Ursprungliga bakgrunder för kök: foto 2017 moderna idéer i det inre

Ursprungliga bakgrunder för kök: foto 2017 moderna idéer i det inre

12 October 2017



Bakgrund för köket ska vara praktisk, tvättbar, safeBakgrund för köket ska vara praktisk, tvättbar, bezopasnymiBolshinstvo människor väljer tapeter för att färga och rita. Om det är en fråga om tapeten för köket är det viktigt att beakta inte bara design, men också deras funktionella egenskaper såsom fuktbeständighet och möjligheten att flera tvätt.


Den raffinerade utformningen av köket i 2017: moderna idéer, tapeter

Köket ska vara så anpassningsbar utrymme för bekväm användning under förkroppsligar sina designidéer, starta en reparation, kan du ge det här rummet en elegant och originellt utseende.

Köket bör inte vara trångt möbler, allt måste placeras bekvämt och funktionellt. Väggar med tapeter konsolidera harmoni och betona individualitet.

2017 är det relevant:

 • Ergonomiska möbler i det inre;
 • Tapet eller ljust och levande eller mjukt pastell;
 • Att skapa ett kök-studio, göra en plats för matlagning och en plats att vila en enda plats;
 • Användningen av fototapeter eller fotoutskrifter på möbler;
 • Naturliga material, ersättning av glans imitation av timmer;
 • Enkla gardiner (roman eller transparent tyll);
 • Patinerad möbler;
 • Många belysning.

Modetrender för att klistra väggarna i köket presenteras vinyltvätt beläggningar som är resistenta mot blekning och blekningModetrender för att klistra väggarna i köket presenteras vinyltvätt beläggningar som är resistenta mot blekning och blekning

Komplettera inredningen möjliga högteknologiska funktioner.


Bästa tapeter i köket i det inre: foto 2017

Först av allt, för köket tapeten ska vara praktisk. Det är nödvändigt att överväga möjligheten att ta bort föroreningar från väggarna utan att skada deras utseende.

Dessutom, för kök tapet bör ha sådana egenskaper:

 • Fuktbeständighet (de är lämpliga för våtrengöring, såväl som resistent mot olika skador som orsakas av vatten, är hållbara);
 • Permeabilitet (genom att leda ånga tapeter inte absorbera lukter som avges under tillagning);
 • Densiteten (på grund av en tät struktur, är de mer motståndskraftiga mot mekanisk skada);
 • Lämplig för målning (det är bekvämt, eftersom färgen kan blekna och försvinna, och med hjälp av det kan krydda färgen).

Det mest prisvärda alternativet för köket är en flerskiktspapperstapet. Deras nackdel är att varje träff på sin yta fuktskador dem.



Det bästa alternativet för dekoration av väggarna i köket - och non-woven vinyl tapet.

Vid glasfiber inte är alltför varierande utformning, och vätska är rädda fukt.

Senaste nyheterna: tapeter för köket

Visuella intryck av tapeter är ganska viktigt. Relevant alternativ i 2017 är att använda tapet med blommönster.

Moderna blommönster ser ljusa och tysta, kan vara grafik, enfärgad eller svartvitt. Om möblerna kommer att stödja temat - det ser bekväm och harmonisk. Färg ledare här säsongen är färgen på Marsala. Detta vin färg, djup och rik. Ett bra alternativ är att kombinera denna färg med mer lugna nyanser. Han skulle se bra ut som ett bildelement bakgrundsbild.

Mycket trevlig kommer att passa in de inre kök tapeter. Ständigt nya modetrender från Photowall designers, och du kan och tänka på sin egen design.

Mural gör det möjligt att ge den nödvändiga inriktning och göra zonindelning. Dessa accenter kan kompletteras med en mängd olika tillbehör som passar i samma ton.

Huvudsaken är att valet av levande tapet grundfärg på väggarna var ganska lugn.

Tapeter som används i köket, kommer att lösa många problem av inredning - förbättra, dela, utöka utrymmet, gör rummet mer intressant och utmanandeTapeter som används i köket, kommer att lösa många problem av inredning - förbättra, dela, utöka utrymmet, gör rummet mer intressant och utmanande

Blir allt populärare i en ljus palett utformning av köket. Särskilt relevant blir det för områden med begränsat utrymme.


