Unik sovrum i stil shabby-chic: en mild romance

Unik sovrum i stil shabby-chic: en mild romance

12 October 2017Shabby-chic stil är en blandning av stilar och trender, som ett land och barockShabby-chic stil är en blandning av stilar och trender, som ett land och barock Få människor verkar obekant stil "shabby-chic". Dess utmärkande drag i interiören är alltid att känna igen. Sovrummet i stil Chebbi-chic i en stad lägenhet - en riktig nedsänkning i livet på landsbygden med all den resulterande färgen. Om enkel och opersonlig stil bygger på minimalism, inte har något anmärkningsvärt, och baseras på en strikt användning av vissa färger och möbler, då denna design riktning har något att skryta.


Sovrummet i stil Chebbi-chic: ett val till förmån för romantik

Riktningen har sina rötter i England. Det var där som det visades i 80-talet och åtnjuter stor popularitet i dag. Namnet talar för sig själv: på engelska ordet "Shabby" - bärs och "chic" - en glans. Det verkar som två helt motsatta begrepp, men de är helt ekade i det inre, kompletterar varandra och skapar otroliga kontraster.

Många människor inte delar en kärlek "shabby lyx." Slitna och något omoderna i dagens möbler standarder, gamla fotografier, många tillbehör (filtar, kuddar, mattor, tavlor, berlocker) - hur gjorde allt romantiskt och påminner om mormors mysiga hus på landet! Easy vårdslöshet och skenbar oordning i sovrummet - ett trick stil shabby-chic!

I sovrummet, gjort i stil Chebbi-chic, ofta domineras av vit och rosa färgI sovrummet, gjort i stil Chebbi-chic, ofta domineras av vit och rosa färg

Köp på loppmarknader vintageobjekt. Med hjälp av små transformationer med sina händer de kommer att spela med nya färger och perfekt komplement till utseendet på ett rum!

Under de senaste åren har denna typ som används för omvandling av vinden. Det var där, under tak, där en hel del fönster och allt badar i starkt solljus projektet ser särskilt färgstarka. Att göra en kaj på vinden, se till att rummet var varmt. Trots överflödet av kuddar, filtar och mattor, men väl genomtänkt uppvärmning spelar en nyckelroll.


Sovrum design med shabby-chic stil: grunderna

Som bekant har varje område sin egen karaktäristiska skillnader även i användningen av färger och texturer. Lyckligtvis, shabby No se förbud och du kan utrusta rummet som de vill. Du måste följa en regel: alla artiklar måste bära en viss romantik.

Belyser inkarnation sovrum i stil shabby-chic:

  1. Endast ljusa nyanser. Golv, väggar, tak, gardiner, möbler, tillbehör: allt i rummet bör vara mjuka pastellfärger. Som rådande nyanser: beige, mint, blått, rosa, lila, persika.
  2. Taket ska vara vit.
  3. Ingen aggression i ledningarna. Endast en smidig och böjda former.
  4. Väggarna kan vara antingen självfärgade målade och tapeter under blommotiv eller färgglada vertikala linjer.
  5. Golvet måste vara av trä.

Sovrummet i stil Chebbi-chic passar väl höga trä säng, vitmåladSovrummet i stil Chebbi-chic passar väl höga trä säng, vitmåladPå rummet, utrustad med stil shabby-chic, är det trevligt. Överflödet av objekt gör att titta på rummet och uppmärksamma alla detaljer. Var man än tittar, och överallt där, vad du kan se! Ofta många överge denna typ på grund av användningen av ett stort antal föremål, kalla dem "stoftavskiljare". Det är vad det är: i rummet, genom Shabby, måste du spendera mer tid rengöring.

Om du är mer benägna att kalla minimalism, sovrummet i stil Chebbi-chic - det är inte ditt val. Överflödet av blommor, fina nyanser och en mängd "belastning" inre delar rum, men gör det så skickligt att det visar vissa landsbygds romantik.

