Vackra valv i hall of gipsskivor: foto och 5 populära formerna

Vackra valv i hall of gipsskivor: foto och 5 populära formerna

12 October 2017Gör din heminredning elegant och original, kan du använda dekorativa bågarGör din heminredning elegant och original, kan du använda den dekorativa arkiArki gipsskivor anses utmärkt dekoration av många byggnader. Den konstruktionsegenskaper efterfrågan består i det faktum att banan används för att montera gipsplattor, som är ett mångsidigt material. Det säljs till en rimlig kostnad, lätt att arbeta med och viktigast är helt platt, respektive inte behöver spendera en extra puts.


Foton av Bågar av gipsskivor i hallen: Typer

Initialt arrangemanget av bågar i ett bostadsområde har hållits i Asien, och först senare, denna tradition spridas över hela världen. Det valv av med dörr- och fönsteröppningar, så att du kan skapa ett slags kreativt utrymme. Det bör noteras att formen av valv och konstruktion för idag kan vara mycket olika. Det finns olika former, finish och inredning.

Gips båge kan vara någon form och storlek, välja att tillåta lokalernaGips båge kan vara någon form och storlek, välja att tillåta lokalerna

Till exempel kan bågen göras:

 • runda;
 • kvadratiska,
 • oval;
 • Breda och smala;
 • Högt och lågt.

Naturligtvis valet av slag och typ beror på exakt vilka rum kommer att montera. Rund och bred konstruktion används för zonindelning vardagsrummet, särskilt om det finns en studio. Dessutom är detta alternativ lämplig för de avslutande rum, där de gör Union Hall till uppehållsrum.


Asymmetrisk båge används i rum med kreativ design och var domineras av oregelbundna former. Bågar av denna typ väcka uppmärksamhet och bli fokusområden, till exempel om du vill visuellt dölja ojämn tak och böjda väggar.

Arch gjord av gipsskivor i hallen: foto och stilar

Arch i korridoren kan vara en värdig prydnad hela huset, om du gör det försiktigt och så att den passar in i kupén.

Men samtidigt är det viktigt att bågen hade typiska drag i korridoren, eftersom varje rum är unikt och speciellt på sitt eget sätt:

 1. Om hallen görs i klassisk stil, bör bågen vara bred och hög, och standard böj.
 2. För korridorer i högteknologiska stil kan väljas bågar som gör rummet mer ljus, till exempel, som är utrustade med en bakgrundsbelysning.
 3. Valv i korridorerna i stil med postmodernism eller art deco dekorerad med stuckatur, både naturliga och konstgjorda.

Arch dekorativt element kan dekorera och nästan alla inredningarArch dekorativt element kan dekorera och nästan alla inredningarFör dem som är förtjusta i österländsk kultur och vill göra en välvd gips konstruktion, bara baserat på en önskan att efterlikna stilen i öst, är det nödvändigt att ge råd och det kommer att vara som sedan har att dekorera huset för öst. Om rummet sker i en modern stil, och korridoren är dekorerad med mattor, tyger och kupolformade valv - det kommer att se något löjligt och extremt harmonisk.

Den standardutrustning för valven i korridoren anses vara en halvcirkelformad eller fyrkantig. De kan dekoreras enligt dina önskemål och de går aldrig ur modet.

På grund av det faktum att korridoren - en liten och ibland inte alltför upplyst rum, är det kvadratiska och höga valv kommer bidra till att utöka utrymmet visuellt och höja tak. I allmänhet kommer bågen, som ligger inom korridoren ser optimal, om rummet i sig är bred och stor. I normala fall, behovet av att använda bågen mönster för att dekorera dörröppningar i korridoren i de andra rummen.

Hur är bågen i korridoren på gipsskivor

Som redan nämnts, kan vackra valv innehålla rum, och det är möjligt att ordna dem i korridoren. Fördelen är nämligen för vardagsrum, eftersom de har tillräckliga dimensioner för att rymma gips konstruktion. Originalitet och typ av bågar beror enbart på hushållet eller av formgivaren, som är engagerad i inredning inredningen. Arch dekoration alternativ kan otaliga. Några bar en målning med latexfärg, medan andra föredrar att införa en naturlig eller konstgjord sten, hänga bilder eller blomkrukor.

