Vackra glas trappor: icke-standard Dekoration

Vackra glas trappor: icke-standard Dekoration

12 October 2017Vackra glas trappa kommer perfekt komplement någon modern interiörVackra glas trappa kommer perfekt komplement alla moderna intererSteklyannye trappor - en nyhet som dök nyligen på marknaden. Många människor är fortfarande omedvetna om förekomsten av sådana stegar. För tillverkning av stegar används specialglas. Den har hög prestanda och är inte skör. Glas trappor som i förorter hem, kontor, nattklubbar. En sådan konstruktion är i stånd att sända ljus. Detta är en stor fördel med glas trappor.


Den ursprungliga trappan av glas: standardlösning

Glas är avant och exotiska material. Endast de modiga och rika människor har råd med en glastrappa. Inte alla kommer att våga sätta en stege i ditt hem eller stuga. Eftersom glaset är originellt och innovativt material för tillverkning av trappor.

Glas trappor är olika i sin design. Men, precis som alla andra stege, måste passa in i kupén. Projektering av trappor av glas - en komplicerad process. För att tillverka en sådan stege på egen hand är omöjligt, därför är det nödvändigt att anförtro detta arbete till proffs.

Med hjälp av en glastrappa kan du ursprungligen dekorera insidan av hans stuga. Gör rummet ljus och skapa en illusion av viktlöshet.

Original glas trappa präglas av säkerhet, funktionalitet och användarvänlighetOriginal glas trappa präglas av säkerhet, funktionalitet och användarvänlighet

Glas trappor finns ett antal fördelar jämfört med liknande motiv från andra material. De sänder ljus, de kan göras av genomskinligt eller färgat glas. En sådan stege är inte visuellt tar upp plats i lokalerna, om den görs av transparent glas.


Struktur glas stege är:

 • Helt säker;
 • Ljus och vacker;
 • Bekväma och funktionella;
 • transparent;
 • Exotiska och original.

Modern trappa: glasfiber konstruktion

Glasfiber - ett modernt material som tillverkats på den senaste tekniken. Han är ett kompositmaterial. Eftersom det gör mest komplicerade i konstruktions ämnen, inklusive moderna trappor. Det används i konstruktion och dekoration. Konstruktion av glasfiber stegar har hög prestanda.

Stegar av glasfiber är resistenta mot: • Yttre påverkan;
 • Mekanisk skada;
 • Hög temperatur;
 • korrosion;
 • Tunga laster.

Glasfiber specifik hållfasthet än stål och 3,5 gånger sin lättare. Denna hållbara och samtida material, lämpliga för tillverkning av trappor eller vissa av dess element.

Många föredrar att välja en glasfiber struktur, eftersom de är säkra och motståndskraftiga mot yttre påverkanMånga föredrar att välja en glasfiber struktur, eftersom de är säkra och motståndskraftiga mot yttre påverkan

Du kan dekorera insidan av ditt hem en ursprunglig trappa gjord av glasfiber. det kan vara någon färg och design. Eller kombinera de två materialdesign trappor: göra glaset och räcken gjorda av glasfiber.

Glasfiber stege görs på beställning. Materialet kan ges vilken form som helst. Därför är det möjligt att beställa en egen trappa och installera i sitt eget hus, stuga eller annan höghus.

Tillverkad av glasfiber stege typ LSP. De används stegar och reparationer, konstruktion och efterarbete. Sådana konstruktioner är tillförlitliga, säkra, lätta och hållbara. Genom design, kan det likna en transformator. Det kan vikas eller öppen lätt.

Stege transformator tar liten plats, och det är lämpligt att lagra i huset.

Stege av glas och metall: en kombination av två material

Stegen kan vara tillverkad av två olika material - glas och metall. Kombinationen av material som används i produktionen av stegar. Skede typiskt tillverkade av glas, och de andra stödelementen av ett hållbart metall. Metal bra med klart eller färgat glas. Sådana produkter ser ovanligt, original och vacker.

Om rummet har en glasinsats och stora fönster, medan en trappa av glas och metall, perfekt för interiören. De är lämpliga för high-tech stil, modern eller minimalistisk.

En vacker trappa gjord av glas och metall passar bra i det inre med stora fönsterEn vacker trappa gjord av glas och metall passar bra i det inre med stora fönster

Glas metall stege kan vara:


 • marsch;
 • skruv;
 • L-formad;
 • Svarvning.

