Val, särskilt mode: tapet för korridoren och korridoren, foton

Val, särskilt mode: tapet för korridoren och korridoren, foton

12 October 2017Desktop - är en viktig del av varje modern hallDesktop - är en viktig del av alla moderna prihozheyRemont många nuvarande katastrof, och ofta eftersom redan i färd med att avsluta det visar sig - tapeten är inte lämplig, är möblerna inte är installerad, etc. Till slut var perfekt, vi måste inte bara specifika kunskaper och ansträngning, är det viktigt att allt som kan göras dagen innan. Och med noga utvalda tapeter, att veta om dem.


Bakgrunds hallen: hur man ska förstå de olika produkterna

Det första du behöver veta - det är den typ av tapeter, som är lämplig i en given rum. Du bestämmer vilken typ är lämplig, och valet har minskat endast denna typ.

Eftersom korridoren eller hallen - en plats som ofta är förorenad av andra, behöver du definitivt Tapeter tvättbara. På väggarna nödvändigtvis visas fläckar, damm, smuts, slit. Och ta itu med dem bara en våt och snabb rengöring.

Ett utmärkt alternativ för korridoren och hallen kommer att vara tvättbara tapeterEtt utmärkt alternativ för korridoren och hallen kommer att vara tvättbara tapeter

Enligt graden av vattenmotstånd tapeter delas in i tre typer:


 • En våg. Så, för en sådan tapet bör behandlas varsamt som möjligt. Och torka dessa tapeter kan bara tyg gjorda av mikrofiber eller mocka.
 • Två vågor. Material mer vattentät, och det kan gnuggas med en trasa fuktad.
 • Tre vågor. Representera speciell beläggning stabilitet sådan tapeter kan rengöra rengöringsmedel. Om det finns ytterligare en ikon med en borste, betyder det att materialet har en viss styrka.

Naturligtvis kommer att passa de flesta tvättbara tapeter för hallen. Med dem, processen för vård för badrummet lättare.

Bakgrund i hallen i det inre: färgen

Färgen har en speciell betydelse i det inre. Han är framför allt skapar en stämning, en atmosfär. Han skapar komfort, som bör vara i hallen också.

Exempel på färg och dess värde: • Pink - söt och mild, men för dem som, i princip, inte gillar färgen, kommer de att vara irriterande;
 • Röd - en mycket aktiv färg, kan mörka nyanser vara mörk, aggressiv, eftersom kombinera en röd färg med en lugn, plocka alternativen mjukt rött;
 • Orange - en ström av känslor, humör och även eufori, men i stora doser, det tar energi, eftersom orange och kalk på en vit bakgrund - en mer optimistiskt scenario;
 • Gul - det är att han också höjer humöret, men på grund av färgen på sin verksamhet, också behöver dos kan användas randiga tapeter;
 • Green - en lugnande, lugnande färg, naturlig, naturlig;
 • Blue - kan vara dyster, och kanske aristokratisk;
 • Lila - psykologer säger att denna färg kan utlösa spakar likgiltighet, kan det minska kritiska.

Korridoren är bäst att dra i varma färger och undvika ljusa färgerKorridoren är bäst att dra i varma färger och undvika ljusa färger

Ofta i korridoren välja pastell tapeter, eftersom de är de mest neutrala. Valda och elegant tapet för målning, som gör åtminstone varje år för att förändra atmosfären i hallen på grund av den nya färgen.

Bakgrundsbilder för en liten hall: de bästa

expandera visuellt en liten hall, hall eller dressing kan bero på färg och mönster av tapeter. Svart, naturligtvis, är inte värt att ta - en dyster färg alltid gör rummet visuellt mindre. White har förmågan att visuellt utöka utrymmet, men färgen är fortfarande mycket varumärke för ett sådant rum.

Tips för att välja tapeter för en liten hall:

 • Ljusa färger liva upp utrymme, på grund av sin ringa storlek kan lysa upp en hall, så länge de inte orsakar irritation;
 • Tone tapeter, möbler och golv bör kombineras, och framför allt, på värme / kyla, det finns varma nyanser av grönt, men det är kallt, till exempel, och de kan inte blandas;
 • För en liten hall, väljer tapet med ett fint mönster som visuellt ökar rum;
 • Stora mönster är alltid "stjäla" ett par extra meter;
 • Bakgrund i vertikala ränder "lyft" taket.

Med den ursprungliga tapeten, kan du visuellt utöka korridoren och göra det mer attraktivtMed den ursprungliga tapeten, kan du visuellt utöka korridoren och göra det mer attraktivt

Om du använder dekorativa golvlister, olika gräns tapeter, kan facket för dem att ta bilder i formramen. Det ser bra ut!

Bakgrund i hallen Chrusjtjov: vad man ska välja

I Chrusjtjov korridorer är oftast mycket små, och i ett litet rum, som de säger, inte kommer att klara upp.

