The BlogFör nybörjare hantverkare bäst lämpade monokrom brodermaskiner CrossFör nybörjare hantverkare bäst lämpade monokrom brodermaskiner krestomNe så viktigt, på vilka grunder görs korsstygn Unicorn system - det viktigaste i allt detta. Att det är en skiss plan för broderimönster själv liksom platsen på webben strukturen. För nybörjare är det mer praktiskt att börja med en svartvit broderi, och först senare kan tas och färg. Det svåraste i detta fall - att välja rätt kombination av tråd och deras nyanser.


Brodera enhörningar: korsstygns kit

Korsstygn, i själva verket är en av de äldsta metoderna för att skapa en ritning på en duk. Gäng är i tvär, ibland - med en längsgående gänga åtstramning. Men den viktigaste sömmen alltid bar en dolk, med mjuka övergångar, utan sömmar. Ställ den första raden är från regionen.

System för broderi kors, kan du skapa din egen eller använda sökning på InternetSystem för broderi kors, kan du skapa din egen eller använda sökning på Internet

För enkelhetens skull kan du dra på webben (liksom dess verkar allt denim eller bara tunn mjuk bomull) på ramen - så sömmen blir mer smidig och exakt, utan snedvridningar på övergångarna.

Om att få ett schema för att rita

 • Hämta tematiska forum;
 • Bearbeta den bild i editorn (för att lägga effekten av pastörisering, definierar exakt raka kanter och oskärpa den nödvändiga format);
 • Gör din egen uppsättning på basis av en ritning;
 • De gamla tematiska tidskrifter.

Bland annat sociala nätverk är en stor källa till information om skisser. Fria system sprider sig needle i fri omsättning.

Scheme of korsstygn unicorn monokrom utan färgade trådar

För nybörjare är det mer praktiskt att använda med korsstygn, vare sig det är en enhörning eller någon liggande - specifik stycket på duk "Aida" typ. Deras viktigt inslag - Förekomsten av visuella kvadrater, som är lämpligt att räkna trådarna. 


Populär duk Populär duk "Aida" med tydliga rutor underlättar broderiprocessen och minska antalet fel i det inledande skedet av arbetet

Utöver detta åstadkoms på varje fyrkantigt hål i hörnet - du kan använda den som den viktigaste krok till början av varje kors. Om du använder Mono, behöver du bara en svart tråd, om basen kommer att lysa (eller vice versa).

Hur korsen som - till detta: • Är den första slips (från vänster till höger för högerhänt);
 • Avjämningsmassa måste vara diagonalt, det vill säga genom en villkorad torg;
 • På liknande sätt andra "Phillips" skriden, men tråden faller från ovanför botten.

Detta är en traditionell ordning, men det är inte lämpligt för de fall då ritningen planeras enorm. Det är bättre att först göra allt diagonalen slips från vänster till höger, då - från höger till vänster. I det här fallet, att nålen ställa in nya band alltid att ändra riktning på sin spets (upp och ner växelvis). Det anses därför vara det rätta sömmen.

Unicorn: korsstygn färdig produkt

Så ta itu med det faktum hur en broderi, korsstygn, broderi kan tas som en enhörning. Här är allt klart och inte har några problem på händerna finns det en förberedd plan. Normalt är det mönster som skapats uppifrån och ner, men linjer och torg villkorlig.

Att sluta med en mjuk symmetriskt mönster bör korsstygn börja med tyg centerAtt sluta med en mjuk symmetriskt mönster bör korsstygn börja med tyg center

Duken kan delas in i 9-12 sektorer och i sin tur fylla varje del av ritningen. Om det finns en önskan att dekorera en skiss som kommer att vara svårast att hitta rätt färg tråd.

Den använder några enkla regler:

 • Fokus på eldiga nyanser;
 • Värdet på varje cell inte ändras under broderi. Det vill säga, de diagonala korsningar av alla måste vara densamma;
 • För att skapa en pasta, kan du använda en tunn eller tjock tråd. Men korset, som redan nämnts ovan - är identiska;
 • Brodera produkten långsamt, flytta sektorn.

I inget fall bör inte ändra sättet band placeras på duken. Om du startade från vänster till höger, är det rekommenderat och lämna. Endast få erfarenhet kan vara en kursändring, men om så tillhandahålls av den ursprungliga ordningen av arbetsstycket.

Korsstygn: "Unicorn" (video)


Det sista bör fokusera - är på bevarandet av en enda form av kvadraten på helheten. Förändring är tillåten endast om duken utöver korsstygn används en annan form av sömnad. Men för att genomföra detta förfarande kommer det att ta en hel del erfarenhet under bältet. Detta gäller också för användning av basbanan än "Aida" och liknande, som inte är visuellt märkbara rutor och hela fliken är fast utan hål. Inledningsvis detta under varje tie kan göras med en penna punkt - det är lätt raderas. Med erfarenhet kommer att visa sig göra broderier, utan skiss på duken. 

broderi tvärscheman unicorn (bild)

07bd772ee80b70XL QpmK3gLCEU 3 02E3F0FDC1DA-5 9-1 52 25d07f2ae047 96dd2dcd 20711 629d190da6d2f5a334e3a29082252ecfae412d2d

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 59 = 65