Vackra och säkra taket i badrummet av plastpaneler

Vackra och säkra taket i badrummet av plastpaneler

12 October 2017Tak av PVC-paneler visuellt utöka utrymmet i badrummet och göra det mer estetiskt tilltalandeTak av PVC-paneler visuellt utöka utrymmet i badrummet och göra den mer estetichnoyKak inte skulle ha dekorerade väggarna i badrummet, bör de vara i harmoni med taket. När allt kommer omkring, när taket är målad med vanlig färg, då det kan bildas av olika typer av föroreningar, som ibland är svåra att tvätta bort. Bara badrummet endast i moderna lägenheter har en stor volym, men i äldre hus - på denna plats kan bara vara ensam. Korrekt utformning av väggar och tak för att visuellt förstärka området och kommer att ge ett litet rum bekvämligheter.


PVC takpaneler i badrummet - skönhet och bekvämlighet

PVC-paneler är så lätt att installera och använda att de flesta föredrar denna metod för att dekorera taket i badrummet.

Detta material är inte rädd för höga temperaturer och stark ånga korroderar inte, inte är infekterade av svampen.

Så många fördelar i en typ av material som jag vill bara installera den i ditt badrum. I detta fall är plastpaneler tillverkade av olika färger för att matcha färgen på taket, i enlighet med det allmänna området i badet. I tillägg till standard monokroma paneler plastindustrin erbjuder en rad olika fläckar och stänk.

Idag marknaden av efterbehandling material erbjuder ett stort utbud av plastpaneler för badrummet arrangemangetIdag marknaden av efterbehandling material erbjuder ett stort utbud av plastpaneler för badrummet arrangemanget

PVC takpaneler kan stänga ledningar som är anslutna till de fixturer, samt en platta kan byggas en bra huva, som i lägenheter vissa serier den är hög och är ful.


Spotlights längs omkretsen, kommer att ge mycket mer täckning än en enda lampa i taket.

Högkvalitativa reparation av taket i badrummet plastpaneler

Reparera i badrummet - det är en naturkatastrof, jämförbar endast med elden. Alla vet att detta steg tar lång tid och inte tillåter att njuta fullt ut av badet.

fördelar:

 1. Efterbehandling taket ske mycket snabbt om du använder plastpaneler.
 2. En annan fördel reparationer med hjälp av plast skulle vara en onödig tak anpassning, spackel lederna och sånt.
 3. Mycket ofta visar det sig att taket i badrummet på grund av de starka het ånga dämpa och måla skurar och kalk förlorar sin färg och blir gul oregelbundna fläckar.

För att eliminera mögel i badrummet, när du installerar PVC-paneler rekommenderas att lämna öppningar för ventilationFör att eliminera mögel i badrummet, när du installerar PVC-paneler rekommenderas att lämna öppningar för ventilationVid reparation med PVC-paneler kommer alla dessa problem försvinna.

I taket under panelerna är inte bortskämda, och var inte föremål för kondens och mögel bör installera en extra fläkt i panelerna som ska anslutas till motorhuven och den separata switch.

PVC-paneler är lättskött och rengöring. Att ta hand om en sådan tak är inte svårt och kräver inte några kostnader för specifika produkter, som paneler lätt tvättas enkel tvål och vatten.

Installation av paneler på taket i badrummet - beräkning av mängden material

Som med alla typer av byggmaterial takpaneler kräver korrekt och noggrann beräkning. Panelerna finns i standardstorlekar, så innan du köper dem måste du korrekt beräkna erforderligt antal paneler. Köpet av botten av tyget finns en betydande nackdel. Paneler säljs individuellt och kan få i beräkningen av en situation där 4 paneler kommer inte att räcka, men på det femte måste skära bara en tredjedel att slutföra reparationer.

Panel dimensioner är 2,6 m lång., 2,7m. och tre meter. Bredden varierar från 24 till 37 centimeter och en halv. Tjockleken är alltid densamma - 8-10 mm.

För att beräkna behovet av att mäta längden och bredden av taket och avgöra hur man ska gå panellager - tillsammans eller över badkaret. Genom montering av ökningen längden kan vara visuellt mycket lång, och därmed processen blir mindre arbete för att skära plattor.

