Val av ett hörn av soffan i vardagsrummet: 5 arter

Val av ett hörn av soffan i vardagsrummet: 5 arter

12 October 2017Vacker hörnsoffa kan elegant dekorera insidan av ett modernt vardagsrumVacker hörnsoffa kan elegant dekorera insidan av en modern gostinoyPrinyato tror att leva är en av de viktigaste rummen i huset eller lägenheten, i själva verket är det ofta välkomna gäster, liksom för familjefester eller kväll. För detta utrymme bör ägnas särskild uppmärksamhet. Fråga urval av möbler är också en av de viktigaste frågorna, här är det nödvändigt att beakta alla aspekter: färg och konsistens, och viktigast - storlek. Inte i varje vardagsrummet har plats för upp till henne massiva hörnsoffa och stora garderober.


Mått hörn soffor för vardagsrummet

Som om det kanske låter omöjligt, men det är absolut i vardagsrummet oavsett storlek, kan du välja rätt soffan. När man mäter det utrymme du behöver för att hålla i minnet att storleken på soffan också kan variera. När du väljer en modell måste du ta hänsyn till djupet av sits och rygg höjd.

Tyvärr är en enda förteckning över standard- och specialstorlekar soffan ännu inte installerat, så varje tillverkare sätter en fast storlek för att passa.

Storleken på soffhörna formen beror vanligtvis på storleken, funktioner och inre rumStorleken på soffhörna formen beror vanligtvis på storleken, funktioner och inre rum

Inte svårt att gissa vad de undergrupper i storlek kan delas varje hörnsoffor:

 • Stor storlek;
 • Liten storlek.

Det faktum att stora soffor, installeras vanligtvis i stora och rymliga rum, är det ingen hemlighet. Sådana soffor kan villkorligt zonirovat rum. Stor hörnsoffa kommer att vara ett bra alternativ för stora familjer eller i familjer där gästerna ofta i stort antal.


Det är nu möjligt att välja en soffa som när ovikta, ett stort antal sängar. små soffor är bäst lämpade för det inre av ett kompakt utrymme. En sådan soffa i monterat tillstånd inte tar upp mycket plats och i en hopfällbar bilda ett stort antal sängar, vilket är en av de viktigaste fördelarna hörnsoffor.

Stor hörnsoffa i vardagsrummet

Plocka upp en soffa, och i synnerhet i hörnet måste vardagsrummet vara i etapper. Först måste du mäta storleken. När dimensionerna bestäms, kan du säkert flytta till valet mekanism som kommer att installeras i en soffa.

Så när du väljer en stor vinkel soffor måste komma ihåg att det är en kvalitetsmekanism ger en slät yta när ovikt, och kommer inte att leverera obehagliga känslor under sömnen.

Plocka upp en stor soffa för att dekorera vardagsrummet i första hand bör vara uppmärksamma på dess kvalitet och funktionalitet, snarare än utseendePlocka upp en stor soffa för att dekorera vardagsrummet i första hand bör vara uppmärksamma på dess kvalitet och funktionalitet, snarare än utseendetransformations mekanismer är av följande typer:

 1. delfin - detta är den vanligaste typen av mekanism, soffan sönderdelas med användning av den framåt och bildar en helt plan yta soffor, kan soffor med en sådan mekanism användas dagligen.
 2. Euro-bok, Denna uppfattning är också ganska populär, uppstår omvandling slide-sits soffa framåt och sänka ryggstödet av soffan, som bildar en plan yta för att sova.
 3. dragspel, denna typ av mekanism kan användas dagligen och det är ganska starka och motståndskraftiga, soffa sits och ryggstöd bildar en enhet från början och vid vydviganii första delen, den andra sänkas oberoende.
 4. cot, i denna typ av bäddsoffa mekanismen är integrerad under sätet och liknar något sovjetiska barnsäng för användning är tillräckligt för att ta bort sätet och sätta mekanismen. Normalt är dessa mönster är inte mycket hållbara.
 5. cougar, en sådan mekanism anses vara stark, medan dess omvandling är också aktiverad endast sits soffa. Men en sådan mekanism där, plus när ovikt det inte vidrör golvet och därmed undvika skador.

Det finns också en stor soffa och utan omvandling mekanism. Som regel är det en enkel konstruktion, som består av flera delar.

Semicircular soffan i vardagsrummet

Stora halvcirkelformade soffor är en utmärkt lösning för vardagsrummet dekoration. Dessa rymliga soffor, så även ett stort antal gäster passar dem lätt. Dessutom ser en halvcirkelformad soffa mycket rik och aristokratisk i ett inre rum.

För ett litet vardagsrum, kan du välja en mindre soffa, men dess egenskaper och kännetecken, kommer han inte att förlora.

Viktigt och det material av vilket görs halvcirkulära soffor.

