Utrustning sovrum, vardagsrum: hur man förvandlar ett rum

Utrustning sovrum, vardagsrum: hur man förvandlar ett rum

12 October 2017Ett sovrum, vardagsrum är den plats där du vill ta emot besökare och koppla av på kvällenEtt sovrum, vardagsrum är den plats där du vill ta emot besökare och koppla av på kvällen i små lägenheter är mycket viktigt att korrekt använda utrymmet, så att ingen meter av rymden är inte sysslolös förgäves. I mötet denna utmaning kommer att hjälpa oss att förändra rummet till ett sovrum, vardagsrum. Omvandlingen av sovrummet till vardagsrummet och tillbaka sker ofta i små lägenheter, där varje meter räknas. Till dessa två rum inte stör varandra, att uppfinna en massa olika knep. I denna artikel kommer vi att diskutera de mest effektiva sätten att zonindelning lokaler och utföranden för att passa och sovrum och vardagsrum. Om du väljer att kombinera i sin lägenhet sovrum och vardagsrum, men lämna dem separata rum, använd följande metoder.


Hur man gör rummet och ett sovrum och vardagsrum: foton och sätt att zonindelning

Egentligen gör rummet kombinerat sovrum, vardagsrum är ganska enkel. Det viktigaste att följa vissa regler, vilket kommer att bidra till att hålla privatlivet för sovrummet, även om ett stort antal gäster.

Ett sovrum, vardagsrum - perfekt för dem som bor i en liten lägenhet, till exempel, Chrusjtjov, ensam eller tillsammans med någon.

Det anses allmänt att ett sovrum, ett vardagsrum - en prioritet för enrumslägenheter. Även om det finns fall där en sådan lösning används i flera rumslägenheter. Göra plats för sovrum, vardagsrum kräver efterlevnad av vissa regler, om du vill behålla lite privatliv i rummet.

När de kombineras i samma rum som ett sovrum och vardagsrummet ska utföras av en zonindelning partitionerNär de kombineras i samma rum som ett sovrum och vardagsrummet ska utföras av en zonindelning partitioner

Dessa regler är:


 1. Preliminär beräkning av rymden: rita vänligen en plan för var och vad som kommer att vara där det kommer att finnas partition.
 2. Det är nödvändigt att ägna särskild uppmärksamhet åt metoden för zonindelning och förväg för att förbereda allt som behövs för att genomföra planen.
 3. Och sovrummet och vardagsrummet för att tilldelas en lika stor mängd utrymme, till exempel, om rummet är 20 kvadratmeter. m, bör varje zon tilldelas till 10 meter. Undantaget är när möbel transformatorn används.

Nu mer om varje regel. Om vi ​​skapar ett sovrum, vardagsrum, göra en preliminär skiss på hur det kommer att se ut den slutliga versionen - är ett måste. Vissa gör misstag reparationer utan åsynen av det färdiga resultatet, med resultatet att reparationen har försenats i flera år. Den preliminära kontur att inkludera färgen på rummet, ljus och sitt läge på taket och på väggarna. Bestäm var en ljuskrona och var på väggmonterade lampor, och om de i allmänhet kommer att hänga.

Det är viktigt att veta exakt var kommer att placeras dörren. På grundval av detta kommer det att planeras plats för en säng, soffa, bord, och så vidare. D.

Om du planerar att zon utrymme genom skiljeväggar, pre-färg på planet, där den kommer att placeras. När du bestämmer dig platsen för partitionen, kan du gå vidare till sitt val. Det är viktigt att göra framsteg, eftersom vissa zonindelning tekniker behöver preliminär förberedelse vid tidpunkten för reparationen.

Det är mycket viktigt att de två zoner - ett sovrum och vardagsrum, tar ungefär lika mycket utrymme. Detta hjälper inte bara att effektivt använda varje tum av utrymme, men också göra så att dessa zoner kommer att se bra ihop. Självklart, om du planerar att använda möbel transformator, till exempel en soffa, säng eller garderob-säng, kan det ena eller det område betala lite mer uppmärksamhet.Att göra en vardagsrum sovrum: metoder för zonindelning för introverta

Introverta är människor också, och de kan också leva i mindre hus. Hur de isolerar sig från omvärlden, det vill säga. E. I vardagsrummet, om det var i deras sovrum? Följande tips är lämpliga för vanliga människor också.

Som separeringselementet mellan sovrummet och vardagsrummet kan tjäna skjutdörrarSom separeringselementet mellan sovrummet och vardagsrummet kan tjäna skjutdörrar

Det finns alla kända metoder för zonindelning med hjälp av skärmar, soffa eller byrå, men de är inte lämpliga, eftersom på detta sätt är det omöjligt att gå i pension.

Men här är de alternativ som kommer att göra två avskilt utrymme i ett rum:

 • En glidande skiljevägg;
 • Stor garderob, hyllor;
 • Gardiner eller draperier.

Rum för att få mysig och intim, är det rekommenderat att meddela sitt område via skjutbara partitioner. Denna idé är inte ny zonindelning, är mycket effektiv och kommer faktiskt göra två avskilt område i samma rum. idéer om utformning skjutdörrar helt olika. Det kan dekoreras med olika element och kan ha en hel frostat glas, som inte låter nyfikna ögon.

Stor garderob, hyllor också ett bra alternativ för zonindelning, kan det dölja åsynen av sängen, men kommer att missa allt oväsen. Därför, om du är en älskare att stanna i tystnad i mitten av sammankomster, är detta alternativ inte för dig.