Inredningen ser värdigt och lämpligt endast under förutsättning att det är tillräckligt, men inte mycket och det är lämpligt i det inre av rummet.

Gör båge av gips kan vara oberoende, viktigast av allt - att ta hänsyn till tips och expertrådGör båge av gips kan vara oberoende, viktigast av allt - att ta hänsyn till tips och expertråd

För att göra kompetent båge i rummet, bör du vara uppmärksam på ett antal rekommendationer:

 1. När bildar valv behöver göra täta nedskärningar i den välvda profilen, vilket skulle göra en skarp krök.
 2. Bågar på båda sidor trimmas ark GCR.
 3. Om alltför tunna skivor av gips, är pläteringen genom dubbel (båda sidor).
 4. För säkra anslutningar ark, måste du installera särskilda stycket.
 5. Att böja gips, måste du dra den ordentligt med vatten och vänta i cirka 20 minuter.

Om det finns en stor böjningsradie, är det nödvändigt att välja GCR tunna skivor, som inte arbeta hårdare. När det gäller målet arch skiktet sedan återigen är valet stor.

Detta kan vara:


 • gjuten;
 • lister;
 • Plast och liknande material.

Viktigast alla harmoniskt i kombination med hela lägenheten. För att dekorera bågen foder, är det nödvändigt att nyinstallerade utformning ett lager av gips, låt den torka, och sedan tillbringa slipning. Dessutom, behovet noggrant primade beläggning för att förhindra fuktbildning, mögel och röta. Efter det kan du säkert montera trä fodertyg.

Ett alternativ skulle vara installations lister. Sådana produkter titta på modet och modern, plus att de kan vara tillverkade av plast, gips och polyuretan.

Inredningen kommer att bli ett bra komplement till alla sammansättning. För att installera gjutning, bör bågen noggrant proshtukaturena, slipas och målas i önskad nyans. Endast höll sedan installations lister.

Installera bågar för sal gipsskivor

Vid montering av valv i hallen måste definieras så att exakt vilken höjd det kommer att publiceras. Naturligt höjd beror primärt på takytan.

Innan du installerar ett plåster båge bör först göra sin layout, anser utformning och placeringInnan du installerar ett plåster båge bör först göra sin layout, anser utformning och placering


Installation direkt av bågen och dess hud nödvändigtvis spend strikt på teknik:

 1. På gips ark dras forma framtiden för tyg för blusar valv.
 2. Var noga med att upprepade gånger kontrollera att öppningen och rita.
 3. Sågning sker eletrolobzikom.
 4. Dra den andra delen av bågen kan göras med den första, helt enkelt koppla den till materialet som en stencil. Sålunda kan det vara 100% säker på att de två delarna är identiska med varandra.
 5. Vid böjning banor för att täcka slutet eller med andra ord den nedre delen av bågen, är det nödvändigt att vara så exakt. För detta ändamål, är effektmetoden, och banan pressas, tegelstenarna böjda till den önskade radien. Såsom tidigare har angivits att materialet böjs och bröt inte, är det fuktas med vatten och fick torka fullständigt.

Fastställande struktur bärs på ramen hos metallprofilen med hjälp av skruvar. Fasteners kan välja universell som går för metall och GCR.

båge montering i hallen av gipsskivor (video)

Sammanfattningsvis ger vi råd - om du inte kan göra plåten böja GCR, är det möjligt att FÖRHYDA profilen av flera stycken av gips material klart carving ut varje del av öppningsbredd.

båge design i sal gipsskivor (inredning foto)

16-e1418584439798 2da8b1a0467850d7547a213f7014a35f 7 25-22 34 103original 420 166 2717 2013-10-10montagarkitrydnoobaysnitseverodoneck

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 34 =

map