Unik 3D Bakgrund och deras roll i det inre

Unik 3D Bakgrund och deras roll i det inre

12 October 20173D Bakgrund en positiv inverkan på det psykologiska tillståndet hos en person, att skapa en gynnsam aura i rummet3D Bakgrund en positiv inverkan på det psykologiska tillståndet hos en person, att skapa en gynnsam aura i rummet i form av en dekorativ väggbeklädnad i moderna hus vanligt att använda tapeter. De finns i olika former, allt från den klassiska papper och slutar med en mängd tid slag, inklusive vinner popularitet vacker 3D tapeter som kommer att dekorera varje hem. De är gjorda av miljövänliga material, och förutom det inte hanteras brandfarliga ämnen.


Vad är 3D-tapeter

Denna tapet, är vars yta appliceras på en viss typ av digital bild, med effekten av ljus distorsion, och det skapar en känsla av tredimensionella solida. Däremot kan man vara säker på att bilden på tapeten inte blekna under inverkan av tid och solljus. Tillsammans med dessa fördelar är det värt att notera att 3D tapeter möts säkerhetsåtgärder. Dessutom är denna typ av tapeter tvättbara, det vill säga, du kan inte tvätta dem aggressiva medel.

Bakgrund med 3D-effekt är uppdelad i ett antal olika former:

 1. standard - De är i huvudsak tillämpas mönster geometrisk form av abstraktion.
 2. fluorescerande tapet kännetecknat av det faktum att i mörker avger ett svagt ljus.
 3. enda 3Doboi - en förutbestämd storlek individuella ark i något mönster. Kan de användas som en del av dekorationsskiktet, och som en form av individuella designelement.
 4. panorama. Utfärdas i form av hela tyg klar redan monterad på den nödvändiga storleken. Detta hjälper till att undvika onödiga sömmar på klistra lokaler.
 5. LED tapeter. Uppfann inte så länge sedan. Är ett system av lysdioder som kan styras med fjärrkontroll och på så sätt ändra den slutliga bilden. I denna typ av 3d har sina nackdelar.

Fans av utomhusaktiviteter kommer att älska 3D tapeter naturliga ämnen i form av skog eller annat landskapFans av utomhusaktiviteter kommer att älska 3D tapeter naturliga ämnen i form av skog eller annat landskap

Frågan uppstår: Var kan jag köpa tapeten? Svaret är enkelt: på samma plats och vanliga, och kan beställas på det personliga individuella skissen. Många moderna människor ger deras önskemål till online shopping, speciellt som aliekspress där du kan hitta en hel del användbar för huset och reparera din egen smak, inklusive 3D-tapet.


Unik 3D tapeter i det inre

Tapet med 3D-effekter går upp för dekoration av alla lokaler. De kan leverera till exempel tråkigt eller monotont kök badrum helt annat utseende, vilket skapar en mysig och romantisk atmosfär. Det är därför 3d tapeter är populära bland de flesta människor, och som nämnts av många som en bra design beslut.

Användningen av denna typ av tapeter designs finns i:

 • sovrum;
 • Barnrum;
 • matsalar;
 • skåp;
 • korridoren;
 • Badrum.

Tapet som efter uppvaknandet laddad med positiva känslor, väl lämpad för sovrummetTapet som efter uppvaknandet laddad med positiva känslor, väl lämpad för sovrummetAllt detta beror på det faktum att med hjälp av enkla, panorama och andra typer av tapeter, kan du uppnå en önskvärd för ett särskilt rum viss atmosfär.

Spektakulära fluorescerande tapet med 3D-effekt

Grund av den speciella sammansättningen av fluorescerande tapet kan emittera ljus i mörker, vilket skapar en speciell atmosfär i rummet av magi.

Det anges att för att uppnå denna effekt, måste du påverka tapeten under dagtid ultravioletta strålar. Av denna anledning, tillsammans med tapeten uppmanas att omedelbart skaffa speciella BLB-lampa.

Fluorescerande tapet med 3D-effekt är perfekt för ett barns rum. Genom att köpa dem, ge dig ditt barn en bit av en sagaFluorescerande tapet med 3D-effekt är perfekt för ett barns rum. Genom att köpa dem, ge dig ditt barn en bit av en saga

Fluorescerande tapet kan användas i olika delar av huset, som börjar med levande och efterbehandling kök. Att vara en bra designer kommer naturligtvis tapet med 3D-effekt du inte bara ägarna till huset, men även sina gäster. Specialister rekommenderas att använda dem för reparation sovrum och barnrum.