Glas dyrt material. Men stegen av ett material är säker på att fånga uppmärksamheten hos andra.

Glas trappor har råd att rika människor eller affärsmän som uppskattar skönhet och okonventionella inredning.

Kombinations stege: trä och glas

Kombinerade trappor är vanliga. Trä och glas kan väl kombineras med varandra och kompletterar varandra. Kapslingar av trappor kan vara tillverkad av glas, och andra element (räcken, steg och sättsteg) av eventuella träslag.

Glas staket gör rummet ljusa och rymliga, ljusa och luftiga. Sådana räcken ser dyra, moderna och eleganta.

Räcken av glas ser bra ut i kombination med trä steg. Åtgärder bör vara stark. Men de ofta utsätts för mekanisk skada. Ett glas kan repas.


Om du har barn eller husdjur, bör du göra ett steg av trä, inte glas. Denna stege kommer pågå i mer än ett halvt sekel.

Att plocka upp ett intressant alternativ trappa gjord av glas och trä kan vara i specialbutiker eller på InternetAtt plocka upp ett intressant alternativ trappa gjord av glas och trä kan vara i specialbutiker eller på Internet

Kombinerad trappa konstruktion av glas och trä kommer att vara värt mycket billigare än alla glas trappa. Tillverkning av sådana stegar till ordning.

Gör balustrad för trappor av glas och trä. Balustraden glas lämpligt trä räcke. De är i tillägg till glaset.

Glas räcken placeras i shopping och kommersiella centra, ålderdomshem, göra inglasade veranda. Glaselement för trappor kan användas inomhus och utomhus.

Glas trappsteg: lösningen för de modiga

Glas trappsteg - ett djärvt beslut. Vi brukade tänka att glaset - en bräcklig material, men det är det inte. Steg från detta material tål tunga laster. Precis som alla andra material som används för tillverkningssteg.

I ett litet rum kan du ställa in den eleganta och pålitliga nivå av glas som inte kommer att ta upp en hel del utrymmeI ett litet rum kan du ställa in den eleganta och pålitliga nivå av glas som inte kommer att ta upp en hel del utrymme

Trappor av glas är:

 • Transparent och luftiga;
 • Osynlig och ljus;
 • Robust och tillförlitlig;
 • Vacker och original;
 • Modern och hållbara.

Glas steg förekommer: i utställningshallar, kontorsbyggnader, shoppinghallar, stugor och hus rika människor. En sådan stege kan bli en prydnad för en flervåningsbyggnad. Det kan leda dig till andra våningen.

Om rummet är mörkt, glas trappsteg gör det ljust och luftigt.

Att välja glas för trappor

Tillverkning av glas trappor tillverkas på beställning. härdat glas kan användas för tillverkning av sidoskenorna, vars tjocklek är 20 mm.

Om du väljer att installera ett glas trappa, medan särskild uppmärksamhet bör ägnas åt dess kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet för alla medlemmar i familjenOm du väljer att installera ett glas trappa, medan särskild uppmärksamhet bör ägnas åt dess kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet för alla medlemmar i familjen

Glas används som platshållare, som används för en ledstång. Tjockleken på glaset kan vara endast åtta millimeter.

Som staket stegar används glas tunnare än steg.

För tillverkningssteg med hjälp av laminerat glas. Den framställs genom limning flera lager av glas. Mellan skikt av plastfilmen är en fastsättnings. Om du råkar bryta glaset skede inte bitarna inte strö runt i rummet, eftersom specialfilm placeras mellan skikten.

Hur man monterar glas trappor med händerna (video)

Glas trappor pryder det inre av lokalerna. De kan göra det ljust och luftigt. Dessa trappor är ett modigt beslut. Men kan inte många råd med en sådan lyx på grund av de höga kostnaderna. Du kan använda glaset som en dekorativ räcke fyllning. Då trappa blir tillgänglig. Glas trappor i ditt hem kommer att fånga uppmärksamheten hos besökare och betona stilen i rummet.

Vacker trappa med glas (fotoalternativ)

221 03 4a1f7a80e8c3d7d4a1545ca46047935c725880129 4bbbb 5-trappa 007-glas-house-ar-design-studio1 190 8501 9227 1920x1080resizeportfolio7062761356000663

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map