Mörka nyanser kommer att göra hallen ännu mindre, men om du kombinerar ljus och mörk bakgrundsbild, kan uppnås motsatt effekt. Men är det möjligt att göra professionella kvalitets eftersom förutom att kombinera behovet av att ta hänsyn till graden av ljusstyrkan i rummet, men det måste vara betydande.


Ljus tapet för Chrusjtjov också, förresten, är inte alltid lämpligt. De är Mark och är inte alltid tillräckligt tjock slitage eftersom praktiska plats ovanför estetik i detta fall.

Hall i khrushchovkas bör göras med en kombination tapetHall i khrushchovkas bör göras med en kombination tapet

Chrusjtjov i korridoren tapeten passar följande färger:

 • grå;
 • gul;
 • blått;
 • Ljusgrön;
 • persika;
 • Coffee.

Naturligtvis inte glömma tapeter i kombination med möbler, som ska maximeras. Skuggade väggen brukar kompletteras med ljusa möbler eller inredning kommer att vara förtryckande, löja. Tja, i ljusa inredning är bra nästan alla tapeter.

Bakgrundsbilder för en smal korridor i lägenheten: konstruktionsprinciper

Den smala utformningen av rummen har sina designprinciper. Och en av de viktigaste - ett förbud mot användning av mörka tapeter med stora siffror. Annars vid ingången till lägenheten, kommer det att finnas en känsla av tryckande, krossning, mycket obehagligt utrymme.


Randiga typer av tapeter är inte heller lämpliga. Om horisontella linjer är vanliga, kommer korridoren verkar mindre än det är, och viktigast av allt, har redan än det är. En vertikal remsa smalnar visuellt nödvändigtvis rummet.

Till smal korridor kan användas kombineras texturerad tapet, som skiljer sig endast i färg eller mönsterTill smal korridor kan användas kombineras texturerad tapet, som skiljer sig endast i färg eller mönster

Att smala korridoren kommer att vara bra:

 • Ljus tapeter;
 • Bakgrund accent utan alltför ritningar.

Men designers använder ofta en sådan anordning - den motsatta väggen hänger tapet med olika färger. Men konsistens, alltså måste fortfarande vara densamma, och planen måste vara alla matchande eller kontrasterande.

Till stor del lösa problemet med mjuk och riklig belysning.

Flytande tapet i hallen: Jag använder

Flytande tapeter är av beläggningar innebära att en person kan göra själv, och han själv sätta på väggen. Men i korridoren eventuella fel eller brister skulle vara förödande, eftersom om du kan bjuda in en specialist, gör det.

Välja flytande tapeter för hallen, framför allt bör vi uppmärksamma deras kvalitetVälja flytande tapeter för hallen, framför allt bör vi uppmärksamma deras kvalitet

Det finns fyra typer av de vanligaste typerna av flytande tapeter:

 • Flytande tapeter cellulosa;
 • Flytande sidentapeter;
 • Strukturerad tapet med sten pulver,
 • Flytande tapeter kombineras.

Någon typ av flytande tapeter, även de mest hållbara företrädesvis i korridoren lack eller vattenhaltig alkyd. Och även om det kommer att minska vattenånga av materialet, men för att skydda väggen från skador. Ja, och rengör dem på detta sätt är mycket lättare.

Så vackert pokleit tapeter i korridoren: mottagningar

En utmärkt lösning för utformningen och korridor korridoren vägg yta är en kombination eller blandning av olika tapeter färgerEn utmärkt lösning för utformningen och korridor korridoren vägg yta är en kombination eller blandning av olika tapeter färger

två steg intressanta och vackra tapetsering väggarna i hallen tapeten kan urskiljas:

 1. Den första metoden - en kombinerad väggdekoration. Om den övre delen av väggen tapeten blir ljust, rummet är att lägga till extra volym och göra hallen ljusare. En mörk ton i den nedre delen av väggen kommer att ge möjlighet att försvara sig mot de oundvikliga föroreningar i korridoren. Val av nyanser är särskilt viktigt, kommer det att vara vacker bottenväggen med vertikala streck och toppen kommer att bli enformigt eller fina risunochki. Korsningen av den limmade kant eller en baguette.
 2. Den andra metoden - en kombination av olika bakgrundsbilder. En sida är limmad till exempel en vertikal ljusblå rand, och den andra - en ganska stor prydnad på en ljus bakgrund. Om den långsträckta hallen, väggarna nära ingången inklistrade mörka mönster och den distala delen av väggarna limmade över ljust tapet. För att skapa en enda stil fog görs vackert i form av en båge.

Original tapet i hallen (video)

När du väljer en tapet för hallen, kom ihåg att detta är den plats du vill skydda - och se till att kombinera skönhet med praktiskhet till kontaminering inte blir synliga så snabbt ingrodd inte gå inte på omslaget till alla.

Rimliga och vacker val!

Snygg tapet för korridoren och korridoren (foto)

63 181dfcffdd57507613cc360a4f248669 240 3-3 5405 21405 827108939 53127330 d6d9b26207d29d2582f7e294babfd342 dizajn-oboev-dlya-prihozhej-26

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 19

map