Utformningen av kök, vardagsrum på 30 kvadratmeter: 3 bilder och executional idéer

Utformningen av kök, vardagsrum på 30 kvadratmeter: 3 bilder och executional idéer

12 October 2017Skapa en design kök, vardagsrum, använder modern design drifttidSkapa en design kök, vardagsrum, använder modern design narabotkamiOformit kök, vardagsrum med en yta på 30 kvm kommer att bli svårt. Detta kan förklaras av den relativt stort utrymme, som måste skickligt distribuera och köra på rätt sätt. Kök, vardagsrum på 30 kvadratmeter design kan väljas mycket olika. Här det gäller personliga preferenser. Innan du gör reparationen, är det bäst att konsultera en erfaren designer som kommer att hjälpa dig att välja övergripande stil, med hänsyn till egenskaperna hos de lokalerna. Huvudregeln är skapandet av en enda komposition.


Kombinerat kök, vardagsrum på 30 rutor: Tips för registrering

Att kombinera köket och vardagsrummet och alla kan. Det tar inte mycket, om du får tillstånd att sanera och köra det själv eller med hjälp av byggare.

Hela fångsten att sanera lägenheten är dess plats och dess korrekta genomförande. Att design tekniker kan visuellt förstora ett litet område, rätt accenter över flera områden i ett enda utrymme.

Imponerande område sammanfallande kök-vardagsrum är ett bra ställe att djärva experiment med inredningsstilImponerande område sammanfallande kök-vardagsrum är ett bra ställe att djärva experiment med inredningsstil

Det finns ett antal frågor som måste lösas innan man går vidare till arrangemanget i köket-vardagsrummet. Svaren ges av erfarna konstruktörer bör dock vara medveten om det unika i varje utrymme och de individuella preferenser dess ägare.

Frågor som skall lösas

 • Kombinationen av smakpreferenser och bekvämlighet. För lägenheter, har 30 kvadratmeter, frågan kommer att gälla förmågan att välja rätt stil för ett stort område.
 • Bestämma mängden kostnader. Olika stilar kräver efterbehandling material, möbler och textilier av olika prisklasser.
 • För att avgöra om utrymmet motsvarar den valda stilen.
 • Det är viktigt att se till att inte var förlorat funktionalitet lokaler.
 • Ta reda på om rummet är inrett i samma stil eller olika. Olika stilar behöver skickligt kombineras med varandra.

När du gör en viktig plats i första hand för att bestämma idén. Att hon låg förståelse för vad design tekniker som skall användas för dess genomförande.


Designprojekt av kök, vardagsrum på 30 kvadratmeter: funktioner och nyanser

Innan du börjar göra reparationer, måste du skapa ett designprojekt, som tydligt visar hur det kommer att se ut ett kök och ett vardagsrum, som ligger i samma utrymme.

En bra idé är att utrusta köket-matsalen. Ett område på 30 kvadratmeter kan du spela med plats.

Möbler för matplatsen bör väljas med hänsyn till den allmänna stilistiska riktning av interiörenMöbler för matplatsen bör väljas med hänsyn till den allmänna stilistiska riktning av interiören

Kök med matplats lindra utrymme, vilket gör det mer praktiskt och funktionellt. Ett stort område kan användas för en övergripande stämningen i rummet möbler, som har en positiv effekt på utseendet och känslan i rummet.Uppgifter om kök och matsal:

 • Med hjälp av en stor rund eller oval tabeller för att utrusta stort rum. De kan placeras i mitten av ön områden, medan tyngdpunkten kommer att ligga exakt på matplats.
 • Urval av möbler för matplatsen ska matcha stilen på köksinredning. Annars kan köket skaffa en eklektisk utseende.
 • Markera matplats med hjälp av låg lampskärm. för zon måste vara utrustad med en riktad belysning. Detta kommer att bidra till att korrigera zonindelning kök och matsal.
 • I köket kan du ordna rekreationsområde - en yta på 30 kvadratmeter kan göra det. Detta kan vara en soffa, soffa, soffa kanape, stol ottamanka. Av tabellen kan du sätta mjuka möbler.
 • För att markera rekreationsområde, bör användas diffust, dämpad ljus.

