Uppdatering av design med silkscreen tapet

Uppdatering av design med silkscreen tapet

12 October 2017Silkscreen tapeter gör interiören en klassisk och traditionellSilkscreen tapeter gör interiören en klassisk och traditsionnymOstanoviv val på tapeten, som material för efterbehandling verk, oftast ses i svårigheten att välja bland ett stort utbud. Det papper, vinyl (som kan tvättas), non-woven, akryl, mattor, vätskor, glas och vägg-. Från detta val ska sluta inte bara vacker, men också praktiska typer av gobelänger.


Silkscreen tapet - vad är det

Denna typ av byggmaterial förutom att vara mycket attraktivt utseende, också har en hög grad av hållbarhet. Dessa tapeter är en klass av vinylmaterial för renovering av väggar. Den mycket klibbiga är ingenting skrämmande. De är baserade på vinyl papper som sedan ramas målad av särskild teknik. PVC appliceras på arbetsstycket (dvs polyvinylklorid), varvat med strängar (variationer är möjliga både konstgjorda och silkesfibrer). Efter att det finns ett starkt tryck varmprägling.

Sådana trellis består av två skikt: ett inre pappersskikt (för att ge ökad styrka limning väggar) och yttre (gjord av vinyl, och dess yta blir slät eller präglat utseende).

På grund av sin sofistikerade silkscreen tapeter är mycket populäraPå grund av sin sofistikerade silkscreen tapeter är mycket populära

Detta material passar perfekt i nästan varje interiör. I de flesta fall, screentryck innehåller i dess olika struktur eller mönster blommönster. ett sådant tillvägagångssätt är anordnad att simulera siden tyg. Bakgrund ser så naturligt att det kommer att finnas en känsla av att vara på väggen hänger en silke. Trots dess höga kostnader, de är 100% kombinera kvalitet och skönhet. Dessa gobelänger organiserar lyx vernal utseende, vilket ger väggarna i rummet effekten silkeslen och mjuk glans.

Silkscreen: tapet i det inre, och deras kvalitet

På grund av sin aristokratiska, utsökt utseende, är denna typ av produkter mycket populära. De kan ge en sofistikerad look och lägga till en pikant touch av lyx i de olika rummen. Det kan vara som en studie, ett stort och rymligt vardagsrum, sovrum eller kök.


Den mest det bästa alternativet för köket rummet, där en ganska hög grad av fukt, blir spaljéer med tätare ytskikt. Valet har fallit på dem, eftersom mycket ofta du behöver tvätta väggarna i olika spår av matlagning. De är fuktbeständiga och vackert tvättas från en sådan förorening.

Bakgrund silkscreen kommer att vara perfekt i varje interiörBakgrund silkscreen kommer att vara perfekt i varje interiör

När det gäller rummet, privata kontor eller sovrum inga sådana extrema förhållanden, kommer silkscreen ser mycket modern och elegant.

De bästa alternativen är: klassisk och orientalisk stil. Eftersom nu finns det många varianter av mönster, texturer och färger, de är perfekt infunderas i varje interiör (vare sig elektriska, modernism eller hi-tech).Huvudregeln som bör följas: materialet ska vara perfekt lämpad för möbler och dekorativa attribut i rummet. Denna tapet är inneboende i en sådan effekt, som rörelseutrymmet. Detta gör att omgivande föremål i det inre sticker ut markant.

Bakgrund silkscreen i det inre (video)

Hur kan jag hänga tapeter silkscreen

Genom att förvärva en sådan trellis att betraktas följande egenskaper: densitet av materialet, en tjocklek av polyvinylkloriden, rullbredd, slitstyrka och som har gjort objekt.

Varning! Ibland finns det tapet med en bredd på upp till 3 meter och uppåt. De måste utföra limning vågrätt på väggen.

På grund av detta, det finns inga extra fogar och skarvar och tapeter ligga platt.

Innan du börjar limma väggarna, är det viktigt att förbereda följande utrustning:

 • Gummirulle;
 • Brevpapper kniv;
 • Byggnadsnivå;
 • Meter måttband;
 • Flera spatlar av olika storlek;
 • Rätter, som kommer att vara fyllmedel och lim;
 • Färgning borste;
 • Tänger och skruvmejslar;
 • Vanligt vatten;
 • Lim för sömmar och fogar (detta är valfritt).