Reflektion shabby-chic inredning sovrum

Trots att stilen ekar det senaste århundradet, men designers är väl provat. Slarvig gammal nu på modet, det är alltså inte nödvändigt att gå igenom de gamla loppmarknader i hopp om att hitta en lämplig för interiör säng. Butikerna finns en hel del poster av moderna möbler, men med ett eko av 80-talet.

Sovrum inredning är riktigt romantisk och tillgiven tack vare information:

  1. De flesta vintage objekt! Målningar och statyer av 80-90-talet kommer att bli en stor dekoration av interiören och kommer att ge en del vintage smak.
  2. Textilier finns överallt. Mattor, mattor, filtar, ett fåtal arter, otaliga kuddar, virkade eller sydda leksaker, kudde möbler. Ju fler desto bättre.
  3. Blommotiv. De bör återspeglas i tapeter, sängkläder, målningar och mycket mer. Som tillval - kan du dekorera sina egna bord eller en stol blommor ornament i tekniken "decoupage".
  4. Stora stammar som en byrå? Naturligtvis, ja!

Som en golvbeläggning för ett sovrum i stil shabby-chic är väl lämpad trägolv brun färgSom en golvbeläggning för ett sovrum i stil shabby-chic är väl lämpad trägolv brun färg

Förresten, som för sängen, måste den uppfylla vissa krav. Eftersom Shabby stil är bara använda naturmaterial, tillät ligg göras av metall. Utsmyckade mönster med en stor sänggavel accentuera bara vårdag utseendet på rummet.

Sängkläder bättre att välja två alternativ: antingen ren vit eller med blommönster.

Individuell uppmärksamhet detalj. Filtar och kuddar finns i otaliga, så vinnaren av detta sovrum kommer att känna "Prinsessan på ärten".

Lägg romantiska rum interiör gjort med sina händer. Spegeln kan inkapslas i träramen, måla färgen och tillämpa en särskild komposition, på grund av vilka det finns "instant åldrande." Täcker framför börjar spricka och bildar synliga sprickor.


Var inte rädd för att skapa. Egna händer för att skapa utrymme för tillbehör är mycket enkel. Sy ett par kuddar eller leksaker till sängs, zadekoriruyte normal och utmärker för en vas med blommor i din favorit nyanser. Konstruktionen begränsar inte din fantasi.

Shabby-chic sovrum: intresserad av denna design

Män känner sig lite obekväm i rummet, som gjorts i blommotiv. Trots att det liknar en mormors hus i byn, är det lättare av detta blir. Överallt blommor och volanger, så älskad av flickorna. Entydig dom - för par att använda en sådan konstruktion är möjlig endast i fall av ömsesidig överenskommelse och visualisera foton från interiörer man.

Sovrum, avrättades i stil shabby-chic, mycket likt tonårsflickorSovrum, avrättades i stil shabby-chic, mycket likt tonårsflickor

Sovrummet i stil Chebbi-chic perfekt för en flicka eller kvinna. Lite älskare av romantik och ömhet kommer att uppskatta denna design. Kombinationen av vackra föremål med ett stort antal textilier debiteras med positiv energi för hela dagen. Att vakna upp i ett rum - ett nöje som inte är i utformningen av rummet dyster och lynnig design i minimalism.

Snygg sovrum i stil shabby-chic (video)


Shabby-chic - det är en gammal modernitet. Tyngdpunkten ligger på saker sliten och oattraktiva föremål, som det verkar, är det hög tid att kasta. Lyckligtvis kan de användas som tillbehör i stil Chebbi, där någon gammal sak kommer gnistrar med nya färger och dekorera rummet.

Sovrum inredning i stil Chebbi-chic (foto exempel)

---- 54-8 1322718022002 a82f1f498295d45a0b5c0a9aa00951ca b-IMG344925e89081 Chateau-studio-pre-mars-2011-002 dizayn-spalni-v-stile-provans-svoimi-rukami-sozdanie-Chuda-02 dizajn-spaljni-v-stile-shebbi-shik-2016-foto-121.048 Elegant-romantiska-sängar-design-med-gardiner fonstolaru-236.572

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 63

map