Vacker höst Topiary koner och blad: kompletterar inredningen tillsammans

12 October 2017För att skapa en topiary koner behöver en hel del tid och ansträngningFör att skapa en topiary koner behöver en hel del tid och usiliyTopiary mot stötar - både enkel och koncis idé att skapa dekorationer för det nya året med sina egna händer. Och om vi tror de praktiska människor som är engagerade i tillverknings Topiary är inte det första året - en "symbol" för att få lycka och lycka till alla familjemedlemmar. För sin produktion kommer att kräva endast ett fåtal stora gupp, kruka, grus, sand, tråd, limpistol, liksom alla andra smycken, pärlor, swarovski stenar. Naturligtvis kan skapa topiary koner praktiseras inklusive barn.


Topiary av koner med sina händer: vad man ska göra behöva

Topiary av konerna görs på samma sätt som det välbekanta "tree av lycka." Det vill säga att börja med grunden ska vara, inte på något sätt tjänar blomkruka (som också kan göras från lättillgängliga material, till exempel - de gamla musik poster) och en trådram. 

Det är önskvärt att göra det från en tråd - det inte ruttna bort med tiden, inte krymper, och perfekt håller önskad form. Vilken form för att be? Och det beror enbart på fantasi av befälhavaren. Det är möjligt - för den vanliga trä, är det möjligt - att uppfinna. Det är inget fel i det faktum att fokus på bilder av andra Topiary.

Topiary koner passar perfekt in i alla inredningar inför nyårshelgenTopiary koner passar perfekt in i alla inredningar inför nyårshelgen

Tråden är fäst till potten bättre stelt, t ex punktering och åtdragning den omvända sidan. Du kan helt enkelt fylla hela botten av lim eller tätningsmedel sanitära, det finns bara en tråd twist flera ringar att basen var så tätt som möjligt. Sedan behöver du förbereda sina egna händer koner för att dekorera "ett träd." Passar bäst gran, tall och även om inte värre. Det viktigaste - deras storlek. Ju mer - desto bättre. Alla pre-koner för att torka och "rulla ut" för att sedan inte strödde frön.


För att förhindra sprickbildning kottar själva, måste du:

 • Flera gånger de häll över kokande vatten före torkning.
 • Sustain dem varma i 15-20 dagar.
 • Handtag med kopparsulfat (bara strö genom sprutning, så att lösningen var i alla sprickor).

Efter "tomma" stötar och pot - kan tas direkt till skapandet topiary.

Topiary koner: hur man gör steg för steg träd lycka

Så, efter att förbereda grunden kan engagera direkt limning Topiary. Det första du måste göra formen för kronan, och redan det - för att fixa alla hantverk. För detta passar samma tråd, ovanpå vilken är lindad någon vävnad. Ju mer kommer detta hack - desto bättre. Det är önskvärt att göra det svårt, inte mjuka som en leksak. Grund i verkligheten att vara stark och tål en hel del viktbelastning.Du kan skapa fler hantverk från kottar, viktigast av allt, att grunden var stark nogDu kan skapa fler hantverk från kottar, viktigast av allt, att grunden var stark nog

Tyget är inte rullas, är det bättre att sy, men du kan göra, och de vanligaste häftklamrar för stiplera eller lim. Och inte nödvändigtvis göra en helt platt krona form. Och kan vara en triangel, en pyramid, eller till och med utan någon explicit form. Det viktigaste - slutresultatet är master gillade.

Efter kronan kan göras för dekoration topiary. Kottar bättre monterad på den varma lim - det kommer att bli så hållbara och långvariga. Från ovan kan de försköna sågspån, paljetter eller herbarium - som du vill. 

Till allt detta i framtiden, attraktivt utseende, måste du:

 • Behandla alla hårspray (max lås).
 • Överdelen av konerna - processen transparent nagellack.
 • Försiktigt vytrusit alla frön (och några av flingor klumpar försvinna - det är normalt).

Topiary koner: Master-på dekorera klass

Det är naturligt att några koner inte fungerar. De måste också försköna, och det är vad det brukade - lösa individuellt. Fäst alla dekorationer kan återigen vara samma på limmet på gem eller corny sy. Om trädet är på tröskeln till ett nytt år, och behöver för att dekorera varje nyårs inredning.

Ändå kan det användas som en dekoration? 

Skapa en topiary, kombinera och experiment Släpp loss din fantasiSkapa en topiary, kombinera och experiment Släpp loss din fantasi


För dessa ändamål passar:

 • Cap deras ekollon.
 • rönnbär.
 • "Buketter" av kastanjer.
 • Nålarna av tall eller gran.
 • Pärlor.
 • Folie.
 • Herbarium.
 • Vävda transplantat (mer känd som patchwork).

Detta är naturligtvis representerad av den kortaste lista som kan användas för dekoration. Någon använde autumn moss, lämnar. master class själv måste visa en kombination av alla dessa saker i en "träd av lycka." Men viktigast av allt - alla regler i detta avseende är inte. Även tillåtet att kombinera till synes ologiskt komposition. Och inte nödvändigtvis att de tyckte någon. "Tree of Happiness" gjort för sig själv!

Autumn Topiary av koner och blad

Den mest ovanliga dekor för topiary är ornament av löv. Men vad man ska göra komma upp och hur man använder dem? När allt i sina egna torkade blad är mycket skör, smula vid minsta fysisk påverkan. Fixa det kommer att hjälpa vanliga nagellack (färglös) eller vrida lack, som används för den slutliga behandlingen av möbler. Det vill säga, är sammansättningen av bladen sker i flera steg.

Applicera färgen med hjälp av en pensel för att vara. Ju tunnare lager - desto bättre. Och du kan fuska och klara sig även utan färg, men det skulle kräva en mycket vanlig tejp (helst bred).

De blad och knoppar är perfekt kombineras i en enda figurklippningDe blad och knoppar är perfekt kombineras i en enda figurklippning


Arket klibbade fast på tejpen, varefter - på samma sätt är limmad till baksidan. Hela papper bör vara i den adhesiva tejpen, utan några utskjutande delar. Extra bitar av silvertejp kan skäras. 

Fäst en inredning Topiary kan du:

 • På varmt lim (du måste vara försiktig - grunden för smältan).
 • På klämmorna (om bastyget - kommer att vara precis rätt).
 • Pressnings koner (koppla den utskjutande skalor).

Hur man gör en vinter topiary koner av (video)

Det finns inga regler, hur man förbereder en topiary steg. Det viktigaste - en solid grund och forskat i förväg skiss. Och som Topiary koner sker i väntan på det nya året, bör det också dekorera med konstsnö. Eller andra "Nyårs" leksaker, oavsett om det är serpentin, "regn", eller till och med en riktig krans. Förresten, om du använder den senaste endast LED - för att brandsäkerhet. 

Exempel på topiary koner (foto)

113.265 82 1-002 112 79.535 3.335.830-4 06296354 8.149.259-7 606300000 1369076801490097s

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 70 =

map