Serigrafitryckta tapeter kan pokleit sina händer med ett specialverktygSerigrafitryckta tapeter kan pokleit sina händer med ett specialverktyg

Instruktioner steg för steg

 1. Det allra första steget är framställningen av väggarna, såsom serigrafi är mycket krävande på de plana ytorna. Bör först tas bort med hjälp av verktyg, alla strömbrytare och uttag i rummet. Då måste du isolera alla de platser där det fanns lådor och brytare (med tejp). Ytterligare bryta ner gamla tapeter, rentvå eller plattor.
 2. Nästa steg, då väggarna var "naken", är det nödvändigt att kontrollera om de har några hål. För detta ändamål gäller kitt. Om några sådana problem, plockar ut den övre delen. Späddes därefter med fyllmedel i en liten hink, och stänga hålen i väggarna.
 3. Vidare, för att redan nu börja limmet som behövs för att bestämma höjden av väggen. Därefter vals mätt ungefär samma avstånd (med ett fel av 50 millimeter) och en trimning utförs. Detta kommer att vara samma längd och nästa band. Det är lämpligt att börja med limning fönster och flytta till utgången. Detta tillvägagångssätt kommer bäst bidrar till att dölja närvaron av sömmar i tyger. Vidare vatten (rumstemperatur), späddes lim.
 4. Nästa sak att göra är att trycka remsan fast mot väggen, med början från toppen respektive. Eftersom tapeter omskurna med en marginal, bör detta fel går något över taket. Med hjälp av en vals, är utjämning utförs. Det bör utgå från centrum och slutar vid kanterna.
 5. Efter att förseglingen förblir ett avstånd över och under fönster skurna remsor av önskad längd och stänga de återstående böter. Det är önskvärt att måla väggen bakom värmesystemet, eftersom på grund av värme screentryck kan släpa efter väggen.

Platser där det finns butiker, först helt tejpade över webben. Nästa, med användning av en kniv (vanligt) är gjorda slits, som senare viks in i hålet. Naturligtvis, innan allt detta, är det nödvändigt att stänga av strömmen och ta bort sockeln.


Vinyl tapet val fastnar och tips (video)

Kan jag måla tryckning och tapeten skärmen

Trots det faktum att vinyl tapeter och består av papper, de är mycket mer hållbara och fukttåligt än vanligt papper. På grundval av detta kan vi med säkerhet säga att de kan målas. En sådan typ av tapet, med tanke på dess styrka, är i stånd att motstå upp till 10 ommålning varvid bläcket i grunden kan skilja sig från varandra genom färgen.

I de flesta fall är färgen appliceras akryl latex-baserade. Tapeter målade i 2 lager. Naturligtvis för att börja rengöra ytan från smuts, damm och fett, och sedan börja måla.

En viktig punkt som är värd att nämna är en färgprov på en liten diskret område och tapeter. Det är nödvändigt att lära sig måla kommer att bete sig i framtiden (om inte förstöra tapeten).

Bakgrund silkscreen har särskild styrka, så att de kan målas 10 gångerBakgrund silkscreen har särskild styrka, så att de kan målas 10 gånger


Vad går Recensioner av utskrift tapeten skärmen

För det mesta bara positiv feedback. Den är baserad på de positiva egenskaper hos produkten.

Bland fördelarna är:

 • Ger ingen fara för djur och människor;
 • Själva är inte giftiga, inga skadliga ämnen;
 • Ingen lukt;
 • Vattentät, så att de lätt kan tvättas;
 • Livslängden i storleksordningen 10 till 15 år;
 • Raffinerad och rika utseende.

Men precis som allt bra, det finns också negativa aspekter.

Nackdelarna är:

 • Applicera inte att andas tapeter;
 • Vid förbränning bildas giftiga ångor;
 • På grund av det faktum att tunna tapeter, måste du noga förbereda ytan före limning.

Eftersom detta är ett mycket känsligt material, om väggarna inte är beredda, i slutändan kommer att framgå alla defekter av ojämna ytor. Sådan tapet limmas i allmänhet nedåt vertikalt.

Den elegans och lyx i utskrift tapeten skärmen (video) 

Silkscreen bör behandla alla grundläggande attribut rummet design, och det är osannolikt att vara i harmoni med samma typ av möbler. Innan du köper saker, bör du vara uppmärksam på kvaliteten och tillförlitligheten av produkter.

Silkscreen tapeter (foton)

1741jpg0800 6 24 1482-teenage sovrum-wallpaper-väggmålningar-dekorera-idéer-best-vägg murals1280x720 14 148816799 599990218 13694149501363588326horosho-1 14446571719535w1500h1500 20120511170201990

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 38

map