För att ordna ett rum i en stil som tilltalar alla familjemedlemmar behöver kollektivt genomföra utvecklingen av ett designprojekt, som idag kan lätt utföras i ett speciellt dataprogram.

Kök, vardagsrum på 30 kvadratmeter: arrangemang av två zoner

Kök, vardagsrum bör kombinera funktion och komfort. När du väljer en layout av rummet är viktigt att uppmärksamma i första hand på att underlätta för utrymme som används.

Kompetent urval av belysning för en fungerande kök kommer att bidra till att förenkla processen för matlagningKompetent urval av belysning för en fungerande kök kommer att bidra till att förenkla processen för matlagning

För att kunna planera utrymme bör kök och vardagsrum delas visuellt. Detta kommer att bidra till rätta accenter.

För stora bekväma köket är U-formad layout, som upptar en hel del utrymme, men det är ganska praktiskt och bekvämt.

Arrangemang kök

 • Var uppmärksam på förbättringen av arbetsytan. Det bör ha god belysning.
 • Arbetsytan ska placeras tillräckligt långt borta från stoppade möbler.
 • Ordna varma och fuktiga områden med säkerhet i åtanke.

När ombyggnaden viktigt att komma ihåg att köket inte kan lokaliseras i lokalerna.

Konstruktion av vardagsrum

 • Att förse vardagsrummet gott om bekväma platser att sitta position.
 • Begagnade skåp ska vara funktionella, innehåller en hel del föremål och saker, är inte att vara besvärligt. Som lagring är möjligt att använda lådor, lägre piedestaler, fack och bryggor.

Provence stil för att skapa en unik atmosfär av komfort och bekvämlighet i det inre av köket vardagsrumProvence stil för att skapa en unik atmosfär av komfort och bekvämlighet i det inre av köket vardagsrum


Kör layouten är korrekt - inte en enkel uppgift. Till att börja med krävs det en lösning på frågan placering av interiör på papper, och först därefter förverkliga idén till verklighet.

Interiören i kök, vardagsrum på 30 kvadratmeter: de rekommenderade stilar

Kök, vardagsrum med området - det är ganska rymliga rum, vilket ger designers fältet för produktivt arbete.

Utrymmet på 30 kvadratmeter gör det möjligt att genomföra alla idéer och använda någon typ av inredning. En viktig nyans är att undvika mättnad av de kombinerade rymd detaljer.

Det finns många alternativ som kan erbjuda moderna designers. inredning rum av denna typ beror på de individuella preferenser hyresgäster.

Rekommenderade stilar för inredning:


 • Hi-Tech;
 • fusion;
 • Klassisk stil;
 • moderna;
 • Skandinavisk stil;
 • provence;
 • Ethno stil.

Varje stil har sina egna egenskaper och funktioner och kan genomföras självständigt eller med hjälp av en erfaren designer. Det är viktigt att komma ihåg att varje stil kräver olika materialkostnader.

Kök kombinerat med vardagsrum: idén om planering och zonindelning (video)

Med en yta på 30 kvadratmeter är det möjligt att arrangera i någon stil. Att välja är det viktigt att uppmärksamma det faktum att den grundläggande regeln som guidar designers är - harmoni. Det bör vara så hög som under efterarbete, möbler arrangemang, val av textilier och interiör. Även om köket och vardagsrummet kommer att utföras i en annan stil - de måste ha gemensamma element som kommer att göra rummet harmonisk.

Utformningen av kök, vardagsrum på 30 kvadratmeter. m (bild)

7oai81byv2Y 4ee05daeb5fe06cb94aaadbc672d4f05 10 31 0008 80e987a2ffe76e97980deb17a3b378ec2edb0916 88be33827d0559e5fcd52d82286f 27215 2015-09-12185012 1920x1080resizeinterior66538911438170093

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

map