The BlogMed ett brett utbud av suspenderade strukturer, kan ägaren välja ett tak gjort av tyg, PVC, gipsskivor eller flytande tapeterMed ett stort utbud av suspenderade strukturer, kan ägaren välja taket i tyg, gips eller flytande oboevPoskolku typer av tak en hel del tydligen behöver du bara undersöka frågan genom artiklar eller videoklipp, för att förstå exakt vad du är nöjd med hundra procent . Tro mig, det finns ett val och det är enorm. Vissa gillar Gips är en benägen att, för att ordna hemma PVC takpaneler. Vissa tror att det finns inget bättre flytande tapeter på taket, andra helt enkelt rave aluminium spalt tak. Så frågan är, hur gör taket, förblir öppen, så länge du inte gör din slutliga valet.


Hur man gör taket med sina händer: några sätt

Hur man gör taket med sina händer - frågar sig, särskilt de som är anhängare av budget reparation. Dessa människor tenderar att begränsas av de snäva gränserna för knappa resurser, som i vår tid av kris gör inte förvånande.

Att taket med händerna, spara ganska kraftigt.

Men det bör inte glömma att komplexiteten i genomförandet av vissa typer av tak är endast tillgänglig för proffs.

Innan installationen ska beräkna den nödvändiga mängden material att arbeta med, gör en ritning, för att studera den tekniska dokumentationen för installation konstruktionInnan installationen ska beräkna den nödvändiga mängden material att arbeta med, gör en ritning, för att studera den tekniska dokumentationen för installation konstruktion

Har ingen erfarenhet av att arbeta med vissa material och verktyg, kör kvartirovladelets ibland risken för:


 • Hopplöst förstöra material;
 • Sväng renoverad lägenhet i den eviga byggarbetsplatsen;
 • Skäm bort nerverna själva och medlemmar i hushållet.

Resultatet, i slutändan, en besvikelse: förgäves tillbringade tid, pengar och, som redan nämnts, nerverna. Knappast någon kommer att arrangera ett liknande resultat.

Dock bör produktionen åtminstone leta efter, eftersom det alltid!

utgång: 1. Finner sig för det tak-typ, vilken anordning är tekniskt enklare, till exempel, våt avdragare, varvid lösningen eller blandningen används.
 2. Noggrant undersöka de videor och artiklar;
 3. Rådgör med professionella inredare;
 4. Observera professionell efterbehandlare.

Om de två första styckena, som om allt är klart, den 3: e och 4: e är tveksamma. Först inte varje expert kommer att dela med dig sina affärshemligheter, och för det andra, älskar inte alla när någon står över honom.

olika strukturer

Det finns konstruktioner av undertak, installation som är ganska enkel, och det kan göra nästan varje.

Typer av tak:

 • PVC-paneler;
 • Bakgrund. Konventionell eller vätska.
 • Undertak.

Det finns en know-how - taket Atlas. Det är lite av en sträcka tak, med endast skillnaden som inte behöver en värmepistol till sin spänning. Detta tak kan också göras för hand. Taket kan vara slät eller strukturerad.

Rack tak - en upphängningsstruktur, hållbarhet, livslängd, variation av färger, fuktbeständighetRack tak - en upphängningsstruktur, hållbarhet, livslängd, variation av färger, fuktbeständighet

Knappast du kommer att lyckas göra hemma så kallade småaktiga Näbb - Strukturerad gips. Gör en lösning av gips, som appliceras på taket, liksom färgen är inte så lätt, eftersom det kräver inte bara speciella kunskaper, men också specialutrustning.

Så om du bestämmer dig för att dra nytta av dessa tips, och du har en stark tro på sin egen förmåga - gå för det!


Dags att göra taken

Tak, som säkert behöver slut operation göras när allt det smutsiga arbetet i byggnaden har slutförts.

Damm och smuts är inte bidrar till korrekt processteknik, med avseende på efterbehandling taket i synnerhet.

Tak, vad det gjordes i första hand, men efter grov väggar.

Före användning rengöra arbetsytan som ska användas för takmontering, damm och smutsFöre användning rengöra arbetsytan som ska användas för takmontering, damm och smuts

Tak göra:


 1. Innan tapetsering;
 2. Efter tapetsering.

Det första alternativet är att föredra, eftersom det vid tidpunkten för montering av spänning, eller någon annan undertak kan lätt skadas (och mer än en gång!) Walls. Självklart, om du kommer att göra reparationer i badrummet, sedan till enheten till exempel sträcka tak, måste du hålla plattorna. Om taket är i linje filler till den bästa placering av väggarna göra senare, så att inte hela tiden tvätta plattorna.

