Universal metalen trap naar de tweede verdieping

Universal metalen trap naar de tweede verdieping

12 October 2017Produce metalen trap kunnen zijn op hun eigen, indien correct om berekeningen te makenProduce metalen trap kunnen zijn op hun eigen, als raschetyDachny huis goed uitgevoerd met twee of drie verdiepingen, hebben een normaal verschijnsel. Het is handig, en het hebben van de aanwezigheid van zelfs een bescheiden stuk grond, kunt u een huis te bouwen met een groot gebied. Ladder - een noodzakelijk onderdeel van dergelijke eigenschap. Metalen ladder op de tweede verdieping is geen logge structuur: het is niet groot en niet te overbelasten schept ruimte.


Metalen ladder op de tweede verdieping met hun handen

Trap metaal - universeel element. Met het uit te rusten ceremoniële zwart en reserve-ingangen klimt op de verdiepingen. Zelfstandig een ladder van een metalen hard genoeg - we hebben de juiste vaardigheden.

Het hebben van een klein lassen ervaring, moet u een eenvoudige versie van het ontwerp te kiezen. Afhankelijk van het type ladder berekend gewenste hoeveelheid materiaal.

Het ontwerp is verplicht om een ​​bepaalde hoeveelheid van stress te verdragen, zodat de bouwmaterialen nodig om de kwaliteit te kopen.

Door de ladder uit metaal, vereist de constructie, die duurzaam en betrouwbaar moeten overwegenDoor de ladder uit metaal, vereist de constructie, die duurzaam en betrouwbaar moeten overwegen

De eenvoudigste trap vereisen de aankoop van:


 • Plaatmetaal. Met het zal stap gemaakt worden.
 • Vensterbank van metaal. Hij zal een dragende voeren.
 • Iron hoeken.
 • Buizen van grote omvang.

Het bouwen van een robuuste metalen ladders zijn zeer serieus gewerkt tekeningen. Berekend de belangrijkste parameters van het project, kies dan een gemeenschappelijke visie op de toekomst van het product.

Voor de bouwfase van kanaal gecombineerde frame van metaal en hout. Evenzo worden leuningen gemaakt.

Op de metalen onderdelen zijn bevestigd op verschillende manieren. U kunt de bouten en moeren gebruikt, maar dat is niet het beste effect op het metalen frame. Het zou beter zijn om te combineren met lassen. Om dit te doen, kennis van de principes van een groot aantal steken en veiligheid.

Vervolgens moet u: • Maak een ondersteuning;
 • stadium;
 • Bevestig het hek;
 • Decoratieve versieren het verkregen product.

Als u wilt dat u een volledig metalen frame schede boom geschikt zijn voor het gebruik van houten hekken zijn. Voor hen zal de bescherming in de vorm van antifungale en waterafstotend impregneren nodig.

Ijzeren ladder met zijn handen op de tweede verdieping: Berekeningen

Opmerkelijk, als in de voorbereiding van het project betrof de trappen specialist, maar het kan gemakkelijk worden gaan op hun eigen.

Met het oog op de berekening van de ladder te kunnen maken, is het beter zich te wenden tot specialistenMet het oog op de berekening van de ladder te kunnen maken, is het beter zich te wenden tot specialisten

Er zijn een aantal algemene eisen voor alle stappen:

 1. Voor ladder breedte in een prive-woning zal een minimum van 900 mm, zal het elke dimensionale lading te vervoeren.
 2. Een trap moet onder constante bias. De meest optimale - 35-45 graden. Gentle varianten kunnen minder dan 20 hebben.
 3. Voor het gemak van instaphoogte moet 160-180 mm.
 4. De minimale diepte van stappen voor een 270 mm, het is de veiligste optie voor herstel.
 5. Het uitvoeren van de rekenbelasting op het podium, moet rekening worden gehouden met ten minste - 200 kg / m, de laterale belasting - ten minste 100 kg / m.
 6. Van rack rack dient maximaal 150 mm ruimte in de aanwezigheid van jonge kinderen - 120 mm.

Om de gehele constructie te berekenen, moet rekening worden gehouden met de breedte van de trap en de vloeren tussen twee verdiepingen. Een trap in de lengte is vaak aanzienlijk hoger dan de opening lengte.

Om de diepte van de trap de mars de lengte gedeeld door het aantal stappen. De diepte moet ten minste 270 mm.

De hellingshoek kan verschillen. Het hangt af van de juiste combinatie van de steilheid van het ontwerp en hoe het zal handelen in de ruimte van de eerste verdieping.

