Vackert och modernt trappa som en hel del av inredningen

Vackert och modernt trappa som en hel del av inredningen

12 October 2017



Moderna trapporna har en lång livslängd och tilltalande utseendeModerna trapporna har en lång livslängd och tilltalande utseende stege i ett privat hem är inte gjort bara för att direkt utnämning. Utformningen av steg och räcket är en full del av inredningen, så dess utseende ägnas särskild uppmärksamhet. Användningen av betong som bas ett minne avlägset förflutet. Modern stege gjord av olika material från glas till sten. Resultatet är originella och vackra mönster som fångar fantasin med sina former. Även idealisk för lokalerna hos varje stil och syfte.


Moderna trappor i stugan: typer av konstruktioner

I ett privat hus på andra våningen är vanligtvis bostäder. Därför bör ökningen av stegen vara enkelt och säkert för hela familjen. Dessutom bör när man väljer vilken typ av stege överväga storlek och färgschema i rummet.

Det finns två typer av strukturer, installerade inne i huset:

  • Marscherar (flera öppningar är förbundna genom mellanliggande dynor små);
  • Skruv (steg arrangerade i en spiral med en central pelare eller utan det).

Mellanliggande dyna i en trappa kan tillhandahållas i olika former: kvadratisk, rektangulär eller rund. Typ av öppningar beror på vilken typ av rum. L-formad design passar perfekt i den kvadratiska utrymmet; U-form ser bra ut i en rektangulär.

En utmärkt lösning för interiörer, gjorde i stil med hi-tech eller modern, är användningen av stegar, steg som är fäst på väggenEn utmärkt lösning för interiörer, gjorde i stil med hi-tech eller modern, är användningen av stegar, steg som är fäst på väggen


Trappa anses vara den säkraste, eftersom Det är tillräckligt bred (90 till 120 cm), så att två personer kan röra sig fritt genom den.

Dessutom ofta monterade räcke höjd av ca 100 cm Den enda nackdelen med denna design -. Soliditet som gör stegen endast i stora rum. I ett litet rum som används dess direkta view - utan extra platser.

Moderna spiraltrappor ser mycket original, men deras operativa egenskaper är något lägre. Descent av virvlande design kan orsaka svårigheter för äldre och handikappade; lyfta stora bitar av en stege så svårt. Emellertid spiraltrappa tar mycket mindre plats än dragkraft (dess diameter är ca 150 cm). Därför är denna design i ett litet vardagsrum oftare.

Trappor i modern interiör: använt material

Materialet för stege bör väljas med tanke på lastkapaciteten. Till exempel är stenen inte lämpar sig för installation i ett trähus. Glöm inte den estetiska sidan av frågan: utformningen ska se harmonisk i det inre.



Modern trappa gjord av följande material:

  • trä;
  • Natursten;
  • metall;
  • Glass.

alla typer av material som används för tillverkning av modern trappa: glas, sten, metall eller träalla typer av material som används för tillverkning av modern trappa: glas, sten, metall eller trä

Det mest använda trä, som är ett hållbart material och passar i varje interiör. Bättre att ta lövträd (ek, lönn, bok), som har hög prestanda. Dessa material är inte bland de billigaste.

Minska kostnaderna på en stege kan vara att ha gjort det från barrved (furu eller lärk). Kombinationen av tyg med olika fläckar ger utmärkta resultat i form av den ursprungliga fakturan och en lång livslängd.

Lyxigt ser stegar, av naturlig sten (granit eller marmor). Liknande utformningar kombineras med metallram. Sten gjorde bara scenen som detta material har en avsevärd vikt. Trappor är ofta helt i metall. Rostfritt stål material är mycket slitstarkt, gör det möjligt att förverkliga verklighet originella idéer genom smidning och gjutning.

Glas används mindre ofta på grund av den skenbara bräcklighet. Men modern teknik gör det möjligt att uppnå hög hållfasthet. Glas trappor ser bra ut i stil med techno.

Moderna trappa i världen: hur man plocka upp materialet under stilen i rummet

Trappa - komplett inredning element som inte bör sticker ut från den allmänna interiören.

Styles som ska användas för dekoration av huset kan delas in i tre typer:


  • klassiska;
  • lyx;
  • Minimalistisk.

