Unieke satijn daken: de voors en tegens, foto's

Unieke satijn daken: de voors en tegens, foto’s

12 October 2017Satin opgespannen doek visueel lijkt op fijne witte plafondSatin opgespannen doek visueel lijkt prima potolokNatyazhnye witgekalkte plafonds hebben een zeer populaire vorm van plafondafwerking geworden. Een van de meest populaire types zijn satijn plafonds, palen en tegens van de foto weerspiegelt, is natuurlijk verre van compleet, maar niettemin, geeft op zijn minst enige basiskennis van het onderwerp. Er zijn een heleboel van geschillen, dat is nog steeds beter dan de plafonds, maar misschien het hangt af van individuele keuze, en zijn opvattingen over schoonheid en bruikbaarheid. Iemand die graag oppervlakken mat, en wat glans. Er wordt aangenomen dat satijn plafonds zijn een kruising tussen de twee belangrijkste soorten.


Tensioner satijn plafond: populariteit groeit

Spanner satijn plafond is zeer vergelijkbaar met een echte satijnen stof, maar in feite is het niet satijn, en een plafond gemaakt van PVC - het is in dit verschil.

Satin plafond, in plaats van, is een "gemiddelde" verband tussen mat en glanzend plafonds.

Satin plafonds komen in een verscheidenheid van kleuren die zijn er zeker van om de perfecte keuze te bieden. Het plafond, die een witte kleur, zeer vergelijkbaar met een gewone geschilderd (witte) plafond.

Praktische en mooie satijnen spanplafond zal passend zijn in elke kamer kijkenPraktische en mooie satijnen spanplafond zal passend zijn in elke kamer kijken

Satin plafond is:


 • uitvoerbaarheid;
 • Beauty;
 • Q-factor.

Hij ziet eruit als een satijnen - stof, die oorspronkelijk met elkaar verweven strengen, waardoor het zijdeachtig en zeer dicht. Franse mode-ontwerper op grote schaal gebruikt en gebruikte het om beddengoed, kleding en woninginrichting te maken.

Satin plafonds (video)

Satin plafonds: voors en tegens

Elke coating heeft zijn plussen en minnen, en satijn plafonds zijn geen uitzondering.profs:

 • Geen verblinding. Ze zijn niet in elke vorm van verlichting en perspectief, hoewel het plafond en heeft reflecterende eigenschappen, maar niet de objecten weer te geven. Ondertussen satijn plafond is anders dan de glossy.
 • Breed scala aan kleuren. Het plafond kan vrijwel elke kleur.
 • Perfect matte textuur past perfect in elk interieur, van klassiek tot cutting-edge.
 • Het ziet er goed uit, ongeacht de verschillende lichtbronnen. Bij daglicht zichtbaar is de natuurlijke kleur van het plafond, en wanneer elektrische - het is veel lichter, die een speciale warmte en comfort geeft.
 • De mogelijkheid om het afdrukken uit te voeren.
 • Pareleffect. Het creëert een speciale micro-reliëf materiaal.
 • "Metallic" kleur. Dit is zeer waar als het interieur is ontworpen in de stijl van "high tech".
 • Duurzaamheid. Het bedrijf, in de regel, een levensduur van 10-15 jaar. De praktijk leert dat dit materiaal kan worden bediend om 30 jaar.
 • Easy care van het plafond. Ze hebben niet eens te wassen, je gewoon afvegen met een vochtige doek af en toe.
 • Vastzitten. Als u overstroomde buren, zal het materiaal niet worden aangetast. Na verwijdering van het water, het plafond naar zijn oorspronkelijke vorm.
 • Eenvoudige installatie. Het duurt ongeveer 5-6 uur (afhankelijk van het vloeroppervlak en de naleving van technologie).
 • Het materiaal is niet brandbaar.

Satin spanplafond is een ideale optie voor mensen die niet graag glossy of glanzende oppervlakkenSatin spanplafond is een ideale optie voor mensen die niet graag glossy of glanzende oppervlakken

Bovendien kan de maxima van verschillende communicatiemiddelen en de belangrijkste nadelen van het plafond te verbergen.

Satin plafonds zijn veilig voor bewoning.

Echter, een van de bekende verlaagde plafonds zijn niet giftig, niet brandbaar en niet gevaarlijk voor de consument. Natuurlijk, als je een kwaliteitsproduct, niet een goedkoop "een promotie" fake hebben gekocht. Bij het kopen van kwaliteit vraag certificaat.

nadelen:

 • Lage sterkte. Het is gemakkelijk te doorboren. Spelende kinderen kunnen gemakkelijk het plafond beschadigen.
 • De gelijkenis met gips. Dit komt vooral voor wanneer het plafond is wit. Toch kan deze optie voor iemand een minteken (die doet denken aan whitewash), maar voor iemand en een plus (voor de fans van de conservatieve uiterlijk) zijn.
 • Low vorst. Het materiaal is niet bestand tegen koude temperaturen.

