Valet av plattor på golvet i korridoren: vad man ska leta efter

Valet av plattor på golvet i korridoren: vad man ska leta efter

12 October 2017Gör golvet i hallen kan vara mer praktiskt att använda de vackra kakelGör golvet i hallen kan vara mer praktiskt att använda den vackra plitkiPokrytie golvet i hallen hela tiden lider av ett antal faktorer: lera och sand från gatorna, salt under vintersäsongen, klackar. Därför måste beläggningen vara olika kvalitet och hållbarhet. Men förutom bekvämligheten och funktionaliteten måste vara vacker, eftersom det första som vände ögat av besökarna - det är golvet. Därför golvplattor i korridoren - det är det bästa valet och hållbar beläggning.


En praktisk golvplattor i hallen

Den tid då golvplattor var ointressant, är borta sedan länge. Modern material hjälper till att förverkliga de mest originella idéerna i korridoren eller korridor.

Plus kakel överflöd:

 1. Lång livslängd. Detta golv kommer att pågå i årtionden utan att förlora estetiska utseendet;
 2. Tile robust och tålig. Kvalitet keramiska plattor stand fuktbelastning större olika skor och detergenter;
 3. Tile hygienisk. Det orsakar inte allergier och är lätt att rengöra;
 4. Dekorativa plattor har ett stort antal färger och typer är enorma styling alternativ;
 5. Tile lägger av status och aristokratiska rum. Korridoren, som är kantad med granit, ser lyxiga.

Fördelen med plattorna för korridor som det är hållbartFördelen med plattorna för korridor som det är hållbart

Men det finns en bricka och nackdelar som måste beaktas innan du bestämmer dig för att reparera, eftersom du behöver ändra det inre av sinnet.


De främsta nackdelarna:

 1. Om keramik i en stor hall är inte nödvändigt, kommer det att se alltför formellt. Det är bättre att kombinera brickor med annat material eller välja varma färger;
 2. Kakel med glasyr kan orsaka fallolyckor, särskilt om du går in i hallen i våta skor. Att ha en familj med barn och äldre, för att köpa en bricka värt enbart med en matt yta;
 3. Överdriven djupet av spåren och grova plattor kan leda till ökad förorening. För att undvika detta, innan dörren bör sätta mörka plattor, och resten av området kommer att fylla ljus.

För stora korridorer är lämpligt att välja keramik och lägga den på plats, den mest utsatta för aggressiva påverkan. Genom att göra detta kan du inte oroa dig för att köpa en matta för dörrar, eftersom zonen sig med kakel indikerar att mer inte bör gå i skon.

Plattor i hallen: Läggande

Sätta kakel i hallen, kan du egna händer. Men bortsett från arbetet måste själv först välja färg och konsistens. Layouten kommer att förändra utseendet på golvet och intrycket av hela rummet. För ett litet utrymme rekommenderas att lägga plattor diagonalt. Detta expandera visuellt rummet. En liknande effekt kommer att förvärra och plattor med andra typer av ytbehandlingar. Isolering av zoner ökar korridoren. Imitation kakel naturmaterial som trä, skapar komfort.

Innan du lade kakel, är det nödvändigt att förbereda i förväg ett golv och köpa allt nödvändigt material för arbeteInnan du lade kakel, är det nödvändigt att förbereda i förväg ett golv och köpa allt nödvändigt material för arbeteNär du placerar en bricka, bör du tänka på:

 1. Det bör läggas ut på ett plant golv, alla oegentligheter bör tas bort innan installation;
 2. Det första steget sker på golvet märkning för att göra det lättare att utföra arbetet;
 3. Limmet appliceras endast på golvet, på sin sida vid sida inte kan tillämpas;
 4. Under hela arbetet är det nödvändigt att använda nivån på ytan alltid förblir horisontell;
 5. Grout utförs först efter det att limmet är helt torr.

Lägg plattorna på golvet som möjligt, med hjälp av metoder "söm i söm" eller "vrazbezhku". Innan arbetet påbörjas den gamla beläggningen bort, rensat damm och ojämnheter lika. Vidare finns en slips, är den lämplig för någon speciell del av byggnaden butiken. När det är torrt, markerar den golvet.

Vänd mot golvet är nästan densamma som väggbeklädnad. Något syfte bindemedel som är lämpligt för detta, men det skiktet bör vara tjockare än väggen. Det appliceras på en tandspackel, då är det nödvändigt att stadigt trycka på kakel.

