Universal kruk-ladder: 10 soorten

Universal kruk-ladder: 10 soorten

12 October 2017Kruk-trap is een geweldig apparaat voor dagelijks gebruik thuisKruk-trap is een geweldig apparaat voor dagelijks gebruik thuis usloviyahTaburet-ladder of stoel-transformator - interessante en hadden alleen in het dagelijks leven object. Het voordeel daarvan is dat het product kan worden gebruikt als stoel en als een ladder. Dit voorkomt onnodige rommel het interieur accessoires. De populariteit van zijn ontwerp had voor een lange tijd: onze voorouders gebruikten de uitvinding. Industrie niet onmiddellijk begon te stoelen transformatoren produceren: voordat ze werden met de hand gemaakt.


Gebruiksgemak en veelzijdigheid van het ontwerp maakte het zo populair en onmisbaar. Ze is, in aanvulling op de extra ruimte voor zitplaatsen en biedt een gemakkelijke toegang tot de mezzanine, plafond kroonlijsten, enz., Die voor de dagelijkse doeleinden noodzakelijk is.

Veelzijdige stoel-ladder: species

Transformers gevouwen zijn niet veel anders dan de gewone stoelen met ruggen in verschijning, zodat ze gemakkelijk en harmonieus kan deel uitmaken van elk interieur geworden. Uiterlijk van deze producten kunnen variëren, afhankelijk van het soort en ras.

Kruk-ladder kan worden onderverdeeld in soorten zoals componenttype en productiemateriaal.

Structurele kenmerken van de Transformers-stoelen van bepaalde factoren, afhankelijk van de variëteit van producten uitgedrukt.

Genoeg populair zijn pliants, ladders, want ze zijn comfortabel, praktisch en compactGenoeg populair zijn pliants, ladders, want ze zijn comfortabel, praktisch en compact


namelijk:

 1. Kruk-hoge ladder. Het ziet eruit als een kruk met een voldoende grote hoogte en pull-out fase.
 2. Ladder-transformator. Danaus species is een glijdende fase op rails.
 3. Kruk-transformator. In opgevouwen toestand, het ziet eruit als een gewone stoel met een rugleuning van de stoel. Met zeer stabiele transformatie omvat gewoonlijk 3 stappen.
 4. Kruk-ladder met een module. Deze structuur heeft een geringe hoogte, en omvat een schroef module, die uit fase worden gebracht.

Bovendien, het hoofdontwerp varianten van ladders - dit vaste en vouwen. Denk aan de soorten detail.

stationair

De meest goedkope en makkelijk te geoogst optie. Vaste ladder kan worden opgebouwd uit de restanten van een bouwmateriaal, hout of metaal. De nadelen van het ontwerp zijn het feit dat het een speciaal aangewezen gebied zal duren voor de opslag van de kleine dingen.vouwen

Zeer compact, makkelijk op te bergen, mobiel. Bij het vervaardigen van complexere dan stationaire modellen. In het ontwerp en vervaardiging van de tekening is het belangrijk om de afmetingen in uitgeklapte en opgevouwen beschouwen.

Stoel, houten trap en daarna: de vervaardiging van materialen

Gebaseerd op materiaal van de productie van transformatoren zijn onderverdeeld in vier types.

Prachtig en stijlvol aanvulling op het interieur van de keuken kunnen gebruik maken van de originele houten kruk-ladderPrachtig en stijlvol aanvulling op het interieur van de keuken kunnen gebruik maken van de originele houten kruk-ladder

Beschouw ze in detail:

 1. metaal. Dit model is zeer sterk en duurzaam, niet bang voor vocht en vocht het kan worden gebruikt in kelders, garages, workshops. Meer van toepassing als een ladder, in plaats van een kruk.
 2. hout ontwerp meer harmonische stromen in het inwendige. Materiaal warm en milieuvriendelijk, maar is bang voor breekijzers en vuur.
 3. Plastic ladder-stands - het lichtgewicht ontwerp. Het model is gemakkelijk te reinigen, is niet bang voor ultraviolette straling, mobiel en gemakkelijk te transporteren. Als gevolg van het gemak en de universaliteit, plastic podia vaak gebruikt in bijkeukens, garages, workshops of in de tuin.
 4. gecombineerde kruk Het combineert de positieve eigenschappen van het hout en metalen constructies. Kruk-trap bestaat uit een metalen frame en houten trappen. Van het metaal door het product is zeer stabiel, maar ten koste van hout - warm.

We maken een tekening van een stoel-ladder met hun handen

Bij het samenstellen van een tekening voor een zelfgemaakte ontwerp, kunt u steekproefomvang gebruiken. Viel door het voorbeeld van het tekenen van een hoge kruk ladders.

