Utveckling av design av rummet 20 meter Living sovrum: 6 zonindelning tekniker

Utveckling av design av rummet 20 meter Living sovrum: 6 zonindelning tekniker

12 October 2017Även i trånga utrymmen kan vara framgångsrikt ordna sovande lägenhet, rikta in den mot vardagsrummetÄven i trånga utrymmen kan vara framgångsrikt utrusta lägenheten sovalkov, rikta in den med ägarnas gostinoyZachastuyu studios eller små lägenheter är orolig: Hur man planera utformningen av rummet, som har en yta på 20 kvadratmeter, som kombinerar i en bekväm sovplats kombinerat med vardagsrum? Användningen av belysningsanordningar av olika grader av intensitet, och hjälper till att identifiera zonindelning gränsen.


Designa ett sovrum, vardagsrum 20 m: foto och zonindelning

Klassisk uppsättning av möbler för den kombinerade vardagsrummet och sovrummet, tyvärr, inte passar i detta utförande kommer därför kompetent konstruktionslösning ges inte bara rätt färgschema och utformade väggdekoration, men också korrekt placering av möbler. Design i olika rum i funktionalitet i ett enda rum, måste vara i harmoni i båda zonerna.

Viktigt! Zonindelning i rummet börjar med valet av sovande plats, eftersom det är viktigt att området sömn var långt från ingången och köket och var inte förbi, det är där ägarna kommer att känna sig bekväm och säker.

Före byggstart, experter rekommenderar förväg för att genomföra projektet planlösning på ritningen. Låter dig skapa en bekväm miljö för avkoppling och underhållande.

Zonindelning via skåp eller hyllor är det mest funktionell variant rumsindelningenZonindelning via skåp eller hyllor är det mest funktionell variant rumsindelningen

Effektiva metoder för funktionell zonindelning för den intilliggande sovrum med vardagsrummet:


  • Genom att använda trä, gipsskivor eller stapla att separera de två zoner, är det mest praktiska sättet. Sådan konstruktion lösning skapar två oberoende zoner i samma rum.
  • Zonindelning nisch innebär en villkorlig gren av sängen från resten av rummet.
  • Glasvägg inte utgör någon särskild funktionalitet, men kommer att tillåta naturligt ljus för att fylla rummet och dra en linje mellan zonerna.
  • Användningen av textilier i zonindelning lokaler. När viks kommer det att kunna spara de ursprungliga inställningarna i rummet och gömma sovutrymmet från nyfikna ögon kommer att vara tillräckligt för att driva gardinerna om det behövs.
  • Separation sovrum från vardagsrummet med en garderob-coupe eller en falsk vägg med lådor och hängare för kläder för att vara det mest effektiva alternativet för användning av utrymmet i rummet.
  • Installation av mobila mobila skärmar ger möjlighet att ändra den del av sovrummet till bedömning av ägarna.

Du kan använda någon av de presenteras, eller kombinera dem.

Villkorlig zonindelning och utformning av ett vardagsrum sovrum 20 kvm

Konventionella separationszoner är i ett annat färgschema, allokera en sovalkov i ljusare färger, en del av gäst - mer levande bilder.

Viktigt! Som görs enkelrum där det är nödvändigt att kombinera sovrum och vardagsrum, är det viktigt att uppmärksamma färgkombinationer. Du kan ordna designen i olika nyanser av samma färg eller välja en kontrasterande, men i kombination med varandra blommor.

Det är viktigt att färgen utformningen av en sovande område och ett vardagsrum matchas av sin stilDet är viktigt att färgen utformningen av en sovande område och ett vardagsrum matchas av sin stilAtt välja färg zonindelning i utformningen av rummet, designers rekommendera användning av textil design och val av möbler i samma färger. Sedan rum delas i separata zoner kommer att se ut ett enkelrum.

Spänning och undertakskonstruktion i kombination med belysningsutrustning och färgbrytningar i färdig rummet, kommer att dela de zoner från varandra.

Välj stil och det inre av ett vardagsrum sovrum 20 kvm: fotoalternativ

För att uppnå maximal komfort, måste du korrekt bestämma vilken stil kommer att vara dekorerad sovrum med en yta för att ta emot gäster. Enhetlig designen ska spåras till de repetitiva elementen i olika delar av rummet.