Perfekt i det inre av ett stort rum passa en halvcirkelformad skinnsoffaPerfekt i det inre av ett stort rum passa en halvcirkelformad skinnsoffa

I dagens produktion finns oändliga variationer av material, men är traditionella:

 • Soffor gjorda av läder;
 • konstläder;
 • Av de olika typer av textilier.

Naturligtvis är läder halvcirkelformad soffa anses vara den mest eleganta och vackra alternativ, men inte alla har råd med det kommer. Soffor läder blir ett utmärkt alternativ för övrigt är de inte rejäl smäll på familjens budget och skapa en unik atmosfär av inredningen vardagsrummet. Det är värt att notera att det finns alternativ flätade halvcirkelformade soffor, men sådana modeller är mer lämpade för dekoration av loggian eller kök, men inte för en levande. Halvcirkelformade soffor passar perfekt i alla interiörer, samt att dekorera ett rum i alla storlekar, även om de inte tar ett stort antal dyrbara utrymme.


Cirkulära soffor för vardagsrummet

Runda soffor ganska mångsidig och kommer att bli ett utmärkt komplement hall.

Den kanske viktigaste fördelen med dessa soffor är nödvändigt att överväga en sådan funktion som förmågan att placera dem i någon del av rummet:

 • I hörnet;
 • I mitten;
 • Mot väggen;
 • Vid fönstret.

Ursprungligen lägga till en inre icke-standard vardagsrummet, kan du använda den runda soffanUrsprungligen lägga till en inre icke-standard vardagsrummet, kan du använda den runda soffan

Ingen av de rektangulära soffor kommer inte att tillåta att installera den nästan var som helst i rummet, detta privilegium har bara runt soffor. Fördelarna med sådana modeller av soffor måste ta dem till kapacitet. För rum av liten storlek för en liten rund soffa som du kan placera ytterligare kuddar. Dessa tillägg bidra till att skapa en elit kompositioner i inredning. Ett rum med en rund säng kommer säkert att vara höjdpunkten i hela lägenheten. Mer värdefulla och antas ideala cirkulära soffor, som har en konvex eller konkav form. Denna typ av konvexitet bidrar mest bekväm kroppsställning och en rund säng med en ganska djup plantering blir stor kombineras med olika soffbord och andra heminredning.


Det bör noteras att de cirkulära soffor redan har kommit in i historien om inredning, utan snarare det nittonde århundradet, är det sagt att installationen av en rund soffa i vardagsrummet kommer att bli en win-win alternativ.

Interiör vardagsrum med en hörnsoffa

Design vardagsrum, ibland, tycker att det är inte så lätt, det måste lämnas in varje skrymsle och centimeter rum, och välj möbler och andra element av dekor.

Därför bör en del av vardagsrummet vara

 • soffa;
 • Den modulära mönster;
 • Kompakt skåp;
 • Stol eller puffar av ånga.

Obligatoriska inslag av modern vardagsrummet finns en soffa, en bekväm stol och elegant inredning elementObligatoriska inslag av modern vardagsrummet finns en soffa, en bekväm stol och elegant inredning element

Naturligtvis finns det lägenheter i olika storlekar, och därför måste först fokusera på området i rummet. Förresten, inte nödvändigtvis spendera en massa pengar för att reparera, det kan göras relativt billig, dessutom med rätt strategi kan visa sig otroligt vackra kombinationer i det inre. Visst, vill majoriteten att lämna rummet inredning levande, som är dyra och vackra, men inte nödvändigtvis dyra möbler att välja, eftersom det viktigaste soffan och alla typer av ottomaner och stolar var bekväm.

Läder hörnsoffa perfekt dekorera vardagsrummet och spara utrymme, även med plats för installation av soffan, är allt klart och behöver inte bryta huvudet över detta.

Naturligtvis hörnsoffor är ofta långa, men nu finns det också mer kompakt modell. Denna modulsoffa perfekt komplement till bilden och ottomaner. Denna kombination kommer att förvandla lägenheten av Chrusjtjov i ett lyxigt rum. Corner - förmodligen kan anses vara den mest optimala platsen för en soffa, för kompakta modeller inte tar mycket plats, och atmosfären i rummet kommer att förvandlas inför våra ögon.

En stor soffa i vardagsrummet hörnet (video)

I dagens värld kan du hitta en mycket elegant modeller av vinkel soffor som enligt tillverkaren, är också utrustad med ett mycket bekvämt mekanism omvandling. Var och en av modellerna, till exempel, har Atlanta en rad fördelar, och att mycket viktigt att inte bara bekväma sittplatser, men också tillbaka.

Exempel på hörnsoffan i det lilla vardagsrummet (foto i det inre)

1-hörn-soffa 3-hörn-soffa 6-hörn-soffa 13-hörn-soffa-DOP 4-hörn-soffa 14-hörn-soffa-DOP 36 45 26-3 123-91

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 36

map