Välj färger för tak

Välj färger för tak

12 October 2017Färger undertak varierade, så det är lätt att välja ett alternativ som är lämplig för någon typ av inredningFärger undertak varierade, så det är lätt att välja ett alternativ som är lämplig för någon typ av tak intereraNatyazhnoy frivilligt målade direkt efter installationen. Om så önskas kan du genast köpa nödvändig tyg konsistens och färg. För att välja rätt material, behöver du inte se någon online katalog. Färgmatchning är lätt att genomföra om du har en tabell som visar antalet färger. Om så önskas, kan du se färgerna och välja den bästa kombinationen för undertak.


Vad kan vara strukturen för tak

Om du planerar att installera i rummet taket gjord av tyg eller PVC, det första du behöver hitta en lämplig konsistens. Om du inte har möjlighet att förvärva texturerat tyger, kan du sätta på taket latexfärg.

Det finns 5 huvudsakliga typer av texturer:

 1. Matt. Det ser flashiga, och smälter harmoniskt med det inre av lägenheten. Den perfekta kombinationen av matt tak och väggar av elfenben.
 2. Satin. Det ser tydligare än matte, och har hög reflekterande prestanda.
 3. Glossy. Denna struktur är bättre att använda, om väggarna i rummet är målade i färgen champagne.
 4. Suede. Externt härmar det naturliga vävnaden.
 5. Marmor. Utåt dessa målningar liknar marmor kakel. Stretch tak med marmormönster ska användas, om rummet är i klassisk stil.

Det finns många texturer för stretch tak, vilket resulterar i ett slags tak lämpar sig för både klassisk stil av inredningen, liksom för high-tech stilDet finns många texturer för stretch tak, vilket resulterar i ett slags tak lämpar sig för både klassisk stil av inredningen, liksom för high-tech stil

De är mycket populära tyger som kombinerar flera olika typer av texturer. Det ser vackert PVC-paneler, som kombinerar matt och blank textur. Dessa dukar likna en differentierad upphängningsstruktur.

Färgade tak i inlandet

Varje rum i lägenheten har sina egna funktioner. När du väljer ett tyg färg måste de nödvändigtvis ta hänsyn till. Till exempel i det inre av filmen inte passar sovrum ljusa nyanser. Om du plockar upp en spänning tak färg för sovrummet, för att ge företräde åt filmer pistage färg. Även i det inre av ett sovrum harmon fit linne ockra.


Om rummet är i stil med minimalism och klassiskt är olämpligt att använda färgat tyg. I det här fallet, en rationell uppsättning grå eller mörka tak.

Om det behövs, gör rummet ljusa och mättade rekommenderas rödbrunt eller rosa nyanserOm det behövs, gör rummet ljusa och mättade rekommenderas rödbrunt eller rosa nyanser

I förskolan och leva i harmoni passar:

 • Tyg tyg färg av trä.
 • Kalk undertak. Kom ihåg att ett sådant beslut kan endast användas om du är klar med rummet i fusion stil.
 • Silver undertak. Denna lösning är universell, eftersom silver kombineras med nästan alla stil.
 • Krämfärgade trasa. Taken i färgen ser lyxiga och passar perfekt med klassisk stil.
 • Rödbrunt undertak. Denna nyans används vanligen, om rummet upprätthålls i en lantlig stil.
 • Blades of green.

Rummen är moderna färger under spänning tak

Varje färg har sin egen blad nummer och namn. Använd katalognummer lämpligt om du plocka upp tonen i taket i möbler. Varje företag som tillhandahåller tjänster för sträckt duk, använder en unik märkning. För att välja lämpliga alternativ, måste du vända dig till specialiserade kataloger.Experter rekommenderar inte att välja färger i online-läget, som färgseende kan variera beroende på vilken typ av bildskärm.

Tabell med nyanser av rummen hjälper dig att välja önskad färgskala utan att lämna hemmetTabell med nyanser av rummen hjälper dig att välja önskad färgskala utan att lämna hemmet

I katalogen ges följande alternativ:

 1. Färgskalan av målningar
 2. Texturen av taket.
 3. Färgnamn.
 4. Kombinationen av olika färger. Mångfärgade mönster är separata märkning.
 5. Måtten på duken.

Palett av innertak och dess funktioner

Vilken färg ska undertak? Det finns över 250 olika nyanser. För att välja den färg du behöver särskild palett. Med dess hjälp kan du sålla ut olämpliga nyanser.

De vanligaste färgerna är:

 • Vit färg. Många väljer den här färgen, eftersom det är en neutral och lugnande. Kom ihåg att inte rekommenderas att använda vita stretch tak i kombination med vita väggar, eftersom denna kombination kommer att se granna.
 • Gul och nyanser. Användningen av rika gult, orange, kräm eller persika färg kommer att ge din lägenhet en atmosfär av glädje. Applicera dessa färger rekommenderas inte för barnrum dekoration. Dessutom är det lämpligt att använda gul färg i de rymliga rummen. I små rum är bättre att använda en gyllene färg.
 • Hallon och dess nyanser. Kombinationen av crimson tak och väggar ser superb. Dessa färger ska användas för efterbehandling sovrummet, som crimson - färgen på harmoni och lugn.
 • Turquoise. Sådana tak är matt eller mocka textur. Turkos tak perfekt med någon stil, och ta med till rummet atmosfär av komfort och lugn.
 • Svala nyanser. Med deras hjälp kan du uppnå den visuella utvidgningen av rummet. Det ser trevlig blandning av pastellgrönt och blått. Fler goda designlösning är tak khaki.
 • Svart färg. Det används ofta för efterbehandling vardagsrummet. Svart tak ser bra ut, och betona den aristokratiska karaktären av värdarna.