Maak kruk-ladder kan onafhankelijk zijn, belangrijker nog - van tevoren een gedetailleerde tekening te makenMaak kruk-ladder kan onafhankelijk zijn, belangrijker nog - van tevoren een gedetailleerde tekening te maken

Afmetingen van componenten zijn in millimeters:


 • benen Main ondersteuning (4 st.) - 715h100h19;
 • De onderste dwarsbalk (2 stuks.) - 420h100h19;
 • Tsargi bodem (2 st.) - 345h105h19;
 • De bovenste dwarsbalk (2 st.) - 170h38h19;
 • De bovenste zijbalk (2 st.) - 345h125h19;
 • Zijdelingse latten (2 st.) - 250h170h305;
 • Het bovenste niveau - 445h270h19;
 • Gemiddeld voet (4 st.) - 470h100h19;
 • De sporten (2 st.) - 400h100h19;
 • Compacte benen (2 st.) - 215h10h19;
 • Tsargi voorzijde (3 st.) - 220h90h19;
 • Tsargi achterzijde (3 st.) - 300h105h19;
 • Stappen (2 st.) - 298h180h19.

Stepladder-kruk-transformator met je handen: doen stap voor stap

Overweeg stoel-transformator assemblage bijvoorbeeld houten constructie met uitschuifbare ladder. Van de materialen die nodig zijn bevestigingsmiddelen, lijm en hout (grenen of berk). De matrix kan worden vervangen door een conventionele multiplex.

Gereedschappen en bevestigingsmiddelen nodig:

 1. Schroeven, schroeven, pluggen, wedges, timmerman lijm;
 2. Boor met boren, decoupeerzaag en strubitsy;
 3. Gidsen voor stappen (2 sets van 310 mm);
 4. Schuurpapier of slijpmachine;
 5. Verf bekledingsmateriaal.

Voordat structuren nodig hebben om alles voor te bereiden. Deze stap gaat om een ​​cut materialen. Geselecteerde array of fineer wordt gesneden, volgens de tekening en bereiden alle componenten.

Voordat u begint met het maken van de stoel-transformator, is het eerst nodig om alle benodigde materialen en gereedschappen voor te bereiden op het werkVoordat u begint met het maken van de stoel-transformator, is het eerst nodig om alle benodigde materialen en gereedschappen voor te bereiden op het werk


Houten stoel transformator bestaat uit twee modules: handvat en intrekbare gedeelten met trappen. Uitbreidingsmodule is geïnstalleerd onder de stoel en duwde langs de geleiderails.

Voor de vervaardiging van blanco dikte van multiplex of matrix moet aan 2 cm. In het losgesneden materiaal is belangrijk voor het in de tekening getoonde afmetingen duidelijk te kunnen zien. U kunt de decoupeerzaag of smal mes ijzerzaag voor metaal gebruiken. Nadat het werkstuk snijden, moeten ze worden geschuurd met schuurpapier of een slijpmachine. Bij het snijden van de matrix om de benen te vormen is belangrijk om de technologische terecht opmerken. Het feit dat de stabiliteit van de stoelpoten erop zijn aangebracht met een helling van 100 graden van het vliegtuig. Dit gebeurt door de afgesneden uiteinden 80 graden. Het is belangrijk dat de secties parallel waren.

Wanneer alle onderdelen klaar zijn, kunt u beginnen met de structuur te monteren. In de eerste fase, de primaire assemblage zonder het gebruik van lijm. Dit is nodig om goed opgevangen ontlasting of alle onderdelen passen te verzekeren, of het is stabiel en alles werkt zoals het hoort. De primaire samenstel wordt gemaakt op pluggen, schroefwerk, volgens tekening.

Na de montage van de ladder is het belangrijk om te controleren op weerstand, het schuifmechanisme, de juistheid van gegevens.

Fijne assemblage ladder is vervaardigd met behulp van lijm hot timmerman. Voor een goede hechting vaste alle stoelen ankerplaatsen klemmen. Wanneer de stoel wordt gemonteerd, moet de plaats van bevestigingsschroeven polijsten, lijm de kurk. Vervolgens wordt primer aangebracht en na drogen - drie laklagen afwisselend geven aan de voorgaande laag te drogen.

Overzicht en types: kruk-ladder (video)

Met een achtergrond timmerwerk vaardigheden, kun je zelfstandig verzamelen niet alleen de ladder, maar ook andere interieur artikelen voor kinderen en volwassenen. Het kennen van de volgorde van de werkzaamheden en het houden van de nauwkeurigheid van de afmeting van componenten, kunt u uw eigen kruk-ladder, die niet afwijken van de fabriek stoel Ikea Bekvem of MOLGER zal creëren.

Details: kruk-ladder (foto voorbeelden)

51a83b0dd778fad5f26b5a96abnw - dlya-doma-i-interera-taburet-lestnitsa 51a85c2f3b563c5e9e679c466222713a 56e7d0fb44ac5 57123 0310209PE404563S5 0454728PE602961S5 921036912 9554750 19134725 IMG7761

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

map