Vad kan vara utformningen av ett omklädningsrum 3 kvm och foton

Vad kan vara utformningen av ett omklädningsrum 3 kvm och foton

12 October 2017Även en liten klädkammare kan göras praktiskt, bekvämt och mysigtÄven en liten klädkammare kan göras praktiskt, komfortabelt och uyutnoyNalichie omklädningsrum i ett hus eller lägenhet i de sällsynta ägare kommer inte att vara glad. Men inte alla har möjlighet att organisera detta rum, eftersom det är svårt att göra sig av ett relativt litet område, så mycket så att det hela var tillräckligt. Men om du börjar en reparation, och en av hans mål är utrustning omklädningsrum, med hjälp av befintliga meter alla alternativ.


En liten hall 1x3 m: hur man utrusta

ordna garderob är nästan omöjligt i en liten hall. Men om hon ens sträckt, då tänka på förvaringssystemet är fortfarande möjligt. Ingång med en längd av 3 m mycket, och bredden på en m kan möta utom i mycket sällsynta lägenhet. Sannolikt det hänvisar till en meter av användbara ytan, som redan är inredd korridoren.

Så, vad kan en garderob långsträckt och smala korridoren? Det antas en lång garderob med lite djup, max 45 cm.

För en liten hall långsträckt smal perfekt och snygg garderob i väggenFör en liten hall långsträckt smal perfekt och snygg garderob i väggen

Idag kan vi se en hel del alternativ, som används i stället för en skärm dörr, dekorativa gardin.

ett sådant exempel kan verka övertygande. Men bara om du inte ser de specifika skärmar, mycket vacker, moderna och intressanta.


Naturligtvis är 3 meter ganska lite, inte smala rummet inte ge en möjlighet att skapa en verkligt rymlig klädkammare. Vi måste offra andra möbler - bloss, banketter, byråar. Men här är en fråga om val, om det finns en chans att flytta omklädningsrum till det andra rummet att göra det.

Hur att förnya korridor på 3,5 m i omklädningsrummet

Men låt oss säga, några möjligheter att göra en garderob på andra håll, nej. Då är det nödvändigt att kasta hall område. Och här redan ett par alternativ.

Om du vill konvertera hallen i garderoben, så ska du välja en kompakt men funktionell garderobOm du vill konvertera hallen i garderoben, så ska du välja en kompakt men funktionell garderobOm korridoren är inte en smal, kan du sätta en hörnskåpet:

  • Han har trots sin inte den vanligaste konfigurationen, ganska rymlig;
  • Den sparade utrymme kommer att sätta mer möbler i korridoren, eller tvärtom, ingenting in, gör rummet en rymlig,
  • Hörnskåp och bänk soffa - ett kit som är mycket användbar i hallen, den mest praktiska.

Men om korridoren dras ut ur hörnskåpet, dock. Då dressing alternativet är en lång garderob, som ligger längs ena väggen. Hittills som längden på väggen, och det gör skåp. Nästa viktigaste är att tänka på att fylla kompetent skåp, att han blev verkligen en garderob.

Modern hall 3x4 kvadrat: idéer för dressing

Men inte alltid in closet - det är det enda rätta alternativet för hallen. Eftersom den inbyggda möbler orörliga, inte för allt detta intressant mönster. Jo, alternativet är, naturligtvis, det är.

I en liten hall passar perfekt modulskåp med öppna hyllorI en liten hall passar perfekt modulskåp med öppna hyllor

Alternativ garderober i hallen:

  • Dressing med slagdörrar - en klassisk modell. Dekorera denna möbler intressanta tillbehör. Typiskt, på ett sådant garderob gör tre grenar. Botten skor butiker, är den genomsnittliga separationen störst i de övre butiker eller hattar, eller de saker som sällan används.
  • Dressing med öppna hyllor. Inredningen i luft arter är ganska populärt i dag - utan dörrar och alla typer av restriktioner. Fasad detaljer kan utelämnas helt eller delvis.

Hörn alternativ också kan vara - till exempel, kommer intresset Radius skåp, rundade. Men det är en annan historia i samband med den nuvarande nisch i hallen. Den är lämplig för att dekorera ett omklädningsrum.

Nisch och design hall 3 m

Värdarna, i hallen där det finns en nisch, kan vi säga tur. Omklädningsrum kan ordnas i den, utan att kränka integriteten av utrymmet. Och om du målar sidan stenochku garderob i hallen vägg färg i rummet, då kommer du att skapa en nisch för dig själv effekten. En sådan konstruktion kursen har blivit populärt på senare år.


Byggd nisch är ett bra alternativ för lagring av olika poster i en hallByggd nisch är ett bra alternativ för lagring av olika poster i en hall

I nischen sällan utgör en stationär möbler, ofta en inbyggda garderober.

Ibland lägenheterna redan har utformningen av skåp typ, som ursprungligen byggdes i en nisch. Men deras innehåll kan vara mycket besvärligt. Om du inte är konfigurerade för att ändra den ursprungliga inbyggd garderob, du kan även lätt korrigera dess innehåll.

Hjälp i detta lagringssystem som en massa alternativ. Och speciella vävda korgar och lådor och gångjärn design. De tillåter mer praktiskt att ordna saker att göra praktiskt innehåll.

Mysig omklädningsrum 3 kV, bilder

Det finns ett annat alternativ - att göra ett omklädningsrum från hallen. Du kan göra detta om du har, till exempel, ett stort sovrum. Dressing kan separeras från den huvudsakliga delen av rummet, vilket gör en speciell skiljevägg (t.ex. gipsskivor vägg).


Snygg dressing kan ordna i sovrummet, medan separera den från destinationer GipsSnygg dressing kan ordna i sovrummet, medan separera den från destinationer Gips

Du kan helt enkelt välja de villkor tre rutor, lägg dem i skåp systemet.

Fortfarande tydligare zonindelning bekvämt. När rummet var uppdelad i två delar av möbler, men denna uppdelning ser skrymmande, är det sällan framgångsrika.

Eftersom skiljevägg GCR mest bekväma:

  • Vi har två rum i ett omklädningsrum upptar en mindre del, men det är koncentrerad allt som behöver vara på ett ställe;
  • Sådan uppdelning organiserar utrymmet;
  • Utanför gipsskivor strukturer kan dekoreras med dekorativa nischer, bakgrundsbelysning, etc.

Ibland de tre meter väggarna i sovrummet (med hänvisning till längden av 3 m) för utrustning inbegripa en lång, bred, rymlig garderob. Det är också praktiskt, men om du gör en speglad fasad, utrymmet visuellt öka.

Design omklädningsrum foto 3 m (video)

Ha en walk-in closet i lägenheten i en mening, en lyx. Men om det är bekvämt, kompakt, rymlig, har råd med det mycket. Använd förslag på moderna mästare, kasta utformningen av samma hall, och du kommer att lyckas.

Rätt beslut!

Exempel dressing room 3 kvm konstruktion (foto i det inre)

001 4interermalenkoygarderobnoy 5interermalenkoygarderobnoy 5a8a94924c3bf8256dd5ba307008b67f 6interermalenkoygarderobnoy 011-e1422105725599 2327 4021 067garderobnaya 54min

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

map