För lokaler, görs i en minimalistisk stil, väl lämpad trätrappor, steg som är fästa med lim på väggenFör lokaler, görs i en minimalistisk stil, väl lämpad trätrappor, steg som är fästa med lim på väggen

För klassisk stil präglas av noggrannhet och fasthållningselement. Därför, en trätrappa idealisk för en sådan interiör. Dekorerad med snidade räcken design, men använder sådana detaljer bör vara med måtta.

Fläktar lyxiga motiv (Empire eller barock) lämplig FLOATING av sten eller metall spolstruktur. Minimalistisk design är kännetecknande för jugendstil och high-tech. I detta fall skulle det perfekta alternativet vara glas eller metall trappor. Utformningen av dessa material ser snabbt och enkelt, så att de passar perfekt i det inre utan att belamra effekt.

Trappor i det moderna vardagsrummet: färgsättning och belysning

Den valda stege färg påverkar hennes rumsuppfattning. Därför bör denna fråga också närma sig på allvar. Den optimala lösningen skulle vara att använda en kombination av ljusa och mörka toner. Bra ser vit trappa med stänk av färg från den totala omfattningen av interiören. Ljusa nyanser kommer att lägga enkel design.

Stege, som gjorts i en färg, som kan kombineras med innerdörrar. Det är dock inte nödvändigt att dra nivå och kön i samma färger. I detta fall är det bättre att använda kontrasterande färger.

neutrala färger är perfekta för målning trappor: grå, brun, svartneutrala färger är perfekta för målning trappor: grå, brun, svart


En viktig punkt - tankeväckande belysning. Korrekt installerade vägg- eller spotlampor garantera en säker förflyttning av stegen i mörker. En utmärkt utföringsform är en scenbelysning. Genom att tillgripa denna metod designers runt om i världen, att nå så utspridda, tilltalande för ögat belysning.

Trappa design i 2017: moderna designidéer

Den moderna designen är sällan stilrena dekorativa element. Detta gäller även stegar. Designers kombinera delar skruv och mars designer, experimentera med material och färger. Resultatet är en elegant alternativ som passar perfekt in i det inre av lokalerna.

Den mest kända struktur - den så kallade "flytande" trappa. Stegen är vanligen tillverkade av glas eller metall, som sedan fäst på väggen med hjälp av inteckningar. Inga stolpar och räcken denna stege ger inte. En ovanlig metod för installation och skapar en flytande effekt i luften.

Om hemmet har små barn, bör stegen förses med ledstänger för att förhindra eventuell skadaOm hemmet har små barn, bör stegen förses med ledstänger för att förhindra eventuell skada

Idag är många designers tenderar att göra ett rationellt utnyttjande av varje centimeter utrymme. Utrymmet under trappan - är inget undantag. Denna trend kan ses under en lång tid, och utan tvekan kommer att användas i projekt under 2017.

Oanvänd meter under trappan kan utrustas enligt din smak och behov. Det är dock värt att överväga storleken på design och dess plats i stugan. Till exempel, om stegen är i vardagsrummet, utrymmet under det kan omvandlas till en mini-bar eller bibliotek. Genom design imponerande storlek passform och ett litet kontor eller ett sovrum. Om trappan ligger i korridoren, kan utrymmet under användas för att installera ett badrum eller omklädningsrum.

Plocka upp för trapporna till den moderna utformningen av interiören huset (video)

Sysslar Design hus, bör särskild uppmärksamhet ägnas åt stegen. Konventionell trä eller betongkonstruktioner är sedan länge borta. Modern teknik gör det möjligt att använda trapporna, inte bara för sitt avsedda ändamål, men också för att förvandlas till en elegant inredning element. Den ovanlig design kommer också att hjälpa till att ordna utrymme rationellt. Det är endast nödvändigt att närma sig problemet med ett sinne för att visa fantasi.

Moderna trappor i stugan (foto exempel)

12 6 77dbf2dc 0625f86839b1447c9250eb933bdad978 0820 2827bb735833a682d2bc29d22fd5bf97 4146-24 935.324 5969799orig 1288000151img6139compressed

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 39 =

map