Bakgrund för modern mat och ett urval

Den egenheten designtrender av lägenheter och hus i 2017 är den ökande användningen av aktualisering för väggkonstruktion tapet. Kakel och plastpaneler används nu för dekoration av rampen området och trä nästan inte gäller på grund av det faktum att de inte är billig, och ta hand om dem är ganska svårt.

Håll koll på alla de fashionabla idéerna är svårt. I år särskilt populär är retrostil. Denna användning av retro band, fina orientaliska motiv och utsökta blommiga tryck.

Vacker dekoration av väggar - tapet i gammaldags stil. Bright, kommer en liten primitiv beläggning gör köket en hemtrevlig och varmVacker dekoration av väggar - tapet i gammaldags stil. Bright, kommer en liten primitiv beläggning gör köket en hemtrevlig och varm

För älskare av enkelhet och återhållsamhet strömmen är minimalism. Primitiva, men väl genomtänkt konstruktion kommer alltid att vara relevant.

Modern tapet i köket - en höjdpunkt av interiören

Om köket görs i en modern stil, måste du plocka upp respektive tapeter. väl lämpad för den moderna interiören tapeter, på vilken det finns ett mönster - geometrisk, abstrakt eller blommor. Det är också lämpligt simulering av olika efterbehandling material.


Använd ljusa ovanliga utskrifter bättre för accent väggar, som om att utfärda alla sådana väggar kan det ta bort en känsla av komfort.

Om köket är utformad för dig att spendera en hel del tid bättre att använda en lugn neutrala nyanser.

Bakgrund trendig kök: hemligheten med valet

Att plocka upp en fin tapet, och de ser bra ut, måste du tänka på när du väljer en stil där köket själv kommer att utföras.

Smooth vanlig tapet eller tapet med abstrakta mönster är väl lämpade för köket minimalistisk stil eller high-tech. Mest populära i år, de som efterliknar sten, tegel och metall.

Ange bakgrund enligt inre stil

Klassiska rätter är också relevant i dag. För köksdesign i denna stil passar användningen av eleganta barer, celler, komplexa blommönster, mönster Damaskus simulerad gips.

För klassikerna inte passar ljusa rena färger. De bästa alternativen är komplexa dämpad ljusa och mörka nyanser. Lämplig kommer också tapet som efterliknar fresker och bilder av arkitektoniska element.

Strukturerad tapet med en liten figur perfekt återuppliva neutrala väggar i köketStrukturerad tapet med en liten figur perfekt återuppliva neutrala väggar i köket

Interiören stil Provence tapeter ser bra ut med lugna ljusa nyanser, där det är en romantisk blomma eller blommönster. Blommor för denna stil är bättre att använda naturliga och dämpad.

För en mysig lantkök kommer att vara en bra passform för blommönster, pastoral cell, stilleben, stiliserade teckningar av frukt och grönsaker.

Orientalisk stil kök ger en speciell atmosfär. För det är bäst att använda ljusa färger. Bra komplement utformningen av karaktärerna och små landskapselement.

Vintage stil är också mycket populär i utformningen av köket. Årets vintage tema särskilt populär.

För att skapa en sådan inre behov av att försöka återskapa stilen på ett rum på 50-80-talet av 20-talet. Överflödet av dekoration, som är en av de viktigaste för att ta den här stilen. Bakgrund design för att bära gastronomiska tema eller ärtor, bur, band, blommor.

Faktiska tapeter för köket (video)

Välja bakgrundsbild för köket är det viktigt att de är funktionella, bekväma och estetiskt. För att bygga god mat måste du lära dig alla nyanser och rekommendationer proffs. Nyanser bör vara varsam takt och skriva ut ganska naiva, koncist och elegant. 

Bakgrunds för kök i 2017 (foto)

2-platt tapet-dining-dekor-665x498 6 1521 1973 2832hg 28755fb663967b4b98f0f8297db7ff1d 35937061 116641941large20140920181858 dce4ba6ef9fa6988e14253875b66f91f3e7a5f200244727 Divine-Design-7

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 53

map