Välj en spegel i hallen: 4 viktig nyans

Välj en spegel i hallen: 4 viktig nyans

12 October 2017Spegel - en oumbärlig attribut för varje hallSpegel - en oumbärlig attribut för varje prihozheyV korridoren måste vara närvarande en hel del olika möbler och tillbehör. Men en sak är oumbärlig för varje hall - en spegel. Utan en spegel är svårt att föreställa korridoren, eftersom innan du går ut varje person måste se till att hans framträdande i linje med förväntningarna. En del människor föredrar en liten spegel, och någon måste utvärdera sig till sin fulla längd. Hur som helst, i hallspegeln - är en sak av största nödvändighet.


Mirrored korridor: myter och verklighet

Installation 2 speglar i hallen lockar många eftersom ett sådant arrangemang gör det möjligt att utvärdera dess utseende från alla sidor. En spegel reflekterar reflexion i en annan, och så vidare. Men rädsla många vidskepliga människor så kallade "spegel av korridoren." Anledningen till rädslan är att den reflekterande ytan i forna tider fyllda med en mystisk känsla, och speglade hall i denna mening verkar avgörande mystisk skräck, som i själva verket antalet reflektioner i en speglad korridor närmar sig oändligheten.

Till mystisk skräck inte hindra dig från att använda magiska speglar för att bedöma deras utseende från alla sidor, kan du använda följande tekniker:

 • Stäng en spegel dekorativa gardiner och öppna den bara för att omedelbart behov. För ett par minuter den mystiska väsen proberutsya inte i ditt hus.
 • För att göra medvetet speglad korridoren, använd en spegel på hjul och en stationär spegel. Den rörliga ytan kan rengöras vid en tidpunkt när du förlorar behovet av att undersöka reflektionen från baksidan.
 • En spegel är placerad framför trellis, som kommer att tätt tillslutna under icke-användning.

Spegeln i hallen korridoren för dem som inte tror på vidskepelse, - ett utmärkt tillfälle att lyfta fram stilen på rummetSpegeln i hallen korridoren för dem som inte tror på vidskepelse, - ett utmärkt tillfälle att lyfta fram stilen på rummet

Om du inte är vidskeplig, kommer spegeln hallen vara en spektakulär tillägg till din inredning korridoren. Två speglar som reflekterar varandra, visuellt öka mängden utrymme även i ett trångt utrymme.

Inställd i korridoren två speglar

I de smala korridorer ryska ibland svårt att tillgodose även det väsentliga. Men att placera en spegel där alltid, eftersom spegeln inte tar i stort sett var som helst och visuellt ökar området och mycket hjälpsam person i ditt liv. 2 Ställ spegeln i hallen - det är en bra idé, som förkroppsligas i många hem och lägenheter.


Kom ihåg att de val kombinationer av speglar, liksom deras program är stora. Därför bör du utforska de typiska sätt speglar 2 Plats:

 • I de flesta fall är två speglar anordnade i en vägg och är emot strikt destination. Den första är en liten person, och den andra fullängds är nödvändigt att utvärdera dig från huvud till huvud. 2 sådana speglar är utmärkt följeslagare varje kvinna som önskar att ha som en idealisk smink, och som är anpassad uppsättningar kläder.
 • 2 speglar placerade mitt emot varandra, är bekväma, om du gillar att göra komplicerade frisyrer, liksom om du är viktigt, eftersom du fick dräkten. Du kan se dig från ryggen - det är ganska ovanligt bonus, som kan ge endast två speglar som är placerade mittemot varandra. Var försiktig om du har en tendens att vidskepelse: en bra fantasi kan få dig att tro på otroliga fasor zazerkalnogo värld.
 • 2 identiska spegel anordnad på en vägg - ett klassiskt till 2 personer kunde samlas in samtidigt. Kom ihåg att återspeglas tillsammans i spegeln 1 är också lite uppskattat i en värld av mystiska kunskap. Så skydda sig mot effekterna av underjorden, liksom att skydda familjen från tvister och gräl, plats i en korridor 2 enkelspeglar.

Installerad i korridoren bara två speglar - det är ganska praktisk lösningInstallerad i korridoren bara två speglar - det är ganska praktisk lösning

2 speglar krävs om din familj bor syster eller mor med vuxit upp dotter, som ofta väljer engångskostnader.