Den längsgående arrangemanget av panelerna i taket underlättar arbetet för skärelementenDen längsgående arrangemanget av panelerna i taket underlättar arbetet för skärelementen

När kors enhet kommer att behöva göra en hel del arbete på skär och monteringsplattor med varandra. Men bredden av badrummet kommer att vara mer visuellt.

Oftare än inte göra om längs badkaret.


Beräkningen ser ut så här:

 • Längden på varje blad är dividerad med längden av badrummet - det visar sig att antalet hela längder i en takpanelen PVC. Standard lägenhet har en tidslängd av Chrusjtjov -. 150-170 cm Därför, när längden på badkaret 150 cm är bättre att ta en tre meter panelen och uppdela varje i två.
 • Badrum bredd dividerat med bredden hos varje panel, visar det resulterande talet antalet rader.
 • Vid beräkning av butiks säljare brukar be området och inte uppmärksamma det faktum att lederna av paneler ser mycket oestetiskt tak.

När du väljer paneler är bättre att köpa dem när du installerar det blir mindre avfall rest.

Hur man gör ett tak på plastpaneler i badrummet med sina händer

Eftersom installation av plasttaket inte är mycket komplicerat, är det fullt möjligt att genomföra de flesta.

Att arbeta nödvändiga verktyg och ytterligare material:


 1. En kvantitet av aluminiumprofiler;
 2. PVC panel;
 3. borr;
 4. Skruvmejsel eller skruvmejsel;
 5. skruvar;
 6. En liten mängd av metall hängare;
 7. bågfil;
 8. Lim "Flytande spikar";
 9. Lister för att gå med i tak och väggar.

Vid användning av dessa material och verktyg kan lätt installeras i tak PVC plattor med sina händer.

Montering av plastpaneler på taket i badrummet bör inledas med märkning av väggar och montageramMontering av plastpaneler på taket i badrummet bör inledas med märkning av väggar och montageram

I början måste du göra nätet med blyerts på väggen med hjälp av ett vattenpass och för att bestämma på vilken höjd är det nödvändigt att stärka profilen av den vertikala väggytan som är fästa sockeln. Denna beräkning måste ta hänsyn till höjden på de inbyggda fixturer för belysning.

Till den horisontella takytan metall initialt fäst hängare, vilket är nödvändigt för att fästa profilen, med tanke på avståndet mellan den första och efterföljande guide halv meter. Profilen som ligger på väggen, fäst BMC ansluter väggen och taket på tre sidor av rummet.

När alla profiler som dekoration av taket börjar med plast, som är införd i styr baskortet och fäst med skruvar till monteringsvinklar. Men innan mantlar tak ska skära alla paneler till önskad längd.

I panelen, som kommer att installeras ljus, göra ett runt hål med en speciell sockel eller klippa en vanlig kniv.

När du har installerat panelerna med öppningar för dessa slots är nödvändigt att dra åt ledningarna belysning.

Den sista etappen arrangemang tak i badrummet - Installation av belysning i plastpanelerDen sista etappen arrangemang tak i badrummet - Installation av belysning i plastpaneler

Den sista panelen kan vara för stort för det återstående utrymmet, så det är nödvändigt att noggrant skära längs hela längden, knuten till final cut av den fjärde sockeln och fixera det på plats. Sockelmonterade limmas på väggen med en sådan universalmedel som flytande naglar.

Minnas lärdom av fysik i skolan, måste du installera ledningarna för lamporna parallellt, vilket skulle vara en lampa utbrändhet andra arbetade.

Hålen för belysningsarmaturer är införda för fastsättning, vilka förbinder alla ledningarna. Vidare har man bara att sätta de nödvändiga lampor och tak klar för användning.

PVC takpaneler i badrummet med sina händer (video)

Tak Panel PVC tak ser lika bra med keramiska plattor, såsom väggpaneler, självhäftande film och andra efterbehandling material för badrummet. Innan du monterar taket är nödvändigt att fastställa väggar och golv, som i fallet med undertak reparationer inte startar som vanligt uppifrån och från väggarna och vände först i taket och sedan på golvet i badrummet.

Taket i badrummet av plastpaneler (foto)

6f3a2b5f5868b3e888961e47dc2de295 115 617 1113 5626011b61a12 70584466 72588102bc3d1ca5ac422428e68f2996 93507276 567037906 1299873465

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

map