Externe trap naar de tweede verdieping van metaal

planning gaat vaak gepaard met de aanwezigheid van een externe trap naar de tweede verdieping. Dit helpt om ruimte te besparen in de kamer en snel omhoog gaan, zonder dat ongemak voor degenen die aan de onderkant.


Het metaal is een uitstekend materiaal voor de buitenste trapHet metaal is een uitstekend materiaal voor de buitenste trap

Deze ladders kunnen verschillende vormen hebben:

 • Directe trekkracht (beslaat een groot gebied);
 • rotary;
 • Spiraal.

Het kiezen als het metaal materiaal, moet eraan worden herinnerd dat ijzer structuren zijn betrouwbaar en gaan lang mee. Ze zijn in staat om de agressieve invloed van externe factoren te weerstaan, is niet bang voor vuur.

Buiten trap is een belangrijk onderdeel van het gehele terrein. Elk deel van het is gebonden om in harmonie met de stijl van elke verdieping.

Bij het kiezen van een houten, is het de moeite waard na te denken over de toestand van zijn beurs. Goedkope boord van naaldhout is vochtbestendig en kan buigen, maar de losheid van de structuur zal een aanzienlijk nadeel. Met genoeg geld, moet je hardhout kiezen.


Gelast trap naar de tweede verdieping

Door vervaardigingswerkwijze kan een vervalst en gelast laddersysteem onderscheiden. Eerder gelast ladder buiten het huis geplaatst, maar nu, dankzij de technologie, kunt u met comfort en gemak om ze te plaatsen in de kamer.

Voor stap ladders gelast met hout, natuursteen en andere materialen met een mooie textuur.

Veel mensen verkiezen om te lassen, die worden gekenmerkt door kracht en brandwerendheid gebruikenVeel mensen verkiezen om te lassen, die worden gekenmerkt door kracht en brandwerendheid gebruiken

Ladder, waarbij de gelaste frame kan met de verwachting om stijgbuizen trimmen ook de mogelijkheid om trappen met een lichtere constructie te wissen.

Gelaste ladder hebben hun voordelen:

 • Het ontwerp is duurzaam en brandwerend;
 • De duurzaamheid van gelaste ladders hoger dan die die zijn gemaakt van hout;
 • Het frame is niet bang voor mechanische beschadiging, dus het is toegestaan ​​om aan het begin van de werken op de afwerking;
 • Trap van metaal met een vervalst of gelaste rail, ziet er bijna lucht.

Het kiezen van Orde gelast ladder, moet u ervoor zorgen dat bij de productie van robuuste betrokken een lasser, die het proces van lassen aan de uiteindelijke afwerking zal houden.

Geprefabriceerde trap naar de tweede verdieping: ijzer en hout

Modulaire trap neemt niet veel ruimte innemen, terwijl de gastheren hebben de mogelijkheid om te klimmen en dalen op elk moment. Het nationale team van de ladder is eenvoudig te installeren, zodat u het aantal eenheden aan te passen en voer het ontwerp aan elke ruimte.

Stijlvolle en originele aanvulling modern interieur met de hulp van een mooi team trappen van metaal en houtStijlvolle en originele aanvulling modern interieur met de hulp van een mooi team trappen van metaal en hout

In prefab trappen hebben een aantal voordelen:

 • Ze kunnen een verscheidenheid aan materialen te combineren;
 • Ze worden gekenmerkt door flexibiliteit, kunt u de grootte te veranderen;
 • Ze hebben een uitgebreide reeks accessoires.

Indien de ladder gescheiden van de wand geen extra steunpunten moet kiezen voor de trap rails. Dit is de meest moderne versie van het modulaire ontwerp.

Het patent voor de productie van prefab trap met metalen frame ontvangen in de 70 jaar van de 20e eeuw in Griekenland. Verdere trap begon te worden geproduceerd in Italië, Polen en andere landen, en toen kwam ze naar ons land.

Het design team hebben de mogelijkheid om de hoogte van de stappen op hun eigen aan te passen.

Assemblage van metalen ladder naar de tweede verdieping (video)

Indien een bevoegde meester is geselecteerd, goed doordacht ontwerp en de fabricage van hoge kwaliteit en werd uitgevoerd volgens de regels, vloer trap laatst een lange tijd en zal meer dan een dozijn jaar van hun eigenaars te vermaken. Trappen - is vooral het gemak en de schoonheid element in het huis, stijgt naar een nieuw niveau van comfort, in plaats van een massieve en logge structuur, beangstigend hun standpunten.

Details: metalen trap naar de tweede verdieping (foto voorbeelden)

01 4 12 18 24 12-1 1000243 346 14065365550b06a2c21d28e5c03587387bbba690f2 e7bdd283e10fc9e3e254012e73a79334

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 17 =

map