Valet av väggen under TV i vardagsrummet

Valet av väggen under TV i vardagsrummet

12 October 2017Väggen i vardagsrummet rymmer inte bara TV utan även andra prydnadsföremål och hushållsartiklarVäggen i vardagsrummet rymmer inte bara TV utan även andra prydnadsföremål och hushållsartiklar, vardagsrum - den viktigaste platsen i huset efter köket, här bjuder vi gäster, här kommer vi att de långa vinterkvällarna hela familjen och genomföra samtal eller titta på TV. Därför är det viktigt att göra detta rum den mest bekväma och lugnande. Möbler är en viktig del av inre rum. Soffor, fåtöljer, soffbord, byråar, skåp - allt måste passa perfekt i vardagsrummet design och i kombination med varandra. Idag kommer vi att diskutera de mest relevanta alternativ för vardagsrummet väggen och demonteras, i vilka fall det är nödvändigt att välja möbler med en plats för din TV.


TV-vägg i vardagsrummet: fördelar och nackdelar

Det finns ett enormt utbud av väggar, som är i huvudsak ett system av skåp, hyllor och skåp för förvaring och placera dem som dekorativa och funktionella objekt. Väggarna är öppna och slutna. Valet av konstruktionsmaterial för sådana möbler är enorm: det kan vara trä, glas, metall och även plast. Vilket alternativ du väljer beror på din smak och inredning stil och budget.

Du kan samla ett slags mur, sätta i en serie målade i en färg, skåp med glasdörrar och piedestal mellan dem.

Sedan urminnes tider, mycket populär vägg med en nisch under TV, trots att modern plasma-TV, kan fästas på väggen.

Låt oss tala om fördelarna med möbler med en nisch för TV: n.

 • När TV: n sätts på plats reserverad för honom i väggen, flyter han försiktigt även i de mest konservativa interiören.
 • Skärmen är anordnad i en öppning mellan nämnda flertal hyllor och skåp, det är omgivet genom att skydda den från fallande delar av väggen.
 • Förutom plats för souvenirer, böcker och TV, TV-vägg har oftast en hylla för DVD lagringsenheter och annan utrustning.

Bland fördelarna med väggen under TV bör noteras utmärkt utseende och lång livslängdBland fördelarna med väggen under TV bör noteras utmärkt utseende och lång livslängd


TV står i väggen drar genast uppmärksamhet och blir centrum för vardagsrummet.

Utöver dessa fördelar, detta möbler och det har flera nackdelar:

 • Om du köpt en TV och vill lägga den i den gamla muren, anser att den nisch kanske inte är lämpliga i storlek för den nya tekniken.
 • Om så småningom du väljer att ta bort utrustningen från vardagsrummet, eller helt enkelt överväger den på väggen, har du bildat ett tomt utrymme i väggen, som kommer att bli svårt att fylla i så att den passar harmoniskt in i kupén.
 • Nisch under TV upptar en del av systemet, som kan placeras hyllor, lådor eller skåp.

Som ni ser har även TV-vägg vissa nackdelar. Men om du ställer ut för att köpa möbler, som kommer att vara bekvämt att rymma inte bara alla nödvändiga objekt, men också TV, nackdelarna som vi skriver, inte blir ett hinder.Väggen i vardagsrummet utan TV

Om du tror att din TV är inte en plats i rummet där du kommer att familjen för en gemensam kommunikation, då kan du köpa ett original väggen utan nisch för denna teknik.

Fördelar väggen utan en plats under TV:

 • Denna möbler har hög funktionalitet och kapacitet, samt dyra och har en magnifik utseende.
 • Väggen utan en plats för din TV har ytterligare hyllor eller lådor där du kan placera objekt som du är särskilt stolt över, till exempel, en samling av böcker.

Istället TV på väggen kan du lägga bilder, vaser eller tjänsteIstället TV på väggen kan du lägga bilder, vaser eller tjänste

Väggen utan en plats för din TV kräver investeringar i dessa ytterligare material, varigenom kostnaden kan vara ganska hög.

Typiskt är sådana uppsättningar stängda skåp sidor, mellan vilka öppen eller glaserade hylla. Överge TV, du gör ditt vardagsrum mer disponibel att dela aktiv tidsfördriv.

