Vacker korsstygn, systemet för hus: 6 populära alternativ

Vacker korsstygn, systemet för hus: 6 populära alternativ

12 October 2017Det finns många system för broderi hus, genom vilka för att skapa en vacker komposition kan även nybörjareDet finns många system för broderi hus, varigenom att skapa en vacker komposition kan även novichokMnogie tro broderi, tillverkade från hjärtat kommer att ge uppfyllande av omhuldade önskningar, drömmar, översätta till verklighet. Dessa målningar inkluderar dockhus, är det möjligt att lagra komfort och värme i familjeförhållanden och broderade små andar, som omfattar Domovyata, sätta i ett hörn, kommer de att hjälpa att känna glädjen av moderskapet.


Korsstygn: Kits hus

Loger är bland de mest färgstarka och intressanta motiv för broderi kors. needlewomen fantasi kan representera olika ämnen som sträcker sig från sagolandskap och slutar utsökta naturliga motiv.

6, populära hus:

  • Pepparkakahus med tillhörigheter som finns i skogen;
  • Fabulous hydda vid havet;
  • Stuga på landet;
  • Vacker tredimensionella hus;
  • Europeiska miniatyr gator och gamla hydda i gångarna,
  • Sommar bekvämt hem i bergen.

Detta broderi kommer att se bra ut i köket, vilket ger komfort och bekvämlighetDetta broderi kommer att se bra ut i köket, vilket ger komfort och bekvämlighet

Om nybörjare needlewomen tvivlar och de kommer att vara rädd för att göra ett misstag, är det bättre att köpa färdiga förinställningar system av hus eller hitta gratis bilder i tidningar eller Internet. Kitet innefattar en önskad ofta segmentet duk, färg och svartvitt schema uppsättningen trådar och nål.


Korsstygn hem

För att undervisa på grund av sin egen mästerverk, måste du göra en liten ansträngning och tillbringa tid, blir resultatet att älska.

Till att börja med, experter rekommenderar att börja med det enklaste alternativet - frukt i avsnittet. Du kan prova att brodera floden, och sedan gradvis gå vidare till mer komplexa uppgifter - en mini trädgårdsbilder och floder, de är mycket populära i ett land som Korea.

Har dessa bilder själv först verkar svårt, men med tiden att få erfarenhet och allt blir lätt.

Broderi hem system är bättre att använda ljusa färger trådBroderi hem system är bättre att använda ljusa färger trådExperter rekommenderar att börja med vinkeln, och om det fanns en sådan upplevelse innan denna tid, kan du försöka att sy svartvitt - det system som har högst två färger, för att inte försvåra uppgiften. Börja arbeta bättre med det vänstra hörnet, med en fullständig kors teknik. Det är bättre att koncentrera sig och göra den första fragment av en viss färg, sedan gå vidare till nästa, så att inte gå vilse i trådar och nyanser bild. Brodera bilder, långsamt, koncentrera dig på arbete, små pärlor, dekorera med blommor och fjäril i skogen nära huset kommer att ge effekten av en liten bula, som kommer att komplettera kurvorna i träd eller buskar volym.

korsstygn schema: monokrom, hus

konstvärlden inte står stilla, rör sig parallellt med den tekniskt framsteg. Produkter tillverkade i tekniken med monokrom, förpassas till andra plats, eftersom de är avsedda enbart för att lära nybörjare och används sällan för att dekorera hem.

Monokrom hus kommer att vara den mest lämpliga i det inre, som domineras av modern high-tech. Han kommer att betona färgschema i rummet.

Om det finns barn i huset, för dem kommer att vara en riktig överraskning broderas med sitt eget, hans mor en pepparkakshus, men inte i form av en bild och ett riktigt hem. En sådan artikel kan göras genom att köpa en plast duk.

Detta system är perfekt för nybörjare eftersom det inte är svårtDetta system är perfekt för nybörjare eftersom det inte är svårt

För genomförandet av detta konstverk behöver:

  • pärlor,
  • Små tejp,
  • tråd;
  • Genomsnittlig nål broderi.

Om needle blir inställd, kommer det att komma med en detaljerad manual, vilket gör steg för steg dekorera och göra en plastbit berättelse. Ett sådant hus kan ge barn, kan användas som smycken lådor, eller bara för rummet inredning.

Göra broderi målningar

Förutom målningar kommer intressant monokrom version ser hushållerska med lodge - denna lilla, men det är nödvändigt i varje familj SMÅSAK, lägga till lite värme i hallen, och kommer att vara en påminnelse inte bara behovet av att ta din nyckel, men needle kyss innan du åker hemifrån. Hjälp med design kan inte bara vuxna familjemedlemmar, men även barn.


Ofta många barn älskar att göra handarbete med sin mor, och sådan aktivitet kommer bara att gynna - utveckla finmotorik finger, ingjuta flit och tålamod, vilket lägger grunden för kreativitet i den lilla människan.

Till broderi såg snygg och elegant, är det bäst placeras i en bildramTill broderi såg snygg och elegant, är det bäst placeras i en bildram

Bilden är bättre att göra i en träram som att fästa några krokar. Bakom behovet av att fästa en slinga för att fästa produkten och hänga på en framträdande plats i hallen, är det bäst framför en spegel.

Experter råder innan man börjar på den vanliga broderier, är det bättre att fixa saken i bågen, inte mycket att dra på tyget. Rörelse och fästtråd i figuren bör vara släta så att de inte dras en viss del av bilden och inte förvränga det. Om den färdiga produkten spår från bågen, är det nödvändigt att ånga något överexponera bilden ovan ångan kan få slarviga landskapet i slutändan.

Hur man brodera schema (video)


Återanvändbar tillsats tråd används för att uppnå den volym och fördelningen av vissa fragment, vilket skapar en 3D-effekt, och tillsats av realism. Kombinationen av tvär söm och halv stygn kan uppnå ett liknande resultat. 

broderi system av hus (bilden)

0a4c92c3bc7f10XXL 007ff647a3ef56e1a96b25e0d97947936c4c37c6 51846 55431 155.103 till 2-f 350748-86ead-64.309.307 - ud8787 240.453-e3a23-85421293 - u4833d 2852419 1712018 487173257365

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map