Vacker och bekväm med spegel i korridoren upplyst

En viktig detalj i inline spegeln är bra belysning. När allt kommer omkring, för att utvärdera dess utseende endast när spegeln är utrustad med enskilda lampor.Belysning för speglar kan göras på olika sätt:

 •  Spot taklampor. Om du sträcka eller tak, kan du göra spotlights direkt över området för att hysa spegeln.
 • Soffits. Linje med lamporna på konsolen perfekt komplement spegeln med en rak överkant.
 • Hollywood ljus. För den perfekta belysning i Hollywood omklädningsrum ett halvt sekel sedan använde glödlampor, jämnt fördelade över omkretsen av spegeln. Utvecklingen gav oss lysdioderna, som också kommer att spela rollen av den vackra Hollywood armaturer.
 • LED remsan. nog och mycket vacker ljus belysning ger LED remsan. Du kan välja en modell utrustad med en funktion av förändringar i ljus färg och intensitet. Förvärvet kommer att göra din hall ovanlig och elegant.

Belysning för spegeln kan åstadkommas på flera sätt, till exempel tejp eller LED-strålkastareBelysning för spegeln kan åstadkommas på flera sätt, till exempel tejp eller LED-strålkastare

, Bör det ge bra belysning så att spegeln var lätt att använda.

Välja en stiliserad spegel

Till spegel omvandlats från ett rent funktionellt föremål i ett dekorativt element, kan du välja den ursprungliga modellen, som kommer att skapa en unik stil på din korridor, dekorera den och diversifierar din inredning.

Alternativ styling speglar är olika. De mest populära är följande modeller:

 1. Metal Art. En spegel placeras i ramen - är en klassisk. Men konsten smide introducerar en del av elegans och respektabilitet. Använd smide av klassisk stil, för att skapa effekten av åldern samt för smide stilren minimalism eller hi-tech.
 2. Fragmenterad spegel. Den moderna stil är allmänt används fragment av speglar, arrangerade i konstnärlig logisk följd. Bland de produkter för inredning hittar du en hel del låtar som skapats från fragment av spegelytan.
 3. Speglade paneler. Ämnes paneler spelas ofta i vissa invändiga områden. Därför, för hög kvalitet och ursprungliga design som du kommer att kunna visa sin kreativitet och göra sina egna paneler av konventionell spegel utan ram eller spegel plattor.

Hittills mycket populär speglade paneler och speglar och fragmenterad med konstsmideHittills mycket populär speglade paneler och speglar och fragmenterad med konstsmide

Paneler med en spegel - en trendig sätt att dekorera alla rum, inklusive korridoren.

Speglade paneler kan skapas på olika sätt. Många alternativ lättillgängliga i butiken, något att beställa från privata mästare, och något som du kan skapa och oberoende:

 • Sammansättningen av spegel plattor. Plattor kan vara vilken yta som helst, och spegel paneler - det är inte ovanligt. Du kan köpa spegel plattor av alla former och storlekar, och med sina egna händer för att göra en komposition på väggen i trim bitar av speglar.
 • Ikebana. För orientalisk stil eller art deco, kan du göra en vacker väggmålning av speglar, dekorerad med torra blommor. Gör en ram för spegel av grenar och blommor, belagd med lack eller färg.
 • Antik spegel. Artificiell åldring - detta är en mycket populär teknik för att skapa stil med Provence, eller klassiker. Hasade sin ram fint komplement till en spegel.

Experiment och framgång garanteras. Mirror vacker i sig, och ytterligare detaljer bara lägga en accent att lägga stil och svårighetsgrad av kompositionen.


Välj en spegel i hallen (video)

Hallar behöver särskild uppmärksamhet. Olika varianter med stora speglar gör designen levande även i den smala korridoren, och lockigt eleganta paneler skapa en atmosfär av lyx på vanligt och vanlig lägenhet. Det viktigaste i valet spegeln - det för att komma i rätt stämning och stil i huset. Konsument recensioner säger att den ursprungliga spegel - denna frälsning, även för en vanlig interiör. Detta innebär att spegeln paneler eller speglar på hjul, vilket kommer att säkerställa den fria rörligheten för ämnet, kommer att göra hallen en riktigt lyxig och raffinerad.

Utformningen av spegeln i hallen (fotoexempel)

2d00f43f07911355d4151f13925ff292 02 6 9148525647 8-51 23-- 48-12 93d5f5693268570ec31afbd15b40aa75 1222-1213 3734auto4c99fc1a93917

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 29

map