Olika väggen in i vardagsrummet utan en plats under TV eller med honom

Just nu finns det ett enormt utbud av vardagsrummet set med plats och utan en plats under TV: n. Välja väggen, uppmärksamma vilken typ den tillhör, och har en god fundera på om det kommer att passa in i din heminredning.

För att hjälpa dig att avgöra, låt oss se vilka alternativ det finns väggar:

 • Traditionell vägg består av skåp för kläder och böcker, mezzanine, bar och utrymme för din TV. Vanligtvis är höjden från golv till tak och täcker alla eller de flesta av väggarna. Denna möbler har en ganska lågmäld utseende, det ser bra ut i en klassisk och engelsk stil, samt i inredningen med afrikanska motiv.
 • Väggarna i bilderna har en ganska kompakt och består vanligtvis av öppna eller glasade skåp och nischer för souvenirer och en TV. Sådana headset passar perfekt in i den lilla rummet, och dekorera varje modern interiör.
 • Hörnväggen upptar två närliggande väggar. Detta alternativ är relevant i fallet i hallen behöver för att passa en massa saker, men det finns tillräckligt med utrymme i små storlekar. Typiskt nisch under TV och hyllor för dekorativa element är belägna i den större delen av väggen, medan den andra sidan består av skåp för böcker och kläder.
 • Modulära väggar består av individuella piedestaler, skåp och hyllor, flytta att du ständigt kan ta i sitt inre är något nytt. Normalt är dessa hörlurar utformade för en modern livsstil koncis, men på möbelmarknaden och presenterade alternativ, avsedda för mer känsliga och klassisk design. "Milano" världsberömda väggen hänvisar också till den modulära möbler.

Väggarna, som görs under TV, ofta förekommer för DVD-spelareVäggarna, som görs under TV, ofta förekommer för DVD-spelare


Det är modulära headset som gjorts speciellt för interiörer i en modernistisk stil. De består av en kontrasterande färg och texturelement som är bildade i ett asymmetriskt sätt. Ofta är dessa väggar tyder på att TV kommer att hängas på väggen.

Från alla beskrivna en mängd möbler, är det lätt att välja en vägg som inte kommer att förstöra, utan snarare kompletterar din inredning. När man beslutar vilka svit är rätt för dig, se till att uppmärksamma dess funktionalitet.

Platt-TV för hall

Om du är ägare av ett litet vardagsrum storlek eller bara föredrar att ha en stor mängd ledigt utrymme, välj sedan en liten vägg, men glöm inte om de funktioner det ska utföra.

Minimi av grenar, som bör vara i väggen under TV:

 • Nisch under TV;
 • Hyllor för förvaring skivor och DVD;
 • Det är lämpligt att delta i åtminstone ett par hyllor för souvenirer.

Mini väggen på grund av dess kompakthet, perfekt för det lilla vardagsrummetMini väggen på grund av dess kompakthet, perfekt för det lilla vardagsrummet


Så, att välja en liten kulle i rummet, uppmärksamma ett sådant alternativ, som stenmuren. De är låga byggnader, där centrum ligger högst upp på TV: n och i botten finns utrymmen för förvaring av viktiga poster. Trots sin kompakta storlek, är denna möbel ganska rymlig.

Om du väljer denna typ av möbler, men du vill få en plats där du kan sätta en dekorativa element, spika något över hyllan skåp av material som liknar det och samma färg. Hela strukturen bildar ett enda system, och ingen skulle gissa att du samlat det i delar.

En annan version av den lilla men rymlig headsetet i vardagsrummet - en mini-väggen. Det är billigt, är en komposition med lågt tabell öppen typ TV-apparat, ett par smala skåp, typiskt med glas eller spegeldörrar och hyllor system, vilka är placerade ovanför TV, mellan skåp som står på sidorna.

Valet av väggen under TV i vardagsrummet (video)

Vi berättade om de mest populära typer av väggen till vardagsrummet, med olika versioner av TV installation. Vilket alternativ att välja - du bestämmer!

Design väggen under TV i vardagsrummet (foto exempel)

50d218e43c1eb 1-1 1 3 6 12-1 1912 25 238b1fdcb28c44f9a8ea879771c11f7a 444de67a5bbfe24e3d23bad2a8b02584

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 12

map