Om du är det viktigaste för att spara utrymme, kommer denna variant klara din uppgift och kommer att spela två roller på en gång: väggar och lagringsutrymme.

Långa draperier eller gardiner för att dölja sovutrymmet från nyfikna ögon helt, men kommer inte att rädda dig från bullret. Alternativet budget är lämplig för första gången. När ridån kan vara en konventionell ridå av bomull eller sammet, eller en bambu blind.

Ett sovrum, vardagsrum i Chrusjtjov: foton, val av ljus och färg

Belysning och färg - en av de viktigaste komponenterna i en vacker och elegant rum. Lämpliga ljuskronor och lampor plus en korrekt vald skuggan av rummet - fortfarande mysiga och rymligt sovrum, vardagsrum. Är inte det drömmen för varje ägare av lägenheten.


Den sittgrupp framför en soffa rekommenderas att lägga mattan för att öka graden av komfortDen sittgrupp framför en soffa rekommenderas att lägga mattan för att öka graden av komfort

Ett sovrum, vardagsrum - i huvudsak studio, bara med ett separat kök. Till rummet var rymliga, är det nödvändigt att välja rätt färger som visuellt kan utöka utrymmet.

Dessa inkluderar:

 • Blå färg;
 • beige;
 • vitt;
 • Bright variation av alla färger utom apelsin;
 • Gula nyanser.

Vilka färger passar dig? Alla som du gillar. Observera att med hjälp av färg kan delas utrymmet i zoner. Till exempel, vit turkos sovrum och vardagsrum är helt samexistera tillsammans i ett rum.

En kombination av beige och gula färger ger en varm och luftig, som alltid kommer att vara ett nöje. Inträde i rummet kan vara anordnade i beige toner. Smala rummet behöver ett starkt ljus och ljusa väggar, såväl som ett stort antal speglar eller reflekterande ytor.


Det ser ut som ett sovrum, vardagsrum på vinden

I odnushke sovrummet kan göras på vinden, där böterna är en dubbelsäng. Utrusta även en sådan liten yta kan vara deras egna händer, utan inblandning av designers. Square vinden, men smal, men lägger till en plats som tillåter dig att använda utrymmet i rummet för vardagsrummet.

När rationella arrangemang av möbler i tillräckligt vindsutrymmet för att arrangera sovrum, vardagsrumNär rationella arrangemang av möbler i tillräckligt vindsutrymmet för att arrangera sovrum, vardagsrum

Små men användbara meter, kan du komma med din egen design, till exempel stil med Provence passar perfekt. Rummet självt kan göras ännu mer mysigt med en öppen spis och andra prydnadsföremål.

Funktionell loft rymmer följande möbler:

 • bädd;
 • nattduksbord;
 • Ordförande.

Inte mycket, men det är också en vindsvåning. Den är liten och det finns inte en uppsättning av möbler till plats, men med funktionen i sovrummet, klarar hon bra, speciellt om det är förvärmd. Vispa det återstående utrymmet i rummet kan vara på din diskretion, men det är önskvärt att väggfärg var beige eller ljusa färger och inredningen var inte pretentiös, inte lastutrymme.

Anslut vinden rummet och det är möjligt, men inte nödvändigt. Det räcker att de är helt enkelt inredda i en färgskala. Förresten, mellan de två fönstren på vinden kan göra arbetsplatsen eller TV där, ja, eller blomma.

Hur ska man annars kombinera sovrummet och vardagsrummet

Möbler-transformator - det är något som kommer att göra ditt rum funktionell och bekväm. Många lider, var kommer de sätter sängen i deras sovrum, vardagsrum?

Dela sovrummet och vardagsrummet är möjligt genom att installera gips partitionerDela sovrummet och vardagsrummet är möjligt genom att installera gips

Här du redo för placering av möbler i rummet planen:

 1. Om du har en nisch eller ett podium i rummet, inställd på en garderob-säng, kan det vara av olika storlekar, men det kommer att spara utrymme exakt. Installation av denna design i nischen kommer att göra din säng osynlig för nyfikna ögon, eftersom det kommer att döljas i garderoben.
 2. Vi bestämde oss för att ta tillvara på pallen? Där kan du sätta en normal säng och isolera den från omvärlden, kan du använda skärmar eller partitioner.
 3. Om du inte gillar att gå till sängs under en fest, köpa ett hörn bäddsoffa. Vacker design, vilket sparar utrymme för andra möbler. Det enda negativa - du går till sängs först när alla gäster lämnar.
 4. Praktisk sak - en bäddsoffa, kan ha olika varianter. Kvadratisk form, typisk för soffan kan vara rund, även för fans av ovanliga former.

Med öppen spis sovrum, vardagsrum kommer att se ännu mysigare. Den kan installeras i vardagsrummet eller sovrummet. Det finns riktiga eldstäder med verklig brand, det är en falsk och elektrisk. För stadslägenhet mer optimal elektrisk spis.

Moderna sovrum, vardagsrum (video)

Sovrum, kombinerat med att bo i en lägenhet eller stuga, kan vara separat. Ha detta i åtanke när du gör reparationer i sin nya lägenhet.

vardagsrum, sovrum konstruktion (inredning foto)

MG9988 5-- 12-12 18 24 70eceeec258a1fd7c644669276aec812 100Design727 1920x1080resizeinterior9200471346495230 1920x1080resizeinterior22520201381392470 1920x1080resizeinterior28211391389512230

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

map