Unika marmortrappor 6 stilar

Unika marmortrappor 6 stilar

12 October 2017Marmortrappa kan ge interiören en elegant och dyrtMarmortrappa kan ge interiören en chic och dyrt händer att placeringen av trappan redan tänkt när du skapar projekt hemma - i trapphuset, mellan de vertikala ytorna i burspråk. Det händer också när huset är köpt för att bygga variant. I detta fall design problem konvergerar till inredningen. Helt annat projekt skapade marmortrappan i två-nivå lägenhet. Här är en av de grundläggande elementen i levande, att väcka uppmärksamhet.


Trappor och steg av marmor i vardagsrummet hemma

Fantisera kan vara oändlig, men marmortrappa kan vara annorlunda.

Kan skilja sig:

 • konstruktion;
 • form;
 • Individuella element.

Oavsett var den kommer att ligga vacker design, den första av vad speglar ägaren av lägenheten efter reparationen görs och finish, dess inredning. Vanligtvis ägarna av multi-level lägenheter har redan en idé om framtiden för inre rum och trappa konstruktion måste passa in i denna bild och utveckla den.

Marmortrappa kan göras i olika färger: svart, vit, beige, grönt och så vidare ..Marmortrappa kan göras i olika färger: svart, vit, beige, grönt och så vidare ..


Idag är dessa lösningar är de mest relevanta:

 • Klassiska och adel;
 • tappning;
 • Den nuvarande versionen;
 • land;
 • moderna;
 • Neutral stil och andra.

Intressant inredning "chips" gör det möjligt att skapa ett original, snygg och funktionell design. För varje form av utsmyckning är att prata lite mer.

Interiör med marmor steg med trappor

Classic är alltid i trend och har en personlighet och en speciell kvalitet. Om dessa alternativ inte är tillgängliga, raffinerade idén är sannolikt att förvandlas till en billig parodi. Basis klassiker - marmor array. Marble kännetecknas av en stor vikt, relativt rimlig kostnad (även om det beror på arten). Marmor kan göras i valfri färg, han bara målade. Dessutom kan en marmor konstruktion vara dekorerad på många olika sätt, även beställa produktionen av stängsel paneler.Clearance kan inkludera följande:

 • Artificiell åldring;
 • patina;
 • Metallisering av de individuella elementen;
 • Toning "under exotiska."

Marmor steg går bra med guld räckenMarmor steg går bra med guld räcken

Kan kombineras med metallen. Normalt denna smidda element ibland gjutning. Metall kan utföras räcken, räcken och ståndare, kaloshnik.

Designers rekommenderar en grund för att ta en viss stilistisk riktning. Acceptabla former av sådana stilar som Art Nouveau, barock eller art deco.

Alternativt kan du alltid placera en historisk foto eller kopior av målningar som korrekt återspeglar detaljerna i stilistiska riktningar, till exempel, fetch, monogram, rocaille. Du kan alltid välja vad du vill, och beställa en skiss av en interiör med en trappa till andra våningen.

Ett annat material - en sten som tillförlitlig och solid för trappor i klassisk stil. Det har dock betydande brister - en hel del vikt och komplexitet installationen. Sällsynta hus tål sådana laster, så förekomsten av en sten stege i barnkammaren, i vardagsrummet eller i det område där finns ett kök, matsal, vardagsrum, ett annat rum måste beräknas även när projektet hem och lägga grunden. Den vanligaste sten som används när det är nödvändigt att utföra trim våningar, på toppen av trappan tillverkade av betongplattor.

Beklädnad med marmor trappa

En av de modetrender i utformningen av trappan är en gammaldags stil.

Den innehåller flera "chips":


 • Speciella sostarivanie element som använder specialbearbetning;
 • Exakt ojämnheter land;
 • Särskild tonvikt på slående egenskaper trendiga material. Traditionella material, marmor och metall, lagt till en annan, till exempel, keramer eller väggmålningar. Du kan också använda den strukturella gips på stammar och väggen.

