare monterings galgar.
 • Ställ in grundläggande och mellanliggande styrningar.
 • Då det är nödvändigt att FÖRHYDA de resulterande ramplattorna. För att göra detta, Vdet försiktigt kassett i en cell, och försiktigt rotera den. Som ett resultat, bör du få en helt platt perforerad yta.
 • Installera belysning och dekorativa lister.

Hur man installerar en plast perforerad tak

Om du har ett lågt tak, är det bäst att använda en plast perforerade paneler. De kostar lite billigare än kassettmaterialet, men PVC-paneler slits ut snabbare.Innan installationen måste du rengör tak rentvå. Det rekommenderas också att behandla ytan av basen lösningen och svampdödande hold ledningar.

Innan du installerar plast perforerade taket är nödvändigt att rengöra ytan av underlagetInnan du installerar plast perforerade taket är nödvändigt att rengöra ytan av underlaget

Installationsteknik perforerad plast tak:

 1. Applicera på taket layout enligt vilken man fäster startprofilerna.
 2. Säkra linjen trim.
 3. Set L-formad profil. Det måste monteras på en speciell hållare och säkra med skruvar. Det är värt att notera att det är bättre att använda metallprofiler, eftersom de är mer hållbara än trä.
 4. Gör panelerna i hål lampor.
 5. Fortsätt sedan att installera den perforerade plastpanelen. Den första panelen är fäst med hjälp av skruvar. Alla andra paneler måste fästas skenprofilen.
 6. Den sista panelen som skall införas i profilen av den L-formade konfiguration.
 7. Installera belysning och dekorativa lister.

Installera perforerade gipsskivor tak

Perforerade paneler av gipsskivor dök upp på byggmarknaden relativt nyligen, men redan väl beprövade. Fäst sådana paneler på en speciell metall eller trälåda.

Innan installationen, måste du ta bort alla de brister på ytan av basen. För att göra detta, använd en kitt. Det rekommenderas också att applicera primer på basytan, djup penetration.

Innan du installerar den perforerade gipsskivor tak är nödvändigt att ta bort alla de brister på ytanInnan du installerar den perforerade gipsskivor tak är nödvändigt att ta bort alla de brister på ytan

Monterings perforerade gipsskivor utförs i följande sekvens:

 • Utför kabeldragning.
 • Ställ runt rummet styrprofiler. Vi rekommenderar att du använder en perforerad metallbrickor.
 • Vidare är det nödvändigt att montera taket profilerna.
 • Fortsätt i gips hål för ljus. Om du använder en LED-band, då du inte behöver detta.
 • Därefter obsheyte ram gipsskivor. rekommenderas att använda skruvar för fixering av materialet.
 • Om så önskas, kan beläggas på gips akryl.
 • Installera belysning och dekorativa lister.

Hur man monterar ett perforerat tak (video)

För byggandet av taket är bäst att använda perforerade gipsskivor. Detta material har en låg specifik vikt och hög prestanda. Alternativt kan kassetter användas, tillverkad av aluminium eller rostfritt stål. Om ditt rum är lägre bas tak eller om du har en begränsad mängd pengar, är det bättre att använda perforerade PVC-paneler.


Utformningen av den perforerade tak (foto interiörer)

3-3 3a47b3528bccafca20c2e3bb4fa38102 5c 007-1414412913 7 8 14-1414412913 16 16 20

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 14

map