Vad är stereoskopisk 3D tapeter

Stereoscopic avbilda har egenskaper genom vilken en specialeffekt skapas närvaro. Dessa 3D-tapeter används ofta i områden med liten film. Med en sådan väggbeklädnad är lätt att uppnå öka den visuella utrymme. Och det är inte den enda plus. Allt detta inte bara kommer att förändra rummet, men också understryka den speciella smaken av ägaren av lägenheten.

På grund av effekten av närvaron av ett vanligt rum kan förvandlas till en ubåt BATISKAF i rymden eller sommar djungel, och om vi tillämpar enda stereoskopisk 3D tapet med ett mönster, kan du få en magisk dörr till en annan värld, med en egen dörr till Narnia eller parallell värld, om du väljer rätt bild. Eller kanske är det "out" till Relict Lake?

Fans av extraordinära interiörer gillar nödvändigtvis utseendet stereoskopisk 3D tapeter, som skapar en otrolig effektFans av extraordinära interiörer gillar nödvändigtvis utseendet stereoskopisk 3D tapeter, som skapar en otrolig effekt


Denna typ av tapeter används flitigt inte bara i bostadsområden, men är också en höjdpunkt i utformningen av kaféer, restauranger och lounger.

Och inte undra på, eftersom denna del av inredningen bland bullriga betongdjungel kan samtidigt vara på havsbotten eller i ett hus, eller ens i slottet Dracula. Möjligheterna begränsas bara av fantasin hos kunden.

Bakgrund abstraktion för väggar: en elegant lösning för inredningen

Tapet med 3D-effekt kan vara en mängd olika färger, teman och former. En av de vanligaste och bäst säljande arter var belagd med abstraktioner. Dessa tapeter finns i bostadsområden, såsom korridorer, vardagsrum och i arbetsområden: reception, direktörens kontor, etc.

Att välja en 3D abstrakt tapet är nödvändigt att närma sig detta redan veta exakt vad söker efter.

Tapet med ett abstrakt mönster passar väl in den klassiska inre, att lägga till en bit av modernitet i detTapet med ett abstrakt mönster passar väl in den klassiska inre, att lägga till en bit av modernitet i det

Bäst av allt, när du har händerna redo att utforma och planera hela inre rum i framtiden utvecklas utifrån vilken typ av abstraktion, alla storlekar, färger och former kommer. Oftast liknande material nära endast en vägg eller en del av det, ovanligt att hitta där alla rum tapetserade med tapeter, abstrakt 3D-effekt.


Bakgrund abstraktion av klassiska färgkombinationer, som är på väggarna i skåpet är inställd på affärskommunikation, orsaka en man som arbetar humör.

Hur ansöker 3D tapeter på väggarna i vardagsrummet

Vardagsrum - en av de viktigaste rummen i huset eller lägenheten, är det här att värdarna privechayut gäster här hela familjen får tillsammans för att njuta av dina filmer eller bara umgås. Vardagsrum - det är hjärtat i huset och naturligtvis alla vill göra denna del av hemmet gjordes på bästa möjliga sätt, glädja invånarna i lägenheter och överraskande gäster.

Det är därför mer och mer för vardagsrummet väggar väljs tapet med 3D-effekt.

I vardagsrummet är en avkopplande plats, så volym 3D tapet med en bild av naturen kommer att bidra till att slappna av så mycket som möjligtI vardagsrummet är en avkopplande plats, så volym 3D tapet med en bild av naturen kommer att bidra till att slappna av så mycket som möjligt

I det här fallet, färger, bildstorlek och typ av beläggning väljs utifrån önskemål värdarna. Dessa kan vara bilder som skildrar blommor, skog, eventuella geometriska eller abstrakta mönster, och kan vara för en fullständig bild väljs panoramabild. 3D tapeter som används i inredningen inte bara lever utan också sovrum och barnrum.

Bakgrunds för barn 3D - tredimensionell ritning

Vad liten flicka inte vill bli en prinsessa? Och en pojke vägrar att äga en racerbana? Allt detta kan skapa i baby plantskola och bästa assistent i denna svåra uppgift blir 3D-tapet.