Golvplattor kanter nära den plats, där sockeln måste skäras ut separat. Först satte den huvudsakliga delen av beläggningen, och sedan, när limmet torkar, produceras montering yttre raderna. Sömmar bör behandlas fogmassa eller cementbruk.

Plattor för köket och hallen på golvet: stabilitet och funktionalitet

täcka inköp för golvet - inte en lätt uppgift, det kräver en seriös inställning till lösningen, eftersom att skapa en modern och högkvalitativ inredning, är det nödvändigt att ta hänsyn till alla funktioner i detta material. Tile är kallt material, men plattorna leder värme mycket bra, så om kakel passar in i utformningen av huset, är det nödvändigt att upprätta en "varmt golv" system.

När du väljer ett klinkergolv, bör du ta hänsyn inte bara dess utseende utan också kvalitetenNär du väljer ett klinkergolv, bör du ta hänsyn inte bara dess utseende utan också kvaliteten

Högkvalitativa kakel för köket och hallen golvet måste ha vissa egenskaper:

 1. PEI - mäta styrkan hos plattan. Omfattningen av en till fem enheter;
 2. Indikator Procent vattenfast beläggning,
 3. storlek;
 4. Stabiliteten hos beläggningar på kemiska och andra ämnen;
 5. En metod för tillverkning av produkten;
 6. hårdheten hos beläggningen. De tio Mohs skala är ett mått. Ju högre siffra, desto hårdare kommer kakel;
 7. Variety. Red betecknar en beläggning klass, blå - 2 klass, grön - 3. pris sorter beror på hur den är hög.

När du väljer golv, ska du inte ta kakel med de bästa egenskaperna. Deras pris kommer att vara hög, och kakel - är nästan densamma som i mitten i den högsta prisklassen.

Golvplattor i hallen hallen: design och färgval

När du väljer kakel människor står inför ett stort utbud av varor. Att fatta beslut om att välja mellan, måste du lyssna på råd från experter.


Välj kakel vara så att den kompletteras perfekt interiören korridoren och hallVälj kakel vara så att den kompletteras perfekt interiören korridoren och hall

Här är några av dem:

 1. I köket och korridoren bör tas med en grov beläggning på hästryggen. Slip kommer att vara lägre, men fördjupningen kan bli igensatta med smuts. Glaserad yta bättre motstå fukt och kommer att vara starkare;
 2. När du väljer färg på kakel är nödvändigt att överväga hela design utrymme. Oftast tar kakel ljus ton, som har en monokrom yta;
 3. Lätt beläggning expanderar visuellt utrymmet;
 4. Dark-färgad kakel är värt att sätta extremt rymliga hallar samtidigt justera ljus möbler;
 5. Svart och vitt kakel ensam snabbt bortskämd alternativ, men kombinationen med sådana färger aldrig går ur modet;
 6. De bästa färgerna för efterbehandling datautrymmen - grå, brun och beige;
 7. På den matta ytan mindre märkbar smuts;
 8. Tile med natursten effekt ser otroligt snygg. Kakel och trä alla vara universell;

Tredjedel av den keramiska hämtas spanska plattor. Dess utformning har ett mönster med ett mönster, klassiskt motiv, etc. Har den högsta kvalitetsklass och fantastiska skönhet som passar in i någon badrum, balkong eller hallen.

Om korridoren eller hallen utan fönster, bör du välja en ljus enfärgade kakel. Ju mörkare beläggningen desto mer ljus kommer det att ta.

Regler installation: golvplattor i entrén (video)


Alla lägenheter är olika: någon har en smal korridor och en liten hall, i andra - det stora rummet. I fråga om reparationen bör ta hänsyn till alla funktioner och detaljer i hemmet för att avsluta sin semester bara gott intryck och var orsaken till gräl och onödiga utgifter pengar. Tapeter, kakel, utrymme planering, placering av möbler - allt är det är en nödvändig komfort i huset.

Detaljer: plattor i korridoren på golvet (foto exempel)

1 07bfb42666139fb2175711c31f6ff030 9-2 1379670562poly-v-koridore-keramicheskoy-plitkoy 1473679395plitka-1 784621693-1024x768 belyie-shvyi-plitki dizajn-pola-v-prihozhej-1 dizajn-pola-v-prihozhej-22 Eshe-odin-belyy-koridorr3Mq37YmL9Ibi5AaJc7A

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 25

map