Zoals te zien is, plafonds waardigheid satijn duidelijk opwegen tegen de nadelen, waardoor de consument de juiste keuze maken.

Spanplafonds: glanzend, mat of satijn - welke te kiezen

Wat plafonds kiezen, en wat beter? Deze vraag werd gesteld, en vraag, voor de consument vandaag de dag.


Fans van de spiegel effect van de glossy spanplafond zal aansprekenFans van de spiegel effect van de glossy spanplafond zal aanspreken

Dus de types van verlaagde plafonds:

 1. Matt. Het klassieke design van het pand wordt altijd gewaardeerd mode, en smaken van de huiseigenaren. Het plafond is geschikt voor alle ruimten, behalve misschien de keuken, omdat de vlekken als gevolg van koken, met een ruw oppervlak moeilijk zal zijn.
 2. Glossy. Ze worden soms lak, omdat het doek heeft een bijna spiegel effect. Als gevolg van de hoge reflectiviteit verhoogt het volume van de kamer. Deze kwaliteit is vooral waardevol als het plafond in een kleine ruimte wordt geïnstalleerd.
 3. Satijn. Perfecte aanvulling op elk interieur volledig, zonder aandacht te trekken. Glad en rustig, pastelkleuren, zijn vrede en rust. Satin plafonds zijn ideaal voor ruimtes die bestemd zijn voor ontspanning. Satin de objecten niet weerspiegelen.

Desalniettemin worden alle maxima verbonden door één technologie: een gemonteerde frame is uitgerekt dunne en relatief scheurvast, film. Wat de keuze, rekening houdend met alle genoemde kwaliteiten, elke persoon begrijpt precies wat hij plafond nodig heeft.

Ongeacht het filmmateriaal, als gevolg daarvan, altijd blijkt niet alleen perfect glad oppervlak, maar ook goedkoper dan, zeg, het oppervlak van de gipsplaat.

Namen maxima spreken voor zich, en het is makkelijk te raden dat ze buiten, zelfs zonder de juiste foto's en artikelen over het onderwerp.


Het kiezen van een verlaagd plafond (video)

Satijn en matte plafonds: beoordelingen

Wat is er nog meer de voorkeur, satijn of mat plafonds, en wat zijn hun kenmerken?

Reacties op dit onderwerp veel, en meningen over dit onderwerp een aantal secties.

Beoordelingen van satijn plafond, in principe teruggebracht tot een advies.

Beoordelingen van satijn plafonds:

 • Aantrekkelijke-fijnkorrelige structuur die er goed uitziet, zoals in de uitvoering met artistieke schilderen en in monocolors;
 • Luxe, discreet glans passend is in de woonkamer en in de slaapkamers, of de kinderen;
 • Het lijkt op een zijden doek in uiterlijk, maar veel goedkoper dan de zijde "broeder";
 • Sommige fabrikanten beweren dat het de headliner zal minstens 50 jaar dienen zonder verlies van de oorspronkelijke kleur en vorm, die enigszins twijfelachtig voor de meeste mensen;
 • Selectie van verschillende armaturen wordt belemmerd omdat het plafond in verschillende lichtomstandigheden ziet er anders uit;
 • Indien het plafond is puur wit, het grote verschil tussen satijn en matte spanplafonds niet zichtbaar is.

Satin plafonds, kunt u een kleurenschema te selecteren, niet per se dat zij was witSatin plafonds, kunt u een kleurenschema te selecteren, niet per se dat zij was wit

Beoordelingen veel en grote verschillen van mening worden niet gezien.

Maar de recensies van matte plafonds:

 1. Veel van de appartementen zijn gemaakt beide soorten plafonds. Satin plafond kosten is duurder, maar het uiterlijk is bijna hetzelfde;
 2. Matt plafonds als degenen die geen fan van glans;
 3. Reparatie wordt een keer gedaan om de paar decennia. Heeft schilderij niet nodig. Zorg voor het plafond is niet belastend.
 4. Sommige consumenten zijn van mening dat de prijs is onbetaalbaar.
 5. Behaagt snelle installatie. Installatie in een kleine kamer duurt 3-4 uur.
 6. Sommige consumenten, maakte mat zwart plafond, en vonden het geweldig.
 7. Wanneer water werd verwijderd na een lek had ongeveer 200 liter. Sam plafond is niet beschadigd, de vorm blijft hetzelfde. Er waren echter die de lekkage door de bladrand, wat leidde tot de gele vlekken op het doek genoemd. De conclusie is: ofwel ze kregen slechte kwaliteit materiaal of installatieprogramma's voor nalatigheid.

