Unieke slaapkamer in stijl Shabby-chic: een zachte romance

Unieke slaapkamer in stijl Shabby-chic: een zachte romance

12 October 2017



Shabby-chic stijl is een mix van stijlen en trends, als een land en de barokShabby-chic stijl is een mix van stijlen en trends, als een land en barokke Weinig mensen lijken onbekende stijl "Shabby-chic". De karakteristieke kenmerken in het interieur is altijd herkenbaar. De slaapkamer in de stijl Chebbi-chic in een stadsappartement - een echte onderdompeling in het landelijke leven met al de resulterende kleur. Als eenvoudig en onpersoonlijke stijl, gebaseerd op het minimalisme, doe niets opmerkelijk niet, en zijn gebaseerd op de strikte toepassing van bepaalde kleuren en meubels, dan is dit ontwerp richting heeft iets te bieden.


De slaapkamer in de stijl Chebbi-chic: een keuze voor romantiek

De richting heeft zijn wortels in Engeland. Het was daar dat het verscheen in de jaren '80 en geniet een grote populariteit aan deze dag. De naam spreekt voor zich: in het Engels het woord "Shabby" - wordt gedragen, en het "chic" - een glans. Het lijkt erop dat twee totaal tegengestelde begrippen, maar ze zijn perfect weerspiegeld in het interieur, elkaar aanvullen en het creëren van ongelooflijke contrasten.

Veel mensen weten niet een liefde te delen "shabby luxe." Versleten en enigszins uit de mode door de huidige normen meubels, oude foto's, vele accessoires (dekens, kussens, tapijten, schilderijen, hangers) - Hoe is het allemaal romantisch en doet denken aan gezellige oma's huis op het platteland! Gemakkelijk nalatigheid en schijnbare wanorde in de slaapkamer - een truc van stijl Shabby-chic!

In de slaapkamer, gemaakt in de stijl Chebbi-chic, vaak gedomineerd door wit en roze kleurIn de slaapkamer, gemaakt in de stijl Chebbi-chic, vaak gedomineerd door wit en roze kleur

Aankoop op rommelmarkten vintage items. Met de hulp van kleine veranderingen met hun handen zullen ze spelen met nieuwe kleuren en een perfecte aanvulling op het uiterlijk van een kamer!

In de afgelopen jaren werd deze stijl gebruikt voor transformatie van de zolder. Het was daar, onder het dak, waar veel ramen en alle badend in fel zonlicht, het project ziet er bijzonder kleurrijk. Het maken van een ligplaats in de zolder, ervoor te zorgen dat de kamer was warm. Ondanks de overvloed van kussens, dekens en tapijten, nog niet goed doordacht verwarming een belangrijke rol speelt.


Slaapkamer design met Shabby-chic stijl: de basics

Zoals bekend, elk gebied heeft zijn eigen karakteristieke verschillen, zelfs in het gebruik van kleuren en texturen. Gelukkig Shabby no se verboden en u kunt de kamer uit te rusten als ze willen. U moet zich houden aan een regel: alle items moeten een zekere romantiek dragen.

Wijst op de incarnatie slaapkamers in stijl Shabby-chic:

  1. Alleen lichte tinten. De vloer, muren, plafond, gordijnen, meubels, accessoires: alles in de kamer zou moeten zijn zachte pastelkleuren. Als de heersende tinten: beige, mint, blauw, roze, paars, perzik.
  2. Het plafond moet wit zijn.
  3. Geen agressie in de lijnen. Alleen de gladde en gebogen vormen.
  4. De wanden kunnen zowel zelf-gekleurde geschilderd en behang onder de florale motieven of kleurrijke verticale lijnen.
  5. De vloer moet worden houten.

De slaapkamer in de stijl Chebbi-chic passen goed bij de hoge houten bed, wit geschilderdDe slaapkamer in de stijl Chebbi-chic passen goed bij de hoge houten bed, wit geschilderd



De kamer, ingericht in de stijl Shabby-chic, het is aangenaam. De overvloed aan objecten maakt om te kijken naar de ruimte en aandacht besteden aan alle details. Waar je ook kijkt, en overal zijn, wat te zien! Vaak, veel te verlaten deze stijl te wijten aan het gebruik van een groot aantal voorwerpen, noemde ze "stof verzamelaars". Dat is wat het is: in de ruimte, gemaakt door Shabby, moet je meer tijd besteden aan het schoonmaken.

Als u meer vatbaar voor koude minimalisme, de slaapkamer in de stijl Chebbi-chic - dit is niet uw optie. De overvloed aan bloemen, zachte tinten en een verscheidenheid aan "load" interieurdelen kamer, maar doe het zo vakkundig dat blijkt sommige landelijke romantiek.