I ett stort rum utmärkt alternativ skulle vara att använda en sträcka tak är gul, som i kombination med samma nyans av tapeter kommer att ge rummet en atmosfär av komfort och säkerhetI ett stort rum utmärkt alternativ skulle vara att använda en sträcka tak är gul, som i kombination med samma nyans av tapeter kommer att ge rummet en atmosfär av komfort och säkerhet

Att dekorera sträckan taket används ofta dekorativa insats av plast. In i denna detalj i en särskild profil. Tänk på att insatsen ska vara i samklang med Stretch tak.

Red matt stretch taket i det inre

Om du är ett fan av den ursprungliga designbeslut, stoppa ditt val på de röda spänntak. Röda tak ser bra ut i köket interiör. I det här rummet är en konstruktion skulle vara lämpligt endast om du inte använder rött kök. Red taket i kombination med spotlights väl passa in i det inre vardagsrummet. Rummet ser lyxiga och eleganta. Red undertak väl med beige möbler.

Red sträckt duk rekommenderas inte för efterbehandling sovrummet och barnens rum. En sådan lösning skulle se smaklös. Dessutom den röda färgen ser catchy och drar för mycket uppmärksamhet.

Red matt sträcka taket är praktiskt eftersom det är praktiskt taget inte märks smuts och är lätt att ta hand om demRed matt sträcka taket är praktiskt eftersom det är praktiskt taget inte märks smuts och är lätt att ta hand om dem


Röda tak är 3 färger:

 1. Scarlet. En sådan nyans är den ljusaste. Scarlet tak kombineras med lantlig stil.
 2. Burgundy. Detta anses vara dämpad nyans. Burgundy taket är väl kombineras med klassisk stil.
 3. Coral. Denna nyans är vit. Coral tak i kombination med något annat än minimalistisk stil.

Vi väljer färg på taket

Många företag erbjuder kunderna att välja den optimala färgskala av en sträcka tak. Till exempel i Röda Selo sådana tjänster ger företaget "Golden Hands" och "Concord". Om du inte vill betalar, är det möjligt att genomföra valet av de bästa målningarna själv.

När du väljer tyger följer ett antal regler:

 • Om ditt mål är en visuell förlängning av utrymme, väljer tak kalla toner.
 • Tyger med en matt textur rekommenderas att endast installeras i de rymliga rummen.
 • Om golv och väggar är målade i en ljus färg, så sluta ditt val på undertaket vitt.
 • Ta hänsyn till utformningen av rummet. Till exempel kommer guldfärgad taket inte vara harmoniskt utseende i ett rum i stil med countrymusik eller minimalism.
 • Om du vill dela upp rummet i flera funktionella områden, använd en trasa målade i en kontrasterande färg.

Inbyggd belysning i undertak är bättre lämpade än den besvärliga ljuskronaInbyggd belysning i undertak är bättre lämpade än den besvärliga ljuskrona


Kom ihåg att använda tyg av ljusa färger rekommenderas inte för låga rum, eftersom de är visuellt trångt utrymme. Användning banor varma färger i mörka eller rationella rymliga rum.

Lilac svävande tak: texturer och funktioner

Lilac undertak - en klassiker i genren. Denna design kan användas för efterbehandling taket i vardagsrummet eller sovrummet. Lila tyg kan vara blank, matt eller sammet textur. Lack web lila typiskt belagd med ett tunt lackskikt och används i kombination med vita toner. Ogenomskinliga lila tyg älskare av klassisk och romantisk. De ser flashiga, och bidra friskhet till det inre.

Lila tyg, gjord av sammet filmer, kan installeras även i badrummet. Denna konstruktion tak skimrar vackert i olika vinklar och kombinerar med någon stil.

Lila stretch tak passar väl med lila tapeter och gardinerLila stretch tak passar väl med lila tapeter och gardiner

Under den lila tapeten taket bör vara:

 1. Orange.
 2. Ljust grönt.
 3. Kontrasterande. Tänk på att användningen av olika färger i onödan, om du installerar en multi-level undertak.

Montering spänning tak lila (video)

Olika typer av texturer och färger av stretchtyger kan du välja lämpligt alternativ lätt. När du väljer färger luta sig på individuella preferenser och utformning av rummet. Också ta hänsyn till belysningen i rummet. Om rummet finns en brist på solljus är bäst att använda ljusa livliga färger. Svala nyanser föredra om rummet är liten.

Varianter av undertak i det inre (foto)

01 3belyyglyancevyypotolokvgostinuyu21m2 7 8 15-natyazhnye-potolki-v-gostinnoy 25 29 46 66 713-132563960x600

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 84

map