Vad är han, den perfekta soffbord konvertibel för en modern livsstil

Vad är han, den perfekta soffbord konvertibel för en modern livsstil

12 October 2017Soffbord för vardagsrummet - en viktig detalj i interiörenSoffbord för vardagsrummet - en viktig del intereraSegodnyashny livsrytm återspeglas i inredningen av våra lägenheter och hus. Ofta försöker att inte röran utrymmet med onödiga saker, väljer omvandla möbler. Denna möbler är mycket lätt att använda, kompakt, kan du ändra inredningen för att passa dina behov, kan den enkelt flyttas och transporteras. Mode för att omvandla möbler är inte förskonade en så viktig möbel som ett soffbord i vardagsrummet.


Soffbord för vardagsrummet: de huvudtyper som är lämpliga i hallen

Beroende på de funktioner som utförs är olika typer av soffbord.

Denna möbel kan vara:

 • Dining-kaffe;
 • Modultabell;
 • Buffet-byrå;
 • Bord med lagringsutrymme;
 • Sidobord;
 • Bordsstativ, som används som ett arbetsområde;
 • Tabell-sittpuff.

Möbeltillverkare erbjuder ett stort utbud av former, mönster, material för tillverkning.

Soffbord för vardagsrummet kan vara av flera olika typerSoffbord för vardagsrummet kan vara av flera olika typer


Vanliga färger:

 • vitt;
 • brun;
 • grå;
 • Kombinationer därav.

Tabeller kan vara dyrt att köpa i affärerna på möbeltillverkare. En tabell kan göras oberoende i närvaro av ett verktyg och fantasi. Eller uppgradera din gamla bord, om vi ersätter bordsskivan, ben eller hylla.

Pros själv förändring: • originalitet;
 • Enkel implementering;
 • billighet;
 • Möjlighet att ändra inredningen eller lägga till en ljus accent.

Att välja ett soffbord i vardagsrummet

Att välja en modell bord, måste du bestämma vilken typ av tabeller och funktioner det kommer att fungera.

Låt oss betrakta varje separat:

 • Mat, kaffe, dvs. tabell som låter dig slå ett litet soffbord i en fullständig matbord;
 • Ett modultabell bestående av flera sektioner som kan anslutas i en mängd olika mönster kan användas som hyllor, stöder eller användas som separata tabeller;
 • Bords trottoarkant, utmärkt för att lagra alla typer av små saker, böcker, tidskrifter;
 • Tabell med lagringsutrymme, perfekt för små vardagsrum;
 • Sidobord, kan det vara en del av armstödet av soffan, men det kan användas som en fristående struktur;
 • Bordsstativ, som används som ett arbetsutrymme för din bärbara dator, passar perfekt in i vardagsrummet, där det är omöjligt att peka ut ett visst jobb.

Tabell-pouf - stopplösning kan användas separat.

Soffbord i vardagsrummet bör ha någon funktionell belastningSoffbord i vardagsrummet bör ha någon funktionell belastning

Nästa punkt som bör du vara uppmärksam när man väljer ett soffbord är måtten på rummet.

Våra lägenheter är i allmänhet inte mycket stora, så du bör ersätta den klassiska soffbord på en transformator, som lätt omvandlas till en full matbord. Om soffbordet kommer att användas som förvaringsutrymme, kommer det att vara oumbärliga hjälpredor bord, skåp, soffbord med skjutbara sektioner lådor.

En viktig punkt i valet av bords transformatorn är säkerheten. Infällbar och vikning i tabellen bör vara robust och tillförlitlig som möjligt, utan skarpa hörn, särskilt i ett hus där det finns barn.

Original soffbord i vardagsrummet inredning foton i olika stilar

Det är att välja ett soffbord, baserat på stilen i rummet. Det är mycket viktigt att alla objekt av inredning i harmoni med varandra.

