Vad bör höjden på TV: n från golvet i vardagsrummet

Vad bör höjden på TV: n från golvet i vardagsrummet

12 October 2017Utrusta vardagsrummet, är det viktigt att tänka igenom varje detalj i utformningen av rummet, inklusive platsen för TVUtrusta vardagsrummet, är det viktigt att tänka igenom varje detalj i utformningen av rummet, inklusive platsen televizoraIspolzovanie LCD och plasma-TV i en modern lägenhet är en modetrend. Men om vi utesluter installation av utrustningen på nattduksbordet eller inbäddning i väggen, då är det en möjlighet att hänga på en vägg. I detta avseende följande problem uppstår, hur man beräknar önskad höjd från golvet till TV: n och ett fäste för detta är det nödvändigt. behövs inte använda matematiska beräkningar, men tips av experter kommer komma till hands.


Vid vilken höjd för att hänga på TV i vardagsrummet: beräkningarna och rätt läge

TV köpas för fritid med min familj, titta på olika filmer och TV-program, alla dessa siffror är densamma, men platsen och höjd kommer att vara helt olika för varje rum. Till exempel är att titta på tv i köket omvandlas av en större utsträckning i audition, så den höjd på vilken TV ska placeras kommer att vara betydligt högre än i andra rum. TV hängde så att den inte stör i processen för matlagning och dess användning.

ska hänga TV: n på väggen, framför vilken är en soffaska hänga TV: n på väggen, framför vilken är en soffa

För att bestämma höjden måste du skjuta ifrån från det avståndet som kommer att vara bekvämt för alla zhideley lokaler. Experter inom medicin rekommenderas att montera TV: n på ett avstånd av en meter.

Dessutom experter ger tips om hur man intuitivt avgöra rätt höjd.

Gör så här:


  • Ska sitta ner mitt emot den plats där den kommer att hänga på TV;
  • Blunda;
  • Öppna och titta på den föreslagna platsen för boende;
  • Var kommer att falla första anblicken, det är en perfekt plats.

Det bör noteras att arbetsområdet i rummet inte bör utsättas för TV, inte en bra idé att placera TV: n på datorn skrivbord, desto mer omöjligt att han störde med datorn. Det bästa alternativet placeringen av TV i ett sådant fall, ställ in den på det motsatta hörnet. Sätt tekniken kan också sitta på bordet, om det inte kommer att störa hushållet, kommer att vara ett utmärkt komplement hyllor som att sätta TV tillbehör.

Välj platsen för TV i vardagsrummet

Att fatta beslut om vilken höjd kommer att ha en TV i vardagsrummet, det första du behöver för att beräkna vad det maximala antalet personer kan se den. Om du planerar att visa TV förväntas från flera platser, såsom soffor och stolar är höjden som du behöver för att hänga utrustningen får inte överstiga 1,5 meter. Beräkning av parametrarna sker från det aritmetiska medelvärdet av alla hushåll.

När du väljer en plats för TV, är det viktigt att ta hänsyn till de egenskaper och storleken på gästrummetNär du väljer en plats för TV, är det viktigt att ta hänsyn till de egenskaper och storleken på gästrummetOm TV: n inte har förvärvat, är det möjligt att experimentera med användningen av affischen. Således kan vi hitta önskad plats som är lämplig för hela familjen.

Om rummet är stort, måste TV-enhet vara på en låg höjd, det kommer att bidra till en bekväm tv-tittande. Höjd kan beräknas utifrån storleken på den stoppade möbler. Ju högre den är, måste högre rymma maskiner.

Vad är skillnaden kök och vardagsrum med TV

Bekvämt placera TV i köket är mycket svårt, på grund av det faktum att allt har ett litet kök. Den mellersta delen av TV-skärmen ska vara lägre än ögonhöjd, kommer det inte bli distraherad genom att titta under matlagning.

För ökad bekvämlighet, kan du placera ytterligare TV och i köketFör ökad bekvämlighet, kan du placera ytterligare TV och i köket

Alltmer använda LCD-TV är ett bra alternativ för att visa program som inrättats i enlighet den horisontella vinkeln, men panorama vinkeln vertikalt kommer att dämpas, vilket medför obehag. I det här fallet, experter rekommenderar att montera TV: n på fästet, vilket ger kunderna möjlighet att justera betraktningsvinkel och luta.

Vad är höjden från golvet till TV: n är nödvändig för sovrummet

När det gäller sovrum, det finns ett behov plats något högre än i vardagsrummet eller köket. Bestäm punktplacerings tekniker kan vara en av de ovanstående metoder, men den grundläggande förutsättningen är placeringen av TV-tittande komfort.

Designers rekommenderar att beräkna höjden på TV plats för att göra det bekvämt att titta på hela familjenDesigners rekommenderar att beräkna höjden på TV plats för att göra det bekvämt att titta på hela familjen

Modern teknik är utformade för säker surfning, de inte flimrar och inte avger elektromagnetiska vågor som inte påverkar synen, så att avståndet kan vara någon lämplig visning, och därmed dess infästning i väggen är det bästa alternativet. Det finns dock specifikationen av avståndet fortfarande.


Medicinska experter rekommenderar att ställa in TV: n på ett avstånd av 4 diagonal storlek utrustning, så om du köper TV bör styras av storleken på sovrummet.

I varje fall är placeringen tekniken beroende av höjden på möbler, som kommer att titta på. Liksom i den version med vardagsrummet, måste du ligga ner på sängen, ta en bekväm position och blunda, öppna dina ögon kan bara om att förstå den önskade platsen för TV center.

Eftersom TV i sovrummet beläggning måste vara högre än i de andra rummen, är det nödvändigt att använda en annan viktig regel bör lutningsvinkeln av ögat till mitten av TV vara mindre än 30 grader. Den spelar oftast en viktig roll i hälso- och sjukvårdssystemet av ryggradsdjur.

Hur korrekt och vid vilken höjd för att hänga TV kan du lära av de experter som kommer att ge bilder och detaljerade installationsanvisningar.

TV Optimal höjd från golvet i vardagsrummet (video)

För att justera läget för speciella fästen är idealiska. De kommer att bidra till att placera önskad skärmvinkel. Till efter installationen drizzled vägg experter rekommenderar att installera de fästen som är justerbar i flera håligheter. Följa rekommendationerna som beskrivs ovan kan korrekt välja önskad höjd från golvet till TV: n helt i alla rum och titta på dina favoritprogram utan att skada deras hälsa.


Detaljer: TV i vardagsrummet (foto exempel)

Izmailovskaya1big 53b880745beb3cf9780aa843cc42624b 04f906faba2009c911f8f887d77a21d7 54f384fde80d5 60 800original 2682l 52.136 13244 Bolshoy-televizor-na-beloy-Tumbe-v-spalne

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

map