Utformning av gipsskivor med sina händer: 5 faser i väggkonstruktionen

Utformning av gipsskivor med sina händer: 5 faser i väggkonstruktionen

12 October 2017Gipsskivor är en populär och sökte material som snabbt och enkelt kommer att förvandla ett rumGipsskivor är en populär och sökte material som snabbt och enkelt kommer att förvandla pomescheniePrimenenie gips i rummet gör det möjligt att förverkliga alla konstruktionslösningar som använder FCL kan bygga strukturer av olika typer och arter, vilket ger rummet en mysig och vacker. Den övergripande inre rum, som används gipsprodukter, kan kompletteras med en väl utvalda möbler objekt, gardiner och belysning. För att lösa problemen med djärv design med en kombination av gipskartongkonstruktioner med andra efterbehandling och fasadbeklädnadsmaterial.


Dekorativa gips för inredning

På tal om dekorativa gipsskivor, är dekorativa paneler innebar, avsedda för infodring vägg- och takytor. Panel ark görs från de flesta konventionella gipsskivor, som har en dekorativ yta.

Vackra interiör kommer att se snygg nisch gipsskivorVackra interiör kommer att se snygg nisch gipsskivor

Mängd olika dekorativa gipsskivor:

  • Paneler av laminerat gipsskivor - är en helt redo att använda ett material som inte kräver slutliga efterarbete. På dagens byggmarknaden kan en konsument köper en laminerade gipsskivor, med ett yttre lager mönster imiterar trä, marmor eller granit.
  • Laminerade paneler har en slitstyrka och ökad motståndskraft mot fukt, vilket i hög grad påverkar livslängden i genomsnitt cirka 10 år.
  • Gipsskivor med ett mönster tryckt på dem, är idealiska för monteringsarbeten inomhus om du planerar att ytterligare färgning ytan av fodret. På grund av väggarna i rummet kommer att bli en färgstark och elegant design.

Dekorativa paneler på insidan har en speciell skyddsfilm som ger installationskvalitetsarbete på högsta nivå.


Utnämning dekorativa vägg gipsskivor med sina händer

Dekorativa gips ombord väggen kommer att bidra till att uppnå bra resultat om den utförs reparationer med sina egna händer. Eftersom en sådan konstruktion material gör det möjligt att skapa komplexa strukturer med en perfekt slät och jämn yta.

Dekorera rummet kan vara den ursprungliga gipsvägg med olika små nischerDekorera rummet kan vara den ursprungliga gipsvägg med olika små nischer

De viktigaste stegen i byggnadsverk:  • Först måste vi utföra mätningar i framtiden väggen, vilket gör de nödvändiga märken på golv, tak och väggar. Enligt etiketten kommer att knytas till styrskruvarna metallprofilen.
  • Då kuggstången är fixerad till sidoväggprofilen, tidigare in i styr. De återstående rack profiler är avskilda på ett avstånd av 60 centimeter. För att utforma var styvare, är ihåliga profiler installerade vägg till vägg.
  • Vid färdiga profilerade bygg Gips ark fixeras med hjälp av självgängande skruvar, var 20 centimeter.
  • Efter en fullständig beklädnad ena sidan av skiljeväggen, är det nödvändigt att genomföra de nödvändiga kommunikationer. I mellan ramprofilerna, isolerande skikt placeras runt hela strukturen.
  • Andra strontium, faner gipsskivor så att arket ligger mittemot lederna inte faller på ett enda rack profil.

Innan bygget börjar, är det nödvändigt att bestämma i vilket syfte kommer att byggas dekorativa vägg. Till exempel, dekorativa vägg med en öppning in för huvudrummet nenazoylivo separation i separata zoner.

Viktigt! Pre-designade storlek och placering av de nödvändiga designelement kommer att bidra till att skapa en levande och harmoniska interiör inomhus.

Det är också möjligt att skapa en sammanhängande skiljevägg ovanlig form som skulle se mer imponerande om förutse installation av spotlights i speciella nischer. Dekorativa vägg kan också placeras mellan hall och badrum.

