vakten för barn på trappan: 6 tips för att välja skydd

vakten för barn på trappan: 6 tips för att välja skydd

12 October 2017Grindar barnsäkerhet måste installeras i en dörröppning och trappor för att förhindra barnets rörelse i en farlig zon för sina lokalerGrindar barnsäkerhet måste installeras i en dörröppning och trappor för att förhindra förflyttning av barnet i fara för området pomescheniyaNeredko lilla storlek lägenheter gör oss välja praktiska hem, men inte helt säkert element. Dessa inkluderar modern design och för att flytta mellan våningarna. Allt fler ägare av små privata hus och etage ge företräde till kompakta trappan av "duck steg" spiralstrukturer, trappor och räcken. Dessa system är inte alltid uppfyller de krav och säkerhetsstandarder och är särskilt farliga för små barn. För att skydda barnet från skador och blåmärken, bör du vidta försiktighetsåtgärder och köpa skyddsgrindar för barn. Vilka funktioner har barnet och hur man väljer den partition dörrar - läs artikeln.


Att skydda barn från stege: typer av stängsel

Tillverkare av barnmöbler erbjuda idag ett stort antal skyddsgrindar i ett brett spektrum av priser och mönster. För att välja den mest lämpliga produkten, bör du titta in i deras typer och egenskaper.

Vikdörrar tar liten plats och är lätta, vilket gör dem lätta att bära och transportVikdörrar tar liten plats och är lätta, vilket gör dem lätta att bära och transport

Således dagens marknad finns:

 1. Fäst vid en fönsterbåge dörr som har en bredd som motsvarar installationsplatsen. Sådana skärmar är stationära struktur med ståndare och föräldra säkerhetslås. Fast staket kan placeras på trappan som leder till källaren, på vinden, andra våningen; används som en dörr i arenan, stannar under hela lägenheten eller huset liten reparation eller installationsarbete.
 2. Folding - mobila partitioner som "dragspel" som är lätta att montera i dörren och trappöppningar, falsning och utspelas. Folding system kan vara trippel-våningssäng och låt blockera både rörliga och konstruktion och rails, trappor skriver "duck steg". Dessutom är dessa dörrar tillåta att skydda en plats att spela, de ofta kan ofta ses på lokaler och på territoriet i förskolor i förskolor grupper i skolan.
 3. Sliding - Universal hinder med justerbar bredd, som kan bilda en skyddande barriär, dörr och skärm för braskaminer, hushållsapparater. Dessa staket tillåter nära, även icke-standard, breda trappor och dörröppningar.

Dessutom barns skyddande staket är på skärmen och galler. Skärm partitioner representerar struktur med ett tätt, transparent, behandlades på kanterna av glasgitter - installationer med vertikala ståndare.


plastpropp - Den hållbara nätet, och för att fylla tomrummen mellan sido elementen i stegen kan användas som ett mål. Kostym och stötfångare för sängen som barnet växte upp, om deras höjd är tillräckligt stor för ett barn att klättra över dem.

vakten för barn på trappan: det

För närvarande är den mest populära möbler - från detaljhandelskedjan Ikea. Och det är ingen tillfällighet: möblerna kännetecknas av kvalitet beslag och elegant utseende. Dessa egenskaper gör vakten på den mest populära Ikea.

vakten för barn från vakten för barn från "Ikea" handel nätverk en hög miljöVidare styret hos de nederländska handelsföretag skiljer bekväm montering metod: konstruktion anordnad mellan ståndarna eller dörrkarmar och låst med hjälp av mobila, spiralformade distansorgan.

Vad designfunktioner bör skyddas till trappan barnets

den trappor Protection har i sin gitterstruktur, ram, grind och lås. Låsmekanismen måste tillhandahållas multi-blockerare eller en spärr.

Höjden av staket, och bredden mellan deras inre kanter bör inte tillåta barnet att klättra genom stängslet eller klättra genom detHöjden av staket, och bredden mellan deras inre kanter bör inte tillåta barnet att klättra genom stängslet eller klättra genom det

Ofta har staket ingår inte bara mekanismerna för installationen, men även ytterligare element (skärmar, galler, partitioner) som kan skärmade hushållsapparater, eldstäder, traumatiska hörn.

utformningen av barns partitioner innehåller krav GOST, sanitära normer och regler. Till exempel, enligt SanPiN för barn stängsel är inte tillåtet att använda de element som omfattas av ohälsosamma färger och lacker. En grindhöjd för barn, enligt GOST bör inte vara mindre än 90 cm.

Hur man väljer en baby staket för trappor

Att grinden tog maximal nytta, måste du överväga några av de nyanser i deras val.

Skyddsgrindar på trappan ska ha endast vertikal gitter, att en sådan struktur inte kommer att tillåta barn att använda den horisontella överlappningen som stegSkyddsgrindar på trappan ska ha endast vertikal gitter, att en sådan struktur inte kommer att tillåta barn att använda den horisontella överlappningen som steg

nämligen:


 1. Bebis vakt skall tillverkas av miljövänliga material (exempelvis obehandlat trä, korrosionsbeständighet av anodiserad metall, etc).
 2. byggelement måste vara säkert ansluten bättre limfria sätt (t ex not och spont).
 3. Det är bättre att skyddsdörren var i deras självstängande byggandet av slottet: den här enheten kommer att bidra till att hålla systemet stängt, är det mycket viktigt, eftersom ofta, vi märker inte hur man inte stänga dörren helt.
 4. Staketet bör vara platt mot den intilliggande väggen, trappor och trappräcke, så att barnet inte kunde få igenom luckorna.

Drift av porten ska vara enkelt och bekvämt. Bättre att välja porten med en sväng på 180 grader: de kommer att tillåta bekväm användning av porten, även om dina händer är upptagna förälder.

Hur man gör ett barn skyddsgrind för trappan med händerna

Om du väljer en färdig produkt som uppfyller önskemål föräldrar, normer och standarder inte är möjligt, kan det vara ganska lätt att göra stängslet med sina händer.

Med själv installation av barnsäkerhet gate, glöm inte att låsa låsmekanismen hade eller var tätt för barnetMed själv installation av barnsäkerhet gate, glöm inte att låsa låsmekanismen hade eller var tätt för barnet

Gör så här:


 • Ta bort mätningarna från trappan (mätt bredden av trappa);
 • Bestämma typ av struktur (en barriär eller grind);
 • Förbereda material (för barriär - att förvärva ram och tålig glas, gate - trä som behandlats staplar);
 • Montera struktur med hjälp av skruvar och gångjärn.

Det kan också utrustas med gummidynor på grinden designelement som skyddar barnet från skada och inte ge barnet att tugga ribban.

Som en tillfällig partition, kan du använda de medel till hands: baksidan av barnsängar, tight och ofta spänd, bred, stark, tygremsor, etc.

Vad är en säkerhetsgrind för barn på trappan (video)

I enlighet med alla rekommendationer om valet skulle grinden för barn i trappor vara ett praktiskt system som kan skydda den fria rörligheten för ditt barn i huset och skydda honom från skador och blåmärken. För närvarande tillverkare erbjuder ett brett utbud av hinder, som inte bara kommer att vara en effektiv förvärv, men också passar perfekt in i det inre av lägenheten. Och om du väljer rätt staketet kommer inte att fungera - oroa dig inte, du kan alltid göra en grind med sina egna händer!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

map