Trappor, marmor, har en lång livslängd och goda estetiska kvaliteterTrappor, marmor, har en lång livslängd och goda estetiska kvaliteter

Således modern Dekoren idealisk för en mängd olika populära stilar och trender, såsom fusion, eco, land, etnicitet. I motsats till den klassiska riktningen, här välkomna modiga beslut de kan förverkliga sina drömmar. Acceptabel asymmetri, användning av kontraster, outtalade vårdslöshet och paradoxal symbios av material. Av de olika elementen skapar den övergripande utformningen av trappan, där hon var placerad i korridoren område i rummet, på balkongen eller någon annanstans.

Till det inre var det inte provocerande och vulgär, är det lämpligt att välja högst 2 varumärkeselement. 1, i färg och textur till en verkar alla de andra som ett komplement.

Modernt vardagsrum med en marmortrappa till andra våningen

Moderna dekor stegar, utvecklas vanligen i 2 helt motsatta riktningar. Den första - en exklusiv, den andra - massan. I det första fallet, stativ, alla värda uppmärksamhet "löstagbara" element.

De mest slående byggmaterial i kombination med marmor:


 • betong;
 • glas;
 • Vitt och polerade metall;
 • granit plattor;
 • Stone.

Smidda räcken i kombination med marmortrappa för att passa perfekt i inredningsarkitektur i klassisk stilSmidda räcken i kombination med marmortrappa för att passa perfekt i inredningsarkitektur i klassisk stil

Normalt dominerar en sådan trappa struktur i huset, blir grunden för stilen i rummet. I bostadshus, kan du upprepa det i en miniatyrversion, utan att skapa en sådan mästerverk, behöver mycket utrymme och finansiering. Om platsen för att hysa trappan redan är vald, då den senaste versionen är design och rails eller skruv modell. Anledningen till efterfrågan - låg vikt och den visuella lätthet trappan. Slå en sådan komposition kan vara med hjälp av inredningen.

Den viktiga punkten är att bilda byggmaterial och användes för stege modell i en liten mängd, och upprepas i det omgivande inre.

Den andra riktningen för utvecklingen av modern design stegar - massproduktion. Detta prisvärda, design, utvecklat en betydande designers nivå, och sedan lanserade i massproduktion. De är bra och att, om så önskas, de kan kompletteras, tas bort eller något extra ändra vissa strukturella element (att skära, skära) eller en typ av prestanda. Basmaterial för marmor basis - trä komposit nonmassive metaller. Pros dem multivariancy beståndsdelar och kvalitetssäkring, som alltid ger en pålitlig tillverkare.

Andra stilar i det inre av huset med marmortrappa

Inredning hall med marmor trappor vid dörren kan göras i andra stilar. Interiörerna i den skandinaviska mode, neutral stil, liksom i jugendstil riktningar och land. Trappan, som bär idén om en neutral stil, kan fritt inredda och har någon form, färg.

Neutral - det är inte toppade stil, ger han villigt roll omgivande design. Neutral roll ligger i det faktum, att inte blända och skapa dissonans.

Ser ut som en marmortrappa (video)

Det är en del av den totala kompositionen, varvid taket, tapeter, att atmosfären i rummet och landskapet utanför fönstret sammanfogningen. Trappor i det här fallet, lakoniska, reserverad och det finns inget överflödigt. Strukturen kan vara gjord av marmor med tillsats av trä och metall. Huvudsaken är att den stöder interiören, deras struktur, färg, agerade inte som en separerande och förena dem till en enda enhet.

Design marmortrappa (foto i det inre)

0d68247ec569391c33eb8f8773e7f46e 9a9495182e70f379e5465cb6495b9e9a8de636 110 118big 10620zema20marmi20scala20di20botticino20riv20dsc099731 204899f981e6577ed4b8dc743e02eb29 876.280 986267dvorec-lestnica 28226967w640h640img0475 1385673761

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

map