Dus, op basis van de beoordelingen bestudeerd, kunnen we concluderen dat beide soorten zijn heel populair, en iedereen heeft een recht om te bestaan. Natuurlijk, het is niet de moeite waard besparingen, het kopen van goedkope eerlijk materiaal, evenals willekeurige mensen te installeren uitnodigend.

Spanplafond: satijn of mat - het verschil is niet zo groot

Wat is het verschil tussen de plafonds en satijn mat, niet moeilijk te begrijpen.

Het verschil is niet zo groot, en is, in principe, het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. En, natuurlijk, een beetje in uiterlijk.

Elk van de plafonds in onze tijd van toepassing, echter, zoals de ervaring en feedback, satijn nog steeds de voorkeur om gewoon saai.

Het verschil tussen satijn en matte spanplafonds is niet zo groot, het belangrijkste verschil tussen hen - de prijs: matte iets goedkoper dan satijnHet verschil tussen satijn en matte spanplafonds is niet zo groot, het belangrijkste verschil tussen hen - de prijs: matte iets goedkoper dan satijn

Matt daken:

 • Geen onnodige schittering niet geven;
 • Uitstekende kleurweergave, ongeacht de lichtbron en een inwendig;
 • Een kleine prijs.

Matt plafond een beetje goedkoper, die, natuurlijk, is het belangrijk op een bescheiden budget.

Satin plafonds:

 1. Subtiel weerkaatsen het zonlicht en elektrisch licht, het creëren van een uniek effect parelmoer gloed. Dit is hun belangrijkste voordeel.
 2. Ongelijke evenals gecombineerde dekking geeft de originaliteit van de kamer.
 3. Meer "warm" sfeer van de kamer, die een karakteristieke glans creëert.

Satin plafond is meer geschikt voor estheten en "gourmet" van het interieur.

Regels voor de keuze van zwevende plafondstructuren

Voordat om reparaties te maken, kvartirovladelets lange wegen van de "voors" en "tegens".

Meer en meer mensen verlaten de traditionele gips of gipsplaten plafond en kies de plafonds.

Spanplafonds niet uitgevonden gisteren. Zelfs in het oude Rome gedrapeerde top kamers stoffen. In de middeleeuwen Armenië gebruikt de werkwijze van stretchstof die zijn geïmpregneerd met krijt, op het plafond.

Na de uitvinding van de PVC-film in de jaren '60 plafonds verscheen in Europa en hebben aan populariteit gewonnen.

In de regel is het verlaagde plafond gekozen vanwege de kosten en het gemak van installatieIn de regel is het verlaagde plafond gekozen vanwege de kosten en het gemak van installatie

De eigenschappen van verlaagde plafonds:

 • beklemming;
 • Trudnogoryuchest;
 • Weerstand tegen temperatuurschommelingen (-5 ° C tot +50 ° C

Deze eigenschappen waarschijnlijk meer geïnteresseerd fabrikanten. De consument net voor de komende reparatie houdt rekening met voornamelijk de andere, en is gebaseerd op wat zijn uiteindelijke keuze.

Reden voor selectie:

 1. Snelle en "schone" installatie. vuil althans tijdens bedrijf.
 2. De relatief lage prijs (minder gipsplaten);
 3. Het is niet nodig het oppervlak, dat in de primer en stopverf, en lijmen van het rooster te bereiden. Ik heb geen lange droogtijd en uitlijning van het plafond, dat kost geld en kost tijd nodig hebben.
 4. De mogelijkheid om de communicatie onder het spanplafond, die, indien niet verbergen, ontsieren de kamer te verbergen.
 5. Perfect, mooi, duurzaam oppervlak niet te repareren en schilderen.

Zo is het voordeel van zwevende systemen zijn nogal wat argumenten, welke keuzes van de consument vast te stellen.

Properties plafonds (video)

Verlaagde plafonds in onze tijd - een grote verscheidenheid. Wat te kiezen - satijn plafonds, glanzend of mat - u beslist. Elke consument hun opvattingen van schoonheid en kwaliteit. Daarnaast is de financiële kant van de zaak is ook belangrijk, hoewel we niet kunnen zeggen dat deze drie soorten plafonds zo radicaal verschillend van elkaar in waarde. Rekening houdend met alle voordelen en nadelen van elk van de soorten hierboven gegeven, zal elke huiseigenaar in staat zijn om zijn de enige juiste keuze. Natuurlijk, het is heel belangrijk, voor de aankoop van een plafond zorgvuldig reviews te bestuderen. Good luck!

Satijn van het ontwerp spanplafond (foto in het interieur)

2-min 1 min 3-min 4-min 5-min 6-min 7-min 8 min 9-min 10 min

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 51

map