Oftast valet av design i det inre av rummet experter föredrar minimalism, loft eller klassisk stil.

Minimalism i interiör

I denna stil, prioriteringen funktionaliteten i rummet med ett minimum av objekt och maximalt ledigt utrymme. Minimalism betraktas snarare ett sätt att leva, eftersom denna typ används i utsmyckningen av kontor och institutioner där människor ständigt företag.

Style minimalism kräver maximal funktionalitet med ett minimum av möbler och tillbehörStyle minimalism kräver maximal funktionalitet med ett minimum av möbler och tillbehör

Särdrag minimalistisk anses - girighet former och rymd strukturer med hjälp av geometriska proportioner och raka linjer i rummet miljön. Interiören i denna stil innebär en kombination av högst tre kontrasterande färger i konstruktionen. Möbler och dekorationer bör inte skräpar rummet och utför sin direkt funktion.


Viktigt! Att välja en grundläggande färgpalett, är det möjligt att lägga till en eller två ljusa accenter, som harmoniskt passa in i kupén.

Belysning bör också lämnas åt slumpen, så att till slut fanns det inget överskott eller brist.

Designad i stil loft

Denna stil är mer typisk för små rum, ateljéer och verkstäder för kreativitet, vilket är en intressant lösning i utformningen av ett sovrum, vardagsrum.

Uppdelningen av utrymmet i zoner som är möjligt med böjda väggar av gipsskivor, målat glas eller skärmar som är tillåtna i ett rum inrett i loft stil.

På vinden design är välkomna väggdekoration papper eller flytande tapeter och tegel eller sten insatser har möjlighet att visuellt separat sittgrupp från vardagsrummet.


Brutalitet stil loft är perfekt för ett vardagsrum med sovrumBrutalitet stil loft är perfekt för ett vardagsrum med sovrum

Trots att en vindsvåning stil kan ge ett rum ett slags kaos, men det är viktigt att tänka på att skapa varje detalj.

klassisk inredning

Classic, som det kallas, är relevant i alla tider och kommer aldrig att gå ur modet. Efter att ha beslutat att skapa en klassisk inredning, är det värt att ta hänsyn till några av de regler som fastställts för små utrymmen. Således ägare måste överge anspråksfullhet och monumentalitet inneboende i denna stil, vilket innebär att endast den perfekta stringens och återhållsamhet.

Att välja möbler för att skapa en interiör sovrum 20 m: foto och placeringsregler

Skapa ett utrymme i sovrummet, vardagsrum med 20 kvadratmeter, bara kan styras av råd från yrkesverksamma att öka funktionaliteten. Användningen av sängbord, stolar och bord på hjul kommer att vara mycket bekvämt, eftersom en sådan möbler är lätt att flytta, beroende på situationen. En soffa-transformator fack för sänglinne sparar avsevärt utrymme utan att ta upp för mycket utrymme.

Inbyggd i sängen - ett bra sätt att spara värdefull platsInbyggd i sängen - ett bra sätt att spara värdefull plats

Viktigt! Sovrum kan vara multifunktionella och snabbt omvandlas till vardagsrummet. För detta är en lämplig lösning för att ställa in en säng i sovrummet området, som under dagen stiger på väggen, vilket skapar effekten av rymden.

När du väljer möbler bör prioritera sin kompakthet och mångsidighet. Sängen kan ersättas med en bäddsoffa eller en soffa, en stol bättre att köpa en hopfällbar. Placering av möbler spelar en lika viktig roll, så du bör försöka att uttrycka det längs väggarna, behålla så mycket som möjligt det lediga utrymmet.

Layout av rummet 20 meter vardagsrum sovrum (video)

utformning dekoration av två rum, ett badrum, en ganska enkel uppgift. Råd av professionella designers och skickliga tillvägagångssätt på detta problem, genom att använda sin fantasi och fantasi, skapa en bekväm och vacker miljö att koppla av efter en arbetsdag, dagliga klasser aktiviteter och samvaro med vänner och familj människor.

Design sovrum 20 kvm (interiör bilder)

01 12 1-Anastasiya 211 311 116 124 DIZAIN-gostinaya-spalnya 174 dizajn-gostinoj-sovmeshhennoj-så-spalnej-20

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

map