Här är några tips:


 1. För en klassisk inredning passar massiv oval eller rund soffbord gjord av trä och sten. Möbelformgivare erbjuder en mängd olika modeller av klassiska tabeller, som framgångsrikt förenar klassisk trä och moderna material
 2. För den moderna "tekniska" interiör är perfekta modulära modellen när ett bord placeras några tabeller mindre och sidobord på armen av soffan eller fåtöljen.
 3. Provence stil eller miljö antar vackra flätade bord, soffbord, skåp, ljusbord gjorda av tråd och kabel och så vidare.
 4. Med en modern interiör, perfekt för bords byrå, ottoman, bord, pelarbord för en bärbar dator.

Original soffbord i vardagsrummet kommer att kunna lyfta fram interiörenOriginal soffbord i vardagsrummet kommer att kunna lyfta fram interiören

Nyligen har en mycket populär möbler från pallar - träpallar, soffbord inte hålla sig borta från detta fashionabla trend.

Pall - själv är klar soffbord, som du kan måla i valfri färg eller lämna, som är. Men att kombinera flera fack kan du skapa en mycket originell sak.

Fancy idén om en tidskrift omvandla tabeller

Demonstration fantasi kan du göra en stor soffbord med händerna.

Bords transformator för vardagsrummet, kan du göra även med sina händerBords transformator för vardagsrummet, kan du göra även med sina händer


De bästa idéerna:

 1. Soffbord gjord av trä eller stubbe. Trä - fertilt material för kreativa människor. En logg eller en stump kan installeras in natura direkt på golvet eller lägga till ben, hjul; eller kombinera flera stockar i ett soffbord.
 2. Vanlig korg kan ligga till grund bordsstativ som rymmer tidningar, tidskrifter och andra småsaker.
 3. Bildäck har länge haft popularitet bland designers, täcker öppningen med plywood och täckt med ett lock eller en ovanlig fläta, skapar en mycket originell och billig soffbord. Det bör överväga att öppna locket, då tabellen kan användas för förvaring eller som en bordssittpuff.
 4. Vintage resväskor eller stammar - den perfekta lösningen för att skapa en originell soffbord genom att skruva benen eller hjul finns retro soffbord med lagringsutrymme.
 5. Glas och gamla böcker eller tidskrifter - redan förberett en ovanlig bord, som kommer att pryda salen i en modern stil.
 6. Glas i sig är ett soffbord redo, det återstår bara att knyta den till någon grund. Det kan vara intressanta ben, hjul, stockar eller gamla tidningar. Designers erbjuder även glas soffbord mest abstrakta former, med avfasade hörn, lockar, etc .. Serena Ovanliga tabeller glasfiber vit färg, är hållbara och tillförlitliga. Bords glas kombineras med någon bas-support, så att glaset är kanske den mest efterfrågade materialet för soffbord.
 7. Tabeller med flera snurror - ultramodern design lösning i det inre vardagsrummet.
 8. En annan bra idé - krukväxter som växer direkt från bänkskivor - kompletterar varje interiör, kommer att vara höjdpunkten i vardagsrummet.

Kombinationen av kontrasterande färger - också en favorit konstruktion metod för att skapa en intressant tabell.

Bekväm soffbord för vardagsrummet-transformator (video)

Soffbord i dag - en separat del av vardagsrummet inredning. Han kan utföra en "praktisk" -funktion - att användas som kontor eller matbord, och kan användas som ett dekorativt element, som definierar tonen för hela vardagsrummet. En tabell kan användas som en ställning för en vas, blommor, figurer eller askkopp, och kanske ett bord kommer att fungera som en mini-bar eller lagring av sömnad tillbehör. Valet är alltid ditt!

Detaljer: soffbord för vardagsrummet (foto exempel)

35cc3aee52b1813c83e7c3545ab4281b 98f8de75f8c5fd3c2452d36db360c443 121201602046820 263-2 477-8 2471b1646502716465027small 607.909 14630big 9704e5d70ed179c98863ad8bb6b6fb77 22.355-1439313005

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 22 =

map