Välvda struktur gjord av gipsskivor

Ofta när ombyggnaden lägenheter måste leta efter alternativ på hur man gör en rekonstruktion av innerdörrar, utan att det påverkar det tillgängliga utrymmet. I detta fall för tankarna till en av de mest populära alternativen - välvd struktur gjord av gipsskivor. Lite vikt GCR har stor shumopronitsaemostyu, så experter inom konstruktionen av en välvd vägg rekommenderas att samla inte en, utan två ram, med ett mellanrum på åtminstone 1 centimeter. Dessutom i tomrumsgipsväggar kan lätt anpassas till en mängd olika kommunikationer, utan nödvändig shtrobirovaniya.

Snabbt planlagd plats i rummet med händerna, kan du använda den intressanta båge gjord av gipsskivorSnabbt planlagd plats i rummet med händerna, kan du använda den intressanta båge gjord av gipsskivor

Secrets att skapa den perfekta valv:

  • Skapa båge kräver närvaro av en metall eller en semipermanent välvd profil, eftersom den har förmågan att ta en böjd form. På grund av detta kan du skapa en vacker båge, undvika skador på GCR.
  • Många människor montering välvda dörren av sina egna, inte alltid vet hur man böja ett ark av gipsskivor.

Om böjningsradien är liten, då den ena sidan av en bit av drywall blivit nödvändiga längsgående skär kartongskikt på samma avstånd, då arket kommer att böja radie önskas.

För stor böjningsradie önskade bit av gipsskivor på ena sidan är impregnerad med vatten. Då, till den våta ytan av behovet att passera en nål rulle som bildar hål i osten kortet. På grund av den GCR listan kommer att ta någon böjd form. Men det är viktigt att ta hänsyn till att byggnadsarbetet utförts med materialet efter fullständig torkning.

GCR ark fäst vid ramen med skruvar. I detta första faner böjning, och först därefter den sida av bågen. Inte starkt väta bladen, så det finns en möjlighet att det kommer att mjukna och bli oanvändbar installation.


Utformningen av väggar och nischer gipsskivor

Designlösningar för efterbehandling väggar innefattar ofta urtag skapar gips, vilket ytterligare framstående i allmänhet interiör - en ovanlig färg lösning med de delar av intern belysning.

Viktigt! Nisch, gjord av gipsskivor, är inte bara en prydnad rum, men också bära vissa funktionella belastning.

Gips nisch i väggen är inte bara vacker dekoration utan även en funktionell del av inredningenGips nisch i väggen är inte bara vacker dekoration utan även en funktionell del av inredningen

Nischer infälld i en gipsvägg eller placeras ovanpå huvud väggen i rummet geometri kan göra mycket mer intressant. Funktionella strukturer lasten har en hel del alternativ i rummen, vilket ger en minimal mängd inredning och möbler. Till exempel, kan en nisch användas för platt-TV, som en hylla för böcker, som en urtagning för montering av akvarium, speglar eller målningar.

Golvutföringsformer av nischer byggda för att konstruera en dekorativ eld, statyer eller andra volymelement dekor.

Gips nisch, utrustad med skjutdörrar, är en vacker och mångsidig struktur. Designers nisch kompletterande speglar och belysning.


Vacker båge gjord av gipsskivor med sina händer (video)

För att uppdatera utformningen av rummet med hjälp av gipsskivor, behöver du inte vara en kvalificerad tekniker. Det räcker med att fylla på nödvändiga verktyg och byggmaterial samt lite fantasi och en önskan att hjälpa omvandla det inre av rummet utan någon extra kostnad.

Utformningen och inredningen av gips på väggen (foto exempel)

dizaynstenvspalneoblozhka 2-nisha-pod-televizor-e1445770604753 4 18min44 8-nisha-iz-gipsokartona 325-1 5603bacddfc43 72344149 17142015 85278514

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 61 =

map