Reflection Shabby-chique interieur slaapkamer

Ondanks het feit dat de stijl weerspiegelt de afgelopen eeuw, maar ontwerpers zijn beproefd. Careless oude nu in de mode, dus het is niet nodig om te gaan door de oude rommelmarkten in de hoop een geschikt voor binnen bed te vinden. De winkels zijn veel items van moderne meubels, maar met een echo van de jaren '80.

Slaapkamer interieur is echt romantisch en aanhankelijk dankzij gegevens:

  1. De meeste vintage items! Schilderijen en beelden van de 80-90-er jaren zal een grote decoratie van het interieur en zal een aantal uitstekende smaak te brengen.
  2. Textiel zijn overal. Tapijten, tapijten, dekens, een paar soorten, talloze kussens, gehaakte of genaaid speelgoed, kussen meubilair. Hoe meer, hoe beter.
  3. Florale motieven. Zij moeten worden weerspiegeld in het behang, beddengoed, schilderijen en nog veel meer. Als een optie - kunt u hun eigen tafel of stoel florale ornamenten versieren in de techniek van "decoupage".
  4. Grote boomstammen als een ladekast? Natuurlijk, ja!

Als een vloerbedekking voor een slaapkamer in stijl Shabby-chic is zeer geschikt houten vloer bruine kleurAls een vloerbedekking voor een slaapkamer in stijl Shabby-chic is zeer geschikt houten vloer bruine kleur

Overigens, als voor het bed, moet het voldoen aan bepaalde eisen voldoen. Aangezien Shabby-stijl is alleen gebruik maken van natuurlijke materialen, de couchette mogen worden gemaakt van metaal. Sierlijke ontwerpen met een grote hoofdeinde accentueren alleen lente-uitstraling van de kamer.

Beddengoed beter om twee opties te kiezen: ofwel puur wit of met bloemmotieven.

Individuele aandacht detail. Dekens en kussens zijn aanwezig in talloze, dus de winnaar van deze slaapkamer zal voelen "prinses op de erwt."

Voeg romantische kamer interieur gemaakt met hun handen. De spiegel kan worden ingekapseld in het houten frame, verf de verf en een speciale samenstelling op, waardoor er "instant veroudering." Covering voor begint te kraken en vormen zichtbare scheuren.


Wees niet bang om te creëren. Eigen handen om ruimte te creëren voor accessoires is heel eenvoudig. Naai een paar kussens of speelgoed naar bed, zadekoriruyte normaal en onopvallend voor een vaas met bloemen in uw favoriete kleuren. Het ontwerp is niet uw verbeelding te beperken.

Shabby-chic slaapkamer: geïnteresseerd zijn in dit ontwerp

Mannen voelen zich een beetje ongemakkelijk in de kamer, gemaakt in bloemmotieven. Ondanks het feit dat het lijkt op het huis van een oma in het dorp, is het makkelijker uit deze wordt. Overal bloemen en ruches, zo geliefd bij de meisjes. Eenduidige verdict - voor koppels om een ​​dergelijk ontwerp te gebruiken is alleen mogelijk in het geval van wederzijdse instemming en visualiseren van de foto's van interieurs man.

Slaapkamer, uitgevoerd in de stijl Shabby-chic, erg veel tienermeisjesSlaapkamer, uitgevoerd in de stijl Shabby-chic, erg veel tienermeisjes

De slaapkamer in de stijl Chebbi-chic perfect voor een meisje of vrouw. Little liefhebbers van romantiek en tederheid zal dit ontwerp waarderen. De combinatie van mooie objecten met een groot aantal van textiel zijn belast met positieve energie voor de hele dag. Wakker worden in een kamer - een plezier, die niet in het ontwerp van de kamer somber en humeurig ontwerp in minimalisme.

Stijlvolle slaapkamer in stijl Shabby-chic (video)


Shabby-chic - dit is een oud moderniteit. De nadruk ligt op de dingen gerafeld en onaantrekkelijk objecten, die, naar het schijnt, is het hoog tijd om te gooien. Gelukkig kunnen ze worden gebruikt als accessoires in de stijl Chebbi, waarin alle oude ding zal schitteren met nieuwe kleuren en zal de ruimte te versieren.

Slaapkamer interieur in de stijl Chebbi-chic (foto voorbeelden)

---- 54-8 1322718022002 a82f1f498295d45a0b5c0a9aa00951ca b-IMG344925e89081 chateau-studio-pre-mars-2011-002 Dizayn-spalni-v-stijl-Provans-svoimi-rukami-sozdanie-Chuda-02 dizajn-spaljni-v-stijl-shebbi-Shik-2016-foto-121048 Elegant-romantische-bedden-design-with-gordijnen fonstolaru-236.572

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 58

map