När det gäller den tid på året, det finns inga begränsningar, och kanske är att göra det under helgen. Således verkar det dubbla besparingar: spara pengar på papper och på de pengar som inte spenderas på en semester. Och detta är fallet, om du verkligen vill spara pengar - nu är det mode för billiga reparationer och ekonomin som helhet.

Hur man gör vågor i taket: följ instruktionerna

Första saker först, måste du överväga krökning den våg av framtiden.

Körning under taket layout våg av gipsskivorKörning under taket layout våg av gipsskivor

Steg för steg guide:

 1. Rita en kontur;
 2. Antagande krets UD-metallprofil 25 med hjälp av pluggar. För att kunna göra krökning någon form, är det nödvändigt att utföra snitt Profil "Bulgariska".
 3. Nästa, montera fullt tak ram, med hjälp av 60:e profil som är nödvändigt att mäta och skära den erforderliga längden. Det beror på vad du behöver gömma sig under det tak: kommunikation, värmeisolering.
 4. Med skruvar, fäst profil, vilket gör metall.
 5. Om beräkningarna är korrekta rutan sedan lägga ventilation, isolering, etc. Det kommer att utföra en kick.
 6. Ställ in under ramen ledningar för lampor.
 7. Att ta sig till monteringen av taket: gips fast med skruvar, som inte är värt att spara på bekostnad av hållfasthet. För att stänga den vertikala delen av taket, måste du klippa små bitar av önskad bredd, gipsskivor. Det är nödvändigt att göra nedskärningar (kors) och fraktur gips, utan att bryta styrelsen - det blir lättare att göra radier. Innan du ansluter detta plan, måste du borra hål för ljus och utgångsledningar.
 8. Vi syr upp denna del av utformningen av självgängande skruvar.
 9. Shpaklyuem tak med hjälp av en förstärkt mesh.
 10. Måla.

Efter dessa instruktioner, kan du göra det själv utforma någon krökning. Om så önskas, istället för att använda gips, OSB, PRT. GWP - gipsskivor, som används med framgång och gör golven. Detta material har inte en styrelse och mycket bättre i alla avseenden, inklusive sådana egenskaper som styrka och mer gips.

Den välvda tak gipsskivor är inte bara visuellt expanderar utrymme, men också belyser stilen av interiörenDen välvda tak gipsskivor är inte bara visuellt expanderar utrymme, men också belyser stilen av interiören

Vid behov kan tillhandahållas i gips inspektionslucka, som förenklar tillgången till tekniska designs på taket för.

Dessutom är taken fortfarande gjord av polykarbonat.

Med hjälp av dessa tekniker, kan vi framgångsrikt göra det bästa att varken är på kreativa tak. Exempelvis bågen av taket (arch typ).

Ramen kan vara tillverkad av remsor, om ett torrt rum.

Taken är tillverkade av polykarbonat: fördelarna med mass

Polykarbonat - kan sägas innovativa material, som har många fördelar över andra material för tak enhet.

Interiören i alla lokaler kommer att vara original. själva materialet är hållbara och tillförlitliga.

Tak polykarbonat har bra ljud och värmeisolerande egenskaper, fuktbeständighet, hygieniska egenskaper unikaTak polykarbonat har bra ljud och värmeisolerande egenskaper, fuktbeständighet, hygieniska egenskaper unika

Fördelarna med detta material är obestridliga, eftersom de har många egenskaper och. Vilken ingen gips, ingen spånskiva, inte heller särskilt MDF,

fördelar:

 1. lätt;
 2. Perfekt överför ljus som framgångsrikt används för att skapa originella belysningar;
 3. Flexibel. Denna kvalitet ger en speciell plats för designern.
 4. Resistent mot temperatur och till kemiska kompositioner.
 5. Miljövänligt.
 6. Hållbara.

Förutom allt det ovanstående, har detta material ljud och värmeisolerande egenskaper.

Klassisk våg av gipsskivor (video)

Sammanfattningsvis är det nödvändigt att dra några slutsatser. Vad kommer du att ha ett tak - volymen eller bara kitt, en smaksak och materiella möjligheter. Också mycket viktigt att veta vilka typer av tak kan ordna sina egna händer. Många människor fortfarande föredrar andra typer av efterbehandling vått avdragare, andra - gör en spegel tak, så att allt det visades upp och ned. Alla ser skönhet och komfort på sitt eget sätt ibland, förbi de vanliga reglerna. En generell regel är denna: Ni bör hålla i sitt hem. Lycka till reparation av din lägenhet!

Vad taket (foto)

4 45380big c9f43aea73debc33f2f679e24c65cb21 1021484b01f4de5a Dizayn-potolkov-fotografii-63 figurnie glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto3 glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto4 glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto5 glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto6

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 2