Och ändå, för att inte gå vilse i allt detta stort urval, måste du veta några funktioner:

 1. Välj färger väggbeklädnad om vilka rummet blir tredimensionell bild. I sleep zonen är acceptabelt att använda pastellfärger, läget om det är svartvitt. Ljusa färger kan användas i så kallade platser kid verksamhet, till exempel på lekplatsen.
 2. Valet ska göras på grund av ålder och könsegenskaper barnet. Vad som är rätt för en pojke på tre år, inte närma sig flickan på fem år eller samma pojke, men i en ålder av 10-11 år.
 3. Tänk på barnets intressen. Om din son eller dotter är intresserad av böckernas värld, är det inte nödvändigt att välja dem 3D tapet med musik eller sport-tema.

En stor gåva för ett barn kommer att vara 3D tapet med sina favorit seriefigurerEn stor gåva för ett barn kommer att vara 3D tapet med sina favorit seriefigurer

För att skapa en komplett atmosfär i barnkammaren, kan du använda 3D-bilder är inte bara på väggarna utan även på taket och golvet.

Golv 3D - 3D bakgrundsbild: kompatibilitet

Dessa golv kommer att bidra till att skapa en helhets rum design, inga problem att vända vanligt rum till en öppen plats, en exotisk djungel eller till något ganska fantasi, det beror på de intressen och önskemål, samt din egen fantasi för människan.

3D våningarna har ett antal egenskaper som kommer att vara till nytta för någon ägare:

 • Liksom tapet med 3D täcker dessa golv är gjorda av miljövänliga material;
 • När väl vald nedan hjälper att visuellt förstora utrymmet;
 • På grund av det faktum att en sådan golv sömlös, det finns ingen ansamling av smuts och damm, är det lättare att rengöra;
 • Motståndskraftig mot mekanisk skada och aggressiva rengöringsmedel.

Skapa en ovanlig rum kommer att bidra till 3D tapeter i kombination med självutjämnande golv 3DSkapa en ovanlig rum kommer att bidra till 3D tapeter i kombination med självutjämnande golv 3D

Även golvet i samband med en korrekt limmad tapet med 3D-effekt skapar en speciell atmosfär av komfort, magi och romantik.

Hur man limma tapeter 3D: Rekommendationer

3D Tapetklister är inte bara en fråga om kost inte bara när det gäller ekonomi, men också energi, så många be om hjälp i denna fråga till experterna, men det finns våghalsiga som gör allt på egen hand. I det här fallet måste du veta hur man ordentligt förbereda väggen eller en vägg, beroende på hur det kommer att användas en 3D-bild i det inre. Det svåraste att hänga tapet med 3D-effekt, när det är nödvändigt att klistra över rummet, och inte bara en del. I detta fall bör arbetet behandlas med minst 3-4 personer.

Först av allt du behöver för att helt rensa upp ytan på väggarna i den gamla beläggningen rester.

3D lim tapeter i vardagsrummet är mycket viktigt och modet, eftersom ritningen korrekt matchas kan förvandla något utrymme till det bättre, vilket gör den unik3D lim tapeter i vardagsrummet är mycket viktigt och modet, eftersom ritningen korrekt matchas kan förvandla något utrymme till det bättre, vilket gör den unik

Sedan går vi till processen för limning. Det måste sägas att för 3D tapeter använda speciella lim som används för styva element. Att arbeta med sig tapet med 3D-effekten är inte mycket annorlunda från att arbeta med konventionella tapeter, finns det också bäst att börja från toppen, mjuk blad rullen och glöm inte att alla dörrar och fönster skall vara stängda eftersom utkastet - fiende av reparation. Och eftersom den här typen av tapeter är ganska bräcklig, allt du behöver göra med en juvelerare precision och noggrannhet.

3D tapeter för lägenheter (video)

Att välja en eller annan Wallpaper behöver förlita sig på sina egna önskemål och känsla för stil, men detta bör förhandlas i förväg till dem som fortfarande kommer att finnas i en färdig rum.

3D bakgrundsbilder i det inre (foto)

100oboirukomar8-510meriani 2012-02-1311-12-35547779857 244.534-Svetik 328859wwwGde-Foncom 850962283 1426408244-61309-31122 1402261150-oboi-1920h1080-est-Ideya-Uyutnaya-spalnya-1 145546848314137400981 blackoboi2 Dizayn-spalni

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

map